Kaj počnejo ostarele slovenske zvezde?

26.04.2008 ob 17:31

Če pogledate nekoč zelo popularno pevko Ditko Haberl, potem ugotovite, da dela reklamo za zobno protezo. Pravzaprav za tekočino, ki čisti tudi najbolj skrite predele zobne proteze. Če bi bila mlada, bi verjetno delala reklamo za navadno zobno pasto, sedaj pa pač dela reklamo za stvar, pri kateri ji gledalci najbolj verjamejo. Če ima tudi protezo, nimam pojma, vem samo to, da legendi njenega kova kaj takšnega ne bi bilo treba početi.

Huh, nas čaka še reklama, kjer bo Lado Leskovar delal reklamo za lasuljo?

 

17 komentarjev na “Kaj počnejo ostarele slovenske zvezde?”

 1. 1danica 1danica pravi:

  HabErl, če se prav spomnim.

  In daljinec – ti ne dela? Ko jaz, na primer, naletim na “Denarja, da se ti zmeša”, preklopim, pa je… :D

 2. Anonimnež pravi:

  Zakaj pa legenda njenega kova, po tvoje ne bi smela snemati reklam? Saj tudi tvoji holivudski ljubljeni akterji hodijo množično v Tokijo in snemajo še bolj butaste reklame in si polnijo žepe. Pa če jim japonci verjamejo al pa ne.

 3. Morska pravi:

  Ali kdaj bodo naše vrle dame s popolnimi oblinami delale reklame za umetne prsi ali za kakšno perutninsko industrijo :)

 4. Anonimnež pravi:

  osebno se mi ne zdi prav, da vsakega človeka ponucajo za reklamiranje izdelkov. npr:belakova se mi zdi izredna igralka, ki zna odlično odigrati vsako gledališko ali filmsko vlogo. v reklamah se mi tudi zdi čudovita, saj so ji liki, ki jih odigra, pisani na kožo! tudi peter boštjančič je fenomenalno odigral vlogo v reklami za mobitel. ta reklama se mi je najbolj vtisnila v spomin, saj je v svoj lik vdihnil pravi vojaški režim na komičen način. po drugi strani pa je njegova žena milada kalezić totalno neprimerna za reklame, saj jih odigra vzvišeno in arogantno. za mojm okus tudi take ostarele zvezde niso primerne za reklamiranje izdelkov. sedaj imamo priložnost videti ostarelo psihologinjo kako reklamira slušni aparat. popolnoma neprimerno, saj je reklama že zaradi antipatičnega obraza neprebavljiva. dočim mi je zelo všeč reklama za direktno prodajo nekega sokovnika, kjer se vidi, da so izbrani naključni pari, simpatični, nevsiljivi in spontani.
  verjetno je odvisno tudi od tega ali delajo reklamo profiji ali kakšni netelantirani amaterji.
  nekateri si žal, na takšen način dvigujejo svoj standard.
  neumno se mi tudi zdi, ko slavne filmske zvezde reklamirajo drugorazredno robo za velik honorar, namesto, da bi proizvajalec ta denar vložil v višjo kakovost in boljšo kvaliteto izdelka, ki mu ne gre v prodajo.
  osebno ne podležem reklamnim foram in me tak marketing ne prepriča v nakup. v vsem mojem življenju mi je sedla samo ena reklama, ki me je vlekla v štacuno kupit proizvod. to je bila reklama pred kakšnimi 10.leti za osebni avto renault 19, kjer se avto identificira z morskim psom.
  m.

 5. 1danica 1danica pravi:

  Zaj imam pri tem anonimnežu vedno občutek, da piše Iztok? Ne samo zaradi slike – tudi mnenje je vedno Iztoku v prid… čudo prečudno…

 6. rockstar pravi:

  hehehe,
  good point iztok.

 7. supr geto župnik pravi:

  danica, mislim da je tvoja bojazen čist odveč, samo poglej si anonimneževe najave pri tem

 8. supr geto župnik pravi:

  pri temah gangsta rap, nataša leskovšek ipd.

 9. Nick pravi:

  yep, danica, mislim, da imaš prav. iztok se drka sam s seboj, podobno kot simona rebolj. pa še rima se.

 10. Nick pravi:

  torej lahko potegnem še eno vzporednico, dokler mi je ne podilitajo: začetek konca še enega bloga.

 11. Anonimnež pravi:

  dragi moji, protestiram !!! jaz sem mali “m” in kot taka se tudi podpisujem! sem ze tudi protestirala v eni od prejšnjih tem, da se nekaj dogaja z mojim logiranjem. izgleda, da je prišlo do napake, ko je nekdo urejal administracijo podatkov bloga.
  ne vem, kaj je z vami, ljudje, narobe? meni so pri iztoku všeč njegovi zapisi. da je dober dokazuje obiskanost in vpis komentarjev na določene teme. ne razumem, zakaj vse in vsakogar sumničite in obtožujete? če že ne morete brez tega, vas vljudno naprošam, da mene zaobidete! v nasprotnem primeru bom zaprosila ponudnika strani, da razišče zakaj in kdo vam daje pravico, da blatite vsakogar, ki se pojavi na tem blogu. lahko pa tudi vi zaprosite ponudnika strani, da razišče ali se pod mojim nikom skriva iztok. za malo malco to brez težav preerijo!
  osebno iztoka ne poznam, nikoli ga nisem srečala, o njemu vem to, kar je dostopno na netu.veliko stvari mi ni všeč a se v tistih zapisih ne javljam, ker smatram, da ima vsak človek pravico do svojega mnenja. zato vas naprošam, da me ne mešate v vaše osebne zamere. tukaj nikoli nikogar nisem žalila, osporavala njegovemu mnenju na žaljiv način in enako pričakujem tudi, da se vedete do mene! hvala!
  m.

  p.s. upam, da se bo iztok potrudil in končno zaprosil siol za “popravilo”, da me ne boste po nepotrebnem žalili in obsojali, da kradem tujo identiteto!

 12. sedi pravi:

  http://sedi.blog.siol.net/2007/06/24/samo-nasmeh-je-bolj-grenak/

 13. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Danica, hvala za popravek pri imenu. Tvoja bojazen je čisto odveč glede anonimnežev. Večinoma so proti meni. Četudi ne bi bili, sem že stokrat povedal, da se jaz vedno podpišem s polnim imenom in priimkom ter da se slika pojavi tudi takrat, če nekdo ne izpolni niti enega polja pred oddajo komentarja. Probaj, pa boš videla.
  O tem sem že blog spisal. Najdeš ga na: http://iztokgartner.blog.siol.net/2008/04/21/anonimnezi-mi-grejo-na-zivce-pa-se-zmedo-povzrocajo/

  Nick, tako blesav si, da ti ne bom niti odgovoril glede tega.

  M, nimam pojma zakaj imaš težave pri odgovorih. Morda je pri tebi kaj narobe.
  In hvala za pohvale.

 14. Miran pravi:

  iztokgartner, tako blesav si, da ti ne bom niti odgovoril glede tega zapisa.

 15. Jazzy pravi:

  za denar se dela marsikaj ;) če ditko ne moti, da cela slovenija zdej “ve” da ma protezo (mogoče jo pa sploh nima) nas nima kaj za motit. marsikj nam ne bi bilo treba v tej državi, pa se vseeno dogaja ;)
  pa če se lahko kasira toliko bolje :D

 16. drmagnum pravi:

  Slavo ne potrebuje. Denar pa zagotovo. Naj reklamira še katerega od pripomočkov, da bo starost prijetnejša.

 17. Nick pravi:

  Povsem normalna reklama.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !