Sanja Grohar je skušala dokazati, da zna peti, dokazala pa je ravno nasprotno

5.05.2008 ob 00:12

Pevski nastop Sanje Grohar v nocojšnji oddaji As ti tud notr padu je bil čisti polom. Povsem nepotrebno dokazovanje in petje preveč zahtevne pesmi, s katero naj bi punca enkrat za vselej pokazala, da zna peti. Da se slovenska javnost moti o njenih glasovnih sposobnostih in da jo povsem po krivici meče v isti koš z bejbami, ki nimajo posluha.

To je bilo hudo neumno in s tem si je naredila več škode kot koristi. Pela je namreč zelo slabo. Morda najslabše doslej. Pravzaprav ni pela, marveč fušala. Tako močno, da je Rihanno brez dvoma zabolela glava. Kadar neka punca hoče dokazati, da zna peti, vedno dokaže prav nasprotno. Spomnimo se le članic skupine Baby Twins in še koga, ki je prav s takim javnim dokazovanjem padel na tla. In Sanji tega ni bilo treba. Sanja svoje pesmi namreč poje čisto okej. Nič slabše od Rebeke in Nine. Pa četudi jo vedno napadjo veliko bolj od omenjenih dveh. V njej pač vidijo še eno pojoči misico in pozabljajo, da je pela precej časa pred manekensko kariero.

Toda tokrat ga je res polomila, saj je šla na oder z željo, da dokaže. Da pokaže. In da nas prepriča, da je dobra pevka. Trapasta poteza in neuspešno prepričevanje javnosti, ki seveda nikoli ne podvomi v pevske sposobnosti pevke, ki je res dobra. Tista, ki ni ravno Celine Dion, naj bo raje tiho in svojo sceno fura naprej brez takšnih nepotrebnih dokazov.

 

119 komentarjev na “Sanja Grohar je skušala dokazati, da zna peti, dokazala pa je ravno nasprotno”

 1. Ole pravi:

  Ne bi rad bil nesramen. Ampak zadnjič sem si priskrbel tvojega ginekologa, pa bi ti (od)svetoval isto, kot ti Sanji.

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ole, jaz nisem šel v oddajo As ti tud notr padu in folku dokazval, da znam rapat in pet. Sicer pa je bil Ginekolog pred štirimi leti in ga čisto po nepotrebnem vlečeš iz naftalina.

 3. stewie pravi:

  Če že iščeš priredbe tiste butaste umbrele, tu imaš verzijo od Manic Street Preachers:

  http://www.youtube.com/watch?v=3G-wZ5uY0_o

 4. Ole pravi:

  Zakaj, ko si imel stari stil, si se pohvalil, da si tudi pevec, poleg ostalega naštetega. Pa to ni bilo dolgo nazaj. Morda kakšen mesec ali dva? V glavnem, vsak sta se dokazovala na svoj način oz. z drugim medijem.

  V A si ti tudi noter padel pa seveda nisi prišel, kaj šele, da bi tam kaj dokazoval. Je le malo prismukjeno primerjati Sanjin in tvoj medijski rezime – čeprav sta na glasbenem področju po talentu in kvaliteti glih tam-tam. ;)

 5. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ole, kje sem se pohvalil, da sem pevec? Če sem rekel, da sem tudi glasbenik, še ne pomeni, da sem rekel, da sem dober in da obvladam stvar v nulo in da bom to tudi dokazal. Daj ne bluzi no. Pač album imam zunaj in to je vse. Kako dokazovanje? O čem bluziš?
  Sicer pa jaz nisem nikoli trdil, da znal peti. Vedno sem rekel, da ne znam. Ko so me vprašali, če sem raper, pa sem rekel, da me ta oznaka moti in da sem raje šovmen. Točno tak je bil namreč tudi moj nastop. Kr neki govoriš torej. Brez pravih argumentov.

 6. Gregor pravi:

  ma ja no, un solo ko ga je malo zapela ni bil slab (na fotelju) a kaj ko 80+% vseh učiteljev solo petja da svojim strankam ta komad za pet, drugače pa ja bilo bolj bogo, čeprav sumim da si je izbrala napačno pesem, ker ona nima glasa da bi lahko odpela “črnsko” pesem, sicer bi lahko bilo huje in bi izbrala od agilere beautiful ali bog ne daj Houston my hart will go on, naj bi izbrala kaj od Speasove, ki je vsekakor znana kot boga vokalistka.

  mislim da je bil amazing graye

 7. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Gregor, Amazing Grace res ni bila slabo odpeta, a kot si ugotovil že sam, to zapoje skoraj vsaka punca. Ko je treba zapeti kaj bolj izrazitega in inovativnega, pa nastane tema. Tako kot pri Umbrelli od Rihanne. Saj ne trdim, da je zapela kot najslabša pevka na svetu, trdim le, da s tem ni dokazala, da zna peti. Naredila je nasprotno, v ljudi, ki dvomijo vanjo, je vsadila še več dvomov.

 8. Ole pravi:

  Po drugi strani pa je prepričane le še bolj prepričala. Morda se ji pa jebe, in ergo – problem rešen.

 9. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ole, tako noro genialna pa spet ni. A veš, šla bom na oddajo, totalno zafušala in imela mir pred vsemi tistimi, ki pravijo, da ne znam peti. Zdaj bodo pa videli, da res ne znam in me bodo pustili na miru. Če bi hotela to, bi še bolj fušala in še bolj zajebala, kar pa koker sem jaz razumel ni bil njen namen. Ponesrečen nastop in rezultat, ki ga ni hotela. To je vse. No ja, ali pa se jaz pač morda motim in je vsa ostala Slovenija navdušena nad njenimi vokalnimi sposobnostmi.

 10. klemenix klemenix pravi:

  Stewie: Manic Street Preachers so pa ful dobr to nardil. Prvič slišim, pa še bom poslušal :D
  Iztok: Joj, sam sem isto o Sanji želel zapisati že, ko je zapela v oddaji Zvezde pojejo. Tako lep komad sta zbrala z Žitnikom in ga (oprosti izrazu) oskrunila. Ne rečem, da je Sanja povsem brez posluha, a nima ga nič več, kot povrečna študentka, ki se ji na žuru zahoče, da bi malce zapela karaoke pred folkom. Pač, resna pevka ni in nikoli ne bo. Sam nimam kakšnega posebnega posluha, pa vseeno slišim, da Sanja “fuša”. Sem pa imel (za šankom :P ) priložnost govoriti z gospo, ki živi blizu mene in je po profesiji učiteljica petja in ta gospa je dejala, da si Sanja dosti upa, da takole nastopa. Pač sej ne rečem, svoje komade že lahko da zapoje dobro, ker so najverjetneje pisani “njej na kožo”, a mene niti tam ne navduši.

  Zame pač nima posluha. Pa amen.

  P.S. Mislim pa, da Zrnec in Bizovičar vesta, koliko je ura glede njenega petja in sta jo v oddaji želela le malce zaj… :P

  Lp

 11. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Klemen, Sanja ni tako slaba pevka kot vsi mislijo. In prav zato je bil nastop v tej oddaji hudičevo nepotreben. Še posebej zato, ker je bil izveden kot dokaz, da zna peti.
  Uf, misliš, da so jo namerno potunkali? Dvomim, saj tako pogumna pa Lado in Jurij spet nista.

 12. klemenix klemenix pravi:

  Hm, ne vem kaj bi dejal glede teha namernega tunkanja. Spomnim se le, da je bila sanja kaki 2 leti nazaj gostja v oddaji TLP in je naznanila, da snema nove komade. Takrat jo je Bizovičar dregnil in dejal: “Pa nam zapoj malce delček svojega kakšnega komada, za vse tiste, ki nov materjal nestrpno pričakujejo”. Sanja je petje “v živo” takrat sprva odklonila, nato pa le zapela nekaj in joooj, oprosti ona je od takrat naprej zame ni dobra pevka. Značilen porogljiv Bizovičarjev smeh v kamero takrat pa je zame nekakšen mali dokaz, da sta jo tud zdej le mal zaj… hotla. Pa nič drastičnega seveda :D

  Nej poje, če ji paše in ji uspeva…nimam nič proti, poslušal je ne bom, naj pa jo mirne duše poslušajo tisti, ki jo želijo.

 13. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Klemen, no pa da te vseeno malce izzovem. Ali Rebeka in Nina pojeta boljše od nje?

 14. Eva pravi:

  S tem zapisom si dobesedno izrazil moje misli ob gledanju nastopa. Ker sem dejansko pričakovala nek čudež (neka podlaga pa že mora bit, da se greš tko izpostavit in, no, še Saša Lendero! je zagotovila, da Sanja pa res zna peti), je bil rezultat še toliko bolj tragikomičen.

 15. klemenix klemenix pravi:

  No ti me kar izzovi :D Ma ej ne vem, če pojeta bolje, jih pa nisem opazil se tako izpostaviti se, kod se je sedaj Sanja. Mi je pa tako Rebekina kot Ninina muska bolj všeč, a kaj, ko seveda back vokali delajo čudeže. Rebekin nenastop na Zvezde pojejo se mi zdi sila čuden. Bila naj bi bolna in zagrlena, pa vseeno…po moje se je le bala.Nina ima več posliha kod Sanja. Za moje nestrokovno uho ja. Kaj pa ti misliš?

 16. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Klemen, po moje pa vse tri pojejo približno enako. S to razliko, da je javnost do Sanje vedno veliko bolj stroga. In prav to mi je bilo vedno najbolj zanimivo.

  Eva, tragikomično je odlična beseda za vse skupaj.

 17. vanja pravi:

  ja pa Remarca bo tudi pevka, pa še igralka, pa vse ceste so ji odprte, je rekla. Uh slovenska scena razbija. Butnglavci vsepovosod.

 18. MM pravi:

  Ampak slovenke tudi znajo peti Rihanno…

  Recimo Martina Šraj… ki se jo je dalo videti na raznih Open Mike nastopih

  http://www.youtube.com/watch?v=zjTN6A6y2LI

 19. S.G. pravi:

  maš posnetek sanjige nastopa? Sicer mi pa bolje poje Sanja kot Rebeka. Rebeka pa reeeees ne zna peti. Resnično back vokali delajo čudeže. Zanimivo,ane. Osenarca pa- ona mi gre reeees na kurac, pa k se spomnem njenega nastopa na takrat še TLP- ja njenemu Ivo Rimcu je bilo nerodno, prou videlo se je, kako mu je bilo bedno za bobni, ko je njegova Nina tako zelo fušala. Ja, se bo treba še kakšen tonček naučit :) Rebeka in Nina sta v kurcu, Sanja se pa trudi, poje že od malih nog, pač bi se mogla že prej kje učiti solo petja. Je kar zajebano, ampak če se zdaj uči, ji bo uspelo. Njej najbolj privoščim, ker je iskrena.

 20. specified boom pravi:

  kakor se čudno sliši, se strinjam z zadnjim stavkom S.G.
  nekako je sanja še najmanj “narejena”, oziroma se vsaj konsistentno predstavlja v javnosti in je pozitivna oseba.

 21. Banana pravi:

  Iztok .. tokrat se pa popolnoma strinjam s tabo!! =D

 22. iztokgartner iztokgartner pravi:

  SG, evo ga:
  http://www.slomedia.si/video/d0196f61d45b26ef33e

 23. simonarebolj simonarebolj pravi:

  Seveda nobena od teh treh ne zna peti, obstajajo pa drobne razlike. Rebeka ima srečo, da ima vsaj zanimivo barvo glasu, ki jo dela prepoznavno. Poseduje tudi za riževo zrno karizme in samozavesti na odru, ki je Sanja nima nič. Tudi če bi slišala Sanjin komad na radiu, je definitivno ne bi prepoznala, ker bi fušala z glasom, kakršnega ima na milijone najstnic. Na odru pa tudi ne prepriča, ker je totalno antikarizmatične in nekarakterna. Nina Osenar ima brezvezen glas in še peti ne zna, vendar ima spet vsaj malo karizme in loteva se tipa popa, ki je itak kot retuširana fotka v Playboyu in je vse skupaj po MTVjevsko prebavljivo v kontekstu videospota (mislim na tisti edini komad Ritch bitch). Zato je Sanja pač samo podpovprečen poden med podnom.

  Sploh se pa Slovenci veliko preveč ukvarjamo z vprašanjem, kdo zna pet, meni namreč nič ne pomaga tudi pop, ki je pri nas odpet dobro. Skratka, nič bolj ne bom poslušala brezvezarijo Anžeja Dežana kot kakšno Sanjo. Izklop!

  Se Tom Waits sprašuje, ali zna peti? Nick Cave? Mick Jagger? Zna peti Bob Dylan? Hočem povedat, da je pri nas taka kriza s slogom in izvirnostjo, da je res že popolnoma vseeno, ali zna kdo peti ali ne. Vse je eno sranje, ki ga ne bi poslušali nikjer v svetu niti tri minute. Redke izjeme pa sploh ne pridejo na površje ali pa so v drugi vrsti pozornosti, kar je tipičen slovenski provincialen kretenizem. Koliko vas pozna odličen bend Res nullius? In koliko se rolajo in propagirajo Leeloojamais v primerjavi s škripanjem dotičnih misic?

  Lado in Jurij se pa že dolgo delata norca iz teh osebkov. Nameravala sta celo vzpostavit rubriko, kjer bi te naše instant pjevače provocirala, da se dokažejo s petjem zahtevnejših komadov. Pa je nasedla samo Brigita Šuler, pa še nekdo (ne spomnim se), potem pa očitno ni bilo dovolj interesa več, da bi se smešili … hehehe …

 24. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Simona,Leeloojamais so imeli prav dosti reklame in vrtenja na radiju. Seveda, ko je bila zraven Lara. Zdaj so pač slabši in še hita nimajo. Pri njih ne vidim problema, da bi jih mediji dali na stran.
  Tudi Pero Lovšin se ne sprašuje, če zna peti. Itak da ne, saj mu je vse jasno :)
  Sprašujejo pa se misice in ostale bejbike, ki nam skušajo dokazati, da niso le lepo telo, marveč še mnogo drugega. In prav to jih pokoplje na koncu.
  No ja, Dežan zna vsaj peti. Tega pa mu ne gre oporekati.

 25. Nataša (2) pravi:

  Kot pravijo Res nullius: Paraliza modrosti. :S

 26. specified boom pravi:

  no dej lepo te prosim kaj pa so res nullius?grupa 4oletnih zapitih rokerjev oziroma bolje upornikov z razlogom (razlog je alkohol).
  Kar se dobrih slovenskih bendov tiče lahko postavimo piko za ljubljanskim bendom Racija, ki je svojo anti-establishment držo lepo ohranjal, ko pa v temu niso več videli prihodnosti so z bendom zaključili in tako pustili spomin na njihove dosežke neomadeževan.

 27. waterlily pravi:

  Enkrat sem bla na Sanjinem nastopu, ker je bla lih blizu in kot prvo je zapela Umbrello. Sej je ni tko slabo, ampak tisti “aha aha” na začetku je izpadu nekam čudno, to sem si najbolj zapomnla. Ji je pa iz minute v minuto pojemal glas in vedno bolj je piskala in fušala, na koncu sem si že ušesa mašila, resno, in šla sem preden je končala, ker ni bilo za zdržat.
  Zdi se mi, da je Rebeka vseeno boljša, Nina pa še ni dost pokazala.

 28. specified boom pravi:

  morda edini omembe vredni nasledniki ki delajo svojo stvar so pa Los Ventilos, trenutno najbolj kompetenti predstavniki indie/underground punkrock sekcije.
  Raznorazni sidhartki, pa zablujenci, pa ostali “hočm bit roker to je kul” bendi tipa SuperNova, sons, alya (bend) so zgubil vezo if they had it to start with (fuck it).

 29. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Waterlily, prav to je finta ja. Da sploh ne bilo tako grozno, če ne bi bilo z namenom, da dokaže, da zna peti. To je vsa finta. Če bi jo zapela na nastopu, bi blo vse okej in bi folk ploskal.

 30. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @Iztok:
  Nasprotno. Leeloojamais so vedno boljši, seveda je pa vedno težko sprejeti novo pevko s popolnoma drugo vokalno štimo. In ne, ne strinjam se, glede na popularnost tega benda, so v primerjavi s plehnatimi napevi in kvazisloturbom v ozadju. Za Sanjo Grohar izvemo po vseh možnih rubrikah vse, kje poje, na kateri prireditvi se pojavi, reportažo o snemanju videospota in še kaj … o omembe vrednih popizvajalcih pa niti približno toliko. Če tega ne opaziš, si slep.

  @Nataša(2):
  Jap!

  @specified boom:
  Zapitost ali nezapitost Res nullius me najmanj briga na svetu, še manj njihova leta. Kot me ne fascinira asketskost Siddharte, ki so jo tako reklamirali. Who cares! Njihov problem. Zanima me muzika, ki je v primeru Res nullius naravnost balzam za ušesa, predvsem v primerjavi s slovensko sceno, ki se postavlja v ospredje. Seveda pa to ne pomeni, da so Los ventilos ali Racija slabi. Sem pa prepričana, da za Racijo večina Slovencev sploh še slišala ni, za Los ventilos pa morda kakšen procent več, pa ne prav dosti. In v tem je bil poudarek v v mojem komentarju. Da je pri nas pač tako, da boljša ko je glasba, bolj je odgnana v garaže. Kakšne redke pa spustijo mediji skozi sito tako za vzorec, da bi izgledalo, kot da so dobrodošli, samo malo jih je. Kar je totalno zavajanje v prid debilni in zaostali pop slosceni.

 31. specified boom pravi:

  @simona
  s tvojim komentarjem se kar strinjam oziroma do določene stopnje delim tvoje razmišljanje.
  -a bo dons toča? :)

  p.s. in ti spadaš v tisti odstotek ki skupini pozna? almost impressed, but that`s a good thing because I`m hard to impress : wink
  Lp&
  anarchy :)

 32. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @specified boom:

  Ne … hehe … toče ne bo, bo pa še nekaj litrov dežja.

 33. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Simona, Leeloojamais so od vseh kvalitetnih bandov zelo močno predstavljani v medijih in se glede tega ne morejo pritoževati. Rumenega tiska pa itak ne rabijo, tako da res ne vidim v čem je problem. Imajo ves potreben bum in svojo bazo oboževalcev, ki je vsak mesec večja, saj so odlični. Tudi v duetu z izvrstno pevko Aleksandro Kovač. Sanja je povsod, a ne kot pevka, ampak kot Sanja, kar pomeni, da to njeni pevski karieri in prepoznavnosti njenih pesmi ne koristi kaj dosti. Njo poznajo, za njeno glasbo pa jim je bolj malo mar.

 34. simonarebolj simonarebolj pravi:

  Tudi za Sanjo bi bilo folku figo freško mar, ker je totalno nezanimiva oseba, ampak jo mediji konstantno forsirajo nam pred oči. V tem je bistvo.

 35. rockstar pravi:

  ooooo, katastrofa.
  žal mi je, da sem sploh pogledala ta posnetek.

  FUJ.

 36. Boki pravi:

  No ampak na nekaterih posnetkih pa je Sanja kar dobra, mislim na petje, naprimer:

  http://www.slomedia.si/video/530df88f7f002e78ea5
  http://www.slomedia.si/video/53eccfdd09ad10a15b3

 37. dr. h.c. Peter Legiša pravi:

  Iztok, meni je tudi bilo to mimo včeraj :)

  Navkljub vsem komentarjem, imaš najbolj prav.

  Lp

  P.S. Greš pisat ju3 maturo namesto mene? Vidim, da ti eseji gredo od rok ;)

 38. 1danica 1danica pravi:

  Odkar je Eva Irgl pela skupaj z zvezdami, je mogoče pričakovat KAR KOLI. In v tem kontekstu me sinoči nobena ni presenetila.

  Malo realne samopodobe in zdrave samokritike bi marsikomu prišlo prav.

 39. S.G. pravi:

  Mislm da je Sanč iskrena punca, sej ni blo tko slabo. Murko tuki prekaša vse po vrsti. Pač v Slo. ni nobenga tko dobrga glasbenika oz.so dobri, vendar niso slavni, tisti se skrivajo, tisti igrajo za svojo dušo. Ne obtožujem slavnejših od teh, češ da so bedni ker so hoteli svojo glasbo predstavit vsem. Nasprotno, prav spoštujem te, ki imajo jajca v hlačah. Vsaka čast njim. Naj se pa pokažejo tudi ostali. Sicer pa tko- če eni radi pojejo, naj pojejo. Vseeno pa, če bi bila tekma med Sanjo in Nino, bi izbrala Sanjo, ker ma pa sigurno bolši glas oz. vsaj vse tone zadane, kar jih Osenarca ne. Če smo žeravno pri tem.

 40. Eva pravi:

  Jst sm mislala da bom kuzlala,.. kure “lepe”.

 41. klemenix klemenix pravi:

  @simonarebolj: “nameravala sta celo vzpostavit rubriko, kjer bi te naše instant pjevače provocirala, da se dokažejo s petjem zahtevnejših komadov. Pa je nasedla samo Brigita Šuler, pa še nekdo (ne spomnim se), potem pa očitno ni bilo dovolj interesa več, da bi se smešili” ….

  huh tega se pa spomnim ja :D Naj te spomnim, da je štosu nasedla tudi Špela Grošelj, ki je z janom plestenjakom zapela (povsem odfušala) pesem Soba 102 =)

  Drgač me pa ni sram povedat, katere slovenske pevce kot vokaliste spoštujem. Sam nimam posluha, nimam nobene glasbene izobrazbe pa vseeno si upam našteti nekaj pevcev, ki me s svojim vokalom navdušujejo in je lahko misice tipa Sanja Grohar pošteno sram, da si sploh lahko upajo odpreti kljune…

 42. Eva pravi:

  @klemenix: Ma sej Špela pa tak sploh glasu nima. Je čist hripava cela. Ni dost da si lep, ja.

 43. Jure Jure pravi:

  Včeri sem čist slučajno med tekmo (minuta odmora bla) mal šaltal in vidim ta nastop. Najprej un posnetek k Saša reče, da Sanja zna pet pol pa tole. OMG. Pa to je bla katastrofa. Rihanna bi se lahk pritožila nad to izvedbo.

 44. stieber pravi:

  Hehe, da se za kratico S.G. slučajno ne skriva kar sanja? :D

 45. imeninavoljo imeninavoljo pravi:

  Sanja res ne zna peti in ob gledanju omenjene oddaje sem pomislila, kako to, da nima kakšnega iskrenega prijatelja, ki bi ji to povedal in odsvetoval.

 46. Djubre pravi:

  ej, nihče ne zna pet, začenši z dylanom, nadaljevavši s frontmanom sepulture, ianom curtisom, iggyem popom (?), punkerji so sovražili lepo petje in mnogi drugi. ja, izgleda moram še enkrat ponavljat za s. rebolj.

  like a rolling stone je obupno odpeta pesem, toda hej, meni še vedno lahko izvabi solze v oči in kucanje v prsih. nekateri modeli so naredili imidž iz tega, da ne znajo peti. to, da ne znajo peti, jih dela odlične. kdo pa je znal peti; freddy mercury, bono. mnogi drugi so naredili veliko kariero iz neznanja petja. čeprav dylan se zadnja leta že zajebava in bi moral nehati koncertirati in narediti še nekaj dobrih plat. ampak, ko ne zna peti sanja grohar, pa to ni dobro. z nekaj več karizme, angažiranosti, bi lahko s takim petjem bila odlična frontmanka kakšnega rock, da ne rečemo punk banda.

 47. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Djubre, res je, toda punca poje pop, pri popu pa je dobro imeti vsaj malo posluha. Še posebej, če poješ v živo.

 48. Djubre pravi:

  ja, se strinjam model, se strinjam, samo premlevam, zdaj, ko sem skadil joint. vem, da te boli kurac, da sem skadil joint. je v celju še kaj odprtega?

  lej tole, model, katastrofalno petje, ampak ni v tem glasu nekaj čarobnega? obup od petja, toda to je eden najbolj legendarnih nastopov v zgodovini popularne glasbe.

  itak, da poznaš.

  http://www.youtube.com/watch?v=xO0gSJGJ7Fs

 49. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @klemenix:
  Ja, to je bilo v tistem času nekje … ampak bil je še nekdo drug … ker Grošeljco je kar prisilil, da se je šla blamirar s Plestenjakom … To je dobila na koncu za nagrado, ker je okrog trosila, da si želi nekoč nastopit v duetu z lepim Janom … hehehe … Ko je bil Jan gost, je dobil pa neko ogabno mastno pizdrijo na krožniku, v katero naj bi tako rad kruh namakal.

 50. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @Djubre:
  Sanja nikoli ne bi mogla bit rokerica … nima tega v sebi … niti malo. Približno tako je na primer smešna Verbotnova v duetu s Šank rock. Patetično. Celo koreografijo si je izdelala z mahanjem glave, vedno isto ob vsakem nastopu, ob istem taktu, ker nič ne čuti in ne zna dihat s floutom, ki ga rock zahteva. Te bejbe sploh ne štekajo te vibracije. One bi se rock nastopov učile kot svojih migotanj ob praznih napevih, ljuuu – leva roka vstran … biiiim teee – in desna noga zamah naprej. Patetiko!

 51. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Djubre, rokerji so itak nekaj posebnega. Le poglej Lovšina in recimo Grego Skočirja. Oba nimata pojma o petju, njuni komadi pa so kul še posebej takrat, ko sta na odru in v elementu.

  Klemen&Simona, Špela Grošelj pa je meni takrat izpadla čisto okej in prav nič neumno. Tudi odpela je povsem solidno.

  Simona, huh, kaj pa Helena Blagne? Meni je bila v povezavi z Demolition Group izjemno kul. No ja, tudi Make Up se niso ravno grozno slabo preobrazile iz bejbik v rokerce. Morda bi to uspelo tudi Sanji. Samo finta je v tem, da je ti ne prebavljaš kot osebe.

 52. Djubre pravi:

  ogabne mastne pizdarije so nekaj najboljšega na svetu.

  ej, iztok, zašto me odbijaš. iztok, začel bom z dobro plačanim fizičnim delom. dobil bom še močnejše roke in malo manjšo rit. potem bom kupil kitaro. ti me boš inštruiral, ker sem videl na eni fotki, da igraš kitaro. potem bom ustanovil indie thrash post punk post punk noise art blac death grunge post grunge band. metal.

  “tako ću i ja, gibsonom drmat struju,
  po balkanu i još šire, napravim oluju.”

  iztok, zdaj ti bom pa posvetil pesem.

  pesem za iztoka

  za iztoka gartnerja

  tiste dni je iztok kolesaril v sparjeni omari z orodjem.
  bil je flegmatik z melanholičnim pogledom in ljubil
  je krhke obraze
  mravelj, ki so hodile po asfaltu.
  pred spanjem jih je poljubljal na veke.
  morda pa je bil sangvinik.
  tiste dni sem bil kolerik.
  kamor koli nisem pogledal, nisem videl vse isto kot iztok.
  kposebna znanja:

  delovni čas: 8 – 17 ure
  pričetek dela: 3.5.
  lokacija dela: Šmarje pri Jelšah
  število oseb: 1

  splol (moški/ženski): ženski

  status (študent/dijak): vseeno

  plačilni pogoji oz. nagrada: 3,5 E/h
  opombe:

  ne misli, iztok, ne bom delal tega.
  iztok, na drugi strani tega lista imam številko kadrovske neke druge,
  večje, boljše
  in multinacionalne frime. tistega dne bom postal samo še ena mravlja,
  ki ji boš pred spanjem poljubim veke. mravlja, na mrzlem betonu nekega skladišča.amor koli nisem pogledal, sem videl ničesar drugega kot iztok.

  šifra dela: 0604
  datum: 29.04.08

 53. Djubre pravi:

  jasno, da ne simona. samo nekaj drugega sem mislil, pa ne vem kaj. a poznaš tisti duet kyle z nickom cavom. to je čisti raztur. rockovska vibracija ima dve niansi. lahko se začne v trebušnih mišicah. pri tem slediš vodilnemu kitarskemu rifu s poplesovanim napenjanjem tebušnih mišic. druga je takšna, da rock dojameš bolj cilovito. takšno dojemanje vibracije prebuja megalomanska, lahko pa tudi otožna čustva.

 54. Djubre pravi:

  iztok, srce moje, imam nekaj tuninega namaza, toda nimam kruha. kaj na tem svetu mi je storiti. to me navdaja z neizmerno živčnostjo. to me navdaja z mislijo, da se grem kopat v bližnjo mi savinjo.

 55. Djubre pravi:

  iztok, odbijaš me. s solzami v očeh grem pojest tunin namaz z žlico. potem bom zaspal s solzami v očeh. v sanjah te bom sanjal, kako z radostnim smehom in radnostnimi kriki z rokami zajemaš vodo, do pasu nag in jo pršiš v zrak. bedaki bi rekli, da se kopaš v soncu. do pas boš nag, do kolen boš v savinji. ta ne bo smrdljiva in neprosojna reka, ampak smaragdno zelena in lahko boš videl okrogle kamenčke. in če boš pozorno pogledal, boš lahko videl kako kukam med dvema kamenčkoma, naslonjenima rahlo drug na drugega, in ti maham in se ti smejim. toda teh sanj se naslednji dan ne bom spomnil.

 56. Djubre pravi:

  še zadnje poročilo iztok: našel sem napolitanke, oblite s čokolado. veliko njih. svet je spet lep zgoraj opisane sanje torej odpadejo.

 57. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Djubre, tebi pa danes pošteno špila :)
  Kaj si pojedel stari moj? Tole bi blo za sprobat :)
  Glede pesmi, ti na kitari, jaz pa na majku.
  Duet za med legende.

 58. Djubre pravi:

  stari, enga sm skadu, sej razumeš. mislim, da bi užgalo, ti samo kriči model, vrešči kolikor te je grlo, jaz bom pa žagal. simona bo pa na bobnih. poznaš komad She Bangs The Drums. oh, kako se mi je stožilo. poznaš del pesmi od killersov: shes on drums, i`am on tambourine. kmemenix bo na bassu. vanja bo grupie. nina osenar pa bo rekla, da groovamo.

 59. Djubre pravi:

  postaja mi slabo od napolitank.

 60. Tina pravi:

  jah ocitno punca uziva u petju in ji je omogoceno to delit z nami vsemi :)
  ceprou js osebno se s takim petjem nebi upala na oder ;)
  ampak punca je pogumna :)
  in bo pogumno mogla sprejet tud vso kritiko
  sanja sanja, par pevskih vaj ti tud neb skodl :)
  mogoce bi ti pol slo use skp mau bol od rok :P

  sam me pa res zanima kako bi nina pela v zivo :D
  to bi blo tud veselje po moje ;) hahaha :D

  sicer pa je treba tud na to pomislt, da se bo o sanji zdej tud mau vec govoril po tem izjemnem nastopu :D
  tko da konc konceu ni neke skode narjene
  da ni neka Christina Aguilera ni nobena skrivnost ;)
  tko da je treba gledat s pozitivne strani :)
  vsaka pozornost je dobra, ce hoces ostat aktualen :D

  vids sanja, zdej mas vso pozornost in nina je samo se v ozadju ;)

  peace ;)

 61. S.G. pravi:

  Kratica S.G. ne pomeni Sanja Grohar (bi bilo reees neizvirno), temveč Slovenj Gradec.

 62. stieber pravi:

  ja bi bilo, ampak vsakemu se zgodi spodrsljaj. :D Glede na to, si zapisala, da ceniš ljudi z določeno vsebino v hlačah, če dosledno beremo tvoj tekst, ugotovimo namreč, da ti je všeč čisto vsa moška populacija, kar konec koncev niti ni slabo. :)

 63. lisica lisica pravi:

  Ja, no, razlika med Sanjo ter Nino in Rebeko na drugi strani je v tem, da se Sanja na odru ne počuti suvereno.In upravičeno pokasira več očitkov, kot ostali dve. Ampak so mi kreature a la Sanja, Dejan Murko, še nekaj jih je, ki jih ne znam naštet poimensko, fenomen svoje vrste, ker lahko navkljub cenenim spevnim melodijam, ob pomanjkanju vsake sledi karizme in nikakršnim poznavanjem osnov glasbe in gibanja, uspejo.

 64. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Lisica, to je uspeh na kratek rok. Zakaj pa misliš, da se morejo sleči?

 65. lisica lisica pravi:

  Prav imaš, one naj bodo lepe, petje pa raje prepustijo glasovom :) .

 66. S.G. pravi:

  Iztok je pa samo ljubosumen, ker bi rad uspel na vsak način, pa mu ne uspe. Opazila sem, da vedno in povsod kritizira vse kar leze in gre in bognedaj da je kdo bolj uspešen. Ti bi pa rad uspel kot pevec? Pa saj si isti kot Damjan Murko… brez posluha. Ampak stoji pa ob strani svojemu bratu, ki je prav tako brez posluha in brez besednega zaklada.
  Torej- pa menda ne dela krivice ostalim, ki se prav tako trudijo in si želijo uspeti v tem, kar radi delajo? Je to ne fer? Iztok, bodi pravičen vsaj. Deli z nami svoje mnenje, vendar daj zasluge tudi tistim, ki se resnično trudijo. Daješ pa zasluge le tvojemu lenemu bratu in njegovemu prijatelju. Bedno, totalno bedno.
  Simona Rebolj kaj porečeš na to? Pa še nekaj- če se nekdo slika gol v cenjeni reviji, je to nekaj estetskega, umetniškega, lepega.
  To ni pornografija, kot bi rekla Angelca Likovič, temveč nekaj lepega. Sicer pa- da se slečeš- Iztok, mar ti vidiš vsakič kaj drugega na ženskem telesu? Si že videl kdaj vagino?Vse ženske smo iste, vsi moški so isti. Drugačna je le struktura osebnosti pa obraz ter količina sala :)
  Skratka, da se slečeš, se mi ne zdi niti malo sporno. Mogoče le verskim fanatikom.

 67. iztokgartner iztokgartner pravi:

  SG, ne bluzi.

 68. S.G. pravi:

  Nimaš kaj reči, kajne, ko pa je resnično!

 69. iztokgartner iztokgartner pravi:

  SG, točno tako :)

 70. Anonimnež pravi:

  smo vedeli da je tako

 71. B.C. pravi:

  Iztok o povsem isti temi smo se pogovarjali tudi mi, medtem ko smo gledali oddajo A si ti tud notr padu… Sanja Grohar se sili v pevsko kariero, čeprav njeno petje ni baš zavidljivo lepo, nasprotno, gre samo za to, da se želi medijsko še bolj izpostaviti. In ja, ponavadi takšnje preidejo na tako pot po kaki tituli za lepoto. Samozavest pa taka. Če si ‘lep’, še ni nujno da znaš peti… Nekaterim za dokazovanje tega ni treba na modno ali lepotno pisto, poglejmo samo Severo Gjurin, ki ima povrhu vsega še božansko lep glas.
  Lp.

 72. stieber pravi:

  S.G. sem pa mislil, da spoštuješ garnerja zaradi vsebine njegovih hlač. Po tvoje nič hudega, če ne zna muzicirati, važno, da si upa ali pa tu veljajo druga merila?

  P.S.: Korošci pravijo, da SG pomeni svinjska glava!

 73. grim reaper pravi:

  puto you are sick
  lep pozdrav v black hole or wherever the fuck you are:)

 74. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @Djubre:
  Ja, poznam duet Kylie in Nick Cave … Where the wild roses grow na njegovem albumu Murder Ballads, ki krasi tudi mojo CD poličko. Ampak ni isto. To je en in edini komad, s posebnim aranžmajem, kamor Kylie odlično sovpada in ji seveda ni potrebno imet nikakršnega rockerskega fluida, kot se ga je Verbotenca trudila imet s Šank rocki. Poleg vsega Kylie sploh ni kr ena pjevačica, ampak je v svojem žanru dobra in je edina, ki se je obdržala med tistimi diletanti alias Sabrina, Samantha Fox, Donovan in četa takratne instant produkcije. Njena kariera pa je šla rapidno navzgor po smrti njenega partnerja, pevca rock skupine Inxs (overdose). Torej je nekaj smisla za vibracijo težjekategorne pop muzike pridobila skozi strast in ljubezen s samodestruktivnim rockerjem, preko kogar je tudi spoznala Nicka. Čeprav je na videz lahko vse zelo enako, pa ni. Nikoli. In detajli so vedno najpomembnejši. In seveda vse to še vedno ne pomeni, da bi Kylie lahko kakor koli bila rockerica. Seveda ne. In zakaj sploh bi. Je pa za Sanjo Grohar carica milica.

 75. Djubre pravi:

  ja, res je. to sem samo izpostavil kot zanimiv duet med rock in pop izvajalcem, ni se pa navezovalo na ta kontekst. ta komad nima kaj skupnega z duetom slovenskim, prej omenjenim. sem si zdaj ogledal videospot. spomnil sem se, da si nekje napisala, da si imela imidž fanice kylie (ne zapišem prav priimka), v punk časih. nekaj je na tem, hehe.

  res me pa zanima, kakšen odnos imaš do metala. ne do iron maiden ali potobnih mehkužcev (čeprav black sabbath so mi tudi kot mehki všeč), ampak do titanskih zvokov thrash metalcev, kot so začetna metallica, exodus, slayer, megadeth in mnogi drugi. si poslušala kdaj? annihilator, uf. nor sem na to zvrst. tudi death metal, progressive death metal so mi všeč, ampak poznam zelo malo od teh dveh zvrsti. jurij in lado sta se mi takrat zazdela glasbeno omejena, v tistem skeču s saško.

 76. S.G. pravi:

  Stieber- ni to fora. Ona vseeno lepo poje, nima pa vrhunskega glasu. Severa Gjurin je pa recimo carica z lepim glasom, samo njej ni do medijske izpostavljenosti toliko kot Sanji Grohar. Sanja je lepa, ima lep glas, uči se petja, se trudi in to je že veliko. Mora pa imeti vse, mora biti paket in ona je. Ona prinaša celoto. Z učenim petjem bo prinesla več kot to. Zakaj bi spoštovala Gartnerja? Nima nič v hlačah- to je dokazano.

 77. Urška pravi:

  Sanja ni tako slaba pevka. Če je res to naredila si je naredila veliko sramoto. Jaz recimo imam tudi lep glas in pojem doma, ampak v oddajo nebi šla, da bi dokazala, da sem lahko pevk. Zaa noben denar. Ni vredno.

 78. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Urška, ni panike, da je šla v tako oddajo. To je kul, saj dviga rejting. Panika je le v tem, da je šla samo zato, da nekaj dokaže. To je bistvu vsega problema, ki ga tudi SG ne razume in še vedno misli, da napadam Sanjo, ki je moja frendica in spoštujem njeno delo.

 79. Piss-talk Fartner pravi:

  Sanja poje veliko bolj od Iztoka, ki vedno ve vse o ničemer in se tudi ne zaveda, kakšen pajac bi sam izpadel, če bi moral peti v taki oddaji.

 80. S.G. pravi:

  Sigurno je tvoja frendica ja, da jo obtožuješ, da ne zna pet. JOJ

 81. Tejka pravi:

  Punca ne zna pet in pika.

 82. Tejka pravi:

  Sanja ne zna pet in pika.

 83. stieber pravi:

  S.G., kje si pa dobila dokaze o tem, da gartner nima nič v hlačah? :D ali pa pišeš kar na pamet?

 84. Djubre pravi:

  iztok gartner, you`ll no longer be my brother in arms.

 85. iztokgartner iztokgartner pravi:

  SG, daj preberi si natančno preden se razburjaš no.
  Nikjer nisem zapisal, da ne zna peti.
  Zapisal sem, da je trapasto to, da je šla dokazovat, da zna peti in da je izpadla bedno prav zaradi tega. Pa še pretežko pesem si je izbrala. Če bi prebrala kak intervju, ki sem ga opravil z njo, bi vedela, da sem jo hvalil in da sem bil eden redkih, ki je jasno zapisal, da ni še ena pojoča misica, saj je pela že zdavnaj prej. Pravzaprav je pela tudi leta 2004 na predstavitvi mojega spota Ginekolog v Kinu Metropol v Celju. Takrat še ni bila znana in je bilo občinstvo v dvorani zelo navdušeno.
  To sedaj ni kritika njenega petja na splošno, marveč dejstva, da je šla nekaj dokazovat.
  Daj razumi me pravilo no.

  Djubre, zakaj ne, prijatelj moj?

 86. Bentilnik pravi:

  @simonarebolj

  Michael Hutchenceje v času, ko se je obesil, fural z bivšo od Geldofa, Paulo Yates. Kylie je pa ponovno ‘poletela’ precej kasneje z ‘Cant get you out of my head’

 87. freaky freaky pravi:

  Mene je bolj kot “fušanje” (sploh ni tako slabo zapela, glede na to, da si je izbrala malce težjo pesem pevke, s katero se ne more ravno glasovno primerjati, čeprav tudi Rihanna ni ne vem kaj…) zmotilo, da je oponašala Rihanno. Pri tem ne mislim zgolj tega, da je pač odpela njeno pesem, posnemala jo je v bistvu v vsem. Po moje se punca nikoli ne bo mogla dokazati, če bo želela biti nekdo, kar zankrat še ne more postati (mogoče nekoč, če so bo zelo potrduila). Dokazala bi se, če bi uspoštevala svoje sposobnosti in bila vsaj pri tem pristna, ne pa s tem ponesrečenim kopiranjem.

 88. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Freaky, dobra poanta.

 89. Cvetka pravi:

  Oglejte si posnetek Sanje Grohar Zarjavele Trobente na rtvslo.si (v iskalnik napišite Mark Žitnik-tam kjer je naslov Werner ponudil Žitniku ogodbo za pejte je filmček).

  SANJA ZNA PETI in je to dokazala z zmago na elvi Star predvsem pa nas vse navdušila v oddaji Zvezde Pojejo z Zarjavelimi Trobentami in Ne grem na kolena v živo!
  Morda je Rihanno malo slabše odpela ker je težja pesem vendar verjetno jo prej “skine” kot bi jo Rebeka ali Nina.

  Iztok ti kot glasbeni NE poznavalec ne moreš soditi ali ona zna ali ne zna peti. Le čevlje sodi naj kopitar.

 90. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Cvetka, nikjer nisem zapisal, da ne zna peti. Če boš pozorno brala tudi komentarje, boš namreč ugotovil, da sem zapisal, da zna peti ravno prav dobro in nič slabše od Nine in recimo Rebeke, ter da je bila za razliko od njiju že prej pevka.
  Že stotič, poanta zapisa je v tem, da je bilo zgrešeno to, da je šla k Ladu in Juriju nastopit v smislu dokazovanja. Če bi prišla in pač zapela, bi blo okej, tako pa je prišla kot da mora nekaj dokazati, dokaz pa potem seveda ni bil najboljši.
  Daj preberi komentarje preden pišeš.
  Glede kopitarja, ki sodi čevlje, a sem kdaj rekel, da sem dober pevec in da znam vrhunsko peti?

 91. Tina pravi:

  cvetka sanja tud tm fusa k ne vem kwa :)
  sam ljudje brez posluha tega pac ne porajtajo
  zato pa sanji tud pustijo pet, k vecina slovenskega prebivalstva pac nima posluha

  js pravm, da sanja zna pet :) in to zelo slabo
  ampak tud to je neka umetnost bi nekateri rekl ;D
  hehe

 92. igralka pravi:

  ej sorry k se vtikam vate, samo res ne morem verjeti, da si to ti
  http://www.youtube.com/watch?v=ZkIWHGjo06g
  aaaaa! upam da sanjam! sori sam to je š hujš od sanje grohar. pa pls ne vzet resno k nimam nč prot teb sam res nism mogla vrjet, k sm to vidla!

 93. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Igralka, hujše od Sanje? A morda pojem in hodim okoli ter razlagam, da znam peti in da sem v resnici dober pevec ter da bom to dokazal?

 94. barbara pravi:

  Ne, ne počneš tega – ti dejansko posnameš komad in videospot in ga brez sramu spraviš v javnost!

 95. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, bi isto zapisala tudi recimo Domnu Kumru?
  Tudi on namreč počne isto kot sem jaz.
  Pa Atomik Harmonik prav tako.
  Pa Kingston, pa še marsikdo.
  Pa Sexplosion in Urška Čepin ravno tako.
  Zakaj tega zapišeš tudi njim?

 96. igralka pravi:

  ne ti repaš :D PA ner bit zdej jezn no. sma učasih si bil pa isti kso zdj oni.. to p morš priznat….
  no p sj nimš tok slab komad no..

 97. barbara pravi:

  Kako pa veš, da mi oni niso všeč? Kingstoni so mi celo zelo pri srcu!

 98. pocahontas pravi:

  Kar se Sanje tiče…
  Moram priznati, da je mene bilo blazno sram, ko sem gledala njen nastop pri Zrncu in Bizovičarju.
  Nerodno mi je bilo zelo.
  In ji dajem kapo dol že samo zato, da si bejba upa it na oder in se tako izpostavit.
  Jaz se predvsem sprašujem, v katerem filmu živijo te punce, misice tega in onega?
  In sprašujem se še, ali njim zares nihče ne reče ‘Ej, pupa, saj si luštna, ampak peti pa žal ne znaš!’?
  Ne razumem naše scene in takozvanih glasbenikov, učiteljev petja ipd.
  Pa dobro, kakšen uitelj petja za vraga si, če trdiš, da pa Sanja zna pet??

  A dejansko ima kdo kašen zaslužek od tega, ali kaj?
  Da sem jim splača vlagat v te ‘wannabe VIP’ punce, v njihove nastope, videospote?
  Ne vem, no, očitno že mora obstajat neka ciljna publika (pa naj se meni sliši še tako neverjetno), ki to podpira in posluša.

  Ker drugače se tudi ne bi povsod pojavljale.

  Jaz jih dojemam kot eno poceni blago, ki se jih da ponucat za sve i svašta.
  Zakaj bi pa nekdo moral ‘mastno’ plačat npr.Nuši Derendi za nastop v njegovem kafiču, če ti pride Sanja (mlada in brhka) pet tudi za đabe, če je treba. Ker njej je itak vrhunec in glavno poplačilo, da se je lahko pokazala v svojem izpiljenem outfitu in uživala urco pozornosti, gostje so srečni, da so se lahko poceni naslajali, šefe pa zadovoljen, ker mu je bejbika dvignila promet nad povprečje in je lažje odplačal še en mesečni obrok za svojga BMWja, kupljenega na leasing.

  It’s a fact, dkler bo folk to jedel, tako dolgo se nam bodo servirale raznorazne Sanje, Domni, Murkoti ipd. maskote.

  Lp,P.

 99. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Igralka, kako isti kot oni? O čem govoriš? Sem kdaj šel na kako oddajo pa kej zafušal? Sem kdaj nastopal v kaki oddaji pa rekel, da bom dokazal, da znam rapat? Res ne vem kaj mi hočeš povedat.

  Glede komada, itak da ni slab.

  Pa še edini ni, na plošči jih je 24.

 100. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, no ja, če so ti oni všeč, pa mi je jasno, zakaj ti jaz ne morem biti :)

 101. blitva pravi:

  iztok jst se te spounem k si na radiu rogli meu neko oddajo
  men je bla zakon haha.
  pa on komad sex v naravi s select =P

  glede sanje p to.. eh nam cmntirala. itak se pou folka prot nje obrne zrad tega k ji je fauš al neki.
  jaz je ne poslušam in nič.
  me je pa šokirala sam pr amazing grace, tam je pa šla ornk mim =)
  ampak okej.
  ona se trudi, pr njej mam filing da resno hoče neke doseč, čeprav ve da ni dobra.
  speaking of.. če smo že pr njenem petju in kritiki na to, se pa strinjam tam zgori glede kakovosti petja in vsega. poglejmo amy winehouse. a o njej pa naute pisali tega? ne, ker ona je kao legenda alneki.. yeah. sej dab jst tk jamrala kr neke v mikroofn pa dab bla plačana.. razkoš.
  pejte gledat videe od amy k je u rl pela, u’ll see the difference.

 102. barbara pravi:

  Zakaj? Ker si ti boljši od njih? Ha ha ha

 103. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Blitva, lepo, da se spomniš oddaje.

 104. TINA pravi:

  ja amy winehouse je pa cis neki druzga ane
  tist je ze kr kvalitetn ;)
  u zivo pa ne more glih dobr pet, ce je skos prbita :D
  lol
  sanja pa sam neki piska
  mislm sej ce ji sede naj ane :)
  mamo usaj o cem govort ;)
  lol

 105. vroča čokolada vroča čokolada pravi:

  nekej časa sem razmišljala ali naj sploh komentiram… no pa sem se odločila da bom.

  Moje mnenje je tako: Punca zna peti če hoče…vsak zna peti če hoče (to je dejstvo…vsak ki ima glasilke lahko poje…brezveze je reči, da nimaš posluha…ker to ni res, ali ga imaš veliko ali pa mali ampak v vsakem primeru ga imaš…). Verjamem (upam) da Sanja zna peti (svoje pesmi seveda), vendar pa je v oddaji pogrnila ker je pela prezahtevne pesmi. Rihanna ima namreč preveč specifičen glas. S4e pa strinjam s tabo…zajebala je ker se je hotela dokazati.

 106. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Čokolada, ni panike, da vsak poje. Panika je, če misliš, da dobro poješ, pa da to dokazuješ javno.

 107. chili chili pravi:

  Hja športnik tud gre na olimpijske igre in tam tekmuje…

  Verjemite, da si čisto vsak želi dokazati, da sodi v vrh. Da vsem ne gre vedno najbolje pa tudi veste :)

 108. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Chili, ni panike, da sodeluje in da si želi v vrh. Panika je, da napove prvo mesto, potem pa je zadnji. Bolje je, da je tiho in preseneti z dobrim rezultatom.

 109. maja the beast pravi:

  jaz mam tako ful,ful,ful rada michaela jacksona imam bolj rada michaela jacksona kot sanjo grohar.michael jackson je tudi pomagal otrokom in je tudi pel sanja je najbolj ogabna punca ter pevka.

 110. nika pravi:

  iztokgartner greš jutri z mano v posteljo se sej veš …… tu maš moj tel.041 252 336 pleasssssssssss

 111. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nika, predlagam kak oglasnik, kjer bo več prometa za usluge, ki jih ponujaš.
  LP

 112. vb pravi:

  hahahahahahahahahah groharca en zna pet kurbaa prasica si kozicaaa dej k kuzlam ko te vidm ejjj bajsaaaaa prvukjena prasica egoistična da te ni sram ko si Nino Osenar žalla še žou ti bo kravaaaa

 113. Niko Brumen pravi:

  Saj Nika ne ponuja uslug – išče jih, kot je videti.
  :) ))))))))))))))

 114. Arbiter_universale pravi:

  Ja pa kaj je zaj Nikolaus? Še dihaš? Bi mi še vedno rad pomagal?
  Zakaj pa mi ne pomagaš? Kje si?
  Veš kje sem doma in ne pomagaš. Pizdun!

  LP,Arbi

 115. Arbiter_universale pravi:

  Za začetek mi lahko dostaviš kakšno pico in pir zraven. Ni potrebno, da si še ti zraven, samo pokliči kakšnega picopeka in bo. Po pošti pa lahko pošlješ recimo kakšnih 1000€ kar tako. Če pa že potrebuješ razlog, pa recimo za moje trpljenje na tem svetu.

  LP,Arbi

 116. žužu pravi:

  iztok…zato jaz pojem pod tušom.

 117. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Žužu, pametno :)

 118. Mrs. Chocho pravi:

  Je seksi, žal pa bejbika nima posluha, zato bi bilo boljše, če bi še v prihodnosti pela na playback….

 119. Nika pravi:

  sam še to js nism tale Nika ko ponuja usluge…sam tale vb pa je jezn/a…hehe

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !