Miley Cyrus, nova Britney Spears, mi gre pošteno na živce

2.03.2008 ob 23:43

Leta 1992 rojena Miley Cyrus je trenutno najbolj aktualna mlada zvezdnica v ZDA. Punca, ki je obnorela nacijo. In punca, ki se je letos kot prezenterka pojavila celo na podelitvi Oskarjev. Glavna vloga v tv šovu Hannah Montana, ki so ga letos spremenili tudi v celovečerni film, je iz nje naredila senzacijo. Novo Britney Spears in punco, ki ji svet leži pod nogami.

Okej, toda punca žal ni kul. Punca mi gre na živce. Tako zelo, da res ne razumem vsega pompa okoli nje. Tako močno, da nimam pojma kako lahko taka punca sploh postane tako velika zvezda.

Če bi namreč živela v Sloveniji, bi jo nagnali celo iz skupine Pijamas.

DODATEK:

Nastopa na American Music Awards in na Grammyjih sta bila okej, zato moram dodati, da mi Milyey ne skače več po živcih. Tudi glas punčke v Boltu je naredil svoje. Še vedno menim, da so iz nje naredili preveliko zvezdo, toda na kurac mi ne gre več, zato stavek jemljem nazaj in se malce opravičujem njenim oboževalcem.

 

249 komentarjev na “Miley Cyrus, nova Britney Spears, mi gre pošteno na živce”

 1. spookymulder spookymulder pravi:

  In zakaj ti gre torej na živce? Zaradi njenega petja? Zaradi njene igre? Zaradi njene zunanjosti? Zaradi njenega uspeha?

  In malce si kiksnil s “celovečercem” Hannah Montana, saj film načrtujejo šele za prihodnje leto, med tem ko so letos v kinih predvajali 3-D posnetek njenega koncerta z naslovom Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour.

  No, če pa drži tvoja primerjava s slovenskimi standardi, bo pa najbolje, da postaneš maneger od Pijamas, greš z njimi na turnejo po ZDA in boste (gleda na uspeh “veliko manj talentirane” Miley Cirus) že kmalu svetovne zvezde. Pa veliko uspeha! ;-)

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Spooky, zdaj pa mi samo reči, da je toliko dobra in sposobna, da si je vso to slavo zaslužila?
  Glede Pijamas, predlagam ti, da jih ti vzameš pod svoje okrilje. Boste zagotovo bolj uspešni, saj boš tudi v njih videl hude talente in sposobnosti. Če bi šli z mano, bi ostali doma, saj bi že prvi dan menjal vse člane :)

 3. mayozi mayozi pravi:

  men gre tut na živce… ni lušna, zoprn glas ma, ego ma naduvan… don’t get it…

 4. spookymulder spookymulder pravi:

  Nisem njen oboževalec, njeno serijo in glasbo poznam samo bežno, je pa kljub temu očitno, da ne more biti zgolj nek fičfirič, če ji je uspelo prilesti tja, kjer je danes. Verjemi, mnogi bi bili radi na njenem mestu, toda uspe zares zelo, zelo redkim, zato morajo ti izbranci pač imeti neke posebnosti, ki jih na tak ali drugačen način ločijo od drugih. Če je to dobro ali slabo ne vem, zelo verjetno pa ne gre samo za to, ali je nekomu kul oziroma če gre drugemu na živce.

  Pijamas pa niso moja glasbena izbira, poleg tega pa nisem tako vešč v glasbenih vodah, da bi se šel managerja, vem pa, da si na tem področju bolj doma ti in če drži tvoja trditev, da jim Miley Cyrus ne seže do kolen, potem bi bil njihovemu managerju uspeh zagotovljen in zares ne vem, zakaj nočeš zasloveti z njimi? In zakaj bi vendar menjal vse člane, ko pa so vsi po vrsti boljši od Miley Cyrus, ki jo imajo v ZDA tako radi, torej bi po tej logiki morali skupaj zaslužiti štirikrat toliko kot Miley (če prav mislim, da gre za štiričlansko ekipo?).

 5. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Spooky, ne gre za “izbranca”, ki bi imel več sposobnosti. Gre za srečo in biti ob pravem trenutku na pravem mestu. Le za to gre. Na Ameriških ulicah je ogromno deklet, ki jo lahko peljejo scat.

  Glede Pijamas, že samo če jih omeniš, me pritisne srat, zato te prosim, da mi kot zdravnik ne uničuješ prebave :)

 6. Marcos pravi:

  Še nikoli prej nisem slišal za Miley Cyrus… A je kakšen njen komad zunaj?

 7. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nimam pojma, sem pa ziher da Spooky ve :)

 8. spookymulder spookymulder pravi:

  Eh ja, dream on, če je zares toliko veliko bolj talentiranih konkurentk, so pa očitno zares vse po vrsti strašno zabite, če je njihova kariera odvisna zgolj od sreče. Mar nisi pred časom govoril o Ameriki kot deželi, kjer je veliko lažje uspeti, kot v Sloveniji? Po tej logiki bi morala sreča igrati precej manjšo vlogo, kot ji jo ti pripisuješ v tem primeru.

  P.S.: PIJAMAS!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)

 9. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Spooky, če bi katerakoli druga punca dobila vlogo v seriji Hannah Montana, bi se ji zgodilo isto kot Miley. To je vse kar je treba vedeti o njej.
  Na kurac mi gre, kaj naj. In res ne vem kaj za vraga so pojedli organizatorji oskarjev, da so jo dali na oder. Očitno jim je res zmanjkalo pravih zvezd.

  P.S. Evo, pa sem se posral v hlače :)

 10. spookymulder spookymulder pravi:

  Ja, normalno da ima cel kup komadov, če pa prireja koncerte po ZDA, ki so totalno razprodani (baje so bile karte na črnem trgu vredne tudi po več 1000$!!!). Marcos, malo jo pogooglaj in vse bo hitro jasno.

 11. spookymulder spookymulder pravi:

  Heh, ja, in ti misliš, da je kar tako vpadla tja in čof, že je dobila glavno vlogo?!? Na takih castingis se ponavadi zvrsti več 1000 igralk in zelo verjetno agenti ne izbirajo najmanj talnetiranih. Sicer pa, Miley je začela igrati že pri devetih letih, njena prva večja vloga je bila v filmu Big Fish Tima Burtona leta 2003, potem je nastopila v še nekaj video spotih, pri 12-tih letih pa je prišla na Disneyevo avdicijo za Hannah Montana serijo in prepričala šefe, nato pa še občinstvo, ker gre za eno najbolj priljubljenih mladinskih serealov v ZDA. Oh ja, sem omenil, da je hčerka Billyja Raya Cyrusa, dokaj znanega ameriškega country pevca.

  Na oskarjih se je pa verjetno pojavila zato, ker je njen koncertni film prišel na prva mesta gledanosti v ameriških kinematografih, zaenkrat pa je zaslužil že 63 milijonov dolarjev, poleg tega pa je zelo priljubljena pri ameriški mladini, ki sicer ni ravno tradicionalna oskarjevska publika.

 12. Marcos pravi:

  No, to me pa zdaj res zanima, grem pogledat na youtube če so kakšni spoti :)

 13. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Spooky, točno ja, Billy Ray Cyrus. No, zdaj pa mi je vse jasno.
  Hčerka znanega očeta.
  Case Closed :)

 14. popo pravi:

  In kako ti lahko gre tako zelo na živce nekdo ki ti ni nič naredil. Moraš bit malo bolan, da se zaradi nekoga tako živciraš. Naj dela kar hoče, njena stvar, ti pa je ne glej če ti ni všeč.

 15. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Popo, ne tako resno no :)

 16. malaglumica pravi:

  ti greš pa men na kurac!!!! in to zlo…. poglej se v ogledalo in zagledal boš budalo….tralala

 17. malaglumica pravi:

  ti greš pa men na kurac… in to zelo…. poglej se v ogledalo in zagledal boš budalo….

 18. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Mala, imaš talent za besedila. Še malo pa boš slovenska Miley Cyrus :)

 19. 5ra pravi:

  dej dej zapri gobec pa sebe pogledaj p apusti miley pri miru smao fouš si da nemoreš biti ti tako ospešen in znam pri tolikih letih taka shat up…………….kapiš peder….

 20. 5ra pravi:

  prokleti gnoj ti boš pamet solil zasebe se brigaj in tvojo ogledalno sliko poglej poli pa govori psihopat ma da ti mene ideš an živce pa če kar po odmači rečem ne ukvarjam se z gnojom kot si ti pa zapri tvoj proklet gobec

 21. Mateja pravi:

  Pa kaj ti je uboga punca naredila? Če je popularna, je pač popularna. Nihče te ne sili, da jo gledaš ali poslušaš.
  Sicer so pa naše najstnike obnoreli Rebelde in tudi jaz ne vem, kaj je tako posebnega na njih, ampak zato jih še ne sovražim. Živi in pusti živeti.

 22. monnika pravi:

  če bi jo nagnali iz skupine Pijamas – uff, pol mora bit pa že zlo hudo…

  lp*

 23. Anonimnež pravi:

  Kaj ste se spravili na Iztoka?
  Ta punca ni kul in gre ljudem na živce. To je to.

 24. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Petra, pomiri se. Taka jeza škodi lepoti :)

  Mateja, nič mni ni naredila, pač napisal sem, da mi ni kul. To je vse. A tebi je vsak kul? Nikoli za nobenega ne releš, da ti ni? Daj no, ne lomi ga.

  Anonimnež, točno tako.

  Monika, res je.

 25. eva pravi:

  miley je čist kul tko da nehej s takimi, pa tud talentirana je ker drgač neb mogla postat tko slavna

 26. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Eva, misliš da je uspela zaradi talenta?

 27. *Smiley* pravi:

  PUSTE JO ČIST NA MIRU!!!!ONA JE NAJBOLI IGRAUKA PEVKA ITD. NA CEUMU SVETU TKO DE SM ŠUTITE, ČE PA WI NISTE NADARJENI PA TO NI MOJ PROBLEM!!!!

  MILEY RULLLZZ 4EWA!!!!!!!

 28. *Smiley4eWa*MWA pravi:

  ObožujEm jo sAj je NajbOlj kUl pUnCa Na CeLem Svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  MoJa zVeZdNica Je Pa sE LaHkO GresTe SolIt VsI PovPreK!!!!!!!!!!!!!!
  Če Vas Kdo nE mArA (To sEm PraV JaZ) vAs RaJš PuStiM na MirU-PUSTITE JO TUD VI NA MIRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Smiley, si zaljubljena vanjo?

 30. *Smiley4eWa*MWA pravi:

  MILEY YOU ARE THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  THE BEST OF MY WORLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  BECAUSE IM THE OTHER SIDE OF YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  55555 POLJUBČKOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VAŠA MILEY=)

 31. *Smiley4eWa*MWA pravi:

  Kaj misliš če je ti ne maraš je drugi tud ne?

 32. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Smiley, praviš, da si njena druga stran. Kaj točno to pomeni, mi znaš razložiti?

 33. *Smiley4eWa*MWA pravi:

  Yaz jo meram pa ti se brigaj zase

 34. *Smiley4eWa*MWA pravi:

  Da sem njena oboževalka v tem smislu,da maram njeno glasbo BEDAK NEUMNI ČAOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 35. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Smiley, sem vedel, da ne boš znala odgovoriti in da si nekaj pač morala napisati :)

 36. susie q pravi:

  Glede na to, da gre za 15-letno punčko in da si ti ?? let starejši dec, je popolnoma normalno, da ti ne sede. Malce čudno/pervy bi bilo, če bi jo tule hvalil…(no malce čudno je že to, da si jo sploh omenil, ha ha)

 37. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Susie, ne bluzi, gre samo za to, da je njena slava hudičevo pretirana. In prav nič čudno ne bi bilo, če bi mi bila njena glasba všeč. In če bi mi bila pač simpatična. Pa mi ni, saj res nimam pojma kako ji je lahko tako močno uspelo.

 38. susie q pravi:

  Ko ena zvezdica pade, je potrebno takoj prižgat novo…Britney mama, ločena, rehab, Christina mama, poročena, Lindsey rehab rehab rehab, Ashlee noseča (”ne verjamem), skoraj poročena.

  Mislim, da ni potrebno, da si ne vem kako talentiran(a), rabiš samo eno skupino medijskih, entertainment ekspertov, skratka odličen PR. Po moje je to pr tej Miley dečvi…verjetno si bral, kakšno hajko so naredili okol fotke Annie Leiovitz; teden dni se je samo o tem pisalo: časopisi se prodajajo, posledično se prodajajo majčke, DVD-ji, karte za koncerte in vsa ostala krama, ki gre zraven. PR, PR ,PR…

 39. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Susie, res je, toda vseeno ne štekam takega pompa okoli tako povprečnega dekleta. Britney je bila druga zgodba, ona je bila vsaj lušna, Christina je odlična pevka, tale pa je kr neki no. Očitno lahko medijska mašinerija danes iz čisto vsakega naredi največjo zvezdo na svetu. Pohvalno in hkrati strašljivo.

 40. *Smiley4eWa*MWA pravi:

  upam da se strinjaš z mano da imamo vsi drugačna mnenja in jaz upoštevam tudi tvoje iztokgardner,tako,da nimam nič proti tvojem mnenju!

 41. *Smiley4eWa*MWA pravi:

  pa tisto za “drugo stran na meni”to je naslov njene pesmi tak bdw!
  samo to sem ti še hotla razložit!Zdaj pa mi ni več za pogovor!
  BY,BY!

 42. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Smiley, ni panike, res je, vsak ima svoje mnenje.
  Sam smešno mi je, da si zapisala, da je tudi najboljša igralka na svetu.
  Menda pa je veš, da je veliko drugih, ki so boljše.
  Brez zamere.
  LP

 43. bina pravi:

  jebote!! dreki ste tisti ki vam gre miley na kurac.. res ste fukjeni..a oni debili ameriški ko se pikajo,pa kadijo travo,ker pač ne prenesejo napora..pa vam en grejo???? jao..fauš ste.. kaj pa druga! mislim halo!!

 44. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Bina, kaj pa tisti ta drugi, ki se ne pikajo in prenesejo napor?

 45. Glasbenica pravi:

  Iztok, zgleda je na tvojo stran pršlo veliko nedoraslih najstnic, ki so obsedene z Miley. Moje mnenje o njej je, da nima pokazati skoraj ni talenta, samo veze svojega očeta. Zgleda čisto povprečno, veliko punc je lepših od nje in tudi ona bo končala kot B. oz. njena sestra ali pa L. Na drogah oz. noseča.

 46. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Glasbenica, jebat ga, najstnice so pač njena publika. Kot pri Rebelde. Če kdo to pošinfa, tvega linč :)

 47. 5ra pravi:

  oooooh zej pa zapri glede rebeld pa rbd pa ne probej niti zinit besede ker potem pa jooj teg apa res ne prenesem zej pa poglej zakaj mi nebi imeli svoje idole in pač nimajo problema z alkoholom in temi stvatri pa kaj te ti imaš vendar pijamas ali pa ausenike za vzor pa vredu nebom nič rekla smao ti tude ne preveč naglas razmišlat ker si tude ne popoln in ne bog i batina

 48. iztokgartner iztokgartner pravi:

  5ra, moram ti sporočiti, da mi gredo tudi Pijamas enako na kurac kot Rebelde in Miley Cyrus. Imejte svoje idole, hvala bogu, toda čudno mi je, da ste si izbrali prav to sranje. Tudi mi smo jih imeli, a so bili veliko bolj kul.

 49. 5ra pravi:

  pa vredu no razmin no smao ne rebelde ker tu sen občutljiva ker so zakon vi ste jih te kul imeli dan danes pa niso
  zdja pa če gledaš tako pa nam so pa starejšnim ne pa si jih sploh gdaj gledal ali pa poslušaj zdj ko bodo v sloveniji p ače so v 10 min vsa mesta pri odru odšla po 2 dnih pa je bil koncert razprodan te pa ali več ljudi bolj razmin kot pa te ki jih ne mrajo

 50. iztokgartner iztokgartner pravi:

  5ra, no pa mi povej zakaj za vraga so ti tako zelo kul? Zakaj recimo ne obožuješ Indiane Jonesa ali pa Mary J. Blige? Ali pa Ala Pacina in Sopranove? Zakaj prav Rebelde in Myles Cyrus? In zakaj misliš, da če komu to ni kul, ma pa rad Avsenike in je za luno?

 51. jure pravi:

  miley je zakon!!!!!!!!
  na živce ti gre pa zato k si prfukjn!!

 52. 5ra pravi:

  vepa te naštete indija jons smo bili z šolo na izletu v 3d kino pa je svetoven pa vredu ne ravno kul pa hannah montana mi je vredu pa tudi slabe pesmi nima ta hennah montana je glih maly crus ali kako že v glavnem dobro vlogo ma preko rebeld pa ne gre nič dobar sreij atipično naše živlenje pa dobra skupina z dobrimi pesnimi so

 53. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Jure, a nista Britney in Christina boljši?
  Kaj pa če si v resnici prfukjn ti, ker ti je všeč?

  5ra, okej, ni panike, ampak blesavo mi je to, da če nekdo to pokritizira vsi ponorite imn ga zmerjate z bedakom kot recimo tale Jure.

 54. barbara pravi:

  Na kurac ti gre komaj šestnajstletno dekle?

 55. stewie pravi:

  Uau Iztok, ko je treba uporabit kletvice, se ne šparaš, kajne?

 56. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Stewie, točno tako.

  Barbara, res je, komaj šestnajstletno dekle mi gre močno na živce. Predvsem zato, ker iz nje delajo tak hud pomp, ki ga niti v sanjah ni vredna.

 57. barbara pravi:

  Ti si pravi, da boš sodil, kdo je vreden pompa in kdo ne. Zakaj ti potem ne grejo na kurac tisti, ki ustvarjajo pomp? Misliš, da ga sama? Niso vsi takšni kot ti. Ti pa znaš samo sodit, kdo ti gre na kurac in kdo ti je totalni car.

 58. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, sam sem odprl to temo, tole je moj blog in tole je moj zapis. Valda bom povedal svoje mnenje. Nikogar ne sodim, le mnenje povem. In o Miley Cyrus je takšno kot je.

 59. barbara pravi:

  Tole pa je moj komentar. Odvratno in čudaško je, da se star dec s takšnimi besedami spravi na najstnico/otroka.

 60. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, uboga Miley, verjetno se zaradi mojega zapisa že pol leta joka. Ti pa z njo. Kako sem krut, a ne? Ti pa vedno tako zelo prijazna, prijetna in na strani tistih, ki potrebujejo zagovor.
  Star dec? Huh, ta pa me je nasmejala :)

 61. barbara pravi:

  Meni se Miley čisto nič ne smili. Se mi pa smiliš ti, ki pri teh letih tako intenzivno razmišljaš o najstnicah in do njih gojiš tako intenzivna čustva.

 62. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, pizda si glupa.
  Ne da se mi več, res.
  LP

 63. barbara pravi:

  Po tvojem prvem stavku bi si upala sodit, da imaš doma … hm … naj pomislim … pitbula? Saj veš – kakršen komentar, takšen pes! :)

 64. malaglumica pravi:

  haha barbara- čist prov si povedala!
  kaj maš ti sodit ljudi kkašni so-a res nimaš o NOBENEM ČLOVEKU

 65. escobar pravi:

  hahahaha kak se je nakurila 5ra ko si umenu rebelde…. predvidevam d je to limonada španska brazilska …what ever … okej .. mislim d te španske so sam za stare mame in nič druga … kr je pa res tak podn v igranju v snemanju v plotu če je sploh kak .. kr neki … res ne razumem … prasičke so noter to je res … js včas zravn bake kake 5 minut gledam to bruhanje, da se načudim pa nasmejim, d so sploh lahk tak amaterski … oz. še to ne … prav na nivoju “DEAD BRAIN” so in ustvarjalci in gledalci .. razn starih mam, njih je oproščeno …
  kar se pa Miley Cyrus tiče … men je pa kr cool … ne vem .. Hannah Montana je bla za nasmejat … njeno petje se mi pa tud u seriji ni dopadl … če bo pa pršu res celovečerni film ven si ga bom pa ogledu …
  d je pa najbogatejša najstnica na svetu pa pove d je še britney dala u koš
  se mi zdi d velik zaslug ma pa fatr njen … pa tale serija, čeprav je walt disney pa ono d ciljajo na publiko od 10 do 15 .. 15 je tud ona stara če se ne motim … ampak serija je cool …

 66. escobar pravi:

  P.S. njenga nasmeha sn se pa že nažru … vse slike so iste … vse povsod ta barby doll nasmeh … okej res pa je d je 15 pa d je najbogatejša najstnica na svetu … je tešk ne bit nasmejan …

 67. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Escobar, tudi jaz bi se skoz režal, če bi imel pri petnajstih milijone :)

 68. afnane pravi:

  Js mislim da si ti garner otroči in ljubosumen…
  če je punca dosegla tolko v življenju se je vrjetno kar dosti potrudla…a ne?

 69. malaglumica pravi:

  ej iztok a o nobenmu človeku NE MOREŠ imeti nevtralnega mnenja??

 70. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Afnane, prav imaš, ljubosumen sem na to, da nisem 15 letna punca.
  In ja, od kdaj je trud dokaz za slavo?

  Mala, lahko, a Miley ni med njimi.

 71. afnane pravi:

  Dobro ce pa mislis da trud ni pomemben za slavo…pol nima smisla se sploh pogovarjat s tabo

 72. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Afnane, kakšen trud neki? Punca ima slavnega očeta pa milijon zvez. To zame ni trud. To je zame umetna slava in tišanje naprej.
  Ko ji slava malce pade, pa poskrbi, da v medije pridejo vroče fotke. Smešno. Če bi bil njen oče, bi ji dal havsarest.

 73. coco pravi:

  heheheh…jst jih mam 17…glede na to naj bi bla ena izmed kokošk ki jim je ušeč ta Miley, pa Rebelde in ta “najstniška” jajca…
  u resnici pa ste mi smešni vsi vi ostali “najstniki” ki se kurčite zrd neke male pizdice, pizda vam fuknjena ku ste debili, če še niste 200x prebrali ma slavnega očeta, veste kaj to pomeni? da reče: “oči, jst bi pa pela”, pa ji on reče: “ja seveda ljubica, jutri ti use zrihtam”…mislm owwww…in potem uno kao, da ma dobre pesmi pa to, pa da ful dobro poje, a vi kreteni sploh ne štekaste, da njej en bebec napiše eno besedilo, pole pa ji nardijo še glasbo u skladu s tem, da je poslušljiva in podobna temu kar je zdaj moderno, pole pa ona pride u studio, sprobajo kjr je najvišji glas k lahko zapoje in glede na tisto ji potem to uglasbijo…in to je to kar vi mone poslušaste…

  in lepo prosim xD brez kakih: “TO JE ZTO K SI FOUŠ!” al pa neke take…to je samo nek beden že tisočkrat povedan odgovor na komentarje k vam niso ušeč in vi še predobro veste, d mam prou… ;)

  P.S. pa še eni k neki pol nazaj odpisujeste kao “zdej ga bom pa zajebu s tem odgovorom”, dej rajš bodte tiho, k še noben ni napisu neki, da bi tega Iztoka zabil, zmerm je lih obratno k vas zjebe sto na uro k vas totalno u glavo fuka…samo poglejte kaj pišete: “ni res ona je NAJBOLJŠA IGRALKA!”…dej dej dej, sej sami dobro veste d ste smešni k to rečeste…

 74. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Coco, dober zapis :)
  Končno ena punca, ki razmišlja s svojo glavo in ki ne misli, da je Rebelde najboljša serija na svetu, Miley Cyrus pa najboljša pevka vseh časov.
  Huh, si predstavljaš kako veseli bi bili, da bi tudi ona dobila eno vlogo prav v Rebelde :)

 75. Marcos pravi:

  Uf, nivoja igralcev Rebelde raje ne bi komentiral… še vaški amaterski teater bi bolje izpeljal zadevo kot oni. Izgleda je na avdiciji imela večji pomen lepota (ali pa še to ne….) :D

  Njihova glasba pa sploh, meni se dozdeva, da jih najstnice poslušajo samo zato, ker pojejo v španščini in ker je to kul in oh in sploh…, ker so pač drugačni od ostalih, ki pojejo v angleščini. Se mi zdi, da bi bili vsi razočarani, če bi znali špansko in bi razumeli besedila… Popolnoma isto sranje, kot Britney Spears v mehiški različici :D Da ne omenjam igralk, ki so po mojem kar precej časa prebile pri lepotnih kirurgih, eden od igralcev je pa itak peder. Mislim da to pove vse :P

 76. malaglumica pravi:

  marcos to o rebelde amš pa prov! men grejo tud
  full na kurac. ne znajo pet (anahi? bruh njen glas)
  še manj pa igrat…
  glede miley cyrus.. men se zdi da je njen najpomembnješi talent, da zna ljudi sparavlati v smeh, kjerkoli se pojavi ter da ima VELIKO sovražnikov in fenov

 77. afnane pravi:

  Glej iztok js sploh ne kopčam kaj maš tolko, da pljuvaš čez osebe, ki so najmanj 5 let mlajše od tebe…
  Pizda mene bi blo sram da bi opravljal mlajše osebe od mene…sploh pa tolko mlajše.
  Sprijazni se s tem, da je ona svoj cilj dosegla v življenju.

 78. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Afnane, obljubim, da se bom odslej naprej spravljal samo na osebe, ki bodo vsaj 5 let starejše od mene.

 79. Tina pravi:

  omfg
  res sm tle prvic slisala za to osebo ane
  sam who the fuck je ta froc
  jao
  kasna pateticna in katastrofalna muska
  to se z britney ne da primerjat :D
  men so komadi od britney ql :D
  tole je pa sam zalostno :S
  food za pedofile, ce mene uprasas

 80. miley pravi:

  u must be really jealous cuz she’s famous but you aren’t

 81. coco pravi:

  O lej ena Miley je že napisala tisto tipično stvar: da smo ljubosumni na njo…
  Ma dej te prosim ej, a misliš, da noben od nas nima talentu samo zto k jo sovražimo? A usi ljudje k jo sovražijo so bedni? Če to misliš si prow za u kurac… In zakaj bi jst bla ljubosumna na eno pizdo k ji use zrežirajo? A dej ne serji…a veš kaj je najbolj smešno, nam je najbolj smešno, da ti resno misliš, d nas žre zarad ene Miley?!?!?! HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHHAHA xD Pomojem si TI ljubosumna nanjo in očitno obsedena z njo, in bi rada bla ku ona, še njeno ime uporabljaš (hmmm, le zakaj?), pa u ang. pišeš…kretenka mala… xD

  P.S. In še tko by the way…kdo je pa reku, d jst ne morem bit slavna, oz., da ne morem uspet v nečem kar si želim? ;) Mam veliko potencialov, ki se jih tut zavedam, ker nisem obsedena tam z eno najstnico in jo imam za vzor, sama sebi sm vzor, dobro vem kaj mi leži in zrd tega lahko iz sebe naredim marsikaj…in to sama, nimam ne vplivnega očija, niti nč takega kar bi mi karkoli olajšalo, mam pa svojo glavo pa jajca tut zadost velika!

 82. escobar pravi:

  pa sej lej brezveze sploh se še tu kregat … dva tabora – Miley pa rebelde tabor … pa nasprotni tabor….

  ženska je doma čez lužo, dnara ko dreka že pr 15ih … čist ravn ji je ka lhk mi tu dosežemo ka ne mormo, kakga mnenja smo o njej ….

  vsak lahk z železno voljo doseže velik, če ti je pa ša ponujena pomoč na tej poti pa tok lepš … zaka bi se zej neki jezil na njo … če dobi na pladnju … hvalabou d dobi … js bi tud mel tak pladnj, pa kurc če ga niam … bo treba pa brez tega….res pa je da na ta način dosežeš več, če tudi majn … ya knah I mean

  Peace …

 83. afnane pravi:

  Iztok zelo duhovito res…se vidi da nisi za drugo kot to da kritiziraš ljudi…escobar js se tui s tabo strinjam…edina pametna izjava na tem forumu

 84. tinamalina tinamalina pravi:

  Če njen očka ne bi bil slavni Billy Ray Cyrus, bi se Milči lepo obrisala pod nosom, ne pa sladko smejala in utapljala v slavi

 85. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Escobar, ma kakšna železna volja, lepo te prosim. To je punca, kije vse dobila k riti.

  Afnane, ni res. Veliko jih tudi pohvalim.

  Tina, točno tako.

 86. Escobar pravi:

  ne ne … narobe si razumel izzy … pravim d z železno voljo lahk dosežeš velik …. pač potrdil sn komentar od coco … d zato pač ne rabiš vplivnega atija d bi blo kej iz tebe … volja je tist pa jajce pa svoja glava …

  “dobro vem kaj mi leži in zrd tega lahko iz sebe naredim marsikaj…in to sama, nimam ne vplivnega očija, niti nč takega kar bi mi karkoli olajšalo, mam pa svojo glavo pa jajca tut zadost velika!”

  pravim pa da njej je pa to vse postreženo na srebrnem pladnju …. če pa tega pladna ni … rabiš pa voljo …. ya knah I mean … drgač pa ja d ne bo pomote…. ona je dobla k riti miljone pa pogodbe pa scenarije pa založbe ….

  pač še en primer paris hilton … sam proti njej je pa Miley izredno nadarjena tako v igranju kot petju … tak podn vseen ni kot je paris …

 87. Aljaž pravi:

  Garner ti si en velik bedak in bednik. Isto takat ko si pluval po MTV Danceu. Idi živet nekam na kmetijo tvojo alternativno življenje, če ti ne ugajajo aktualne stvari. Čudno da še interneta in blogov ne pljuvaš. Spet sem slučajo naletel na tvoj bedn blog, seveda preko iskalnika. Takega idiota kot si ti pa še ne.
  In ne odgovarjaj na moj post ker itak sem prišel sem naključno in verjetno nikol več.

  Zapri se nekam. V temo najboljše, in pusti ljudem živeti.

 88. Aljaž pravi:

  Aja, btw, Miley je ql! Upam edino da ne bo zabredla kot Britney. Dokler pa nebo, pa nimaš kaj pljuvat.

 89. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Aljaž, glede na to, da ti je všeč MTV Dance, je jasno, da ti je všeč tudi Miley Cyrus.
  In od kdaj je izražanje mnenja problem? Jaz sem tebi idiot, ker ne maram Miley, ti si meni, ker jo maraš.
  Pa kaj. Saj ne bo konec sveta. Okusi so prač različni.
  LP

 90. Vanja pravi:

  meni je bila tudi Britney povprečna v vsakem oziru. Tudi izgled, čisto povprečna ameriška buckasta najstnica z malce prašičjim obrazkom, ki je že zelo zgodaj kazal na to, da se bo spremenila v white trash house wife – kakor se je tudi zgodilo.

 91. lara pravi:

  ta iztok je mal prfliknjen.ne ne mal velik! hannah montana (miley) je cool pa kaj če bi jo nagnali iz skupine pijamas še zmerej bi bla v sloveniji ker jo mladi obožujemo! iztok ti mi greš na kurac

 92. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Lara, zakaj pa jo obožujete?
  A ni India Arie bolj kul? Ali pa Mary J. Blige recimo?
  Ali pa Beyonce in Rihanna?

 93. malaglumica pravi:

  jah miley je pač posebna pa oddaja neko posebno energijo… ne vem

 94. barklord pravi:

  Mislm d bo šla kmal u k… mislm slike….že pr 15 kaže joške pa ta bedn peace.(skor na wsaki sliki)
  mislm folk zna nasmejat, fotr je fuuul vplivn,
  muska je sranje, besedila kr dobra,…
  mladina je obnorena(čudn tok hitr)
  iztok t dam kr prou, sam tist kurac me mot k b lohk napisu živce, drgač t pa dam kr prou ja

 95. barklord pravi:

  Šef najbolj znane erotične revije na svetu Hugh Hefner je Disnyjevo senzacijo in najbogatejšo najstnico Miley Cyrus povabil k poziranju za Playboy.

  Miley Cyrus se bo lahko, ko bo dopolnila 18 let, slekla tudi za Playboy. © Flynet Pictures/JLP

  Hugh Hefner je na svojem posestvu dejal, da je preprosto navdušen nad 15-letno Miley Cyrus, in da si jo, seveda ko bo dopolnila 18 let, želi videti v svoji reviji. Pred kratkim je v Ameriki izbruhnil škandal, ko se je pomanjkljivo oblečena pojavila na fotografijah v neki reviji.

  “Seveda je zelo dobrodošla pri nas, saj je zelo lepa. Njene nedavne fotografije pa kažejo samo na to, kako shizofrenična je še vedno Amerika glede golote,” je Hefner komenitiral nedavne fotografije.

  MISLM no!!!!!!!!!!!!

 96. barklord pravi:

  Disneyjevo odkritje Miley Cyrus je tudi po uradnih podatkih najbogatejša med najstniki v Holywoodu. Mnogi pričakujejo, da se bo njeno premoženje v letu 2009 še drastično povečalo.

  Miley Cyrus

  Miley je najbogatejši otrok v Holywoodu, njeno premoženje pa je ocenjeno na 18 milijonov dolarjev.

  Miley Cyrus je trenutno uradno že najbogatejši otrok na svetu. Z 18 milijoni dolarjev premoženja se tako 15-letna pevka in igralka uvršča med najbogatejše hollywoodske otroke. Njeno premoženje se bo do konca leta 2009 povečalo na sto milijonov dolarjev. Predstavnik za stike z javnostjo pri Disneyju je dejal, da otroci služijo čedalje več in zahtevajo čedalje višje honorarje.

  Cyrina mama Leticia je dejala, da gre ves denar v poseben sklad, ki pa se ga Miley do svoje polnoletnosti ne sme dotakniti. Najstnica je tako spet na naslovnice prišla v drugi polovici aprila letos, ko je podpisala pogodbo z Disneyjem, da bodo o njej napisali avtobiografijo, katere izid načrtujejo za leto 2009.

  ke ji dnar pomaga če bo zafiksana ko ova ugabna Amy al pa ko britney :) tak bo dnar so po gobe te pa tak brezevze da ji dajo tolko dnara.dnara bo mele, pameti pa ne :) jebi ga :) amerika pa je amerika :) postani slaven tam ne glede kdo si pa ti bojo placali kolko bos zahteval :)

 97. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barklord, si se pa potrudil :)
  Res je, če bo šla s takim tempom dalje, se ne bo dobro končalo.
  Tista s Playboyjem pa je tudi mene vrgla na rit. A veš, Hugh ji že tri leta pred polnoletnostjo ponuja ponudbo. Itak, da ji, če pa v njej vidi kurbico, ki ima namesto možgan slamo.

 98. Majči pravi:

  Miley Cyrus priskutna najstnica,ki hoče biti celo življenje v show businessu.
  Bi bilo boljše da bi še bila v šoli.
  Že kar se Britney Spears tiče se je ženski zaradi slave čisto odtrgalo,najbogatejše najstnice, očitno se je vsem v Hpllywoodu zmešalo.

 99. anna pravi:

  pa koga to briga? zakaj dvigovanje prahu? …da je ena mala iz vprašljivega kontinenta nate tako negativno vplivala? huuuh, to je zaskbljujoče :neutral:
  Piši kdaj o ogroženih živalskih vrstah, o ljudeh iz najrevnejših držav, o človeških fenomenih…ne pa o takih štancah, ki človeku nič ne dajo.

 100. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Anna, kdo pa ti je reku, da moraš brat?
  In kot vidiš po odzivu, briga veliko ljudi.

 101. malaglumica pravi:

  ej samo nekaj : sej ta hugh nefner al karkoli že je, je za slikanje ponudil tudi lindsay lohan pa christini aguileri (!!)

 102. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Mala, res je, ampak onidve sta krepko čez 18.

 103. malaglumica pravi:

  aja :)

 104. barklord pravi:

  ja itq

 105. she pravi:

  meni osebno je miley, njene pesmi in njena serija všeč nimam pa nič proti če nekomu negdo gre na živce. nevem kaj mate tolko za povedat pa drug drugega v 3pm pošiljat če ma nekdo svoje mnenje. tut meni grejo rbd konkretno na živce, enim mojim frendicam pa ne pa še jih nisem napadala zarat tega in jih tut ne mislim. če nekomu nekaj ni všeč mu pač ni in zarat tega nerabi bit osebi fouš al karkoli…

  p.s.: 5ra, mislim bi da v dobro vsem ostalim ki smo brali ta blog lahko malo bolj razločno pisala, ker bi mogoče potem celo lahko ljudje razumeli kaj misliš

 106. she pravi:

  *mislim da bi

 107. barklord pravi:

  pa vse punce, k poslušate rbd, pa miley, večina sploh ne ve od kje so, njeno pravo ime, mate pač tisto musko pa serije, veste pa kar vam mediji naklamfajo in pol ratajo “ql”. resnico o njih pa ve le malo ludi.

 108. she pravi:

  v bistvu je meni skoraj vseeno(ne čist ampak skoraj) za mileyino zasebno življenje, kr meni je všeč njena muzika in serija ne pa ona kot oseba. deluje mi sicer simpatično ampak nemorem rečt konkretno ker je pač ne poznam tak ko vsi ostali tu

 109. Jessika pravi:

  tud men je mala bedna in res na skor saki sliki
  kaže tisti peas,pa se nastavlja fotografom.
  Pa daj no stara je 15 let,kaj bo z nje čez pet let,upam da nebo šla po stopinjah kake Britney al pa Lindsay in njej podobnim.

 110. she pravi:

  na koncu koncov mogoče niti njenim največjim fanom nebi bla všeč kot oseba če bi jo spoznali(mogoče bi jim tut bla ampak vseeno). tu se pomoje lahko govori samo če ti je negdo simpatičn al ne..nemorš rečt da je ona najboljša itd. če je ne poznaš

 111. barklord pravi:

  that’s my point!

 112. 5ra pravi:

  aha….SHE SORRY ampak iz prlekije sem in se ne morem vadit tako govorit kot vi malo še me zajebava ampak bo pa tak idem septembra v ljublano v šolo pa bon se tam začela govorit po vašo ampak zdaj še mal šteka :P :P lol lp

 113. barklord pravi:

  5ra….uporabljaj vejice mogoče???

 114. 5ra pravi:

  ja pa kej je to tako napačnega , če bi vi prišli v prlekijo bi tudi videli da, ni takko enostavno ,………

 115. malaglumica pravi:

  dej barklord ne zajbevai 5re.

 116. 5ra pravi:

  hvala malaglumica nisem si sma kriva da, imamo drugačno narečje kot vi ,lp

 117. če pravi:

  Če je nebi gledal ti nebi šla na kurac.

 118. barklord pravi:

  mala sej sm sam prpomnu kok b blo bulš–>sej se hoče naučit a ne??

  p.s. sm z dolenske pa mamo tut zajebano narečje

 119. barklord pravi:

  aja, to je forum o miley cyrus, ne o narečjih

 120. malaglumica pravi:

  sj ai jo ti začel zajebavat kako govori! nzk 5ra te razumem ;)

 121. TINA pravi:

  lol
  who wants to be famous
  well not me ;)

 122. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Dragi moji, ne pozabite, da je tole še vedno blog o Miley Cyrus in ne o narečjih.
  LP

 123. barklord pravi:

  mala ne poki no.

 124. barklord pravi:

  pa jest nism začeu…mal nazaj poglej

 125. anny pravi:

  ka vam jeludje
  sa miley je čist ok
  res da ma mal čudn glas ampak pesmi ma pa fenomenalne pa sa luštna je pa tud.
  rada bi bla v njeni koži
  ajd mejte se
  uživate
  lupčka

 126. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Anny, si želiš čez čas jemati mamila, se slačiti v javnosti, piti alko, menjati tipe in paziti, kdaj te bodo spet slikali?

 127. malaglumica pravi:

  sam neki! ona ne jemlje mamil- niso jo še slikal s tem
  tud alkota ne pije preveč, ker potem bi ble fotke
  paparacov
  pa še sama je 1x rekla, da sta starša zlo stroga glede fantov…

 128. 5ra pravi:

  ne res iztok dej doj ta form ker vidiš da nima ne glave ne repa ne bo se končalo zdaj če maš ta form misliš da bo ona šla iz scena kaj imaš od tege če ti gre na živce ne bo se spremenilo lahko je še bolj popolarna kot je že ti pa boš še vedno neznanec ki teži po spletu sprijazni se z živlenjem in resnico !!! lp

 129. barklord pravi:

  Fantje…za Miley so tut že rekl d je noseča, pa so zanikal, itak pa se mora v medijih kazati kot dobra punca, sej pol bi biu polom….

 130. barklord pravi:

  iztok ampak 5ra te je pa zabila….owch

 131. Escobar pravi:

  zabila kaj? punca še vejic ne zna postavljat :)

 132. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barklord, zabila? Res je. Najbolje bo, da umaknem za zapis, saj Miley še vedno ni nehala peti. Pa sem mislil, da bo. In to prav zaradi mene. Fak, kaka nepravica se dogaja.

  Glumica, strogi starši ji ne bi dovolili na pol golega slikanja in skakanja po odru. Ne pretiravaj. Mamila? Le počakaj, da jo ujamejo. Playboy? Le počakaj, da dopolni 18 let. Alko? Se slepa?

  Petra, morda te bom upošteval, morda pa ne. Ti javim.

 133. barklord pravi:

  za wejice sm že reku enkat xD

 134. malaglumica pravi:

  mogoče bo pa začela s tem k bo polnoletna ja:D
  grozn…

 135. 5ra pravi:

  dej Escobar ne misli da si pameten ker nisi .!!!! pa iztok glede tebe pa če bo jemala alkohol droge in še kaj pela bo daleko drugi pevci in igralci res jebiga in mislim da si še ti idini ki mi gre od tu na (kurac) z Escobarom zraven smao res ti boš težil po spletu ona pa bo kasirala po odru televiziji in še sorry ampak ODJEBI !!!!!!!!!!!!!

 136. ajda pravi:

  5ra upam, da boš izkoristila počitnice za učenje materinega jezika, lahko bi si v knjižnici izposodila tudi bonton ali pa preprosta rešitev, glavo pod hladno vodo in ohladi misli, preden greš pisati in se smešiti.

 137. dayw pravi:

  ni ravno ona ena od tistih, ko so jo v south parku predstavili kot novo žrtev škandalov lačnega ljudstva?

 138. Escobar pravi:

  za začetek začni vejice uporabljat, pa ne pitat folk s takimi, d kr si iz prlekije ne znaš vejic uporabljat, mogoč ti, specifičen primerek. Prosim lepo, kok si pol OŠ naredla in pa srednjo (če si jo že), če vejic ne znaš uporabljat??? Kok so šli pol spisi skoz … al pr vas u prlekiji veljajo druga pravila, spisi brez vejic????

  dej dej vsi majo narečja (celjski je res najlepši …. sn pač celjan), pa zato vseen znajo vejice uporablat ….

  5ra – 27.5. 2008 ob 21:27

  “vepa te naštete indija jons smo bili z šolo na izletu v 3d kino pa je svetoven pa vredu ne ravno kul pa hannah montana mi je vredu pa tudi slabe pesmi nima ta hennah montana je glih maly crus ali kako že v glavnem dobro vlogo ma preko rebeld pa ne gre nič dobar sreij atipično naše živlenje pa dobra skupina z dobrimi pesnimi so”

  mislim? :) What The Fuck???? heroglifi … nima ne repa ne glave …. zmazek …

  drgač pa rad te mam, lahk grema na kavo k boš u celu pa kako rečema ustno, k ne nucaš vejic…:)

 139. Escobar pravi:

  VSAJ PRIBLIŽNO UPORABLJAT … TUD JS NE DRŽIM BOGA ZA JAJCE V SLOVNICI …

  za ki, ko, ker, da, če … vejica skače!
  za starter bo:)

 140. Samo V. Razmislek pravi:

  Kvečjemu PRED ker, ki, ko, da, če

  Pa hieroglifi so :D

 141. Escobar pravi:

  ha ha ha ha ….. :) to se ti pa strinjam …. pred , itaq ….

 142. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Petra, uf, jaz pa sem bil prepričan, da ji bom s tem zapisom uničil kariero. Si res prepričana, da ji nisem škodil? Bom zelo razočaran, če to zvem.

  Escobar, lepa ponudba za zmenek. Morda Petra potrebuje prav to. Če se žrtvuješ, ti postavim spomenik sredi Celja :)

 143. 5ra pravi:

  dej iztok kaj si ti tako pameten. Ti res misliš da, si boga potegnil za jajca…hujši si ko, 5 letni otroci pa escobar ne zasedena sem in še drugo slo ni moj matrinski jezik ker sem nemka in man ateka slovenca :d in zato sen u slo

 144. barklord pravi:

  5ra, sej jst sm čistokrvn slovenc, pa še zmeri znam pr angleščini al pa nemščini(kulkr znam)ločila postawlat. P.S. pogledal sem vse dele hannah montana v 2 tednih, in lohk rečem d je kr humorno narejeno. wseeno pa mi ger na živce zrad njenih običnih for, in mišljenju ,da je the queen.

 145. No1 knows it = P pravi:

  Tudi jaz osebno ne prenesem Miley Cyrus.. pa ne zaradi njenega uspeha ampak zato, ker se preprosto po vseh “vlači” : Nick Jonas, Zac Efron, njen back-up plesalec..(usi zgoraj omenjeni so bili slikani z Miley med poljubljanjem – in niso vsi samski) Saj kar dobro izgleda, vendar je v Ameriki veliko več lepših najstnic. Posebnega talenta pa tudi nima, če preskočimo dejstvo, da je slavna zaradi očeta. Potem pa se še slika skoraj naga. Groza kaj use ljudje naredijo za slavo!

 146. žužu pravi:

  na živce mi gre…mogoče zato, ker jo moja sestra vsak dan navdušeno gleda na nemškem programu (čeprav ne razume niti besede v nemškem jeziku…). Poleg tega mi ni…simpatična (ne vem, če sem uporabila pravi izraz…watewa), resno me zmrazi, k vidm njeno faco…

  brrr…

 147. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Žužu, končno ena pametna punca. Še je upanje.

 148. vroča čokolada vroča čokolada pravi:

  @Iztok…hvala

  (žužu = vroča čokolada…imela sem dva bloga…)

 149. barklord pravi:

  sam na tisti sliki zgoraj pa ji je nekdo površno pobarval lase (photoshop mogoče)…

  useeno je grozna

  LP
  barky

 150. vroča čokolada vroča čokolada pravi:

  ja sem hotla oment…s temi lasmi je še bolj grozna kot je običajno (če je to spljoh mogoče…)

 151. diancH pravi:

  kai ie zvami ona ie cist ql num kai us mot na niei prouzaprou ste ii fouš !!
  sei razumm da gre enm na k*** sam še useen ni neumna al kua guvurite cis ql punca ie in nimm nc proti niei num kai us tok mot na niei.??

 152. Šupak Takur pravi:

  Yo, Proktolog,
  kako naj ti gre Majli Sajrus na kurac, če maš pa na njem čivavo???
  Pa prvo skini, čoveče, pa ondak probaj.
  U razdeljak te ljubi Šupak Takur

 153. Mrs. Chocho pravi:

  te daje malo Ljubosumja Iztok, glede na to, da je bejbika postala bogata?

 154. she pravi:

  malo sem spet prišla pogledat… 5ra sorry nisem te misla užalit al karkoli ker so mi narečja ful všeč samo res nisem kapirala kaj si pisala…
  miley pa pač…mislim še skos se mi dopadejo določene stvari ki jih je naredla(pesmi pa to mislim), mi pa gre na bruhanje ko vidim njene napol nage slike itd… malo prehitro je postala slavna pa jo očitno meče

 155. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Chocho, veliko je bogatih, pa me ne motijo.

 156. Mrs. Chocho pravi:

  that will be the day…

 157. polona pravi:

  hi Miley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  you are the beeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  i love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ti si zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 158. Anonimnež pravi:

  Gartner, ne berem tvojih blogov in jih tudi ne mislim, ker si sodeč po temle bedak.

 159. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Anonimnež, zakaj pa si potem prebral tole?

 160. petra pravi:

  miley cyrus je the best….nwm zaka jo eni tok obirate ma zlo zakon glas k ga ima malo kdo tok d…miley je zakon in legenda

 161. fender boy pravi:

  sej je kr vredu bolša od večina slovencev je že npr. murkota,s.lendero,tanje žagar,fredi milerja,denisa…
  drugač pa so prave legende ble al pa so še jimi hendrix, tina turner,ramazzoti,ray charles…

 162. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Fender, če si boljši od zgoraj naštetih, še ne pomeni, da si dober :)

 163. fender boy pravi:

  lej pejt mal koncerte poslušat ko so posnet na internetih pa premerji med claptonu pa murkotu pa boš opazu razliko

 164. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Fender, narobe si razumel. Mislil sem na Murkota, Lendero, Žagarjevo, Milerja in Denisa. Jaoo :)

 165. fender boy pravi:

  ne veš kok sm pa js mislu da ti si lohk fuuuuuuul dober sm v sloveniji ne boš nikol tk uspel kot v ameriki na primer miley ka je nardila par musk posnela, v seriji je špilala pa je že med desetimi najbolj bogatimi najstniki
  to se men ne zdi fajn sm ko nič ne mormo nardit kr tak je pač življeje jebi ga ajd uživite!!!!!!!!!!!!!!!!!

 166. kr en pravi:

  ta miley je took mlada (1992), pač eni majo srečo da uspejo
  kaj čmo tko pač je

 167. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Fender, jebat ga, tko je. Premajhni smo. Toda ne pozabi, tudi Slovenec lahko ujame sanje čez lužo. Le ob pravem času mora priti na pravo mesto.

 168. fender boy pravi:

  ja res prav maš vsak ma svojo usodo

 169. fender boy pravi:

  lega iztok sm to me zanima kdo ti gre bol na živce miley al jonas brothers? kr te moja sestra skos posluša in men gre to full na jetra
  puj jebemti
  ajd uživite

 170. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Fender, težko bi se odločil :)
  Verjetno Miley, saj so jo napihnili veliko bolj kot te brate.

 171. muni pravi:

  Zakaj pa ne pogledaš raje Tiffany Jo Allen, bodočo country zvezdo, ki trenutno sicer še rada poje priredbe drugih pevcev in še išče pravi stil?

 172. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Muni, le zakaj bi jo moral pogledati. A je še hujša kot Miley?

 173. fender boy pravi:

  lega veš kaj še men gre pri njej naaaaaj bol na živce to kr tk ko skor vse najstniške zvezdnice ji gr sm kurbarija poglav js tega ne zastopm
  ajd uživite 100km/h

 174. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Fender, po moje je pri vseh najstnicah enako, toda ker so samo znane na očeh javnosti, dobiš občutek, da so samo one takšne. Meni je bolj trapasto to, kar je počela Britney. In sicer, da je glumila devištvo, vsi pa so vedeli, da seksa že od 14 leta dalje. Je pa res, da si najstniki za idole jemljejo napačne ljudi. In Miley ima za sabo celo kopico zelo spornih fotk za svoja leta. A jebat ga, tako je.

 175. true viewer pravi:

  To se pa 1000000% strinjam!Če bi si najstniki našli boljše ideole bi veliko lepše preživlali mladost!Recimo Prince (The KING) alpa Majkl tudi ni švoh.

 176. Arbiter_universale pravi:

  Glas je čista kopija Avril Lavigne. Kaj naj rečem?
  Uvodna pesmica na njeni web strani mi je bila všeč, dalje pa nisem brskal. Pogledal sem še nekaj pretuširanih,raztuširanih in fotoshopiranih njenih fotk in odšel dobrega vtisa spet v svoj svet.
  Verjetno bi naletel na kaj grdega, če bi brožal dalje,hihi.

  Povsod se najde grdo, če človek išče, se pa dandanes najde tudi dosti veliko prelepih stvari.
  Ena taka je web stran Cyrusove, druga pa recimo Gartnerjeva fotka v avatarju.

  LP,Arbi

 177. Arbiter_universale pravi:

  Problem je, da ljudje več ne razumejo filozofije Grdega.
  Človeštvo je naštelano v bistvu tako, da je grdo, z izjemnimi izjemami lepega.
  Danes pa bi že vsak Jonas ali pa recimo Garter in Arbi radi bili lepi, pa to ne špila tako.
  No ja malo me je zaneslo. Hočem reči, da je preveč LEPEGA naokoli in tuširanega in da ljudje ene preproste debelosti ne zmorejo doumeti, ne da bi pri tem pomisliti, da je popolnoma nesprejemljiva, obsojanja, zgražanja in gnusa vredna. Celo neumnost se povezuje z debelostjo.
  Sicer sem jaz lep, vendar sem izjema, ki ni merilo za ostale.

  LP,Arbi

 178. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Arbi, kdo sploh govori o zunaji podobi?

 179. Arbiter_universale pravi:

  Govorim o tem, da je Cyrosova dosti preveč olepšana, tako, kot vsa estrada doma in po svetu in da je sploh nemogoče ocenjevati, razen po svojem občutku, kdo je kaj vreden glede na njegov značaj in podobo.
  Najbolje je neobremenjeno opazovati slike, poslušati glasbo ipd… in če to izvaja neka grdobija in zapita stračara, kot je recimo Amy Winehouse, potem pač tako je.
  Kaj zdaj čemo. Umetniki res niso preveč cenjeni in spoštovanja vredni, so pa lahko lepi po delih.

  LP,Arbi

 180. Aurora pravi:

  Glavna igralka v Rebelde je vnukinja Grete Garbo. Še prašate, kako je naredila avdicijo? Sicer pa morem reči, da je naše šolstvo res v kurcu, ker zgleda teli najstniki niso pismeni.

 181. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Arbi, meni je bolj sporno to, da so jo tako močno napihnili tudi glede sposobnosti in talenta.

  Aurora, čak, čak, kako vnukinja Grete Garbo? Greta je bila Švedinja, Rebelde pa so iz Mehike. Daj to malo bolj razloži. Pa sporna je tudi razlika v letih, kar pomeni, da bi bila lahko kvečjemu pravnukinja.

 182. celine pravi:

  Iztok, delno se strinjam s tabo, miley je po svoje simpatična deklina, v veliki večini pa ostaja razvajena zafnana smrkljica.
  by by…

 183. fender boy pravi:

  miley nima telenta znana je po fotru majo pa tut tujk dnarja da nabavijo računalnikarja in da zbriše fovš tone pa pol mal zmiksa pa dobijo pol musko da jo lah poslušaš
  durgač se pa večina talentov sploh ne mečejo tk naprej tk se men zdi ajd

 184. babika pravi:

  bratec s tabo se pa ne bom strinjala veš ti kr posluš tega kleptona pa gunse pa druge rokerje sm miley je zakon!!!!!!!!!!!!!!!

 185. fender boy pravi:

  dej tina bot tih ko nimaš pojma o muski una je znana zarad fotra ko je slaven drugač pa ne zna pet sej veš kok z grla poje in ne smeš pet z grla ko si tk sm glasilke kvariš

 186. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Celine, če sem iskren, se mi njen nastop na AMA ni zdel tako zelo slab.

 187. malaglumica pravi:

  pa men je bla usen zlo antipatična… čeprov j mela dobr nastop.
  pa kr neki je tulila tm… =s

 188. Ima pravi:

  miley ja se zovem Ilma.Ja sam tvoj obozavatelj i najveci fan.Za mene imas najbolje pjesme i pjevas naj bolje na svijetu.obozavam takodzer i seriju Hanah Montena.

 189. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ilma, nadam se, da če Miley primiti tvoju poruku :)

 190. MILEY CYRUS ZAKON pravi:

  NENURČUJTE SE Z MILEY CYRUS KER JE ZELO DOBRA PEVKA IN NE TAKŠNA KAKOR TI PRAVIŠ. IN ČE NIMAŠ POSLUHA ZA PETJE NEGOVORI TAKŠNEGA ČE NIMAŠ POJMA

 191. MILEY CYRUS ZAKON pravi:

  MILEY CYRUS JE BOLJŠA KAKOR PIJAMAS

 192. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Se strinjam, boljša je od Pijamas :)

 193. zluia pravi:

  nepoznam pijams. ampak vem da je miley 90000000000000000000000000000 boljša. in ti iztok gartner mi pa greš čisto na živce. skoraj vsak dan grem na you tube,
  gledam hannah monntana in obožujem miley. zelo mi je lepa.
  imam pa slabo novico za oboževalce.miley je povozil en pijan voznik zdaj je v bolnici.

 194. Anonimnež pravi:

  lol?

 195. ZLUIA pravi:

  zakaj lol jaz nisem lol

 196. annchyka pravi:

  sei pa je čist okey. ne morš reč da je crazy in nora če je nikoli nisi ni je ne boš( mabye) spoznal!!!!!!

 197. BIG FAN OF MILEY pravi:

  MILEY ROXX!!!!!!!!!!!!! TO NAJ VE CELA SLOVENIJA!!! Ne morš rečt d je bedna ker je carska … ;)

 198. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bi Fan, tebi je carska, meni je bedna. Pa kaj.

 199. ana š. pravi:

  pa ka ne morš za sebe svoje mnenje držat da ne bom jaz kaj rekla ka si mislim trenutno o tebi!!

  miley je pa čisto kull, samo ti maš neke brezvezne in nepomembne opazke!!

 200. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ana, mar nisi prebrala dodatka pod sliko?

 201. zluia pravi:

  meni je miley najlepša na svetu. če ima gdo a kanal lahko gleda hanah monntana. IN DA VEŠ IZTOK PLAKAT MAM V SOBI.

 202. zluia pravi:

  MILEY COOL

 203. ana š. pravi:

  lol, sem prebrala dodatek

 204. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zluia, jaz imam na steni sobe raje sliko svoje punce.

  Ana, kul.

 205. barklord pravi:

  umm ana š. potem pa bodi tut ti tiho o svojem mnenju o miley,… vsi tiho, vsi srečni,..(al pa tut ne)^^

 206. adnych_TR pravi:

  ma miley je meni super she is cool girl Im from bosnia and hercegovina and love miley cyrus

 207. mileyfan pravi:

  sej si sam lubosumen ker ima ona,odrazlike od tebe,pamet in posluh

 208. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mileyfan, daj mi povej koga pa ti kaj ne maraš? No, ko mi boš, pa ti bom rekel isti kot ti meni :)

 209. Ulaa pravi:

  Bolš da ti res ne gre več na kurac ker je carka!!!
  Če komo gre , je pač njegova stvar…
  v glavnem miley rulllz<<<33333

 210. iPod-Touch pravi:

  ma dejte no….ti iztok neki preberš na netu in usemu vrjamš….ko boš pogledu USE njene filmčke, prebrau njeno avtobiografijo, slišou njene komade boš pa lahko govoru take svari npr. da je pršla u svet slave zarad vez očeta….
  MiLeY RullS

 211. iPod-Touch pravi:

  no ampak maš pa prou da vrjetno ne bo ušeč odraslim….no mogoče ampak bl mladim…duh!!

 212. iPod-Touch pravi:

  pa ne bo končala kokr britney ker ma dost stroge starše….pa btw nima rdečih las!!!!!!!!!!

 213. ketna pravi:

  iPod – Touch

  Tvoja mama je verjetno živela v Černobilu, ko se je zgodila nesreča in ti si žal posledica. A boli kj?

 214. ula pravi:

  dej ti iztok bodi rajš tiho no!!
  se ne spoznaš na muzko se ti vidi:(

 215. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ula, nisem vedel, da se na musko spoznajo tisti, ki jim je Miley kul :)

 216. ula pravi:

  dej zej pa že nehi noo!!
  sploh je ne poznaš tk vredo pa že kr neka bednega govoriš o njej…
  back off man!!!!!

 217. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nisem vedel, da jo ti poznaš. Sta bili skupaj na limonadi?
  Saj res, kaj ti naredijo prijatelji, če ti kaka pevka ali pevec ni kul, ko je njim kul? Te razbijejo, ali dopuščajo, da so okusi za musko pač različni?

 218. Dejan pravi:

  Za razliko od Miley je Britney kul. Vsaj meni. :)

 219. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dejan, Britney je profsorca za Miley :)

 220. eva pravi:

  omg

  ker wannabe si ti,
  kr neki mislš da si kt perez hilton bed ti je u lajfu res,
  a veš k bi rd biu slavn pa neki ej resno dej rajš pejt študerat al pa neki, da boš usaj mal bl pamtn, ne pa da tuki pišš u ljudeh k so tok bugati in slavni k ti nikol ne boš

 221. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Eva, se pravi, ker mi Miley ni kul, mam bedn lajf pa sem fovš ljudem, ki so bogati in slavni?

  Jaoooo :)

 222. ulaa pravi:

  OMNJ

  tt še zej ne šteka evaa!!!!
  omg omg omg

 223. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Punci, ko bosta dopolnili 18 let, boste brez dvoma ugotovili, da sem imel prav :)

 224. ulaa pravi:

  ja itaaakk!!!!!!!!
  to bo tej ko bo kolumb še enkrat odkril amerikoxd
  beeeed

 225. eva pravi:

  ej k bom js mela 18 let ne vrjamm da bom tok slauna kt ona pa bi use dala da bi bla.
  ti pa k si tuki kr neki…

 226. ulaa pravi:

  ja ti hočeš bit slavn pa ne boš na žalost:(
  a si opazu da te je vlko ljudi začelo svražit ko maš tu take bloge o slavnih???!!!
  in od tega te ne bojo meli radi!!!
  kr neka boš…..

 227. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No pa mi povejta, kaj je tako noro dobrega in posebnega na tej punci, da je po vajino boljša od vseh ostalih?

 228. ulaa pravi:

  mmm….sorry sam kda sem jz rekla da je bolša od vseh ostalih?!!!!

  never!!!!

 229. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ulaa, kaj pa potem, zakaj pa bi me potem najmanj ubila, ker je ne maram. Kljub dodatku, ki ga očitno nisi prebrala.

 230. ula pravi:

  dojst mam tega!!
  vsak ma svoje mnenje tvojee je pač tako bedno ko je..sam to ni moja stvar..
  bolii me za tebe pa za tvoje mnenje o miley
  ker itaaak vsi vejo da s tem nč ne boš dosego…

  ayde

 231. žužu pravi:

  Okej… dj pejmo se pobit zarad tega ker je Miley enim ušeč, drugim pa ne -.-
  pa k da je važn… itk ma usak svoj okus…

 232. ketna pravi:

  Edini potencial Miley in Britney vidim v tem, da mi ga obe naenkrat pofafata. To je edini potencial seveda bi počakal, da ima Brytney ponovno normalno frizuro, da mi ne sliči na zapornika.

 233. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ula, če te boli, zakaj za vraga me pol napadaš že cel mesec :)
  In kot sem reku, kako je mogoče, da si pozabila prebrati dodatek na koncu članka?

  Ketna, menim, da si ju močno precenil tudi glede tega potenciala :)

 234. ulaa pravi:

  adijooo

 235. sara pravi:

  veš, kaj iztok, ti nisi nobena taka, oseba da bi lahko presojala, kdo je vredu in kdo ni, vsak dela napake in mislim da jih tudi, prav zanima me kdo je tvoj idol…in hvala bogu, da je zvezda, ker je res talentirana…in ne govori, da so iz nje naredili zvezdo, ker to ni res. jaz sem si prek spleta naročila njeno avtobiografsko knjigo -miles to go- in v njej piše, da je v avdiciji sanjala in , da si je to res želela. napisala je tudi, da so ji na avdiciji rekli, da je premajhna, ker je bila takrat stara komaj 12let, druge punce so bile tam okoli 16. zakaj bi jo torej sprejeli, če ne bi bila talentirana…
  malo si se popravil z dodatkom, ki si ga napisal, vendar imam v tebi še vedno slabo mnenje…
  če je kdo od tuki še fen od miley, mi lah napiše kej na naslov kira.savnik@gmail.com
  P.S-kira je moja psička labradorka

 236. Vanja1 pravi:

  Hmmm…Sara…
  Takih kot je ta Miley Cyrus je po svetu polno,zame preveč umetno narejene zvezde. Malo si poglej te oddaje kaj izbirajo idole, še jih je veliko bolj talentiranih. Iztok je zapisal svoje stališče, in ,da mu pač ni všeč. Kar pa ne pomeni , da tebi nesme biti vredu.

  Punca je po mojem mnenju rahlo precenjena. Priljubljena je pretežno pri najstnicah prav zaradi Hanah Montana, ki je namenjena za osnovnošolce.

  Pa niti Britney mi ni všeč..ma kakšna princeska popa je ona, tako kot Madonna. Obe skup nista za naziv “pevki”.

  Ampak dobro vsak ima svoj okus.

 237. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Sara, si pomislila, a bi lahko imel kdo slabo mnenje o tebi samo zato, ker hvališ Miley? Blesavo, a ne.

 238. hudič zatič pravi:

  midva misliva da je butasta in to je res ker ima rada rbd

 239. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Evo recenzija njenega filma:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2009/08/05/recenzije-the-proposal-two-lovers-hannah-montana-the-movie/

 240. hahaha pravi:

  men je ta stran brezveze. ali moraš vedno vse povedati naglas? kaj pa boš s tem dosegel, ko boš povedal, da ti Miley ni všeč? Naslesnjič zadržiu zase ;)

 241. Vanja1 pravi:

  Čuj Hahaha, zato ker je to njegov blog in lahko zapiše vse kar si želi in izrazi mnenje! Komur pa kaj ni všeč pa naj tega ne bere, in naj poišče svojo temo za delitev mnenja! Meni tui gre ta šmrkla že na živce , ker je precenjena + tega preveč afnasta, preveč denarja se daje tem otroškim “zvezdam”. Lp.

 242. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zakaj bi mogel kaj doseči? Saj nisem na olimpijskih igrah. Pač povedal sem kaj mislim, to je vse.

 243. jerneja pravi:

  meni ni ušeč edin da ima preveč oblek prodaja dregače mi je unjene glazbe so mi kul maly crenes

 244. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Recenzije: The Twilight Saga: Eclipse, The Last Song, Killers, The Karate Kid pravi:

  [...] mi Miley Cyrus, mega popularna Hannah Montana, ki noče biti več le Hannah Montana, ne gre več tako zelo na [...]

 245. Anx pravi:

  Miley je ena najbol talentiranih igralk in pevk kar jih poznam. moj idol je že odkar sem gledala Hannah. <3 škoda da se je serija zaključila.Zadnji del je čisto faak :/
  Upam da jo bim lahko kdaj spoznala, saj zgleda čisto kul punca, in ne, ni bilo lahko priti na svetovn vrh, se je morala kar žrtvovati. Upam da bom jst tut kdaj tak kot ona :3 pevka :3 *All dreams can come true, we just have to believe, and make them come true*
  anyone agree? =]
  @iztok: vsak ma svoje mnenje..npr. men pa bieber ni kul pa tut neje hate komentov pišem al neke..niti pesmi neja poslušam od njega. =]
  Anyways, Love y'all. [you'll.read.about.me.in.the.news.soon]
  <3

 246. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bolj talentirana pevka od Beyonce in Alicie Keys, bolj talentirana igralka od Meryl Streep?

 247. Anx pravi:

  who cares. jas njuh ne poslušam:D hahahah kak komu. se pa strinjam da so tut boljši od nje, sam je ona tut dora, če odmislimo njen novi *prostaški* stil

 248. Gaja (: pravi:

  okej.Men je miley (rojstno ime;Destiny Hope Cyrus,in vzdevek Smiley kar se je kasneje sprevrglo v MILEY :D ) res uredu sploh ”nadaljevanke” al kako nej rečem hannah montana pa HM forever pa to so mi SUPER hannah montana;the movie mi pa ni kej preveč ušeč mi je pa uredu :) .
  Miley Cyrus je trenutno res mal trapasta,sam men osebno;
  -njen videz mi je SUPER :D
  -njen glas mi je ful ušeč-sploh ker mam sama podobnega-in obožujem petje njenih pesmi!
  -kot hannah montana mi je SUPER kot sem že povedala :)
  Sem pa velika fanice LILLY ki jo igra Emily Osment (nisem neki ogromna fanica od emily ampak samo takrat ko igra Lily/Lolo :D )
  in od demi lovato (ker ma nor glas :) )
  sploh pa od Alicie Keys,Rihanne in Beyonce :’D aja pa še ena Diseyeva;Selena Gomez-všeč mi je kot igralka kot pevka mal mn (ma pa dobra besedila:D) in je res lepa :)
  bom nehala spammat-bajbaj :’D
  aja,kot si mogče že predstavljeate-98% sm mlajša od ush vs in ne mislt da tuki pametarm-samo povem svoje mnenje-nisem proti nikomur sem pa za nekatere ;) stara sm pa 11 let :)
  čao :D

 249. Teja pravi:

  se POPOLNOMA in z VSEM strinjam z @Gajo ;)
  nisem neki največja fanica od miley mi je pa super :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !