Michelle Pfeiffer praznuje abrahama

1.05.2008 ob 01:19

Ko izbirajo najlepše igralke vseh časov, Michelle Pfeiffer nikoli ne ostane na hladnem. Kljub temu, da je včeraj praznovala že petdeseti rojstni dan. Kot Sharon Stone. Kot vse tiste hollywoodčanke, ki jim leta ne morejo do živega. Na filmu se je pojavila že leta 1980, nase pa je brez dvoma opozorila z drugim delom Briljantine in z Brazgotincem, kjer je igrala ljubico Ala Pacina.

Leta 1985 je bila Ženska sokol, leta 1987 Čarovnica iz Eeastwicka, leta 1988 pa je dokončno postala zvezda in se prebila v prvo ligo. Prav leta 1988 je namreč posnela filme Married to the Mob, Tequilla Sunrise in Dangerous Liaisons, že leto kasneje pa se je zvijala na klavirju filmu Fantastična brata Baker. Michelle  je imela stil. Znala je biti dama, znala je biti navihana.  Tako zelo, da je za sabo pustila celo Kim Basinger in gledalce navdušila v drugem Batmanu, kjer je zaigrala Catwoman.

V devetdesetih je garala s polno paro in nam dala tudi Volka, Frankie & Johnny, Čas nedolžnosti, Rusko hišo, Dangerous Minds in recimo Love Field, novo tisočletje pa je začela z grozljivko Potopljene sence in začela lenariti. Vse do leta 2007, ko je posnela tri filme in nas navdušila z vlogo čarovnice filma Stardust. Za oskarja je bila nominirana trikrat, na raznoraznih lepotnih lestvicah pa jo boste vedno našli skoraj pri vrhu. Prav imate, Michelle Pfeiffer premore dovolj glamurja, da bi odlično funkcionirala tudi v starih dobrih hollywoodskih časih, in dovolj koketnosti, da več kot izvrstno funkcionira tudi v današnjih časih.

 

9 komentarjev na “Michelle Pfeiffer praznuje abrahama”

 1. nevenka nevenka pravi:

  Tudi lepota je nekaj kar zori in postaja vse žlahtnejše. Tega bi se pravzaprav morale zavedati vse ženske. Če ima človek mladega duha, mu telo ne vene in usiha, ohranja žar. To vidim tudi pri ljudeh v mojem okolju, ne samo pri zvezdnikih, ki jim je izgled investicija v slavo. In z investicijo ne mislim vedno in samo na denar, gre za investicijo volje. Pfeiferjeva res sodi med najlepše ženske.

 2. Nick pravi:

  Evo, tudi ona bo lahko zdaj snemala reklame za zobne proteze. Živel 1. maj!

 3. flybejba pravi:

  se moj podpis pod prispevek. fino, da si omenil baker boyse, res prvorazreden, with fab ekipo, my absolute top five movie :)

 4. waterlily pravi:

  Ona je res ful lepa. Ne vem, kje sem že prebrala naj bi ona bla po sorazmerju ustnic, nosa … najpopolnejša. Neki tazga.

 5. klemenix klemenix pravi:

  Huh se strinjam s tabo, zelo lepa deklina. ;)

 6. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Waterlily, to so nekoč govorili tudi za Audrey Hepburn. Kao nek računalniški program, ki določi popolen obraz.

 7. danijel24 pravi:

  tej punci-ženski se pa lahko reče, da je lepa.

 8. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @Waterlily:
  Ne gre za računalniški program, ampak za študijo, ki jo je naredil nek tip in izdal knjigo. Seveda se pa ne spomni avtorja, niti naslova več. Po sorazmerju med zvezdnicami naj bi bila Michelle res najlepša, najgrša pa Julia Roberts.

 9. Djubre pravi:

  lepotne razlike med ljudmi ustvarjajo hude socialne razlike.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !