Gole prsi v nedeljo zvečer

31.03.2008 ob 20:59

Včeraj se je zgodil čudež. Prava revolucija. Dogodek, ki mu v vsej slovenski zgodovini skorajda ne najdem para. V oddaji As ti tud notr padu je namreč neka ženska pokazala prsi. Brez cenzure in brez sramu. Še več, celo masirala si jih je. Po navodilu Saške Lendero seveda. No ja, masaža je resda potekala brez dotikanja, pa vendar, ženska je bila gola, ura pa je bila devet zvečer. Torej v času, ko televizijo gledajo tudi otroci.

Ali to pomeni, da je oddaja v krizi in da je gledanost tako zelo slaba, da so nujno potrebni tudi takšni prijemi? Nas v naslednji oddaji čaka gola Saška Lendero? Morda kar goli Borut Pahor?

Dajte no, le kam so izginili časi, ko so bile oddaje zabavne tudi brez golote?

KLIK do inserta

 

17 komentarjev na “Gole prsi v nedeljo zvečer”

 1. Jure Jure pravi:

  Halo, če mene vprašate ja ta odaja za nč. Edino Večernik je zanimiv pa še ta je zadnja 2 tedna bolj slab. Pa uno, ko je blo včer fora s piramido, sem že enkrat vidu. Tako, da fore se ponavljajo. POP TV žal ne objavlja gledanosti, sam Zvezde pojejo na TV SLO 1 so mele recimo 34 % gledanost. Tuk še Mario ni mel prej, ko Jureta in Ladota sploh še ni blo, ampak so bli neki 100 prej predvajani filmi.

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Jure, men so une živali še najbolj kul. Je pa res, da je Jurij v skečih izreden. Pač zabavna oddaja. Bolje kot nič.

 3. xyxyxy pravi:

  mah gosti so zadne cajte glupi, sicer pa skeči so dobri od jurija drugo je pa tak bv, bizovičar pa tisto njihovo spraševanje je pa glupo za popenit, da o muski sploh ne govorim.

 4. JERCA pravi:

  Kaj je narobe z goloto? Ma, če je zabavno, naj bo. Ne bodite tako zategnjeno,no! Otroci lahko gledajo golo telo po raznoraznih revijah, internetu in ja, tudi na televiziji in to sredi belega dne (npr. T2 ima porno programe). Zato ne vidim problema, da otroci vidijo joške ob 21h.
  Jurij je pa car, ki ga nikoli ni bilo in ga nikoli ne bo, mogoče mu je Klemen Slakonja malce bližje, ostali pa daleeeeeeč daleeeeeč zadaj. Lado pa- ja voditelj pač. Tudi vredu, tudi super. Pač je samosvoj. Konec koncev je to danes redkost!

 5. minusnula pravi:

  če bi svet bil malo manj zadrgnjen in sprejel seks kot del življenja, kar dejansko je!, ne pa kot nekaj ogabnega in grešnega, bi vas to ne motilo in bi se lahko, kot vsi mi, temu od srca nasmejali! :P

 6. sonček pravi:

  Iztok,
  kaj se ti zdi huje:
  da otroci gledajo gole joške ob 21-ih
  ali da gledajo vojne, pištole, klanja itd. , ki so na sporedu vsak dan, ob katerikoli uri, s čimer se jim že od malih nog vcepi občutek, kot da je to nekaj normalnega ?

 7. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Jerca, z goloto ni nič narobe. Narobe pa je to, da je golota glavna finta cele oddaje.

  Minusnula, zgrešil si problem.

  Sonček, oboje ni primerno. Je pa res, da raje izberem joške kot pa pištole. To pa drži.

 8. sneška pravi:

  Men Jure ni več tok zabaven, še posebej se mi je mal zameril po Viktorjih, ker sta Slon in Sadež čist tko kot on vodila zabavno oddajo in se kolegialno ni niti potrudil da se nasmeji, glede na to da on sam ne spušča kakšnih boljših for. fore ma vedno ene in iste zadnje čase-torej bosanci itn. Je taltiran, nič nočem proti temu reč, sam so tud drugi in nekateri enako kot on. to z joškami mi je blo čist bedno, ker je ta Lenderina masaža že tok obrabljena zadeva. valda še vedno je lepše žensko telo kot nasilje, sam ne gre se za to da mislim da se moras na sex gledat kot na neki grešnega kot je zapisal minusnula, sam ni več nobene svetosti v tem, ki bi morala biti med dvema osebama. Če to vsi počnejo s komerkoli in vse povprek izgublja tisto lepoto, ki naj bi jo imel.

 9. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Sneška, men je blo tudi tisto na Viktorjih zelo čudno, da je bil tako resen. A jebat ga, pač se mu ni zdelo smešno, kar je seveda izpadlo zelo samovšečno. Glede golih jošk, cenena finta. Še posebej, ker je to res zrabljena tema.

 10. Si. R. pravi:

  Morda nas čaka slečen Iztok Gartner? :)

 11. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Sir, si nor, bi rad da vsi ugasnejo televizorje :)

 12. Eva pravi:

  Hvala bogu za zize,… ne pa kak Mario,… al pa slučajn Botoks Molk.

 13. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Eva, kaj pa tvoja mama pravi?

 14. Eva pravi:

  Mislim pa da je popolnoma enakega mnenja, da boljš golota in tak humor, kot pa poslinjeni ksihti nacionalke ;)

 15. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Eva, kaj pa tak humor brez golote?

 16. pijanec pravi:

  Ne vem, v čem je problem z goloto. V Franciji je npr. na sporedu celi dan na državnih kanalih. Ni nobenih zadržkov glede tega. Pa še celo v najbolj konzervativnih državah tega sveta je po 20.30 uri dovoljeno kazanje golote.

 17. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Pijanec, kaj tazga se je v Sloveniji zgodilo prvič. No ja, sedaj se v bistvu ves čas dogaja tudi podnevi v Big Brotherju. A če bi že hozteli zrušiti tabuje, bi se morala sleči Saša Lendero.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !