Zakaj za vraga bi moral človek odrasti in se spremeniti v ovco?

24.04.2008 ob 17:39

Zadnje čase večkrat poslušam očitke, da bi moral odrasti. Da se ne bi smel več obnašati kot najstnik. Vsaj kar se ljubezni tiče. Rekoč, da srčke in sporočilca pišejo le čustveno nezreli ljudje in mladina. To se mi zdi naravnost smešno in bedasto. A ni bistvu ljubezni v tem, da ni patetike? Da poveš in narediš prav to, kar v tistem trenutku čutiš. Da svojo ljubezen do ljubljene osebe pokažeš na tisoč in en način. Magari s risanjem srčkov na svoje copate, ali pisanjem verzov na svojo mizo. Res mi ni jasno, da je kaj takega lahko patetično. Da bi vam šlo lahko na živce, če bi vaš partner kaj takega recimo storil za vas. In pozor, patetiko vidijo predvsem dekleta, ki bi svojem fante usekale za bučo, če bi jim ljubezen izrekli na tak način. Je to mogoče? So dekleta postale roboti, ki jih romantika ne zanima več? Ki v preprostih rečeh ne vidijo več nobene vrednosti? Ki so prepričane, da je to bedna patetika za osnovno šolo? Ki bi jih samo nakup novega avtomobila ali zlatega prstana pomenil dokaz ljubezni? Smo res prišli tako daleč, da je moj prejšnji zapis razlog za tako čudne in negativne komentarje, kjer mi dekleta svetujejo, da naj odrastem. Da naj neham biti več otrok. In da je taka ljubezen patetična. Da bi svojega fanta nabrcale v rit, če bi jih storil tako grdo stvar?

Kaj se dogaja z vami, dragi moji? Ste vsi res tako brez navihanosti? Brez smisla za tiste drobne reči? Brez smisla za ljubezen? Ste vsi postali le roboti, le podrejene ovce, ki morajo paziti kako se obnašajo. Ali kot je rekel, eden izmed komentatorjev: “Si nor, da napišem kaj takega svoji babi, pa saj se mi kolegi ja cel dan režijo in bi me imeli za slabiča.” Porka duš, ta pa je res bosa. Moramo res biti pred kolegi trdi dedci, ki ne kažejo ljubezni in ki svojo žensko raje mahnemo? Kam gre ta svet, če še za ljubezen ni več prostora. Če je tisti, ki ljubi in to pokaže, postal patetičen bedak.

Jaz glede ljubezni ne mislim nikoli odrasti. Veliko raje sem otročji najstnik, ki, če se mu zahoče, svoji punci stokrat na dan pove, da jo ljubi. Ji pošlje sto smsjev, jo stokrat pokliče in ji na sto različnih načinov izkazuje ljubezen. Jaz ne mislim biti ovca. Le eden izmed tistih, ki mora paziti kako se obnaša in kako bo pokazal svoja čustva.

Ali kot sem že zapisal: V PRAVI LJUBEZNI NI PATETIKE

Se pa bojim, da se tale vaše pretirana resnost in preobremenjenost odraža tudi pri drugih rečeh vaše življenja. Da se ne znate več nasmejati. Da se ne znate več sprostiti. In da vam gre čedalje več reči na živce. S tem mislim, da vam gredo na živce tudi ljudje, ki so dobre volje in da jih boli kurac za okolico. Ki živijo tako kot hočejo in nočejo postati ovce.

 

81 komentarjev na “Zakaj za vraga bi moral človek odrasti in se spremeniti v ovco?”

 1. David Pelko pravi:

  Iztok, kako da ne razumeš. Tele naše slovenske ovčke se zgražajo nad tabo zato, ker nisi bosanec ali pa mogoče črnogorec. Samo to ti manjka. Če bi bil bosanec bi se ti pa prijetno nasmihale, nobena se ne bi pritoževala nad tvojo vročekrvnostjo. LOL.

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  David, zanimiva teorija :)
  Meni je važna moja Tina, one naj se pa nasmihajo in dobrikajo komur želijo.

 3. neurovore neurovore pravi:

  @iztok – “pošlje sto smsjev, jo stokrat pokliče” in ostale stvari, ki jih počneš …

  No, jaz bi tukaj resno dobil enega izmed Alfinih famoznih komolec-med-rebra fatalities vključno z a-se-ti-je-strgalo-do-konca pogledom. Kaj-si-zajebal pogled tudi ne bi bil daleč.
  In če bi bilo obratno … ja , bi jo malce vprašal po zdravju.
  Ne glede na zaljubljenost imava oba rada nekaj privatnega prostora.
  Z enim stavkom – not our cup of tea.

  Ampak … o okusih se *ne* razpravlja. Karkoli pač deluje za vaju, da sta srečna.

  Over and out.

 4. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Neurovore, malce napačno in preveč dobesedno si vzel te smsje in klice. Želel sem povedati, da če si to zaželim, bom to pač storil in mi ne bo nerodno in ne bom razmišljal, da ne delam prav in da bi moral biti bolj odrasel.

 5. neurovore neurovore pravi:

  Hm , je bilo mišljeno hipotetično. Kaj bi če bi. Zdaj vidim , da sem prvi stavek komentarja zeznil. Tam nekje bi moralo biti nekaj pogojniku podobnega. Pffft.

  Ostalo pa velja … whatever works for you

 6. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Neurovore, točno tako, počnimo tisto, kar nam ugaja. A vseeno se mi poraja vprašanje, če so partnerji res zadovoljni s tem, kar dobijo, ali v resnici sanjajo o čem drugem. Recimo o tem, da bi jim fant stokrat na dan povedal, da jih ljubi :)

 7. anonimni pravi:

  Iztok, če še nisi skapiral – na sliki najbolj moti to, da ti gledaš v kamero. Pač debilno deluje.

 8. barbara pravi:

  Daj no, Iztok, zakaj mi ne odgovoriš na vprašanje… :)

 9. tinamalina tinamalina pravi:

  iztok, ti svojo punco kar razvajaj, kadarkoli si to zasluži, z vsako malenkostjo, ki ti pride na pamet :D
  Saj veš, da v njenih očeh izpadejo te malenkosti drugače kot v očeh drugih, saj ji s tem sporočaš da jo pogrešaš, da misliš na njo, da jo imaš rad, itd.
  Glede na to da si je izbrala tebe, si sigurno ne želi kakega hladnega moškega poleg sebe, ki nikoli ne pokaže svojih čustev in je o njegovih mislih treba le ugibati.
  Vidva se imejta še naprej rada in dokler bosta iskrena drug do drugega, bo vse ok ;)

 10. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, z eno očko jo gledam, z drugo pa žal spremljam kaj se dogaja z aparatom, ker v roki držim daljinca in čakam, če se bo pravočasno sprožil. Evo, če že hočeš vedeti.
  Sicer pa, kakšne zveze ima kako gledam na sliki z mojo objavo? Nobene. Važen je zapis in slikica, na kateri sva skupaj. Saj nisem poudaril slike in zapisal, da se na njen vidi kako noro jo ljubim. To je res bedna debata in še bolj trapasto ter nepomembno vprašanje. To sliko sem pač pripopal, ker mi je kul in ker ima za naju posebno vrednost. Za kaj je tako, ša že midva veva, mar ne.

 11. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Tina, odlično si to povedala glede njene izbire. Če bi hotela nekoga, ki tega ne počne, pač nebi imela mene. Mater, kako ljudje tega nočejo pa nočejo štekat.

 12. barbara pravi:

  Joj, kako si se razburil. Hvala za odgovor in res oprosti, če sem ti stopila na živec :)

 13. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, ma kak živec neki. Pač trapasto mi je, da je pri tako preprosti in dejansko lepi ter neškodljivi objavi tako zelo važno kam jaz na sliki gledam. Madona no, me res zanima, če bi isto spraševali nekoga, ki ne bi bil Iztok Gartner.

 14. spookymulder spookymulder pravi:

  I say go ahead, have all the fun you want and make a fool of yourself any time you feel like it so at least the sheep have something to laugh about. Heck, if Tom Cruise is allowed to do it so can everyone else! Go ahead and knock yourself out and top this if you can:

  http://www.youtube.com/watch?v=IawUK166cVQ

  ;-)

 15. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Spooky, tale fotomontaža iz Scary Moviea, če se ne motim, je res prehuda celo zame :)
  Drugače pa sem edini, ki mi je bil pravi Cruise simpatičen, ko je norel pri Oprah in pač pokazal, da je srečen in zaljubljen.

 16. Si. R. pravi:

  Razglašanje ljubezni je lepa čednost. Več, kot je poslušalcev, manj je stvar iskrena. Maksima iskrenosti se doseže v zasebnosti, intimi. Pa saj to veš, kajne?

 17. Anja pravi:

  @Iztok: glede na to, da pojma nimaš o t.i. PRAVI LJUBEZNI (kot si definiral svoje obnašanje), ti predlagam, da za začetek prebereš knjigo Milivojevića, Formule ljubezni. Če ne bo zadoščalo, organizira tudi tečaje psihoterapije. Me pa seveda veseli, da si najdo tako, ki so ji tvoji “izpadi” všeč.

  Sem te pa že včeraj hotela spomnit na nekaj. Že kar nekaj let nazaj (mislim, da takrat, ko je bila aktualna pesem ginekolog) si imel neko drugo punco. In enkrat je bil na TV nek prispevek o tvojem/vajinem stanovanju. Takrat si jo koval v zvezde (tako kot zdaj svojo Tino), kako je ona pa res ljubezen tvoje življenja (in podobne debilne izjave) potem pa je kar naenkrat vse tiho bilo in vajina zveza je šla v franže. Zdaj si najdo novo, ki je zopet oh in sploh, nekaj najboljšega kar se ti je zgodilo v življenju. Upam, da ne bom čez par let zopet brala ali gledala prispevka, da ti je pa tokrat glavo zmešala Pepca in da ta je pa res ljubezen tvojega življenja in nekaj najlepšega kar se ti je zgodilo. In v tem je vbistvu point tvoje patetike.

 18. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Anja, imaš ti enega in istega fanta od začetka svojega življenja?
  Torej to pomeni, da človek ne sme na glas povedati, da nekoga ljubi, saj obstaja možnost, da bo šel z njim čez čas narazen? Mater si zabita. Do konca in naprej.
  Glede knjig o ljubezni, predlagam ti raje prakso kot teorijo.
  In še nekaj, takrat sem bil 10 let mlajši, zdaj pa sem 10 let starejši in veliko bolje vem, da sem resnično našel punco svojih sanj.
  Če bi tisti prispevek gledala dovolj dobro, bi ugotovila, da nisem govoril nič takega a o svoji takratni punci, ampak da sem ves čas čvekal le o svojem psu. To so torej neke tvoje zelo slabo memorirane izjave, ki si jih na dan privlekla le zato, da kao najdeš neke razloge, da si lahko pametna. Lepo te prosim no, kakšna neumnost je tole.
  Zdaj pa nehaj biti škodoželjna in skrbi za svojo ljubezen in za svoj lajf.
  Za svojega bom skrbel jaz sam. Upam, da bo šlo, saj mi greš že pošteno na živce, ker si res blesava in ker sodiš po nepotrebnem.
  Še ena ovca pač.

 19. barbara pravi:

  Ej, žališ pa prav po babje :) Izdaj še mail, IP, zagrozi z obiskom na domu in kakšnim udarcem okoli kepe, pa boš druga Katarina ;)

 20. Morska pravi:

  Ne razumem, zakaj se sekiraš, kaj si drugi mislijo o tvojih t.i. izpadih. Če je tvoji partnerki tako v redu, boli te za druge. Patetika je formulacija, ki jo ponavadi uporabljajo tisti, ki so zavistni, ali pa sami ne znajo uživati, ali pa imajo pač drugačne poglede na to. Preprosto.
  Odrasli velikokrat pozabijo na otroka v sebi in so vse prevečkrat resni, ker kao ne smejo biti vsaj kdaj otročji. Pa to sploh ni res. Če je kontekst primeren, smo lahko kdaj tudi otročji in je to nadvse simpatično. Le paziti moramo, da se tako ne obnašamo takrat, ko je to res neprimerno. Simple.
  Milivojevič pa je zelo dobra zadeva za razjasnitev kakšnih stvari glede odnosov in ga priporočam vsem, ker je zelo uporabna ne samo za ljubezen, ampak tudi za spoznavanje samega sebe.

 21. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, tudi to ne bi bilo slabo.
  Res ne vem zakaj je potreben tak bedn nivo zavoljo enga tko preprostega zapisa.
  Če ne zmorete kaj boljšega, je bolje, da se umeknete s tega bloga.
  Jaz vas ne potrebujem, a zdi se mi, da ve potrebujete mene, saj ne morete pa ne morete biti brez komentiranja.
  Prav zanimivo, res.
  A veš, dobite v glavo, ej, zdaj mu bom dala nekaj vedeti.
  Jaooo.

 22. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Morska, ni panike, sam res mi je bedno, da je nekdo tako zelo pameten o stvareh, ki jih imamo drugi. Mater ej, kot da te pozna bolje kot ti samega sebe in je prav plačan za to, da sodi. Povej, ni mi kul, to mi neb pasal in adijo. Kaj je treba pametovat v tri krasne. Kaj imaš od tega? Neko svoje zadovoljstvo in dokaz, da si res ovca? Očitno.
  In pol prav taka oseba predlaga neko knjigo, rekoč, če boš hotel spoznati pravo ljubezen, se pravi ljubezen, ki sem jo dosegla jaz, si preberi to knjigo.
  Eh.

 23. Anja pravi:

  Morda si res 10 let starejši, ampak v glavi še vedno ne presegaš slabo psihično in čustveno razvitega 18 letnika.

  Pa vidim, da te strašno iritirajo vsi komentarji, ki nasprotujejo temu kar ti zapišeš. A pol sam produciraš ovce in želiš, da ti sledijo, slepo kimajo in te podpirajo? Po tvojem bi se mogli vsi strinjat s tabo. Ker vse ostale konsistentno verbalno napadaš in izvajaš nasilje (glede na to, da si gledal včerajšnja Trenja, bi si lahko vsaj zapomnil, da je tudi verbalni napad nasilje, celo hujše kot fizično).

  Aja, pa tisto takrat ni bil tvoj pes, ampak vajin, če se prav spomnim., pa vajino stanovanje in ne tvoje, itd. :)

  Jah, ne rabim razlogov, da sem lahko pametna, ker to sem že po naravi. Si al pa nisi. Saj veš kaj pravijo. Ti si očitno bolj pri slednjih.

  Da o tvoji primitivnosti glede besednega izražanja, nekonstruktivnih odgovorih, nepotrpežljivosti, netoleranci o drugače mislečih,…. sploh ne govorim.

  Zanima pa me tudi, od kje ti takšna potreba po javnem izkazovanju tvoje oh in sploh ljubezni? Če ona ve, da jo ljubiš naj ostane pri tem, pa tudi svoje infantilne izbruhe prihrani za vajino spalnico. Tudi za vsako mater je njen otrok najlepši in najpametnejši tisti, ki lahko objektivno ocenjujemo/ocenjujejo pa vemo, da temu največkrat ni tako.

 24. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Anja, ne da se mi več.
  LP

 25. Anja pravi:

  Haha Iztok, iz zapisa v zapi si bolj butast. Če bi prebral Milivojevića bi vedel, da PRAVE LJUBEZNI ni. :)

 26. Anja pravi:

  Seveda se ti ne da. Ko bi mogo kaj pametnega napisat, se ponavadi vedno spretno izmakneš. Že kar nekaj časa namreč opazujem tvoje komuniciranje v komentarjih in tvoje reakcije so več kot predvidljive.

 27. grim reaper pravi:

  anja, za butasto se izkazuješ ti, ki ne obvladaš napisat enga posta na neki ravni.
  citiram:
  “Jah, ne rabim razlogov, da sem lahko pametna, ker to sem že po naravi. Si al pa nisi. Saj veš kaj pravijo.”
  ne ne vem kaj pravijo, samo očitno da ti nisi, saj veš kaj pravijo dobra roba se sama hvali. Mislim da si ti koncept tega reka vzela malce preveč dobesedno, ane.
  Lp,
  :)
  LOL

 28. DaTruth pravi:

  Ampak Izakl konsistenten pa nisi ane. U naslovu tulš zakva bi mogu odrast pa postat ovca, pol pa kvasš da si 10 let pametnejši in bol zreu. Delaš salto mortale iz enga zapisa u druzga iz enka komentarja do druzga.

 29. barbara pravi:

  “A pol sam produciraš ovce in želiš, da ti sledijo, slepo kimajo in te podpirajo?”

  :)

 30. iztokgartner iztokgartner pravi:

  DaTruth, če sem bolj pameten in zrel v ljubezni, še ne pomeni, da moram biti ovca, mar ne.

  Barbara, in pol se čudiš zakaj ne dobiš odgovora :)

 31. barbara pravi:

  Ja :(

 32. Anja pravi:

  “Če sem bolj pameten in zrel v ljubezni…” O bože mili, kakšen si potem šele bil pred 10 leti.

  @Grim Reaper: kdo je že tebe kaj vprašal?

 33. grim reaper pravi:

  anđa draga modra izobraženka LOL : ko ti mečeš ven puhlice ki defacto referirajo na tvojo inteligenco se vprašanje zastavlja kar samo :) ))))))))))))))
  pa da ti ne bo treba miške rolat pol strani višje naj ti olajšam mučno opravilo of keepin up to speed:
  saj veš kaj pravijo dobra roba se sama hvali. Mislim da si ti koncept tega reka vzela malce preveč dobesedno, ane.
  Lp,
  lmao&
  LOL

 34. Anja pravi:

  @Grim reaper: še vedno ne vem kdo te je kaj vprašal? Pa ne vem zakaj v postih 2x objavljaš isto stvar? Pa za tebe sem Anja, če si ti čefur, je to tvoj problem, mojega imena pa ne počefurjaj.

 35. grim reaper pravi:

  anđika, pa ne da si prikrito tudi ksenofobična nacionalistična hočem bit blond prasica?
  prosim, prihrani mi odgovor, vprašanje je tako ali tako retorično.
  xD

 36. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Grim, no pa smo jo vendarle razkrinkali :)

 37. Anja pravi:

  Pa zakaj te tolk zanima kdo in kaj sem? Meni dol visi za tebe. Predvsem pa hočem bit blond. Zdaj si me pa najdo. :)

 38. Anja pravi:

  Iztok, tebe smo že dolgo pred tem.

 39. grim reaper pravi:

  ane, kok je to lepo (iskrenost xD)
  LOL
  :)

 40. barbara pravi:

  Jaz imam za Grima eno vprašanje in se vnaprej opravičujem, če bo neumno: Kaj pomeni REAPER?

 41. grim reaper pravi:

  hahahaha, prosim vprašaj me še enkrat : XD
  smehi

 42. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Anja, raje sem patetičen najstnik kar se ljubezni tiče, kot tipična ovca in zajebano zagrenjena ter feministično naravnama kvazi intelektualka, ki svoj negativizem zdravi na mojem blogu.
  Anja, če boš nadaljevala, ti bom moral zaračunati seanse.
  Danes namreč nič več ni zastonj.
  Ali pa bi bilo res bolje, da ti kak trd in neromantičen ter nepatetičen ter odrasel moški okoli kepe primaže eno močno klofuto, da prideš k sebi.

 43. Rose pravi:

  Pravo ljubezen osmisli pot od vrha do dna, in pot nazaj na vrh. Pogostokrat se mora ta pot ponoviti. Na vrhu ne moreš ostati večno, ti so osamljeni pod nebom in človek tam postane nesrečen. Slej ko prej more vsakdo sestopiti.

  Življenje diktira to čudno paradoksalno pravilo, da moraš najprej stopiti korak nazaj, v kolikor hočeš napredovati za dva. In tako je tudi pri ljubezni. Kot najstniki se zaljubimo in si ljubezen izkazujemo z najstniškimi simboli ljubezni, ker mislimo, da se tako ljubi. Kot odrasli pa se po tej napaki zavedamo, da ljubezen ne krepijo simboli in klišejske fraze, pač pa dejanja, ki so usmerjena v globino.

  Zate Iztok nisem prepričana, da si to že doumel. Zato za moje pojme deluješ nekoliko patetično. Ta tvoj javni način izkazovanja ljubezni mi deluje kot površinska korenina, ki nikakor ne najde pot v zemljo. Kot pri najstnikih…

 44. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Uf, še ena globoka analiza. Pa naj še kdo reče, da pri nas manjka kvalitetnih prihiatrov :)

 45. grim reaper pravi:

  fucking A-men :)

 46. barbara pravi:

  Anja, saj veš: obstajata samo dve možnosti – kič ali šamar :)

 47. grim reaper pravi:

  barbara nisi me vprašala še enkrat :)

 48. Anja pravi:

  @Iztok: tvoj zapisa je zrel za nadaljno obravnavo pri tretji veji oblasti. Nasvet za Tino, pojdi stran, dokler je še čas.

  @Rose: Iztok tega kar si zapisala, ne bo nikdar razumel.

 49. barbara pravi:

  Joj, Grimči, sori, malo sem te spregledala:
  Kaj pomeni REAPER?

 50. Človek Človek pravi:

  :( ? :) ? :/

 51. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Anja, ti pa si razlog, da sem prvič v življenju pomislil, da je imel kak moški prav, da je mahnil žensko.

 52. Anja pravi:

  Barbara, hvala bogu za izjeme, čeprav so vedno bolj osamljene. :)

 53. grim reaper pravi:

  anja, dej si prosim kupi zavojček encima Q10 ali pa pač tisto kar farmacevti ponujajo za lajšanje menopavze : )
  Tvoja okolica ti bo hvaležna :)

 54. grim reaper pravi:

  barbi: ne vem
  moder človek mi je rekel da je to žival ki plava pod planetom saturn, rudari za kostanji, in kuha kokice :)

 55. Anja pravi:

  Iztok ti si pa eden izmed tistih, zaradi katerih se je včeraj splačalo sprejet sicer popolnoma sprijen KZ.

  Reaper, če si ti star, grd in tečen, še ne pomeni, da smo tudi drugi.

 56. barbara pravi:

  Uuuu, Grim, tako živalco bi pa jaz mela :)

 57. Rose pravi:

  Ampak po drugi strani. Če Tini predstavlja smisel ljubezni Iztokovo podajanje srčkov… Kaj jima pa moremo? Naj delata kar želita, ti Iztok pa mi daj vsaj tisti kanček pravice, da izrazim svoje mnenje na tvoje podajanje ljubezni.

 58. grim reaper pravi:

  hahahaha kako lepo si postavljaš antiteze :)
  a si že kupila Q10 ?

 59. grim reaper pravi:

  anči si pojedla “be a good little bee” tabletko?
  LOOOOOOOOL

 60. Anja pravi:

  Rose: danes srčki, rožice, izpadi na internetu,….čez pet let z vilami po glavi.

  Grim: daj mi ti kupi.

 61. Človek Človek pravi:

  Vprašanje:
  Zakaj za vraga bi moral človek odrasti in se spremeniti v ovco?
  Odgovor:
  Zato ker to prinese vsaj malce svežine, kot pa celo življenje ostati infantilen osel.

 62. Rose pravi:

  @Anja

  Se kar strinjam. Glede na to, da je v izbruhu jeze pripravljen sprejeti ‘amandma’ načelu, ki mu dovoljuje pretepanje žensk v določenih okoliščinah, potem se mi Tina lahko samo smisli.

 63. barbara pravi:

  To izjavo sem tud spregledala:

  “Anja, ti pa si razlog, da sem prvič v življenju pomislil, da je imel kak moški prav, da je mahnil žensko.”

  A ti to resno???

 64. Rose pravi:

  @Barbara

  Seveda ne misli resno; to bi naredil samo kadar je jezen. Prvič, drugič, tretjič, bi se opravičil, za vse nadaljne udarce je pa tako ženska kriva al kako že to gre.

 65. grim reaper pravi:

  anja je napisala :
  “…,….čez pet let z vilami po glavi”
  joj uboga ženska kaj to se ti godi?
  saj sočustvujem s tabo, pojdi v varno hišo :)

 66. Anja pravi:

  Barbara in Rose, Iztok je dokaz, da je na tem preljubem svetu vedno več primitivnih OVC.

 67. Anja pravi:

  Sicer pa Iztok: kolk vem je voditeljica “primitivne” oddaje, ki jo vodiš tudi sam med drugim Nana Zaneli (al nekaj takega). Še ne dolgo nazaj jo je njen mož tako prebožal, da je končala na urgenci. Zdaj je pa zopet v njegovem objemu. Daj se z njo pogovori glede nasilja, mogoče ma kak pameten nasvet zate, ker sama nimam izkušenj na tem področju.

 68. grim reaper pravi:

  a si prepričana?
  )))))

 69. Anonimnež pravi:

  Poljubi

  -Poljub na oči: upam da bova skupaj za vedno
  -Poljub na čelo: Moj/a si
  -Poljub na lice: Všeč si mi
  -Poljub na roko: Obožujem te
  -Poljub na vrat: Sva drug za drugega
  -Poljub na ramo: Hočem te imeti
  -Poljub na ustnice: Resnično si mi všeč

  DEJANJA

  -Udarec: to je slabo
  -Močan objem: Nočem te izpustiti
  -Gledanje v očii: Ljubim te
  -Igranje z lasmi: Reci, da me ljubiš
  -Roka okrog pasu: preveč te imam rad/a, da bi ti dovolil/a oditi
  -Smeh med poljubljanjem:Popolnoma ti zaupam

 70. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Človek, ti že veš.

 71. tinamalina tinamalina pravi:

  Iztok, meni izgleda kot da so te tri babnice Anja, Barbara in Rose preveč osamljene in imajo dovolj časa blebetati brezvezne čveke v tri krasne ter se ukvarjati s stvarmi, ki niti niso njihov posel.
  Resno, punce… že vrabci na strehah se smejejo vašim psihološko neuravnovešenim komentarjem in nasvetom :)

 72. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Tina, ti to resno o vrabcih?
  Huh, sem mislil, da se na 24.com spet zezajo :)

 73. nola pravi:

  ja zezajo picke

 74. Žogca pravi:

  Na objavo, ne na komentarje, ki jih nisem šla brat, bi napisala takole. Zaljubljenemu dekletu oziroma ženski nič od tega ni ne trapasto ne patetično ne neumno. Če se ženska zmrduje nad takšnimi stvarmi, vedi, da ni (več) zaljubljena vate.

 75. Karmen Sedlar pravi:

  Iztok, ti kar počni, kar želiš in ostani to, kar si-ORIGINAL! Tvoji starši so te vzgojili v svobodomiselnega človeka in to je edino pravilno!

 76. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Karmen, bom, ne skrbi, pičim dalje, kot vedno, kljub vsem ovcam, ki me hočejo zaustaviti in soditi o vsem, kar počnem.

 77. Karmen Sedlar pravi:

  Me veseli! Srečno!

 78. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hvala, da ste se oglasili, pa hvala za lepe želje. Srečno tudi vam, v vašem boju, ki ga zelo cenim.

 79. Karmen Sedlar pravi:

  Veš, Iztok, že dolgo razmišljam, da sva si midva po karakterju zelo podobna. Nihče od naju ne dovoli nikomur, d bi mu postavljal norme in najpomembneje nama je, da v ”špeglu” ne vidiva kakšnega ženskega spolnega organa. Oba sva iskrena tako zelo, da včasih meji že na nesramnost, a če kdo ne želi slišati iskrenega mnenja, naj naju dveh zanj raje ne sprašuje, saj redko kaj olepšava. Sva pa tudi zadovoljna, če slišiva kakšno utemeljeno kritiko, saj ni nihče nezmotljiv. Ponavadi pa vseeno nadaljujeva tako, kot sva si midva začrtala. Pogosto zato ”nasrkava”, a sva tega že vajena in zato na takšne stvari ali izjave ali pa celo težnje, imuna. Zase vem, da bom tako tudi nadaljevala. Stara sem 55 let in sem pogosto tudi sama otročja, a se zaradi tega ne obremenjujem. Nasprotno! Ta moja lastnost mi je pri srcu in bom zato taka še naprej, saj me to zabava. Smo, kakršni smo in iz svoje kože niti nočemo, kajne!? Ti kar vztrajaj, saj človek mora imeti principe, pa čeprav se zaradi njih kdaj ”opeče”. Nič hudega! Ena lastna izkušnja več, kajne. Tudi v bodoče bom uživala v svojem ”jaz” (ego), pa če ostali požrejo! Me ne zanima!
  Ti pa tudi ostani na poti, ki si si jo začrtal sam.
  Hvala za tvoje mnenje! Veseli me, da spremljaš moje aktivnosti, ki sicer še niso končane, sem na pripeljala že skoraj do konca, kakršnega želim. Samo še malo, pa bo! Takrat bomo pa žurali!
  Lp, Karmen!

 80. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Joj, kako čas beži, jaz jih štejem že 35. Na nek način imate prav glede podobnosti, le da bi moral biti jaz glede na poklic, ki sem si ga izbral, vendarle nekoliko bolj ritolizniški, če bi zares hotel zares uspeti in od tega zelo dobro živeti. To je namreč pri nas pogoj, ki pa ga jaz ne znam, nočem in niti nisem znal nikoli izvesti. Vse, kar sem ustvaril, sem ustvaril sam, brez zveze in botrov, zato se res lahko, kot ste dejali, brez skrbi lahko pogledam v ogledalo in vedno vidim le sebe. In res je, ko človeku poveš iskreno mnenje, je ta večkrat prepričan, da ga napadaš in žališ, kar se zelo lepo vidi po komentatorjih na mojem blogu, ki prav tako ne ločijo, kaj je argument kaj pa kvantanje v prazno.
  Tudi moj oče je o vas vedno govoril same lepe reči in kolikor se spomnim ste ga tudi vi izjemno spoštovali, kar cenim še danes.
  Točno tako, naj se požrejo, njihov problem.
  Želim vam uspešno rešitev vašega cilja.

 81. Karmen Sedlar pravi:

  Res je, Iztok, tvoj oče si je res zaslužil globoko spoštovanje vseh, ki so imeli to srečo, da so ga spoznali! Pri meni bo za vedno zapisan z zlatimi črkami! Vem pa tudi, da bi bil nate, zato, ker si, kakršen si, zelo ponosen! Kar vztrajaj, saj je prava le pot, ki si jo izberemo sami, pa čeprav je tudi trnova. Ker smo dosledni svojim idealom, nas tudi praske ne bolijo, včasih nas le opomnijo, da bi bilo morda na kakšno stvar pogledati iz več aspektov. Včasih to narediva, včasih pa vztrajava in se namaževa s kremo, hehe, kajne. In taka bova (zase sem prepričana!)ostala. Rada imam inteligentne ljudi! Uživaj!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !