IZTOK faking GARTNER

« | | »

Kulti in klasike: Puppet Master

26.05.2008

zda 1989, grozljivka, režija: David Schmoeller, igrajo: Paul Le Mat, William Hickey, Irene Miracle

Če boste lahko pozabili na zelo bedast potek zgodbe in na še bolj bedaste privide ter kvazi artistično sranje, vas čaka čista uživancija in zares izvrstni freak show.

Pozabite na Child’s Play, tukaj je glavnih več lutk. Zelo krvoločnih kurcev, ki uživajo v masakriranju ljudi. V kosanju in mučenju nič hudega slutečih znancev, ki se zberejo v istem hotelu in nimajo pojma, kaj jih čaka. Okostnjak, boksar, sveder in babnica, ki bruha pijavke. Pisana druščina, ki si privošči morbidno zabavo. Jasno, ko tisti debeli iz z orjaškimi rokami ter z majhno glavo opremljeni model, ki sem mu rekel boksar, tolče eno izmed svojih žrtev, nam gre na smeh. Tako zelo, da pademo s stola in da resnično uživamo kot se za grozljivko spodobi. Da ne pozabim, lutke na začetku filma vodi kultni William Hickey, nočne more pa mučijo Paula Le Mata, starega znanca iz filma Ameriški grafiti.

Ocena 3 in pol

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 26.05.2008 ob 00:53 pod kulti, klasike & filmski svet. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Kulti in klasike: Puppet Master”
  1. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Puppet Master II, Puppet Master III: Toulon’s Revenge - 4.09.2010 ob 20:20

    [...] Master 2 se začne tam, kjer se je končal Puppet Master. V tisti zloglasni hiši, kjer so lutke gospoda Toulona zmasakrirale skupino znanstvenikov, ki je [...]

  2. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Recenzije: Puppet Master: Axis of Evil, Flu Birds, Needle - 22.12.2010 ob 23:20

    [...] se ne motim, je tole že deseto nadaljevanje kultnega Puppet Masterja iz leta 1989, ki so ga posneli pet let po zadnjem delu iz leta 2004. Očitno z željo, da obudijo [...]

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !