Patrick Swayze umira za rakom?

6.03.2008 ob 02:22

Tale novica me je pravkar usekala v dno duše. Legendarni Patrick Swayze, zvezda filmov Umazani ples in Duh, ima raka na trebušni slinavki, ki se mu je bojda razširil tudi na ostale organe. Tako močno, da mu je po mnenju rumenih revij ostal le še kak mesec življenja. Njegova ekipa je novico resda potrdila, a dodala, da stanje ni tako grozljivo kot pravijo mediji, da pa je igralec vseeno v zelo resni fazi, kjer so že začeli pospešeno obsevanje in terapije.

Želim si, da bi premagal to zajebano bolezen in da bi nam dal še kak zelo dober film.

 

8 komentarjev na “Patrick Swayze umira za rakom?”

 1. Oja pravi:

  Koliko zelo dobrih filmov pa nam je že dal??? (Saj ne, da ne sočustvujem z njim, res je v hudo zajebani situaciji :( (( )

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Oja, dal nam je Dirty Dancing in Duha. To je dovolj, da ti ne bi bilo treba ob takem trenutku pisati takih sporočil.

 3. Damjana pravi:

  Tudi jaz sem prebrala to novico pred dnevi in bila šokirana in tudi žalostna….Je eden izmed redkih igralcev, ki mi je všeč….ki je kljub svoji slavi ostal preprost in ni silil nekam v ospredje…Najbol se ga spomnem iz filma Dirty dancing in iz filma Ghost…tega zadnjega sem gledala večkrat in vedno imam na koncu solze v očeh….Spomnim se ga tudi iz nadaljevanke Sever in jug, ki sem ju tudi redno gledala…..Upam, da mu uspe v boju z boleznijo, saj sem nekje prebrala, da so napovedi malo napihnjene in da se dobro odziva na kemoterapijo…

 4. m pravi:

  Moja mama je umrla za to zahrbtno boleznijo. Na dan, ko so ji diagnosticirali raka na trebusni slinavki so mi povedali, da ima pred seboj samo 35 – 40 dni zivljenja. Zmotili so se, umrla je 45 dan.
  m

 5. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Damjana, Sever in jug ja. Huda zadeva. Patrick je fajni dečko. Upam, da bo premagal tole.

  M, zajebana in zahrbtna zadeva. Ko jo odkrijejo, je ponavadi že prepozno. In pol te grozne zdravniške napovedi. Upam, da sta se imeli z mamo radi in da je zdaj nekje visoko nad oblaki, kjer se ime fino. Kot moj oče.

 6. Damjana pravi:

  Iztok jst tut upam, da premaga tole…sem brala, da se bori in da se na zdravljenje dobro odziva in da so napovedi v časopisih napihnjene…Čeprav je to zelo zahrbtna bolezen marsikomu uspe…mogoče bo tudi njemu…

  M moje sožalje…upam, da je na bolšem kraju kjer pazi nate…

 7. m pravi:

  Hvala za lepe besede, Iztok in Damjana.
  Zdravniki pravijo, da se ta vrsta raka na trebušni slinavki v zgodnjem stadiju zelo lepo pozdravi a v zadnjem stadiju je prakticno neozdravljiva. Če je res, da so Patricku S. odkrili raka v zadnjem stadiju mi je zanj zelo hudo. Želim mu, da premaga to zahrbtno bolezen. m.

 8. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Damjana, res je, uspešno se bori naš Patrick. Bojda tudi filme snema še naprej. Toda rak je zahrbtna zadeva. Res upam, da bo zmogel tole,

  M, upam do so mediji vso zadevo napihnili in da še ni tako hudo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !