Učiteljica letela iz šole, ker je seksala z učenci

20.02.2008 ob 15:50

Ameriško učiteljico Alleno Ward so nagnali iz šole, ker je seksala s petimi učenci starimi okoli 15 let.

Okej, toda izpostavil bi nekaj bolj zanimivega. Nihče od učencev je namreč ni prijavil, kar pomeni, da so se imeli fino. Nagnali so jo zato, ker so našli sporočilo, ki ga je poslala enemu izmed njih. Če bi isto počel kak učitelj, bi ga dekleta seveda nemudoma prijavila, pa četudi jih morda sploh ne bi nadlegoval. Mladi fantje pa so seveda uživali v postelji s starejšo žensko, ki jim je pač nudila vse tisto, kar niso dobili pri svojih sošolkah.

Gospodično Ward ne bodo obsodili za pedofilijo, saj naj bi njeni problemi izhajali iz otroštva, mene pa seveda zanima zakaj je taka strašna razlika med dejanji, ki jih počnejo ženske in ki jih počnejo moški. Glede na to, da gre za isto pizdarijo.

Moškega učitelja bi za kaj takega namreč hoteli linčati, prav sem pa se mlada dekleta neznansko smilila.

Žensko učiteljico pa le gledajo postrani, medtem ko fantom v njihovih očeh ne bo hudega.

Še več, fantje so pred svojimi kolegi zagotovo izpadli veliki frajerji, medtem ko bi se dekleta zagotovo od sramu pogreznila v zemljo.

 

14 komentarjev na “Učiteljica letela iz šole, ker je seksala z učenci”

 1. suum pravi:

  Oh, ni le letela iz šole, ampak v zapor, za 5 let. Če prebereš članek na CNN.com/crime boš videl, da jo je za tamkajšnje razmere še dobro odnesla. Tam lahko za seks z mladoletniki ornk pokasiraš.

  Ampak pustimo zdaj predpise, pa kdo je, ali pa ni frajer. Ali bi ti, če bi bil fotr otroka, pa čeprav 15 let starega, pristal na to, da z njim seksa učiteljica? Jaz bi se drznil malo podvomiti v to.

  Aja, še razlika, če je storilec ženska ali moški. Morda pa se odgovor skriva v ugotovitvi, pri vsakem postopku, kakšno je bilo ravnanje storilca (npr.: nasilje) in koliko je bila prizadeta žrtev. Določene stvari pa so kaznive tudi če so prostovoljne, celo pri nas, če je vpletena oseba mlajša od 15 let.

 2. Placebo pravi:

  Se strinjam.

  Stvar, ki si jo opazil se imenuje “social-conditioning”, kjer nas družba pogojuje, da veljajo za moški spol drugačni standardi, kot za ženski. In obratno.

  Tako je ženska, ki je promiskuitetna velikokrat označena za “kurbo”, moški pa za carja. V tem primeru jo pač mi lažje odnesemo.

  Kar je zanimivo pri tem pa je, da ok.. normalni ljudje nekako funkcioniramo po teh smernicah in to ni samo po sebi nič slabega, ampak zakon pa ne bi smel. Zakon mora iti mimo socialnega programiranja in enakovredno obravnavati oba spola.

  Hhmm…

 3. celjecelje celjecelje pravi:

  Kaj bi dal, da bi jaz imel v 7. razredu tako učiteljico… MMMMMMMMMM !!!

  Actooon bi bil še bolj zdivjan.

 4. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Summ, kot starš bi zagotovo popizdil in učiteljico označil za prasico, toda dvomim, da bi se s tem strinjal tudi moj petnajstletni sin :)

  Placebo, čudne so te razlike med moškimi in ženskami. Čudne in za vedno prisotne v naši družbi.

  Celje, evo vidiš, točno to govorim. Punce bi bile boge, fantje pa so verjetno uživali in upali na čimprejšnjo ponovitev.

 5. tinamalina tinamalina pravi:

  Eh…ogabno

 6. turbofolker turbofolker pravi:

  Nic ne bi naredil tej uciteljici. Mogoce bi jo dal samo v oddelek, kjer so mal starejsi ucenci. :lol:

 7. Mašon pravi:

  Če se komu da brat: http://www.crimelibrary.com/criminal_mind/sexual_assault/female_offenders/1_index.html
  Je pa zanimivo, da so cirkusi samo okrog učiteljic… je postalo za učitelje to že tok običajno, da ni več vredno omembe?

 8. Doktor Živago pravi:

  Ja, res je zanimivo, kako so pri ženski “nimfomanki” tiho, pri moškemu pa tak pomp. :)

 9. g-banging all nite pravi:

  Ja to, še več takih učiteljic—->sfh :)

 10. danijel24 pravi:

  sanje vsakega učenca………

 11. eAMIR™ pravi:

  Bolano… Samo ne bi bil iskren če ne bi povedal da smo mi na srednji šoli tud meli par takih učiteljic, ki bi bile vredne greha. Samo če je to ta na sliki mi ni jasno kaj so ti dijaki študirali, upam se it stavit da se med sošolkami boljša najde. Če bi bila na sliki tinamalina, bi še reko da razumem, ker je res dobra, ta kljusa kaj je gor pa mi res ne gre v račun.

 12. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Danijel, pacek si :)

  Eamir, Tinamalina je zakon. Vse bi dal, da bi bila moja učiteljica :)

 13. Miha pravi:

  Se strinjam, so pa tudi zanimivi odzivi. Moški tukaj navijamo za več sexy učiteljic, medtem ko se Tini zdi to naravnost ogabno? Od kje takšna globoka razlika v naši percepciji?

  Jaz zase osebno priznam, da bi se te ženske malo branil, ampak sem imel v osnovni in srednji šoli kar nekaj greha vrednih učiteljic in se sploh ne bi branil, če bi me katera nategnila.:)

 14. g-bangin all nite pravi:

  ja ne, dream come through : )

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !