Ta nova od Škufce je bila moja sošolka v osnovni šoli

23.04.2008 ob 13:36

Plesalec Andrej Škufca ima novo punco. Novo veliko ljubezen, ki sliši na ime Špela Perc. Tista Špela Perc, ki je sestra bolj znane atletinje Jerneje Perc. Tista Špela Perc, ki je tudi sama odjadrala v športne vode in na televiziji pred leti vodila neko telovadno oddajo. In tista Špela Perc, ki je bila pred stotimi leti moja sošolka v osnovki. Ker je nisem videl že milijon let, pravzaprav vse od osnovne šole dalje, nimam pojma kako se ima. Vem samo to, da je špricala vse naše obletnice in da ni poslala niti pozdrava. Vem tudi to, da so bili vsi fantje nekoč zacopani vanjo in da je vse po vrsti zafrkavala ter jim ni namenila niti enega poljuba. Vem tudi to, da je bila vzorna učenka in da je na sto metrov tekla hitreje od vseh sošolcev. Pravzaprav je bilo za pričakovati, da bo letela daleč in da ji bo uspelo v življenju. Da ne bo zabluzila in zašla na stranska pota. Da bo postala uspešna mlada ženska. Ko sem slišal, da hodi s smučarjem Renejem Mlekužem, sem videl, da ima okus. Ker sedaj hodi z veliko starejšim Andrejem Škufco, pa vidim, da ji diši tudi vrtenje po parketu.

 

11 komentarjev na “Ta nova od Škufce je bila moja sošolka v osnovni šoli”

 1. Blazz Blazz pravi:

  ni videt švoh tale špela :D

 2. Buba pravi:

  to je špela perc, mojstrica stott pilates tehnike, ki tako učinkovito in zapeljivo oblikuje telo…sicer pa je špela najboljša reklama za svoj produkt…
  luštna, postavna, pametna…tud škufci se je mogla nasmehnit sreča…
  to bojo lepi otroci :D

 3. Luka Fanlok pravi:

  Hudo.

 4. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Buba, a res misliš, da bo trajalo? No ja, morda pa res, glede na to, da je Špela moj letnik in da je morda res čas za otroke :)
  Hm, lepi otroci? Se ti zdi Škufca lep?

 5. ojaoja pravi:

  Vsem dokazom navkljub Škufca meni izgleda kot gej.

 6. Neverjetno pravi:

  Na njenem mestu bi šel raje igrati v porniče.

 7. Buba pravi:

  pa kaj vem,… dobro je grajen, lepo je urejen, poteze obraza niso napačne, lepe zobe ima, ona je tud lepa, men se zdi da so še grši ljudje lepe otroke nardili… :)
  pri 33-ih je pa za žensko se mi zdi tako zadnji vlak za otroke gor nabasat, da še imaš energijo se ukvarjat s pubertetniškimi težavami…
  osebno pa kar bom do 30-ega leta sproducirala bom mela, kasneje pa ne….no, razen če so posredi zdravstvene težave pa dalje traja da zanosiš/donosiš…pa še telo lažje v stare okvire dobiš ;)

 8. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ojaoja, morda zato, ker je plesalec :)

 9. Neverjetno pravi:

  No js pa še vedno mislim, da bi lahko igrala v porničih.

 10. markopigac markopigac pravi:

  “Ko sem slišal, da hodi s smučarjem Renejem Mlekužem, sem videl, da ima okus. Ker sedaj hodi z veliko starejšim Andrejem Škufco, pa vidim, da ji diši tudi vrtenje po parketu.”

  A Mlekuž je lep?

 11. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Marko, lepši od tebe že :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !