Happy Birthday: Jane Seymour

15.02.2008 ob 12:01

Če iščete ženske, ki se nikakor ne morejo postarati oz. ki se starajo zelo dobro , je Jane Seymour prava za vas. Leta ji leta ne morejo živega. Danes jih praznuje 57, nikakor pa ne smete pozabiti, da je na začetku sedemdesetih nastopila v bondiadi Live and Let Die. Najbolj znana je seveda po številnih tv serijah in tv filmih, vedno pa mi je bilo malce žal, da ni posnela več kino filmov.

jane_seymour.jpg

 

6 komentarjev na “Happy Birthday: Jane Seymour”

 1. sneška pravi:

  V kino filmih izbira trapaste vloge- wedding crashers- no comment- kader, kjer z svojimi umetnimi joški hoče da jih Owen Wilson pošlata- ne vem, pod svoj nivo je šla se mi zdi. Boljš da se drži TV serij, ker tam izbira boljše vloge.

 2. klemenix klemenix pravi:

  Zame bo ona vedno Dr. Queenova :D Je pa res, da zgleda prekleto dobro za svoja leta…a naj bi celo sama priznala, da si je do takega izgleda m alce pomagala z “znanostjo”.

 3. vlatka vlatka pravi:

  Če odštejemo tistih dvestodvainpetdeset gub na obrazu in vratu, je pa res enaka ;)

 4. nevenka nevenka pravi:

  Vsekakor sodi med zelo lepe ženske, take, ki nimajo tipičnega naštancanega filmskega obraza, ženska s karizmo…Še gube jo polepšajo….

 5. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Sneška, tudi take vloge ji je treba oprostiti, saj je že v letih in mora tu in tam zgrabiti tudi tako vlogo. In hvala bogu, da prav Wedding Crashers, ki je kul komedija. Lahko bi zbrala res slabo zadevo in to večkrat na leto.

  Vlatka, pri teh letih pa že lahko ima nekaj gub, mar ne.

 6. tinamalina tinamalina pravi:

  Oho…dr. Queen :) vse najboljše

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !