Zakaj partner, ki je jezen na svojega partnerja, nikoli ne pomisli, kako se počuti partner, ampak vedno gleda le na svojo jezo?

30.01.2008 ob 20:36

Vedno kadar je punca recimo jezna na fanta, je ne zanima kako se ob tem počuti on. Vedno ima v glavi, da je ona jezna, razočarana in užaljena, on pa med tem uživa in se zabava ter na široko smeji. In to gre ponavadi celo tako daleč, da ga obtoži, da nima pojma kako jo je užalil in da ne more verjeti, da mu za vse skupaj visi dol. Dejstvo, da se ji on recimo ves čas opravičuje, je ne zanima. Ona je pač jezna in se egositično zapre vase. Ko ji skuša pojasniti, da ga je polomil, mu odloži telefon. Ko ji skuša dopovedati, da mu je žal, pa je seveda ne briga. Ko je jezna, je v svojem svetu in se požvižga na njegovega.

In potem se seveda pojavi problem. Fant postane jezen in užaljen zaradi njene jeze, ki jo vleče predolgo, ona pa seveda ne razume, da je jezen, saj ima v glavi, da je bila upravičeno jezna tako dolgo časa.

Takrat se punca nikoli ne vpraša, da je bila morda res predolgo jezna, da res ni bilo vredno in da se je tudi fant v času napete situacije verjetno počutil enako blesavo kot ona.

Za primer sem dal punco, saj se mi zdi, da prav one jezo in užaljenost vlečejo veliko dlje od fantov. Fant veliko hitreje sprejme opravičilo in na njen prijazen klic po kreganju skoraj zagotovo odreagira veliko bolj pozitivno kot punce.

Ko je punca jezna, je važna samo ona. Za fanta se ne zmeni. Ne dviguje mu telefona, ne odgovarja mu na sporočila, ko jo pokliče, mu odloži slušalko, skratka, jezna je sto na uro.

Ko ni več jezna, pa ji ni jasno, da bo zdaj jezen fant.

Samo zato, ker je bila ona predolgo jezna in ker je predolgo vlekla neprijetno situacijo.

Draga dekleta, sprejmite opravičilo, če seveda napaka ni prehuda. Ne čakajte predolgo, saj to ne bo prav nič dobro za vašo zvezo. Še posebej, če vidite, da fant skuša zadevo popraviti in jo čimprej pozabiti.

Dragi fantje, skušajte ostati kul kljub temu, da je punca jezna predolgo, saj zagotovo ne bo razumela zakaj ste jezni in ne bo imela pojma, da tudi vam ni bilo prav nič lepo med to njeno jezo.

 

43 komentarjev na “Zakaj partner, ki je jezen na svojega partnerja, nikoli ne pomisli, kako se počuti partner, ampak vedno gleda le na svojo jezo?”

 1. Človek Človek pravi:

  Posploševanje po lastnem izkustvu, brez argumentov. Kot vedno. Dobro ti gre, ne vem, kako te kdo od ˝rumenih˝ ne kupi… In to mislim resno in brez omaloževanja, pač to se bere in prodaja…

 2. SlimT pravi:

  Večin partnerstev je samo ali zadovoljevanje potreb, ali kompenzacija kakega drugega strahu itd itd itd…v glavnem ..pogojeno z nečim. Naslov tvojega članka je pa rezultat.

 3. SlimT pravi:

  …zgoraj sem pravzaprav hotel dodati tole: http://slimtom-blog.blogspot.com/search/label/sistem%20naravnega%20zdravja

 4. ana od srca pravi:

  Tako se dogaja v življenju. V svojem primeru sem ponavadi jaz prva podala roko … Vsaj včasih, zdaj sva mogoče kar na istem …
  Človek, ki je prizadet, je lahko tedaj samemu sebi središče sveta … Za moške pogosto še manj vemo, kaj se kuha v njih, saj “se jokati ne spodobi”, o čustvih tudi dostikrat ne govorijo … Vsaj manj glede na ženske …
  In če je fant čutiti neprizadet, jaz pa sem zelo, potem opisana reakcija ni čudna … Ali pa če se fant smeje, je v resnici to lahko izraz nemoči, mene pa prizadene …

  Če se pogovarjamo in reskiramo povedati tudi tisto, česar se morda celo bojimo, je najboljša možnost za povezovanje v globinah, v dušah … Čeprav tvegamo celo zavrnitev … Vendar ima iskrenost prednost …
  Vse dobro! :-)

 5. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Človek, zakaj ti meni skoz po nepotrebnem težiš? Res ne gre brez tega? Če imaš na kako mojo temo kak zanimiv komentar, ga povej, če ga nimaš, raje bodi tiho in bova oba najbolj srečna. Če bi me dobro poznal in me ne bi vedno gledal z vidika nekoga, ki ti gre na živce in ki mu moraš vedno nekaj kontra povedati, bi hitro ugotovil, da sem čisto okej dečko :)
  Se mi pa zdi, da je to nastalo od takrat, ko sem šinfal vašo blogerski žur. Jebat ga, bil je za en kurc, tako kot so tebi moji blogi za en kurc. Mene na žuru ni bilo, ti pa moje pisanje vedno prebereš zelo površno in narediš točno to, kar očitaš meni.
  In ja, kdo ti je pa rekel, da ne pišem za Rumene?

  Ana, lepo si to povedala. In prav zato, ker moški ne upajo pokazati čustev, jih ženske seveda ne morejo vedno razumeti in se jim zdi, da jim je vseeno. Ana, je rešitev problema potemtakem v tem, da tudi moški začnejo jokati?

  Slim T, zanimiva povezava. Si bom enkrat več časa vzel zanjo.

 6. Človek Človek pravi:

  Iztok težim ali zgolj izrazim mnenje? Na kratko, ko kliknem na prvo stran blogosa je vedno neka tvoja objava, kliknem in pogledam. Enostavno. Ker mi ni všeč jo ignoriram, vsake toliko pa oddam komentar, da ˝popestrim˝ enoličnost razmišljanja… Če se z komentarjem ne strinjaš (ali pa ga seveda ne razumeš), to pa še ne pomeni, da meni ni zanimiv in resničen. V vsakem primeru pa se lahko poslužiš brisanja.
  Lp
  d.

 7. 1danica 1danica pravi:

  To pomeni, da TI poznaš tako punco (punce?). Moja izkušnja je bila taka, da bi morala jaz biti ravno take volje kot moj mož. Če je bil za hec, bi morala jaz biti tudi, če sem se pohecala, ko je bil resen, potem pa bogpomagaj…

  To se seveda ne izide in zdaj sva vsak zase, vsak “svoje volje”. Jaz dobre, on pa kakor hoče :D .

  Ta tvoja teorija o nesprejemanju opravičil – ja, na nek način ti kar verjamem. So še drugi načini nesprejemanja pozitivne komunikacije, npr, ko neka stvar gre čisto malo narobe, potem pa monolog s strani tistega, ki je naredil napako:
  - Ja, a si jezen?

  - Veš kaj, vsak se kdaj zmoti (ali kaj podobnega)
  ….
  - Ja no, pa drži se, če moraš…

  - Kot da bi je ti nikoli ne skuhal!
  - itd. ali pa odide…

  A to poznaš?
  Bi bilo prav zanimivo, če ne bi bilo tako tečno.

 8. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Človek, le zakaj bi brisal, saj je vsak komentar več kot dobrodošel. Še posebej, kjer se krešejo mnenja. Ampak sem ti pa moral povedati, da malo ustavi konje in da ni treba vedno poleg debate o določeni temi dodati še mišljenje o meni osebno. Za to bom enkrat odprl poseben zapis, tam pa si boš lahko dal duška tudi ti.

  In ne pozabi, vedno sem za dobro debato. Recimo takšno kot se mi ponavadi zgodi s Spookyjem, ki me vedno ostro napada, toda nikoli ne žali in ne zaide s teme.

  In ko praviš, da nisem navedel argumentov za tale post, ne razumem, saj je cel post narejen iz samih argumentov. In ne gre za moje osebne izkušnje. Le na glas razmišljam, ker me zanimajo vaša mnenja. No pa povej kaj o tem misliš ti? Kako pa te reči gredo v resnici in po tvoje?

 9. tinamalina tinamalina pravi:

  Eh, iztok… jaz mislim, da se vse da rešit, če le ni nekih posrednikov, ki še bolj zajebejo stvar.
  Za take reči je doma fino imeti boxersko vrečo. Kadar koga prime jeza, gre tja, se izživi in potem pride nazaj mirno na miren pogovor.
  Če se ne da pomenit, pa problem odneseta v posteljo, kjer se vse razreši in pozabi ;)

 10. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Danica, res je, včasih je dobro počakati, da vroča juha mine in da se vse razkadi, saj potem povemo veliko več pametnih reči. Če prehitro kaj poveš in neumno vprašaš ali se celo trapasto in nespretno opravičiš, narediš še večje sranje :)
  Ampak tukaj ne govorim tolko o tem, da se opravičila ne sprejme, tukaj želim debato predvsem o tem, zakaj jezni partner ne pomsili nikoli na to kako se počuti njegov partner med tem ko je bil on jezen in se potem čudi, da je prav partner zdaj jezen zavoljo njegove predolge jeze.

  Mater sem zakompliciral, upam da veš kaj sem želel povedati.

 11. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Tina, kaj pa če vreče ni takoj pri roki? :)
  Misliš na tako imenovani make up seks a ne? Hm, misliš da se res vse razreši med rjuhami?

 12. ana od srca pravi:

  Poglihati pod kovtrom? Da se šele, ko je že skoraj vse itak poglihano.
  Torej, ko sva skregana, je kovter še daleč! V tem primeru pa vztrajam … če ni vse tako, da začutim svojega dragega, potem to ni moj dragi in nočem biti z njim. :-)
  Oz. ni vedno čisto tako – poročena sem že skoraj četrt stoletja, pa se še učiva … :-)

 13. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ana, do konca življenja se učimo umetnosti, ki se ji reče življenje. Bi se pa kar strinjal s tabo, da je treba reči najprej poglihati tudi z besedami in šele potem med rjuhami.
  Si pa lepo napisala, da je prav seks dober pokazatelj kako tisti trenutek čutiš do svojega partnerja.
  Saj si mislila to a ne?
  Četrt stoletja in še vedno misliš le na seks? Čestitke :)

 14. Človek Človek pravi:

  S čim sem užalil tvojo ˝osebo˝? Tisto o rumenem tisku sem čisto pošteno mislil in kolikor sem dojel je to neko tudi tvoje delo (ali pa sem narobe dojel, nekaj v zvezi s časopisi…) No in tvoji zapisi so zame dejansko primerni za to,d a bi mogoče z njimi tudi služil, kaj je narobe s tem.
  In moj komentar je že podan, posploševanje o človeških odnosih in brez kakršne koli podlage, zakaj se določeni osebki obnašajo kot se.
  V mojem primeru in primeru mojih bližnjih (se pravi prijateljev in dobrih znancev), do takšnih situacij ne prihaja. In to je verjetno povezano z okoljem (ali bolje rečeno backgroundom, slovenci nimamo pravega izraza, oz. okolje je preozka definicija). Po drugi strani pa se tudi pri posameznikih, kjer je to dejanje zapaziti, zo ne dogaja brez neke podlage, ki temelji na drugih okvirjih.
  In zapisa ne potrebujem, ker nimam časa se ukvarjati, kot tudi bolj podrobno odgovarjati na to, zakaj je ta zapis pač posploševanje.
  No hard feelings ;)

 15. 1danica 1danica pravi:

  Vem, kaj si želel povedati – jaz sem ti samo dala še dva primera “nevživljanja v druge”.
  Včasih bi malo empatije rešilo tri četrt problemov:
  - ker bi pustil ljudem, da se počutijo, kot se
  - ker bi ne težil, kjer ni treba.
  Samo to.

 16. tinamalina tinamalina pravi:

  iztok, če ni vreče, pa lahko uvedeta v spolno življenje šeškanje hehe :)
  Ali pa obstaja kaj drugega…recimo povštri, kaka plišasta igrača, itd.

  Mislim, da makeup sex lahko odpravi malenkosti, ja.

 17. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Človek, nisem rekel, da si me užalil, rekel sem, da si pisal o meni, kar pa s temle blogom seveda nima nobene zveze. Zelo spoštujem tvoj blog, saj ima globino in vrlino, zato sem prav začuden, da imaš potrebo komentirati na tak način kot zgoraj.

  Po tvoje je zapis, s katerim bi lahko človek zaslužil, premalo kvalitetni a ne? Dobri so le tisti zapisi, ki so pretežki za širšo množico in ki je le ta ne bi razumela, se pravi, da za te zapise ne bi nihče plačeval?

  In sploh nisem govoril o neki konkretni situaciji zgoraj. Zapisal sem le svoje razmišljanje. Me pa zelo veseli, da se noben tvoj prijatelj ni še nikoli skregal in bi jezen na svojo punco, ker je bila le ta predolgo jezna nanj. Tvoji prijatelji torej vedno ko so jezni prav tako razmišljajo tudi o tem, da ne smejo biti predolgo jezni, ker bodo s tem užalili svojega partnerja?

  Joj, če bi bili vsi taki, na svetu ne bi bilo nobene vojne.

  Brez zamere tudi z moje strani :)

 18. ana od srca pravi:

  Ja, bo jeseni! Ampak, če bi imela samo take misli, bi bila zdajle že v postelji! Hi hi. No, možek je že tam, jaz in pol otrok se pa dela pametne …
  In zelo lepo si napisal – ja, prav to, kar sem mislila … ne morem biti z njim, če sem jezna … Če sem žalostna, morda … Kakor kdaj. Doživljanja (trojna, hehe, kot imaš ti v enem drugem komentarju) so pa itak vedno drugačna … redko zelo primerljiva … In vse to je življenje! Niti zdaleč dolgočasno …

  Lahko pa sem jezna in vse naredim, da urediva zadevo … Ali pa je on jezen in s telesno bližino, toda le z objemom, sicer roke stran!!!, se umirja jeza … se najini duši bližata. Začutim, da sva si blizu – da sva spet postavila most … In potem … :-)

 19. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Danica, to pa se strinjam, empatije pa nam manjka. Tisti, ki jo imajo, pa jo imajo ponavadi preveč :)

  Tina, malenkosti pa ja. To pa sigurno. Še posebej če je dober in divji, se pravi tak kot je treba. Šeškanje? I Like It :)

 20. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ana, pa smo spet pri tako imenovanem make up seksu :)

 21. ana od srca pravi:

  A res, kakšen izraz! Nisem imela pojma, in še zmeraj ne vem, zakaj tak izraz … :-( Po skoraj 25 letih zakona! :-)

 22. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ana, ja saj veš, make up pomeni, da se dva pobotata, seks pa, da se potem še poseksata :)

  Se pravi, da se pobotata med seksom.

  Problem seveda nastane, če je seks slab :)

  Upam, da nisi mislila, da make up seks pomeni, da se moraš med seksom našminkati :)

  To pa bi šele bila štala :)

 23. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @Človek:
  Hehehehehehe … a mi prihranjaš nadure?

 24. smukc pravi:

  sine, mama čaka!

 25. Človek Človek pravi:

  Ne ne, po moje so zapisi, s katerimi človek lahko zasluži pisani posplošeno. Roko na srce, s temi zadevami, kot veš se ukvarja ˝stroka˝ in če bi iskal ali želel povedati kaj pravi na to, je potrebno 10 strani zapisa , seveda z povezavami na dognjanja drugih… In ja, dejansko mi ne bi bilo potrebno takih komentarjec, ampak kaj čem, včasih se ne morem vzdržat in razlog sigurno ni v tebi, upam, da to veš…

 26. ana od srca pravi:

  Človek, meni se pa zdi v redu, če skušamo po človeško, individualno razmisliti o tako pomembni temi … Kje pa, misliš, se naučijo strokovnjaki? Samo iz knjig? In še prejšnji strokovnjaki? Iz še prejšnjih knjig? …
  Vsak od nas prispeva svoje kamenčke k mozaiku.
  In če sem jaz jezna na svojega, pa res ne bom šla k nekemu strokovnjaku …

  Vse dobro! :-)

 27. Človek Človek pravi:

  Ana, zakaj? Vidiš, tukaj se naša mnenja razhajajo. Da stroka je prišla na enak način do informacij, vendar z globjimi analizami in strokovnim delom. Zato se reče stroka. Ker so jo sestavljali geniji in ker so temu namenili življenje.
  Bi si upala opraviti operacijo srca, brez da bi se pozanimala pri strokovnjaku ali vsaj iz knjige?
  Ampak ˝ljudje˝ smo pametni ko kurac, ko pride do teh znanosti in vsi smo kar prepričani da vemo kaj in kako, potem pa imamo kar imamo. Vsi smo strokovnjaki za vse, od umetnosti, do filozofije…
  Vidiš sam pripisujem človeškemu umu malce več teže, ker se zavedam, kako je okvarljiv…

  In vedno vse samo dobro, tudi namen pisanja je vedno samo dober :D

 28. Človek Človek pravi:

  @Simona, uf uf, bova delila zaslužek? :mrgreen:

 29. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Človek, no vidiš, taki komentarji pa so mi všeč.
  Mislim pa, da ni potrebno izgubljati časa z desetimi stranmi, ampak je za razmislek dovolj le to, kar sem zapisal zgoraj. Saj ni nujno da imam prav, le razmišljam tako kot sem zapisal. Je pa tvoja primerjava z operacijo srca in mojim zapisom zelo smešna in ne zdrži.

 30. kristina pravi:

  Iztok kaj si spet ušpičil? ;)

 31. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Kristina, zakaj je treba takoj pomisliti, da ima takle zapis zveze z mano? Če bi imel, bi to tudi napisal. Ni mi nerodno govoriti tudi o svojih problemih, toda tole je čisto splošna tema. Tako da brez panike. Nič nisem ušpičil. In napisala si spet ušpičil? Saj ga ne špičim kar naprej. Enkrat sem ga :)

 32. kristina pravi:

  cool ;)

 33. Človek Človek pravi:

  Iztok zakaj ti ne zdrži primerjava z operacijo srca? Sam namreč stojim za tezo perception is a reality, in spoštujem um. Veliko bolj kot srce, ki bi ga ob operaciji mogoče ˝pokvaril˝ in bi ga strokovnjaki za menoj popravili. Medtem ko je okvara na možganih nepopravljiva in do okvar ne prihaja samo s fizičnim, temveč predvsem s psihičnimi ˝kontakti˝…
  Čisto tako v razmislek, nova študije kažejo, da se ˝misleni˝ vzorci in ravnanja izvirajo celo do sedem generacij nazaj… Kaj lahko sklepamo iz tega? Da se nam sanja ne. In kadar ˝padem ven˝ v takšnih komentarjih, je to predvsem zaradi tega, ker me zrazi misel, da vem, da ti bo nekdo verjel ali pomislil, hmm, saj ni nič narobe, saj se očitno to vsem dogaja. In ne ne krivim tebe, vse je zgolj projekcija lastne nemoči in strahu.

 34. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Človek, globoko, globoko.
  Ma glej, moj zapis je še vedno le povsem nedolžna zadeva in razmišljanje, ob katerem je Ana povedala, da ji je všeč, da nekdo tudi na tako preprost način kaj pove. In da ne rabimo za to raziskav ter strokovnjakov, da bi lahko o tem podali svoje mnenje. Ti pa si dal primerjavo z operacijo srca, ki jasno da človeka pokoplje, če jo izvede amater. Daj no, saj veš kaj hočem reči, zakaj ti moram razlagati kot petletniku. Četudi se ravnaš po perception is reality, je tvoje dojemanje realnosti v tem primeru skregano z logiko.

  In še enkrat poudarjam, da nisem nič trdil, le razmišljal sem in računal na mnenja komentatorjev. To je vse. In za to ne potrebujemo sedem generacij za nazaj. Dovolj je le ena punca in en fant, ki se jim točno tole zgodi.

  Mater sem zafilozofiral :)

 35. Človek Človek pravi:

  Iztok očitno ti nisi najbolj razumel kam sem ciljal s primerjavo. Poglej, ti si dajal neke ˝moralne˝ uaključke v svojem zapisu. Nekaj v smislu, love and peace for all, at all costs. No in ko gre za ˝čutenje˝ se jaz izredno rad distanciram od prehitrih sklepanj, da za vsako takšno na prvi videz nedožno reakcijo ne stoji kaj hujšega. Lahko na zavednem ali nezavednem delu. (heh, sej sem vedel,d a se ne smem vpletat in bom kot vedno zakompliciral :D ). No ja ampak tak sem. No in če bi tudi sam želel na hitro ali kratko odgovoriti, da se ne strinjam s to idejo, bi enostavno napisal, ne strinjam se, ker mogoče pa je kaj v ozadju. Ampak kaj bi to prineslo? Ne vem natančno. Ampak mogoče ravno tisto, česar se bojim in kar sem očital tebi. Da me bo kdo resno jemal. Ker potem se lahko zgodi, da iz čisto navadnega slabega dne, ker je imela baba PMS, reciva, moški pomisli, hmm, kaj pa je v ozadju?
  In tega si ne želim, ker je potrebno prevzeti odgovornost, kar pa je nesmiselno, če ne pozmaš direktnega primera.
  Primerjava s srcem je zame še vedno na mestu, sicer če sem odkrit ni moja, nekje sem jo spotoma pobral, mišljeno pa je bilo, da ljudje premalo cenimo dela tistih, ki se poglabljajo ter raje naredimo po svoje ali pa instant.
  Pa saj ni nič narobe, če malo kdaj pa kdaj nafilamo kakšno zofo ;)

 36. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Človek, tale debata mi je všeč. Vidiš kako fino nama gre. In zakaj bi se ljudje obesili le na moje zaključke? Saj kot praviš nisem strokovnjak in nisem pred temle zapisom naredil neke hudo obsežne raziskave. Napisal sem pač svoje mnenje na to temo in iskreno povedal kaj in kako si mislim. To je vse. Je pa res, da sem že 33 let na svetu in da nekaj pa sem se že naučil o odnosih ženska – moški, kar pomeni, da brez teže pa zapis vendarle ni. Torej gre za mešanico razmišljanja, lastnih in tujih izkušenj ter dognanj, ki si jih pridobimo skozi vsa ta leta.

 37. Buba pravi:

  simpl ko pasulj (sploh nisem brala ostalih komentarjev, tako da ne vem, kaj so ostali napisali)

  It`s the human nature….po naravi smo sebična bitja, vzgoja gor al dol, samoohranitveni refleks…vedno je lažje zagovarjat svoje stališče in zakaj bi se postavljali na mesto nekoga drugega, ker bi potem lahko celo ugotovili, da nimamo prav? to je šele štala…priznaš, da si ga polomil in že se posipavaš s pepelom in podoben bullshit…

  zdaj pa k punci in fantu iz tvojega zapisa…mislim, da si izbral zelo otročjo predstavnico ženskega spona, in nadnaravno senzibilnega in potrpežljivega predstavnika moškega spola.
  problem je v tem, da se babe tud bolj poglabljamo v male zadeve, ker ste (večinom) moški zaprti vase in ne blebetate nenehno o nekih čustvih.
  ko ste jezni/užaljeni/prestrašeni imate mačo držo in tega ne pokažete.
  ženske smo bolj na izi….če smo jezne/užaljene/prestrašene to pokažemo.
  moški vedno ve, pri čem je.
  me pa (ker vi nič ne pokažete) mormo tolmačit neke mini znake. in potem se nam mogoče zdi kaka stvar full pomembna, vi pa ste jo odmislili.
  in potem jahamo na tej stvari, vi pa še je opazli niste.
  s tem da ti moram povedat, da odrasli ljudje ne mečemo telefona dol (več)…jaz sem to nardila enkrat (pri rosnih 20-ih) in sem dobila pridigo, da otročarije spadajo na otroško igrišče, odrasli ljudje pa rešujemo težave drugače…pa ipika in jok tudi ne sodita v pogovor… ;)

 38. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Buba, vse lepo in prav, toda pozabila si na dejstvo, da punce kuhate veliko in dolgo zamero tudi za zelo majhne reči. Se pravi za takšne, za katere bi se moški morda le nasmehnil. V tem je bistvena razlika.
  Me pa veseli, da si tako “odrasla”, da ne bi več metala telefona dol, se jokala ali kaj podobnega. Tvoj moški je zagotovo ponosen nate. A saj veš kaj pravijo, zarečenega kruha se največ poje :)

 39. Buba pravi:

  moj moški ni ponosen če ne vržem telefona dol, je razočaran, če bi ga…razočaranje je tako grozno čustvo…hujše kot jeza…
  če vrže kdo telefon dol, se ga pač ne pokliče nazaj…ker OČITNO nima smisla, če vržeš dol telefon pomeni, da nočeš poslušat in nimaš niti kaj za povedat…pa bo babnca prec nazaj poklicala…večinoma gre za fake dramo…
  poleg tega pa se mi zdi tako muljenje full nespoštljivo…človeka, ki ga imaš rad in ga spoštuješ, ne daš kar na ignore.
  veš kaj je finta? da se vam moškim preveč stvari zdi malenkost, nam pa se preveč stvari zdi full pomembnih…z mulo ne dosežeš nič, komunikacija je boljša ;)

 40. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Buba, res je, za nas je črna okrogla miza le miza, za vas je važen tudi podatek koliko je stala in kje bi se je dalo dobiti ceneje ter iz kakšnega lesa je. Ampak prav zaradi teh razlik se imamo vsi tako zelo fino bolj ali manj :)

 41. Buba pravi:

  točno tako…vrag je v detajlu in babnce imamo oko za detalj…

 42. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Buba, zakaj pa potem te detajle kdaj pa kdaj ne opazite tudi na sebi?
  In ja, vrag ni v detajlu, vrag je potem ko iz detajla nastane velika stvar.

 43. Buba pravi:

  ni fajn iz muhe slona delat, ampak iz slona muho nardit pa zna tud krizo povzročit…jaz točno vem, kdaj ga pobiksam, vse ženske to vemo…samo, dokler ne priznaš al pa ti ne dokažejo, velja domneva nedolžnosti :mrgreen: na koncu se vedno lahko še z neprištevnostjo zarad PMS braniš… hihi (how grown-up)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !