Celebrity Death Match 3: Borut Pahor vs. Janez Janša

30.01.2008 ob 21:22

Pa smo prišli že do našega tretjega dvoboja slavnih osebnosti. Torej, kdo bo koga? Kdo bo preživel, kdo pa domov odšel razbit in zdelan kot že dolgo ne.

Da ne pozabim, dvoboj poteka v ringu, oba nasprotnika pa ne smeta imeti rokavic, marveč le roke in noge.

vs. null

 

21 komentarjev na “Celebrity Death Match 3: Borut Pahor vs. Janez Janša”

 1. Samski Samski pravi:

  Pomoje je Pahor bolj okreten :lol:

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Misliš, da bi mu stisnu krožnega?
  Al pa kr en “global”?

 3. Samski Samski pravi:

  Glede na Janševe, megapočasne gibe, je čist vseen kwa mu stisne. Najboljš pa enga krožnega po teh zobeh, se je ravnokar lepo postavu :lol:

 4. smukc pravi:

  sine, mama čaka!

 5. klemenix klemenix pravi:

  Ah ne vem če je Pahor ne vem kakšen bojevnik. Če pride do fajta stavim na Janšo :D Navsezadnje je solđer po duši a ni :D

 6. horaci pravi:

  Kaj JJ ne ve, da mu je Urško spelu podvodni mož, ne pa Borut.

 7. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Samski, kaj pa so prav ti počasni gibi usodni za nasprotnika?

  Klemen, dober argument :)

  Horaci, saj se ne tepeta za Urško, marveč za življenje.

 8. kristina pravi:

  oba si zaslužita eno na nos ;)

 9. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Kristina, ma ja, sam kdo bo potem zmagal? To mene zanima? Pri tej tekmi za Celebrity Death Match ne more biti neodločeno.

 10. kristina pravi:

  definitvno zmaga Pahor, on je tak športaš ;)

 11. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Kristina, misliš, da to niso le steroidi?

 12. Samski Samski pravi:

  iztok, pojma nimam kaj se dogaja v politiki … ampak vsekakor bi nastradal Janša, ker ga je Urška tak čisto zdelala :lol:

 13. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Samski, spet babe a ne :)
  V vojni ni prostora zanje :)

 14. Samski Samski pravi:

  Jebeno :D pomoje Janša niti ne bi zmagal če bi med občinstvom sedela Urška :D

 15. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Huh, po moje pa ravno takrat bi, ker bi hotel izpasti mačo in bi dal vse od sebe.

 16. spookymulder spookymulder pravi:

  He,he, tele teme mi pa postajajo tako všeč, da bi zares morali iz tega narediti kakšno animirano serijo, kot jo imajo na MTV.

  No torej, kar se konkretenega dvoboja tiče, bi po mojem prvi napadel Janša, ker se ravna po načelu, da je napad najboljša obramba. Zagotovo bi najprej poskušal s svojim najmočnejšim orožjem – DESNIM krošejem, ki pa ne bi imel veliko učinka, saj Pahor ne bi takoj občutil bolečine, ker bi o njej moral najprej temeljito premisliti in se posvetovati v stranki, da bi skupaj dobili konsenz, če bolečino sploh občuti ali ne?

  To bi Janšo seveda zmedlo, zato bi nadaljeval z udarci, ki pa nikakor ne bi prišli do živega, saj Pahor dostojanstveno ne bi želel pokazati nobene vznemirjenosti ali čustenega odziva, razen tega, da bi zaradi krvi, ki bi mu lila v potokih, postal ves rdeč, vendar to ne bi motilo ne Janše, ne Pahorja, saj obadva že vesta, da Pahor spada med “rdeče”, poleg tega pa nobena oteklina, razcefrana arkada, razbita ustnica in polomljen nos ne bi mogli ukrniti Pahorjevega angelskega izgleda.

  Po več urah pretepanja bi se Janša tako upehal, da bi že skoraj obupal, vendar bi storil kardinalno napako, ker bi Pahorju zabrusil, da so bili v 2. svetovni vojni domobranci večji domoljubi od partizanov, kar bi sprožilo buren prostest pri Pahorjevi trenerski in sponzorski ekipi, ki bi zahtevala, da Pahor pozabi na svojo gosposkost in vendarle udari nazaj.

  Čeprav bi se mu vidno upiralo, bi se Pahor vendarle odločil posredovati in bi bi napadel z LEVIM direktom, s katerim bi Janšo knokavtiral, vendar bi sodniško odštevanje prekinil zvonec za odmor, med katerim bi Urška Janšo spet spravila k zavesti in mu dala nove energije za boj.

  Ob začetku naslednje runde bi Janša v obupu na plano privlekel bolj konkretno orožje, vendar bi Pahor prostestiral, da gre za municijo iz orožarske afere, po pritožbi pri glavnem sodniku, ki seveda v Sloveniji ne more biti nihče drug kot Kučan, pa bi Janšo diskvalificirali in za zmagovalca razglasili Pahorja.

  Janša bi se seveda pritožil in zahteval referendum med gledalci, na katerem bi nas spraševali, če je pravi zmagovalec:
  a)Janša,
  b)Pahor,
  c)Janez,
  d)brisača za brisanje potu.

  Rezultati referenduma bi pokazali, da je največ (90%) ljudi glasovalo za brisačo, na drugem mestu bi bila Janez s 5% (ker večina ljudi, ki se ne more odločiti, na koncu obkroži tretjo možnost), na tretjem bi bil Pahor s 3% in na četrtem Janša z 2%.

  Janša bi seveda razglasil svojo zmago, ker bi brisačo razlglasil za nelegitimno tekmico, vendar bi Pahor protestiral, da Janez ni dobil absolutne večine, zato bi oba ignorirala voljo ljudstva in šla na ustavno sodišče, kjer bi potem zaradi narave naših sodišč ostala kakšnih 20 let, med tem pa bi si ljudstvo izvolilo druge predstavnike v parlamentu in spet bi se cedila med in mleko, Iztok pa bi kot vremenoslovec na prvem programu nacionalne televizije končno lahko napovedoval dobro in ugodno klimo v Sloveniji. ;-)

 17. danijel24 pravi:

  Jaz se samo bojim, da ne bo Golobič oba..

 18. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Spooky, svaka čast za še en odličen komentar in potek dogajanja v rubriki Celebrity Death Match. Tukaj ti zaenkrat ni para :)

  Daniejl, morda, toda zdaj sta v ringu samo Janša in Pahor.

 19. Samski Samski pravi:

  Jebena reportaža … kje si hodo prej, komentator ?

 20. Maja pravi:

  Ja,tale je pa težka Pahor je bolj gibčen,ker se stalno rekreira in mišičast. Janša je pa tudi se ne kar takoj vdal.
  To bi bil res zanimiv dvoboj.

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Maja, po moje bi zdaj zmagal Janša, ker je besen, da je zgubil volitve :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !