Minister Karl Erjavec mi je faca

18.05.2008 ob 01:36

Vem, da ga mnogi ne marajo, toda meni je simpatičen. Predvsem zato, ker se vedno šali. Ker vedno odgovori na še tako divjo provokacijo. In ker mu ni nerodno odgovoriti na nobeno še tako neprijetno vprašanje. Zabaven mi je. Ves čas. Takoj ko ga vidim, se mu smejim. Pa ne tisti lutki iz Hribarja, pravemu Erjavcu, ki je kot veste tudi šef Stranke upokojencev. Če bi živel v ZDA, bi o njemu že snemali filme. Pravzaprav, bi v filmih igral kar on sam. Recimo v tistih od Jima Carreyja. V Aceu Venturi bi bil odličen. Pa v Bruce Almighty tudi. Res je, minister Karl Erjavec je eden redkih slovenskih politikov, ki mi ne gre na živce in ki bi na volitvah brez težav dobil moj glas.

Na spodnji sliki me močno spominja na igralca Petra Sellersa, kar pomeni, da bi bil odličen tudi v vlogi inšpektorja Clouseauja. Veliko bolj kot Steve Martin.

 

15 komentarjev na “Minister Karl Erjavec mi je faca”

 1. Gebieter pravi:

  Se mi je priljubil z izjavo, da se domobranci ne bi smeli proglašati za žrtve.

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Gebieter, če je mišljeno, da se oni ne bi smeli, saj so bili barabe, mu postavim spomenik.

 3. david.pelko david.pelko pravi:

  V resnici je tip v dobri psihofizični kondiciji. Verjetno je tudi zaradi tega tako pri močeh.

 4. iztokgartner iztokgartner pravi:

  David, zgleda kot da ne bi mogel preteči enega kilometra, a očitno je to le krinka za žilavo in vsega vajeno telo :)

 5. Hermit pravi:

  Pravzaprav me čudi, da ti je kot rednemu gostu Mladine.si in očitnemu fenu Erjavca ušel intervju, ki ga je dal za omenjeni časnik dve leti nazaj. In ni ga dal v pisarni, temveč med pohodom po hribovju (novinarja sta ga baje komaj dohajala)… Ček it aut: http://www.mladina.si/tednik/200626/clanek/slo-intervju–ali_h_zerdin_gregor_cerar/

 6. angelmanuel pravi:

  Tudi meni je faca. Spomnim se ga iz enih trenj, ko sta se davala z Ruplom glede Joško Jorasa. In je Rupel nekaj razlagal, da ga je hodil na Hrvaško v zapor reševat in obiskovat ali karkoli že. Erjavec pa mu reče, da ga je verejtno sam tudi noter spravil. :D

 7. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Hermit, na Mladinini spletni strani sem komentiral in čekiral zgolj filme, pa še to dolgo časa nazaj. Nekoč sem jo res celo kupoval, toda to je kakih pet let nazaj, komentiranje pa kake tri leta nazaj. Erjavec mi je faca zadnje čase, ko sem ga pča slučajno ujel na teveju in mi je bil simpatičen. Prej se z njim nisem obremenjeval in ga spremljal. Sem pa počekiral tvoj link in malo preletel intervju. Še posebej tam ko pripoveduje o svojem dedku, ki so ga po vojni ubili. In kljub temu ne obsoja nikogar in dokaže, da je res človek na mestu. To pa je glede na tisti dogodek zavidanja vredno početje. Glede kondicije pa res nimam kej dodat. Pa še zgoraj brez se je slikal :)

  Angel, se spomnim tistih Trenj. Zelo zabavno. Še posebej z njegove strani.

 8. Gebieter pravi:

  Iztok: natanko tako.

 9. Gebieter pravi:

  Aja našega rja (ne vem, zakaj se vsi tako obešajo po tem) pa ne zna izgovoriti, ker je preživel mladost v Franciji ali Beligiji, ne vem točno, kje že. V vsakem primeru bolje kot pa v Argentini ;)

 10. rabarbara pravi:

  Tudi meni je Charlie Brown všeč. Četudi se vedno ne strinjam z njim. Je zelo
  dober govorec, ki je zmožen imeti dober govor brez posebnih priprav.
  Zato tudi tako z lahkoto in velikokrat duhovito odgovarja na še tako
  provokativna vprašanja. Simpatičen je. In tisti njegov r mu enostavno paše.

 11. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Gebieter, glede tega pa je res totalni car potem. Še posebej, ker so mu po vojni ubili dedka. Tip je glede tega zame legenda, po kateri bi se morali zgledovati.
  Bolje, da ne znaš rja kot pa da si iz Argentine :)

  Rabarbara, točno tako.

 12. specified boom pravi:

  G. Erjavec ima tudi meni všečno medijsko prezenco, najbolj od vsega mi je pa všeč njegovo oponiranje politikov “težkega kalibra” brez vsakrnšega pomisleka ali strahu. Tista izjava Ruplu, da ga je verjetno tud sam not spravil je pa legendarna.
  Žal se je zajebal s Patrio.

 13. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Boom, prav to sem pozabil izpostaviti, ja. Da kot za šalo odgovori tudi tistim, ki mislijo, da bi se jih moral bati.
  Huh, tale Patria ga je pa res malo zasrala.

 14. Hermit pravi:

  Iztok, ali imaš zelo slab ali pa zelo selektiven spomin. Filme si na Mladinini strani komentiral še ne leto nazaj. Tako si lahko npr. ponovno osvežiš svoj spomin s prebiranjem svojega mnenja o filmu Disturbia, ki ima datum 5.7.2007.
  http://www.mladina.si/tednik/200725/clanek/kul-film–marcel_stefancic_jr-3/

 15. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Hermit, očitno sem gledal le filmsko rubriko.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !