Zakaj so Ivani, Janezi, Jureti in Petri izgubili vojno proti Asimom, Amirjem, Adisom in Safetom

3.03.2008 ob 03:18

Če mlada punca danes prijateljicam predstavi čisto navadnega slovenskega fanta, jo vse gledajo zelo čudno, kar je jasno, saj ni v trendu. V trendu južne krvi, ki je našim fantom vzela šov. Danes je popularno biti Adis in slabo Janez ter Peter. Bolj južen si, bolj si zanimiv za naša dekleta. Slovenski fantje se jim zdijo dolgočasni in razvlečeni, južni pa drzni, navihani in energični. Po eni strani jih razumem, saj naši fantje res izgledajo kot da so jajca pozabili doma, toda vseeno mi je čudno, da prav vse padajo na južno kri. Kot da bi vedele, da bo tudi seks boljši. Kot da bi se ravnale po tisti pesmi, ki govori o tem, da je seks z Bosancem daleč najboljši.

Po drugi strani pa je zanimivo to, da se prav vsi južni fantje palijo na slovenske punce. Njihove jim niso tako zelo zanimive. Imeti Slovenko je očitno zelo kul. Hm, morda pa niso pozabili pregovora iz bivše Juge, ki se je vrtel okoli tega, da so vse Slovenke lahke ženske. Torej kurbe, ki se jih da z lahkoto dobiti v posteljo.

Seveda, če si južne krvi. Če si naš, si za časom.

 

96 komentarjev na “Zakaj so Ivani, Janezi, Jureti in Petri izgubili vojno proti Asimom, Amirjem, Adisom in Safetom”

 1. mica mica pravi:

  hehehe, o eni taki južno-slovenski varianti si lahko prebereš na Volkovem blogu. Namrečć: okradla sta ga za 10 evrov
  :-)
  No, pa da se še jaz malo pošalim: mislim, da je tebi padla v oči tista mladež, ki jo je videti “povsod”, ki ima denar in ji ne gre drugega po glavi kot da se preserava. In, valda, v teh letih so puncam dopadljivi izstopajoči moški, želatinasti, badibilderji, z motorji, kakšnim avtomobilom brez avspuha, da je ja slišen na 100 km, drzni/na Tube si oglej filmček motoristov, ki vozijo po Poljanski dolini/, ki cele večere kradejo bogu in sebi čas po lokalih….
  In punce so praviloma blonde, s persingi na vseh nemogočih mestih, malo tumpe, s celim kupom kozmetike na telesu, a z umazanijo za nohti, praviloma nimajo drugega obzorja od tistega, kar piše v Novi ali podobnih revijah, gledajo resničnostne šove in se o tem vročično pogovarjajo, s težavo so skupaj spravile enega ali dva letnika srednje šole, potem pa so odnehale, ker je bilo prenaporno….
  In ko se taki družbi približaš na 10 m, jo prepoznaš že po tem, da je njihov besednjak sestavljen iz pičk, kurcev, pizd, ipd. In točno veš, da se nisi zmotil za več kot za cca 5 %, ne glede na to, a na tako združbo naletiš v Kranju, Sp. Kašlju ali Zg. Ščavnici.

 2. nada pravi:

  Če se boš kdaj uspel sprehodit po ljubljanskih srednjih šolah boš nemalo presenečen……zgolj 1/4 ima slovensko mamo ali očeta he,he…..to je rezultat temperamenta, ljubezni, sexa in veselja imeti otroka v urejeni socialni deželici.

  Žal so slovenke in slovenci vsak dan slabši ljubimci, egoistični, domišljavi karieristi, z frustracijami in skregani z vso familijo, zagrenjeni toda urejeni, prestrašeni a dovolj zajedljivi, v bistvu pa se jim ne da imeti lastne familije……sicer pa imamo dovolj nazoren podateh na ginekologiji, da je vsak tretji slovenski par neploden, zato “pametne slovenke” uživajo lahko samo še v sekretu Orto bara.

 3. davidpelko pravi:

  Pa saj tako hudo pa spet ni. Če si kvaliteten dec ni hudič, da ne bi dobil dobre babe. In ne verjamem, da južnjaki dobijo takšen delž žensk. Se pa strinjam, da je vLjubljani na splošno v centrih in na ulici videti več tujcev, kot Slovencev. A je to kakšen trend, ali naši vrli politiki dvigujejo rodnost z “uvozom” naših slovanskih bratov.

 4. turbofolker turbofolker pravi:

  Zakaj samo muslimanska imena? Dej no, sej mamo na južni strani tudi hrvate, srbe…. :lol:

 5. Oja pravi:

  Mater, kakšne frustracije vas tukaj matrajo. Jaz nisem nikoli gledala na to, kako se kdo piše in od kod so njegovi, zanimalo me je le, koliko ima v glavi in kakšen človek je. In takšnim, ki so stresali kakšne nacionalistične, sem se po hitrem postopku izognila.

  In mimogrede – če nekdo v Sloveniji živi že od rojstva, je zame Slovenec in pika.

 6. Ana pravi:

  polni komplexov…ena izmed najbolj perečih značilnosti slovenskega naroda, žal :neutral:

  samo po sebi pa je logično, da bo človek posegal po boljšem….če se nekaj ponuja v boljši postavi, če na nas nekaj vpliva pozitivno in se s tistim dobro počutimo, nam ugaja – je to-to…kaki trendi. Ko je vprašanje privlačnosti, želje, nagona & Co. je to zaradi naravnih vzgibov, ne pa kot načrt, igra, neka zlonamera, morda zaradi “kulskoti” ali projekt…cccc

  In tako enostranska predstava spet…tud sex z Avstrijcem je dober, kot Kanadčanom…mediteran je pa pač že po naravi pravi magnet, ko je vprašanje ljubezni, erotike, privlačnosti & Co. Tak je in gotova priča. Kdo je kriv, da smo na svetu različna ljudstva, z različnimi mentalitetami, tendencami, nagnjenji, temperamenti…

  nehajte jamrat moški glede tega problema. raje se borite in lovite. postanite tekmeci, za svoje dobro…

 7. Zvita T.v. Zvita T.v. pravi:

  Ma kakšn Amir lepo te prosim. Jst rabim moškega še za kaj več, kot pa le za “dober” seks in za v vetrino. Ne rabim nikogar ki mi bo dirigiral kako naj delam in postavljal ultimate. Iz mojih izkušenj pač.. Slovenec zna sej prav žarnco zašraufat. V kakršnemkoli pomenu pač že :)

  Aja Oja, se ne strinjam.. veliko se jih je rodilo v Sloveniji, pa nekateri tega še vedno ne znajo pokazati in težko priznajo + tega ti zelo težko kaj povedo v slovenskem jeziku. Takšen pač zame ni Slovenec.

  Človek je človek. Če je dober je, pa pika. Ni zdj tu Italjan, Srb al pa Madžar..
  Sama sem iz okolja kjer je tega malo morje, tud več slabih izkušenj kot dobrih, ampak sj pravim, dokler je do mene drug vredu, sem tud jst do njega.
  Sicer je pa prveč dobrih tadomačih.. in ne vidim razloga da bi kje drugje iskala.

  Dokler se imamo radi brez večjih posledic, ni nobena vojna izgubljena.

 8. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Mica, več kot nazorno opisani tipi fantov in deklet, ki v glavnem kar držijo :)

  Nada, tudi drugod je tako ne samo v Ljubljani. Da o Jesenicah niti ne govorim. Tam boš v šolah težko našel kakšnega otroka slovenske krvi. No ja, če praviš, da so vsi Slovenci neplodni in da ne znajo seksati, potem pa je kar prav, da smo se malo pomešali, saj bi lahko drugače izumrli.

  David, v Celju je zadeva ista. Slovenski fantje izumirajo in samo še v starih slovenskih romanih dobivajo najboljše bejbe. V realnosti jih poberejo južni bratje.

  Oja, nič ne stresamo in nihče noče biti nacionalist in rasist. Povedali smo le dejstva, ki držijo. Ozri se okoli sebe in videla boš, da je res tako. Danes je pri mladih puncah pomembno kako ti je ime, saj hočejo ujeti trend.
  Glede tega kdo je Slovenec in kdo ne, pa bi lahko debatirali, saj tvoja teorija v bistvu ne drži. Sicer pa se tudi vsi ti južni fantje ne počutijo Slovence, ampak pač južnjake, ki živijo pri nas. S tem nimajo nobenih težav, saj jim samozavesti ne manjka.

  Turbo, prav ta so mi prišla na pamet, pa sem jih ruknil v naslov :)

  Ana, ko moraš v ljubezni tekmovati, to ni ljubezen, marveč šport.

  Zvita, kaj ti nuca če zašraufa žarnico, če ne zna pošraufai tebe. Južnjaki to bojda znajo, Slovenski fantje pa so na to bojda pozabili :)

 9. recognize pravi:

  ja res je iztok!
  pa tut drgac, punce zanimajo samo temni fantje,s temnejso poltjo, in vecino iz JUGE!
  se ni panike..nimam nc proti…
  tud slovenc ce je ql lah dobi punco..
  pac zadne cajte je ta narodna muska se cist razsirla…in vecina slovenk poslusa YU narodno musko.in se pali na take fante!
  jebiga!
  isto cnrci pa belci v ameriki!!

  drgac pa sej ,nej pa majo slovenci YU bejbe,YU tipi pa slovenke:)..problem resen

 10. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Recognize, dobro si to zaključil. Oni naj imajo naše, mi pa njihove. Jaz sem za :)

 11. nada pravi:

  Zanimivo…..so se pa slovenčki obrnili po žene na Slovaško, Ukrajino,Rusijo, bojda so dekleta pravi cukrčki….izobražene, lepe, skromne in zveste………nič emancipirane kot slovenske mrhe…..

 12. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nada, saj to je finta ja. Da so Slovenci premalo močni za Slovenke, ki jih lahko očitno krotijo le južni fantje.
  Šalo na stran, problem naših deklet je v tem, da so premalo energična. Prav zato jim pašejo vroči moški, torej južnjaki.

 13. nada pravi:

  iztok, kaj trdiš, da so dekleta neodločna fantje pa mevže, ki jim je najlepše v hotelu mama ? ja kje boš pa našel kakšnega za simonorebolj, da si bo upal…… ??no za vanjo vemo, da je pristala v močnem objemu bosanca……kaj pa tina pravi?

 14. tinamalina tinamalina pravi:

  :)
  Slovenski fantje pa se palite na južne punce… mogoče je res kriv temperament, kaj vem :)

 15. Zvita T.v. Zvita T.v. pravi:

  Ja, bojda znajo :lol: Več jih je na gobcu kot pa kej druzga :D
  Jst do zdej nisem mela prav velikih problemov glede šraufanja Slovencev v postelji, tak da nena vem ;)

 16. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nada, točno tako. Fantje so mevže, punce pa ne vedo kaj bi točno rade. Tudi za Simono se bo našel pravi. Ne skrbi.

  Tina, to je ugotovil že Rhyme God. Ne boš verjela, tudi jaz sem obupal nad Slovenkami in sem si našel južnjakinjo. Še nikoli se nisem imela tako zelo fino. Je pa res, da se tudi kregava bolj po južno :)

 17. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Zvita, čakaj da probaš Bosanca :)

 18. recognize pravi:

  ja sam ka zej nej grem na slovaško, Ukrajino,Rusijo ?? LOL

  sem biu z eno rusinjo pa je res bla ko cukrček!!

  matr zaka sm rojen v sloveniji !

 19. recognize pravi:

  včasih je blo fajn na morju.ko so ble ful bejbe iz tujine

 20. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Recognize, mene pa so na morju zamenjevale z Italijanom. Vidiš, že takrat so hotele nekaj druzga kot Slovenca :)

 21. recognize pravi:

  ne vem za vse..sam una rusinja…mentaliteta je čis druga! ko se pogovarjaš z njo…prou faca pa zabavna na ql način pa tko…čis drgač ko te bedne slovenke!
  LOL..prou spomnu sm se zdele na njo…pa bi jo rad vidu…:(((…od tega pa je že am…ene 7 let že…

  s tem da ena čehinja je bla pa čis zadržana pa taka ka vem…

 22. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Recognize, po moje ni pravil. V vseh državah je nekaj takšnih, nekaj pa drugačnih. Je pa res, da so Slovenke po večini najbolj zajebane. Za tiste, ki niso, pa se itak izkaže, da je bil vsaj eden izmed staršev od drugod.

 23. g-bangin all nite pravi:

  true that, pa na maturancu kr ful cute nemke (nabite sicer ampak vseen)
  yea : ) :) :) :)

 24. Ana pravi:

  eh, iztok, nisi me razumel. nisem mislila tekma v ljubezni…ampak malo hudomušno o tekmi do žensk…v primerjavi z južnimi žrebci….kdor prvi pride, prvi melje.

 25. g-bangin all nite pravi:

  kvart španjolke, blonde, germanke, bosanke, fummare mio cazzo italijanke,
  stare i klinke, dalmatinke, ukrajinke, madžarice, filipinke ….
  i malo na stranu

 26. recognize pravi:

  ka una 2 veta…ko mata sam hrvatice:))..ceprav so ene tut ql!

 27. recognize pravi:

  drgac pa iztok res je…ni pravil! sam bol filing je tko…ko se menis s kako iz tujine!!!
  v anglescini pa tko..pa se spoznavata! ful bol zabavn! pa ne vem…bol so ql se mi zdi!
  svet je 1..mogu bi bit skupn…mogl bi se mal bol povezat pa pomesat!
  sej v tujini je bols!
  slovenija je edina ko ma sam slovence pa YU folk…
  v vseh ostalih drzavah najdes ful vsega,pa razlicne rase tud!

 28. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Gbangin, dober komad Bolesne brače, toda real life je drugačen kot je rekel Recognize :)

  Ana, se mi zdi, da imate ženske raje hitro mletje kot ovinke in mačka okoli vrele kaše.

 29. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Recognize, počakaj še malo. Tudi pri nas boš imel vse rase tega sveta. Upam pa, da to ne bo prineslo tudi vseh bolezni vsega sveta. Recimo aidsa, ki ga je v Sloveniji zaenkrat še malo. V primerjavi z drugimi državami seveda.
  Je pa res, da se nam zdijo ljudje iz drugih držav vedno zanimivi. Isto kot se zdimo mi njim. To je čisto logično.

 30. recognize pravi:

  ja kdaj? čez 20 let! js hocem zdle!!!
  zanc so glih neke anglezinje ble tule..pa je ful filing biu:) ..tko fajn…ko vidis kako iz tujine!

  ja sej to je fuck..pol pa pridejo se bolezni!!
  ka je zdej bols’???

  se navsezadne lah tut ti gres v tujino…sam to ni isto..pa skoda dnarja…pa itk se pol vrnes nazaj v SLO

 31. Ana pravi:

  pa o tem ravno govorim!!!!!!!!! NITI MAČKA OKOL VRELE KAŠE NI na tej zemljici…če pa je, pa je jebano dolgo – sam prej ga ni, kot je no…sori, življenje se mi izteka, ni časa za jajcanje s takimi dolgočasnimi prijemi osvajanja….govorim to zato, ker je prav očitno, da se več ne osvaja, več ni lovljenja – moškega…tu je vse nekje obstalo in se fura al neki šminkeraj, al bebavost al pa strašno oh in sploh ambicijoznost-nedosegljivost
  nič na silo, na hitro v tem smislu, kot ti govoriš…ma, vedno greš na drug pol….jaz sem itak precizna in tenkočutna za take teme in “štose”…vem, kaj mislim in zase prav mislim :)

 32. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Recognize, jaz kritiziram punce, zdaj pa vidim, da smo tudi fantje popolnoma isti. Ni kej, pravici je zadoščeno. One bodo imele njih, mi pa njihove :)

 33. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ana, prav zato upam, da boš našla pravega. Pa naj si bo južnjak, Slovenec, Kitajec ali Rus :)

 34. klemenix klemenix pravi:

  Neverjetno zanimiva objava :) Nravo, fajn res. ej tud sam sm se že spraševal, kaj punce vidijo na teh frajerjih…ki se prednje zapeljejo s skuterčkom, adidasovo trenirko ter modnimi športnimi copati ter polizano čupco…seveda brez čelade. Opazil sem, da imajo vsi tile tudi poseben tip hoje, vsi hodijo tako, kot bi imeli eno nogo krajšo od druge :D No to nima veze pa vseeno. Najbolj zaskrbljujoče pa se mi zadnje čase zdi dejstvo, da se naši “čistokrvni” slovenski fantje pričenjajo obnašati kot čefurji, saj je to očitno IN in nekdo pač na to pali. Ne vem, verjetno punce res ne marajo, če si malce sramežljiv, nevsiljiv, prijazen.Tista kr je prec za akcijo pač hoče akcijo ne pa oklevanja, ki smo ga navajeni Slovenci.

 35. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Klemen, huje do Slovenca je samo Slovenec, ki se obnaša kot južnjak :)

 36. klog pravi:

  Ja…Iztok..res je vse kar si napisal….jaz poznam tudi enih pra primerov ko so Slovenke malo v letih pač izbrale za moža(!!!!) za kakih 8 let mlajšega južnjaka…saj veš zadnji vlak…meni je to fuj!
  Itak so vse sladke od Triglava pa do Vardara…Angleži in Nemci nam jih zavidajo…bral sem za en primer ene Poljakinje, ki je prišla živet v Anglijo, ko so sprejeli Poljsko v EU…ko je obiskovala srednjo šolo so jo sošolci tako gledali in se zanjo slinili, da so jo nevoščljive sošolke psihično maltretirale, da je uboga Poljakinja padla v depresijo in se vrnila v Poljsko
  LP!

 37. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Klog, zadnji vlak z vročo lokomotivo :)

 38. zidar pravi:

  OJA,ali veš zakaj imajo psi rodovnike!

 39. simonarebolj simonarebolj pravi:

  Okej … bom malo ponatolcevala, ko sem že ravno tudi omenjena (nado spet skrbi zame … lepo, lepo … hehe …).

  Valda so to itak stereotipi in klišeji, ki imajo hvala bogu svoje izjeme, no, ampak na stereotipi je vedno nekaj resnice. Moje opazke … V povprečju se po mojem okusu še najbolj obnesejo mešančki. Na primer: Slovenec (vzgojen v Sloveniji) s španskim pedigrejem (to sem omenila, ker je do zdaj nekako en tak primerek izpadel zelo efektivno). Lahko je seveda druga mešanica z nekim bolj vročim temperamentom (Slovenec s finskim ali angleškim pedigrejem verjetno ne izpade okej … hehehe). No, najprej sem bila navdušena, da sem odkrila nekakšen kliše učinkovite kombinacije, potem se je pa moja teorija podrla. Srečevala sem vedno več mešančkov, ki so bili tako učinkoviti poslovenjeni v stereotipu, da sem zaspala, še preden bi me uspel privleči do kave. V čem je keč? No, ugotovila sem, da je zavrtost in sterilnost, ki jo slovenski fantje radi pestujejo kot najljubši gen, tako močan strup, da ubije tudi gen vročekrvnejšega temperamenta, če ga mešanček pridno ne neguje. Ponavadi jim uspe premagat Made in Slovenia virus, če se ukvarjajo s kakšnim kreativnim poklicem ali pa vsaj zagrizenim hobijem. Še najbolje eksplicitno umetniškim, da ohranjajo stik z brezmejnim, erotiko itd.

  Izjeme na Slovenskem po temperamentu so Prekmurci. Verjetno bolj zaradi ciganskega vpliva kot pa madžarskega. No, in tukaj (zdaj bom nestrpna primitivka) se začne moja saga najslabše možno pozicionirane vročekrvnosti. Name so se namreč v moji zgodovini radi lepili ravno osebki prekmurske krvi. Tako očitno, da če se mi je kdo fanatično nalimal na rit, sem kar vprašala, če je po rodu Prekmurec … hehehe … (ponavadi se poplnoma losajo akcenta in govorijo čisto ljubljanščino brez problema, pa jih je težje prepoznat). No, vsaj v 80% je bil odgovor pritrdilen. Da malo pošimfam in potračarim. Ti moški so neverjetno učljivi in celo premorejo nekaj sofisticiranosti, lepega dne, ko te (me) dobijo in zadihajo s polnimi pljuči, se pa začne … Klobasanje oslarij, trapasto hrupno obnašanje, skratka, obžaluješ, da si padel na finto rahle zadržanosti in občudoval pravo mero živosti, erotičnosti in živahnosti. Ko Prekmurec spusti vajeti z rok, te je lahko v njegovi družbi tako sram (no, vsaj mene), da greš domov samo še jokat. Če spije še kozarček ali dva, nastane totalna katastrofa. Je najglasnejši in največji bahač na svetu. Repenči in napihuje se pa s tako slaboumnimi kvantarijami, da ne moreš verjet ušesom in očem. Totalna katastrofa. Niso za na žur, niti za na večerjo … mogoče kvečjem za na polko ob kakšne praznovanju Bujta repa, pa še to izključno, če je cel večer tiho.

  No, s tega vidika jaz osebno tudi na splošno ženskam priporočam, da preden se zaljubijo v kogar koli in začnejo kakšno ljubimkanje, kaj šele resno vezo, svojega kerlca nujno vsaj petkrat v različnih okoliščinah napijejo. Namreč moškega najbolje spoznaš, kdo v resnici je in predvsem je, ko je pijan. Kakšne stresa, kako se obnaša, ima mero, nima mere, postane cmerav, postane petelin, se obvlada, pada po tleh kot vreča … skratka … In v več okoliščinah!!! Če kategorično odklanja vsako kapljico alkohola, ne glede na priložnost (celo za novo leto), je zadeva zelo sumljiva!!! Lahko da gre za pritajenega alkoholika težke kategorije, ki se boji vsake kapljice, zato obstaja možnost, da po parih letih poroke, dobiš nakresanega satana v bajto … hohoho …

  Vse tole zgoraj malo za hec, a tudi zelo zares.

  In ja, meni je moškega za stalno in stabilno zvezo težko dobit. Tega nisem nikoli zanikala. No, ampak tako je tudi zato, ker sem mnogo raje “radno” samska in svobodna, kot pa v zvezi, ob kateri dobim na grbo več težav kot pa osrečujočih elementov. Kot opazujem prijateljice in njihovo življenje v zvezi, lahko rečem samo, da bi bila tudi večina njih brez moškega, če jim ne bi bilo tako grozno bit same. Moški si ne želite poslušat, kar moram poslušat jaz o vas, od vaših dragih … hehehehe …

 40. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Simona, tudi zate se bo nekoč našel pravi. Pazi le, da mu boš dovolila lastno mnenje :)
  Glede pijanosti pa sploh nisi slabo povedala. Toda še bolje je, da vse to preverijo v treznem stanju :)
  Me pa čudi, da tvoje prijateljice nimajo fajnih dedcev in da so po tvoji oceni pravzaprav nesrečne.
  Hm, morda je čas, da menjaš družbo, saj je to slab vpliv na tvoj pogled resne zveze :)

 41. beatnik pravi:

  Simona, tale komentar bi mogla napisat pod spodnjo temo: Zakaj se vse več žensk odloča za ljubimca, kjer se odvija podobna debata, hehe

 42. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @Iztok:
  Mah, ja … saj to me že dolgo ne skrbi več. Pravzaprav me nikoli ni. Kot rosna mladenka sem bila prepričana, da bom imela kvečjem probleme, ker jih bo preveč … torej vztrajat v eni zvezi … hehehehe … Potem se je izkazalo, da daleč od tega. No, takrat sem imela pa vseh približkov ravno toliko poln kufer, da sem se začela dovolj zaposljevat sama s sabo. Tako da … zdaj … če ja, super, na pravi način … če ne, pa daleč od edinega smisla.

  Lastno mnenje vedno pustim in sem vesela, če ga človek sploh ima (že to je redkost), “problem” nastopi, ker zame imeti mnenje ne pomeni konec projekta, ampak šele začetek … hehehe … Tukaj se pa ne bom nikoli spremenila. Vedno bom pričakovala od moškega, da je možgansko živ in nikoli dokončno zadovoljen s svojim mišljenjem, da je radoveden, miselno živahen itd..

  Ne gre za to, da moje prijateljice ne bi imele dedcev, ki si jih želijo. Točno te si želijo, a imajo več problemov zaradi tega kot pozitivnih pridobitev. In potem se trkolikajo razbe frustre, izsiljevanja, brezplodna pričakovanja itd. Ker ne pošlihrajo pri sebi, kaj bi pravzaprav zares rade! Plod česa je njihova želja. Večina njih niti ni bila nikoli toliko sama, da bi se začutile in bi lahko vedele, kdo pravzaprav so. No, in najbolj se bojijo, da ko bi se spoznale … hehehe … bi bile večinoma same, ker bi zelo težko našle partnerja, kakršnega zares želijo in se ga zares počutijo vredne. Veliko punc se zaljubi v tisto, kar se jim zdi, da jim pritiče, glede na to, kakšno mnenje imajo o sebi … In to velikokrat ni ravno v superlativih.

 43. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @beatnik:
  Aja … tisto sem pa spregledala … saj veš … težko je sledit plohi Gartnerjevih blogov … hehehe …

 44. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Simona, imajo Slovence ali južnjake?

 45. beatnik pravi:

  Simona, ma ja, saj gre za že stokrat prežvečeno temo o odnosih, z malce drugačnega vidika, je pa padlo par cvetk, vsaj za preletet je.

  Iztok: ampak res, zakaj objavljaš tako hitro in tako veliko? Aja, pa obljubil si mi mnenje o Before the Devil Knows You’re Dead, pa še zmeraj nič, ccc…

 46. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Beatnik, kje sem ti to obljubil? No ja, nisem ga še videl, tako da še ne bo šlo.
  Pač objavljam ko mi zapaše. Včasih manj, včasih več. Kdor hoče, že lahko sledi. Saj vidiš, da lahko istočasno laufajo vse teme hkrati.
  Pri takih zapisih se vedno zve kaj novega, saj skupaj glavo vtakne več ljudi.

 47. beatnik pravi:

  No, saj ni čudno, da si pozabil, če pa tako veliko in pogosto objavljaš, hehehe

 48. davidpelko pravi:

  Jaz pa ne razumem tega najbolje. Če je Simona res tako fejst baba, pa kaj res ni vče normalnih dedcev, niti enega takega, ki bi izpolnjeval njenih pričakovanj? Simona, kdor preveč izbira, izbirek dobi.

  Moj nasvet. Dobi si takega, ki te bo imel rad in ki se bo pripravljen učiti in te ljubiti. Tipov je kolikor hočeš, ne razumem kaj delaš.

  Čeprav moram pa priznati, da poznam vsaj tri ženine prijateljice, ki so še vse same, pa so prikorakale skoraj že do 30. Vse tri izgledajo luštne, vse za ožent, pa nič. Jaz mislim, da je problem v rem ,da so obrnile preveč tipov, sanjajo o nekem princu iz sanj, ampak tega ne bo. Je treba delta, kot pri vsaki drugi stvari.

  Simona, na kmete po ženina, pa bo! Hecam se.

 49. davidpelko pravi:

  Sorry, utrujen sem že. Cel dan sem že v službi.
  vče = več
  problem v rem = problem v tem
  delta = delat

 50. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @beatnik:
  Sem že nekaj preletela, ampak sem imela ravno naštimano vodo v banji in sem se šla namakat. To včasih počnem … hehehe …

  @Iztok Gartner:
  Večinoma so v Sloveniji rojeni južnjaki, ja. Večinoma. Ne vse.

  @davidpelko:
  Ne štekaš. Jaz se sploh nočem poročit, ker tisti, ki to hoče, zadeve potekajo v smotru čisto drugače. Tako kot jaz nočem. No, in že pri tem dejstvi se selekcija zelo zoži. Moški se namreč vsaj trikrat raje poročijo kot ženske. Ja, ja, ja … vem, da celo zgodovino lapate, kako so ženske tiste, pa sploh ni res. Predvsem moški so tisti, ki želijo gnezdo, ki bi jim predstavljalo nek garant forever … in bi vse skupaj delovalo kot matična familija, ki je absolut. Ženska je skozi poroko prav butasto prevedla simboliko večne ljubezni, čeprav je poroka v izvoru pravzaprav služila za lastninjenje ženske, enako kot družinskega kapitala.

  Skratka … vseeno mi je za te trike. Kar se tiče Simone, ki je tako fejst baba … blablabla … Kakor za koga. In tudi če se nekomu zdim fejst za na rit telebnit, to še ne pomeni, da bi se poročil z mano. Poroči se lahko s primernejšo za poročit po svojih merilih, k meni hodi pa javkat, kako me ne more pozabit na primer … hehehe … Ja, ja … tudi to se dogaja. No, tudi nikjer nisem deklarirala, kaj je normalno. Mogoče je “normalnih” dedcev veliko, jaz pa nočem normalnega … hehehe …

  Oh, nasvet si mi dal pa slab. Tak povprečno kičast. No, pa vseeno. Zadnje na svetu, kar si želim, je, da bi bila moškemu učiteljica. Vem pa, da ogromno moških ravno to potrebuje. No, jaz pravim takemu na svidenje. Pojdi v šolo, nazaj k mami, kamor koli, Jaz Učiteljica nisem, Mama tudi ne! Ne razumem pa, zakaj bi bila s tipom, ki me ne bi bil pripravljen ljubiti?!!!! Se ti zdim prfuknjena?!!!

  Jaz sem že čezkorakala 30 let … hehehe … in nisem za ožent. Kar koli že to pomeni. Me spominja na peko peciva, pucanje sekreta in čakanje na tipa v debelih nogavicah in razvlečeni terenerki, medtem ko čaka večerja v pečici. Sovražim ta prizor. Na kmete po ženina mi pa tudi ni treba. So tudi v mestu večinoma sami kmetje … hehehe …

 51. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Simona, zarečenega kruha se največ poje. Le počakaj. Tudi pred tabo se bo enkrat znašel Marko Mandič in te zavrtel do Marsa in nazaj :)

 52. g-bangin all nite pravi:

  ammm “po nekaj letih dobiš Nakresanega Satana v bajto, hohoho”

  LMAO :) :) a to je nov tip metroseksualca?

 53. davidpelko pravi:

  Simona, čist si falila. Nisem ti hotel pameti solit, zato sem pa komuniciral tako po domače, v hecu, upam da je bilo razvidno.

  Ampak, kar se tiče učenja tipa je logično da ga ne moreš ti učit manire (ali nevemkajže ti želiš da tip obvlada), nekaj pa že mora imeti v sebi, amapk drugače se pa učimo vse življenje. In tisto, ka si se naučil pri mamici velikokrat ne pride prav v zakonskem življenju. Je pač treba misliti, se učiti in tudi prilagajati, sklepati kompromise in predvsem LJUBITI.
  lepe pozdrave tebi in Iztoku Gartnerju. Občudujem vas od kje imate čas, da poleg rednih dnevnih obveznosti “furate” svoje bloge in se še pogovarjate s komentatorji vaših blogov. No ja, če bi dobili za to plačilo od siola, bi človek razumel, tako pa….

  Moje občudovanje, meni bi verjetno zmanjkalo časa, čeprav si zelo želim odpreti svoj blog.

 54. iztokgartner iztokgartner pravi:

  David, le pogumno. Saj ni treba, da furaš tak divji tempo. Pač napišeš objavo tu pa tam pa je.
  Simoni pa se nikar ne opravičuj. Razumela bo itak vedno vse po svoje :)

 55. nakresani satan pravi:

  simona jz pa nč ne pijem–a se poročiš z mano, tud toplo bo zmeri, pa za kurjavo bova mela poskrblen :)

 56. g-bangin all nite pravi:

  đouk

 57. davidpelko pravi:

  Simona, če si zakorakal čez trideset, a si letnik 1977? Res je nevljudno ženske spraševat po letih, ampak, ker si že sama omenila? Zanima me, če si kača po kitajskem horoskopu?

 58. iztokgartner iztokgartner pravi:

  David, pa ne da jo hočeš povabiti na zmenek?
  Uf, vsega sem navajen in vse sem pričakoval, toda to, da bo Simona svojega sanjskega možakarja dobila prav preko mojega bloga, pa nisem niti sanjal :)

 59. potnik pravi:

  Meni so najbojše Izraelke (pač zaradi prednikov iz Izraela). Vendar se razume, da ne ortodoksne. Izraelska zunanja ministrica je pravšnja.

  Drugače pa je nekdo govoril o Madžarih. Jih kar nekaj poznam in nihče ni kaj posebej temparamenten. So na približno enakem nivoju kot Slovenci.

 60. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Potnik, ne boš verjel, tudi jaz sem med svojim obiskom Madžarske ugotovil, da so njihovi fantje zelo podobnim Slovencem.
  Veliko hrupa za nič :)

 61. davidpelko pravi:

  Iztok, halo! Srečno poročen sem in imam dve hčeri. Vprašanje je v osnovi “blesavo”. Moja Tina je stara 30 in je kača po kitajcu. Ker je to en precej “svojeglav” letnik, predvsem žensk, me je pač zanimalo, če je Simonina muhavost povezana tudi s horoskopom. Saj ne, da je Simona tudi muhasta? Kaj meniš ti?

 62. iztokgartner iztokgartner pravi:

  David, pa ne da si me resno vzel :)
  Letnik nima nič z muhavostjo. Muhavost je priučena in prirojena. Se pravi, da nastane zaradi razmer, v katerih živimo. Simona je muhasta sto na uro. In prav zato je morda še vedno sama. Pa čeprav trdi, da ji tako ustreza.
  No ja, po eni strani jo je treba pohvaliti, saj se ne proda in do konca vztraja pri svojih pravilih.
  A kot sem že dejal, tudi zanjo se bo našel moški, ob katerem se bo spremenila v čisto pridno in mehko dekletce :)
  Sicer pa bo bolje, da ti odgovori kar ona sama.
  Seveda, če se bo še vrnila na tale blog.

 63. Anonimnež pravi:

  Ah, saj vem kako je z muhavosstjo. Čeprav je določena povezava in mislim, da je med “kačami” več muhastih deklet. No ja, taka je moja teza.

 64. davidpelko pravi:

  ne vem zakaj sem kar naenkrat postal anonimnež? Sem popravil.

 65. iztokgartner iztokgartner pravi:

  David, Anonimnež, kjer se ti prilepi tudi moja slika, postaneš takrat, ko v polja nad komentarjem ne vpišeš ničesar. Mi je pa vedno to zelo scary, saj mislim da pišem samemu sebi. :)
  Glede muhavosti, dvomim da ima kakšne zveze s horoskopom.
  Po moje ima bolj s pomanjkanjem orgazmov :)

 66. Starševstvo + » Čez 10 let se bodo slovenska dekleta “metala” tipi po imenu job, Tej, Tian, Nico, Endrit, Džan, Theo in slovenski fantje bodo spet “zviseli” pravi:

  [...] na post Iztoka Gartnerja , ki v svojem postu trdi, da se slovenske bejbe mečejo za južnjaki – bogvari, da bi bili to [...]

 67. amina pravi:

  jaz imam pa občutek, da če si iz juga, to ravno ni “in”. drugače se gleda na ljudi, ki niso slovenci, čeprav so nekateri dobri; kot da so manjvredni. nikoli nisem dobila občutka, da bi se nekdo ponašal s tem, da če ima neslovenca ali neslovenko. verjetno zato, ker živim v kraju, kjer jih je malo iz bivše jugoslavije. zdi se mi pa, da so v slo ljudje najbolj nestrpni kot v drugih državah. poznam par, kjer je slovenec živel z neslovenko in jo je zapustil zaradi tega, ker jo je njegova družba vedno obravnavala drugače-manjvredno, pa tudi njegova družina, čeprav ni storila nič slabega, je niso nikoli sprejeli, samo zaradi narodnosti.
  ali ni najbolj pomembno, da je človek dober in ne dela škode drugim?

 68. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Amina, v Sloveniji je več juga kot v Jugoslaviji. Zato so južnjaki čedalje bolj IN. Tudi pri puncah, tudi pri kriminalu :)

 69. tajnica pravi:

  S to objavo se po večini ne strinjam.Preveč je enoznačna, črno- bela. :)

  Drugače pa ne padam nujno na južno kri,( ker to ni pogoj) prej južna kri name, vendar ne zaradi lahkoživosti.:)
  Trdim pa še vedno, da so moški z juga prijaznejši in radodarnejši od Slovencev.

  Slovence pa bi identificirala z drugimi vrlinami. Ena je npr.že “znucana” a resnična, marljivost.

  Načeloma ne maram posploševanj (čeprav nekaj je vendarle nad tem),samo sem morala prej protestirati Pelku, ker prijaznost po mojem mišlenju, ni ena izmed najmočnejših lastnosti Slovencev.

 70. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tajnica, morda se zato z njo ne strinjaš, ker si jo vzela preveč zares.

 71. tajnica pravi:

  Najbrž. :)

 72. Niko Brumen pravi:

  Iztok: si kdaj opazoval (seveda je pornografija tisto, kar pač lahko opazuješ, saj ne živimo v okolju, ki bi to omogočalo v živo), da imajo črnci za spoznanje bolj trde “batine”, ko nategnejo belke, kot ko nategnejo črnke – pa lahko najprej nategne črnko in šele potem belko. V tem je svojevrsten fenomen, ki se ga je dobro zavedati – tudi v sistemu “nova kurva na selu” gre za povsem isto (to pa lahko opazujemo tudi doma) in v sistemu “sosedina žemljica (če gre za žemljici približno enake kvalitete).

  Izhodišče pa se da iskati tudi v levjem tropu, ko nov samec pobije mladičke, ki so potomci prejšnjega “vladarja” (čeprav gre še za večkaj, a del resnice je tudi v tem).

 73. STELA pravi:

  hm, zdej gruntam iz kakšnega razloga si delal to raziskavo, niko?:))))

 74. Niko Brumen pravi:

  Stela, mene je v življenju vedno vse zanimalo. Nikoli ni šlo za radovednost, vedno za zanimanje. Je to dovolj?

 75. Niko Brumen pravi:

  Hej, danes sem po dolgih desetletjih, tam zunaj med sončenjem, odkril veliko resnico moškega življenja: spoznanje, kako izjemna dragocenost je lahko 22/7ZDA.

  V najlepšem in najbolj plemenitem pomenu.

 76. STELA pravi:

  Niko, več kot dovolj:)

 77. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Niko, nikoli se nisem kaj dosti poglabljal v penise :)
  Se pa spomnim svojega prijatelja, ki je nekoč rekel, da črncem z velikimi nikoli ne uspe doseči zares prave erekcije.
  Torej hočeš reči, da južnjaki s Slovenkami veliko bolj uživajo kot s svojimi puncami in obratno? Tudi telesno, ne samo duševno, se pravi, da psiha zaradi tega vpliva na telo?

 78. Niko Brumen pravi:

  Iztok, saj to je povsem normalno – le zakaj se bojimo reči bobu bob? Zakon selekcije, po svoje deluje ravno na tak način, da se ne bi parili sorodniki predolgo med seboj. Črede so velike in tam je pretok velik, v krdelih pa to pride močno do izraza z izgonom samcev iz matičnega krdela.

  Je pa res, da človek naravnim gonom ne zna več prisluhniti, kot bi bilo treba – a to so že začetki iztirjenosti.

 79. Niko Brumen pravi:

  No, pa naj še to: izbor partnerjev po velikosti ali drugih značilnostih.
  Enormno veliki si izberejo podpovprečne, črni svetle, žilavi rahlo okrogle, … to je vse del izbora za selekcijo. In vse to nam je instalirano v genom.

 80. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Niko, se ti ne zdi, da tudi Slovenci in ostali narodi bivše Juge niso tako daleč od sorodnikov? Navsezadnje smo vsi živeli v isti državi. Torej ta tvoja teorija ne čisto dobra.
  Glede nasprotij, ki se privlačijo, kdaj si nazadnje videl zelo lepega moškega v paru z zelo grdo žensko?
  Ta želja po nasprotju pa po Marjanu Košičku spominja na nevrotične osebnosti.

 81. Niko Brumen pravi:

  Narava nam je vtisnila to, da se izogibano genov, ki bi prinesli nefunkcionalne in ne estetske posledice (moč odpornost, velikost, hitrost, … sposobnosti, ki se jih da videti, slišati, vonjati za naravni in ne za estetski izbor – estetika je tista, ki jo je prineslo učlovečenje).

 82. Niko Brumen pravi:

  Iztok: država? Ne me spravljati v smeh – ZDA so ena država, pa je dejstvo, da “avtohtoni” črnci niso prav zelo v genskih povezavah z belčki z Mayflowerja.

  Pustiva tiste izjeme z zlorabami v kombinaciji belo-črno.

 83. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Niko, nelogično in neumno je pričakovati, da boš kot zavaljen in totalno zanemarjen moški dobil perfektno žensko. In obratno seveda. No ja, razen, če je v igri denar. To pa ni gen, to pa je blef.

 84. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Niko, južnjake in Slovence enačiti z razlikami med belci in črnci, je vendarle preveč pavšalno in celo nesmiselno.
  Sicer pa smo vsi ljudje, mar ne.
  Za moje pojme ne gre za genski zapis, marveč le za furanje imidža, ki nekomu ustreza.

 85. Niko Brumen pravi:

  Iztok – misli si! Ženskam je fizični videz mnogo manj pomemben, kot moški mislimo.

  Debeluh lahko ima 20 centimetrov, ki jih večina suhcev nima. Ima lahko kup lastnosti, ki jih ženske bolj cenijo od denarja ali videza.

  Z lepoto smo obremenjeni moški. Ženske so za nas lepe in v to vlagajo, same se pa s tem posebej ne obremenjujejo – vsekakor pa ne toliko, kot moški mislimo ali želimo.

 86. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Prav zato sem te prej vprašal, če si kdaj videl lepega moškega in grdo žensko? Krivično bi namreč bilo, če bi rekel, da za genski zapis samo v moških, mar ne, saj smo vsi ista živalska vrsta.
  Ženska? Poznaš kako, ki je zares atraktivna, pa bi bila srečna z debeluhom, ki bi bil povrhu vsega še brez denarja?

 87. Niko Brumen pravi:

  Iztok, naj ti odgovorijo Ženske.

 88. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Niko, zdi se mi, da si malo naiven. Morda je bilo nekoč tako, toda danes je povsem drugače. Danes večino žensk zanimajo samo položaj, denar in ugled, ki ga moški uživa v družbi. Ne bom rekel, da ni izjem, prav tako pa ne bom rekel, da si katera res ne najde tudi takšnega, kot sva ga opisala. Toda res me zanima, če je z njim srečna, ali pogreša denar, položaj in ugled v družbi. Jasno, to troje pa potem prodajo kot željo po varnosti.

 89. Neimenovan pravi:

  Zelo zanimiva debata. Škoda da se končala ravno, ko je prišla do jedra problema.

  Zelo zanimivo in poučno je bilo tisto, kar je Niko napisal o levih in s tem ponazoril tudi dogajanje med ljudmi, ki navsezadnje še vedno smo živali.

  Prav je, da se vsak bori in četudi njegov trud ne bo obrodil sadov (to je v tistem trenutku tako ali tako samo njegova domneva) – ta moški ne bo dobil svoje “samice” in ne bo imel otrok, je prav, da se je boril. Na življenje gledam kot na eksperiment. Zato, da eksperiment uspe, so potrebni tako neuspešni, kot uspešni (če lahko tako poenostavim) rezultati in “tekmeci”. Vendar kje postaviti meje, če sploh? Koliko časa in na kakšen način naj se človek še bori, če nima uspeha? Ali so frustracije in “maščevalno” ravnanje v primeru neuspeha tudi “naraven” del tega procesa? Živali kaj dosti ne morejo, človek se lahko maščuje z množičnim pobojem ljudi. Kaj, če se človek začne zavedati funkcioniranja “narave” in se recimo s tem ne strinja, vzame “stvari v svoje roke”, ali je to tudi del narave?

  Sprašujem namreč, ker se mi zdi ta selekcija, o kateri je toliko govora, malce sumljiva. Zdi se mi, da se ljudje žrtvujejo in trpijo v zakonih na račun nekih “idealov”. Taka ali drugačna nezdružljivost in pomanjkljivo zadovoljevanje določenih lastnih potreb na račun tega, da živiš tako, kot MISLIŠ, da moraš živeti, ker tako pravi družba.

 90. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Eksperiment? Hm, kdo pa ga izvaja, bog ali hudič, morda ljudje, ki so okoli nas? Smo poskusni zajčki ali v resnici tisti, ki eksperimentiramo na drugih?

  Po moje je življenje zelo preprosta pot od rojstva do smrti, ki si jo kompliciramo predvsem sami.

  Lahko smo tudi čustveno hladni, kot zombiji, kot junaki filma Fahrenheit 451, če hočeš, a kaj, ko nam je potem dolgčas. Kot možem, ki so imeli Stepfordske žene, če poznaš zadevo.

  Ideali pa zdelajo marsikoga, se strinjam, a po drugi strani, zakaj bi se morali sprijatniti s povprečjem, če lahko ujamemo več?

  Problem je seveda takrat, ko je ta več nedosegljiv, mi pa smo zaradi tega nesrečni.

 91. Neimenovan pravi:

  Kdo ga izvaja – vprašanje za milijon dolarjev, ampak na zapuščenem otoku. S tem, da je življenje eksperiment sem v bistvu hotel povedati, da se lahko zgodi vse, da ni nekih pravil, če pa so, smo si jih sami postavili v glavi in tako živimo v svetu znotraj nekega drugega sveta. Ok, naravni zakoni, fizika, itd. še vedno veljajo, ampak jih je mogoče uporabiti sebi v prid., mogoče se jim je prilagoditi in “jih zmagati” na nek način. Eksperiment torej, kjer za VEČINO stvari ni rečeno, da se kaj MORA ali pa NE SME zgoditi (to si sami delamo utvare) in ravno tu še kako drži tisto, ko si napisal, da si življenje kompliciramo. Ampak spet ga lomim, ker namigujem, da si življenje nebi smeli komplicirati. Če gre za eksperiment, potem je tako ali tako to njegov del in je pravilno da se tako odvija, kakor se pač odvija, ni pravil, ne?

  Tako kot je že nekdo napisal in s čimer se delno strinjam, je to, da je pri izbiri partnerja pomembno koliko ugleda uživa oziroma kako visoko je na družbeni lestvici.

  Zelo rad bi, da nebi bilo to res, pa na žalost je. Nebi pa rad zato, ker se ne strinjam s pogoji kaj se zahteva od človeka, da pride visoko na družbeno lestvico (vsaj za večino primerov).

  Kako imam osebno raje skromne (in poštene) ljudi, tiste bolj zadržane in previdne, ki si ne upajo stopiti do dekleta in ga povabiti ven (ker pač želijo biti omikani ali pa preprosto nimajo “jajc”) in čakajo, da se bo zgodilo vse samo od sebe. Boljše se razumem z njimi, pa bi raje videl, da bi oni imeli večjo možnost za preživetje, ampak kakor vidim, imajo kvečjemu slabšo. Pa tudi s strani nežnejšega spola je manj zanimanja zanje, vsaj danes. Žal ni tisto, kar je meni všeč in se mi zdi pošteno in dobro za prihodnost te vrste, to tudi res, vsaj glede na to v katero smer se vse skupaj odvija.

  Iz tega lahko razberem, da imam nekakšen odpor do nadrejenih, raje imam, da se vse “samo od sebe” zgodi, kot da nekdo to vodi, nadzoruje, ukazuje in postavlja pogoje za življenje drugim. Pfej alfa samci in samice. Veliko ljudi sanjari o neki demokraciji, podobno kot jaz tule, ampak ali je mogoče, da taki v resnici silimo k anarhiji, le da si tega nismo pripravljeni priznati? Ali ni potem glede na to, da anarhija predstavlja nazadovanje, nekako logično za pričakovati, da nas bo narava izločila in presedla na “oslovsko klop”?

 92. Neimenovan pravi:

  Aja, še tole. Morda izraz oz. pojem ANARHIJA ni bil najbolj primeren, ampak iz konteksta napisanega je verjetno razvidno, da sem ponekod mislil bolj na neko PASIVNOST, ne na splošno anarhijo.

 93. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Spomni se nemškega filma Eksperiment, ki lepo pokaže kaj se zgodi ko se ljudje znajdejo v določeni situaciji. Ali ameriškega filma Slepota, kjer se zgodi isto. Če take situacije ni, pa smo bolj ali manj leni, se mi zdi, se pravi, da pač plavamo s tokom, kar je v morju morskih psov seveda večkrat zelo nevarno.
  Se strinjam, ljubezen se mora zgoditi sama od sebe, nesmiselno je nekaj siliti, toda če ni prvega koraka z nobene strani lahko vlak tudi odpelje. In tukaj zmagajo južnjaki, če se spet navežen na glavno temo zapisa, saj so Slovenci veliko bolj zadržani.
  Demokracija in anarhija? Misliš, da je res tako velika razlika med njima v končni fazi?

 94. Marko pravi:

  IZTOK GARTNER, a si kdaj prišel na idejo, da bi obiskal kakšnega psihiatra? Samo vprašam.

 95. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stari, jst sem tko zlo prfukjen, da mi noben psihiater ne more pomagat.

 96. Marko pravi:

  Vem, sem ugotovil. Edino metek posred čela ti pomaga. Vse ostalo nima smisla :) .

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !