Nekoč in danes: Iztok Gartner vs. Atomik Harmonik, Turbo Angels & Sexplosion

24.01.2008 ob 02:49

Nekoč, ko je to počel Iztok Gartner

In danes, ko to počnejo vsi

atomik_harmonik.jpgsplosion-1.jpg

Ti časi so za mano. Zdaj ne rabim več takšne promocije. Žal mi je edino to, da nismo več iztržili, saj sta se punci res potrudili in dali vse od sebe. Stroški so bili previsoki, zaslužek premajhen, vse skupaj je očitno na našo sceno usekalo prehitro, kar pomeni, da ljudje niso bili pripravljeni na kaj takšnega. Ni mi žal, da smo se šli ta projekt, saj smo dodobra razburkali našo zaspano sceno, toda blesavo se mi je zdelo to, da so me vsi potem dolgo časa ocenjevali le po tem delu moje medijske poti. To nekateri še vedno počnejo, pa čeprav se je vse skupaj odvijalo pred štirimi leti. Ko sem končno le dobil oddajo na televiziji in pokazal, da nisem le “ginekolog”, pa so mnogi utihnili, eni pa še vedno čvekajo v tri krasne in se delajo pametne. Projekt je bil dober, zelo odmeven in prebrisano zastavljen, toda žal je prišel prehitro, pesmi pa kljub mnogim očitkom niso bile na prvo žogo, kar nas je verjetno čez čas tudi pokopalo. Naredili smo veliko, toda morali bi še več. Žal igra s strani radijskih in tv postaj ni bila najbolj poštena, album pa je potem prišel le v Big Bang in na Petrolove pumpe. V Tuš, Mercator in v Špar ga niso hoteli dati, pa četudi so prodajali ves drek, ki ga je bilo mogoče kupiti. Le mi smo ostali na suhem. To jim zamerim do konca življenja, saj vem, da album ni bil slab in da bi se prodal veliko bolje kot se je, če bi bila igra poštena.

Kaj vem, morda mi je manjkala harmonika.

Pa še povezava do strani, kjer najdete odlomke mojih pesmi. Vsi resda niso najbolj posrečeno izbrani, a vseeno boste ujeli tisto, kar smo takrat predstavljali Sloveniji. Da ne pozabim, pesem Za otroke je bila v igri za Emo. Imel sem v glavi zelo kul nastop, rekli so mi, da bom šel skozi, potem pa so mi sporočili, da me niso izbrali. Jebat ga, tako je pri nas.

 

39 komentarjev na “Nekoč in danes: Iztok Gartner vs. Atomik Harmonik, Turbo Angels & Sexplosion”

 1. eAMIR™ pravi:

  Mogoče si zajebo to, da si mel le eno blondinko ;)
  “le ginekolog” si pa skromen, morn rečt

 2. Connard pravi:

  Ti si duševno prizadet, to je čisti drek od dreka, ta tvoja ‘glasba’. Kot sem že rekel, isti si kot Murko, se ne zavedaš, kak klovn si

 3. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Eamir, bil je hit, a ni bil tako velik kot recimo Brizgalna brizga. Če ne bi bil rap komad in če ne bi bilo tolko besedila, marveč le refren, bi bil zagotovo bolje za prodajo. A jebat ga, nisem hotel tako narediti. Na koncu celo ni refrena, tako da smo naredili nekaj drugačnega. Kljub temu, da je v refrenu dejansko zelo preprosta rima, ki pa vseeno ni kar tako, saj ima finto zadaj. Saj veš, uradno ginekolog, dejansko pa hudič. Vse skupaj pa seveda zabavna zadeva. Morda pa bi res rabil dve blondinke, he, he. Eh, ti časi so daleč za mano :)

  Connard, ti mene kar naprej označuješ za Damjana Murka. Najprej mi je bilo bedno, zdaj pa mi je postalo zabavno. Drugega od tebe tako ne gre pričakovati. Hvala ti, dragi oboževalec. Že imaš moj cd?

 4. Matic pravi:

  Mogoče si bil pa zanič… ne se sekirat očitno si dal že čez to fazo. Aja… sicer ne vem, kako kul je to, samo rjava srajca z dvema odpetima gumboma ni ravno za na TV…

 5. todi pravi:

  Harmonika je manjkala, harmonika ! :)

 6. aly pravi:

  sem kliknil in bi rekel, da se ne bi kvalificiral na american idol…

 7. Človek Človek pravi:

  To ni glasba! Glasba je umetnost! To kar je na teh povezavah pa je žalosten poikus vstopa na slo pop sceno, kjer prav tako ni glasbenikov, temveč so tretjerazredne maškare z Kumrom in Dremljevo na čelu. Roko na srce, to skorupcalo ne seže do kolen niti Frediju M. Ampak to je zgolj kritično mnenje nekoga, ˝ki je v šole hodil˝….

 8. yan pravi:

  Iztok, drugače si mi kul, ampak tule e moram strinjati s Človekom…

 9. eAMIR™ pravi:

  “glasba je umetnost” LEPO TE PROSIM!!! Daj mi naštej 5 umetnikov iz slovenske scene, pol pa ti bom jaz naštel 200 glazbenikov ki špilajo za denar o umetnosti pa pojma nimajo.

 10. Človek Človek pravi:

  eAMIR, si mogoče narobe prebral in nekje zasledil, da sem rekel, da so umetniki na sceni?

 11. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Matic, kakšna rjava srajca z dvema odpetima gumboma?

  Todi, itak.

  Aly, jasno da ne, saj nisem pel, ampak rapal.

  Človek, ne pretiravaj.

  Yan, zakaj le?

 12. Matic pravi:

  Zadnjič na TV Pika v onem tvojem kvizu. Kar se rapanja tiče… raje reci da si pel :D

 13. eAMIR™ pravi:

  Človek…. my bad :)

 14. marko pravi:

  Spoštovani Gartner!

  Mislim, da bi si moral odgovoriti na naslednje vprašanje:

  – si dejansko nor ali se samo delaš?
  Če si res nor, potem so vse tvoje budalaštine razumljive in tudi opravičljive.

  Če nisi nor potem se vprašaj:
  – se jaz v mojih zapisih hecam ali to mislim resno?
  Če se samo hecaš in je vse kar si do zdaj v življenju ustvaril en velik joke, potem si celo pogojno užiten.

  Če pa vse to kar si do zdaj ustvaril jemlješ kot resno stvar in (bog ne daj) uspešno, potem si NOR oziroma si res enak model kot Murko, Fredy M in ostali možgansko-maloposestneži. V bistvu nesposoben dojeti, da vas (zgoraj omenjene frike) ljudje “spremljajo” le zato, ker ne morejo dojeti ali se hecajo ali ne.
  OK, za Murka je (sem skoraj prepričan – enkrat je celo sam izjavil) jasno, da se sam zaveda, svoje glasbene in vizualne podhranjenosti ter, da prodaja svojo groteskno podobo zgolj zato, ker smo ljudje nagnjeni k taki obliki sadomazohizma – varianta, ko gledaš nekoga po TV in je tebi nerodno zaradi nastopajočega, a kljub temu ne preklopiš.
  Fredy M. je preprost fant, ki pa ni dojel, da je bil zgolj ujet v vrtinec medijske zlobe, ustvarjen iz pokvarjenih umov nagnjenih k norčevanju drugih, da si lahko zdravijo lastne komplekse in dvigujejo ranjeni ego. Fant je bil ves čas iskren in preprost ter se je le prepustil toku.
  Ti? Ti pa RES misliš, da si filmski kritik, publicist,… Pa še tisti “mali milion” drugih stvari… Pa RES to misliš??? RES misliš, da še nisi nič ustvaril (in niti ne boš) na medijskem prostoru, ker si žrtev zarot? Se ne zavedaš, da je to posledica nesposobnoti, nesamokritočnisti,… Skratka vseh stvari, ki so ti jih že očitali tisti ljudje, ki imajo zares kaj povedati na področjih na katera bi ti rad prodrl..

  Pa brez zamere… To sem moral spravit iz sebe, ker me res zanima kaj te žene naprej…

  Naj t ibo lepo in nasmejano…

 15. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Matic, nisem pel :)
  Kaj pa je po tvoje za televizijo? Bela srajca brez odpetih gumbov?

  Marko, vse razumem, toda nikoli ne bom razumel ljudi, ki čvekajo o nekomu, za katerega nimajo pojma in o stvari, na katero se ne spoznajo niti malo.

 16. marko pravi:

  Iztok, nisi odgovoril na vprašanje, ki me muči.
  Kako pa lahko ti trdiš, da jaz nimam pojma o tebi? Torej to kar si delal do zdaj nisi ti? Dal’ je to sve bio samo fol? Za minuto bi slave sebe prodal? Hmmm…
  Kako lahko trdiš, da se ne spoznam na medije? Me poznaš? Jaz tebe oziroma tvoje prizadevanje pri tem da ti rata še predobro poznam in sem tudi imel (hvala bogu) možnost zavračati tvoje (skromne, podpovprečne) izdelke. No, da ti ne bom postavil preveč vprašanj, samo ti odgovori na moje osnovno vprašanje…
  Ali ti je nerodno priznati, da si NOR oziroma, da se delaš norega zgolj za minutko kvazi slave?

 17. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Marko, če tebi nisem všeč, še ne pomeni, da mi ni ratalo. Sicer pa, kaj zate pomeni, da nekomu rata? In prav smešno mi je, da praviš da nisem nič dosegel. To seveda pomeni, da me ne poznaš in da ne poznaš mojega dela ter moje preteklosti. A dovolj o tem, saj je bedno, da moram nekomu razlagati kako in kaj. Če ne ve, pač ne ve. Če misli, da sem nor, bom pač nor. Pa kaj. Važno, da je meni fino in da me spoštujejo tisti, ki dobro vedo kaj je res in kaj ne. Se pravi tisti, ki vedo za kaj se gre. Takšni kot ti sodijo zelo površno in na osnovi neke stvari, ki jim pač ni kul. Ali ker jim res ni, ali pa ker je pač ne štekajo.

 18. marko pravi:

  Iztok, hvala za odgovor!

  Še enkrat naj zaključim tako kot sem v prvem delu:
  Brez zamere! In res, naj ti bo lepo in nasmejano.

  p.s. Imaš povsem prav: važno je kaj se dogaja v tvoji glavi in kako ti dojemaš stvari ter kako to dojemajo tvoji bližnji in tisti, katerih mnenje ti nekaj pomeni…

 19. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Marko, ni panike. Le naj ti povem, da ne gre za dogajanje v moji glavi, marveč za dogajanje v tvoji. To je vse. Lepo bodi.

 20. klemenix klemenix pravi:

  Opa…te morem pohvalit glede besedil! Bravo..se vid, da ni blo nekej na prvo žogo. Sm pa drgač mislu, da boš pel, si pa rapal…kul vseen ;)

 21. rbrndusic rbrndusic pravi:

  gartner, harmonika… naslednjič harmonika. gre za vibracije ob tem…veš ono…a pičke padaju!

 22. vlatka vlatka pravi:

  Iztok,

  opažam, da te tvoja Tina preveč razvaja ;) .

 23. teoo teoo pravi:

  Ko berem te zapise nisem sposoben dodati drugačnega komentarja, kot so bili pri intervjuju Dajane na Vest.si. Samo “Ojej” lahko rečem. Ista kategorija ste…

 24. teoo teoo pravi:

  iztok, pa še to si preberi

 25. Buba pravi:

  meni RES ni jasno, kako ti ljudje zaslužijo sploh dovolj, da dobijo kaj za jest,,,no offence, ampak to ni petje/rapanje karkoli,…
  to je zgolj obupano iskanje pozornosti par slave lačnih ljudi s precenjeno samozavestjo in totalnim pomanjkanjem občutka sramu…o talentih da ne govorim…
  ljudje naj bi stremeli k odličnosti…če ti petje/nastopanje v javnosti/nastopanje kjerkoli ne gre, si poiščeš drugo dejavnost, va kateri si dober, res dober…
  nisem vidla dosti,….to pesem ginekologa pa tvoje voditeljske sposobnosti sem do sedaj videla in , to je samo moje skromno mnenje, si pravi čarovnik, če koga prepričaš da ti za to plača….
  okusi so različni…

 26. Disciple pravi:

  Ok… tudi mene si pripravil do tega da poslušam tvojo glasbo… Moj komentar:
  Kar se mene tiče si lahko vesel da si posnel plato in doživel svojih glasbenih 5 minutk (kar si tudi sam govoril ob izidu plate zato mi ni jasno zakaj se ti zdaj na enkrat kolca po potencialnem dobičku). Tele jamrarije o “nepripravljenosti občinstva” in “zaroti radijskih in tv postaj” pač ne zdržijo vode. Če so ta stališča le del tvoje medijske podobe potem to spoštujem. Če pa v te teze dejansko verjameš, potem imaš resen problem s samokritično refleksijo oziroma njenim manjkom.

 27. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Teoo, kakšne veze ima tale zapis z Dajano?

  Buba, hvala bogu, da so okusi različni in da ne mislijo vsi enako kot ti. Še posebej za moje tv vodenje.

  Disciple, no pa mi povej, če so moje pesmi res slabše od vseh ostalih, ki jih vrtijo na radiju? Pa bodi iskren.

 28. tinamalina tinamalina pravi:

  Zanimiv zapis :)
  Najprej se bom pridružila misli, da hvala bogu da so okusi različni.
  Kakorkoli se trudim, podobnosti med tabo, Iztok, Murkotom in Milerjem ne vidim, saj v nobenem komadu ne vidim česa v stilu “srečen, da si moški” ali “sanjala si njega”. Najbližje, kar vidim, je srbski Đogani :)

  Kar se tiče Ginekologa… sicer sem se ob spotu smejala (še bolj sem se smejala ljudem, ki so resnično mislili, da si ginekolog in da imaš svojo ordinacijo v Celju), da bi za komadom norela, pa ne morem reči. Moj okus bi bilo recimo Nema sunca, Brez tebe, Sa pjesmom se može sve…
  Imaš pač hecne komade, ponekod tudi izvirne in čisto drugačne, ki jih nekateri narobe razumejo in mislijo, da je na prvo žogo. Konec koncev tudi Will Smitha so na začetku narobe razumeli, govorili da žali rap muziko in se mu zapirali vrata glede glasbe… pa poglej ga zdaj.

  Buba, na oddajah, kakršni so ti kvizi, se človek kot voditelj res težko izkaže, mislim pa da je od vseh to ravno Iztoku najbolj uspelo. Veliko je ljudi, ki na to oddajo preklopijo le zaradi njega, saj jim polepša večer.
  Če bi imel svoj talk show, pa sem prepričana, da bi zasenčil marsikaterega voditelja z zanimivimi pogovori z gosti ter svežim, sproščenim načinom vodenja kot ga ima že zdaj.

  Iztok, le tako naprej. Jaz ti želim še veliko uspehov na medijskem področju in kdor pravi, da nisi še dosegel nič, niti ne ve o čem govori, tako da ne izgubljaj svoje energije na take prazne besede.

 29. Disciple pravi:

  Poglej… ni pomembno to a se meni zdijo tvoje pesmi dobre ali slabe. Gre pač zato, da si skušal prodreti na določen trg, ki ima določene sebi specifične lastnosti. Glede na to, da je malo morje posameznikov, ki mislijo da so prav oni tisti,ki so doma skomponirali novi superhit in romajo z njem na založbo, je v tem uspeh že, da prideš do plate, zato pravim da bi bil na tvojem mestu že s tem vesel. Plata pa pač ni imela nekega moneymakerskega potenciala (in prosim ne si tega interpretirat kot da je plata bolj alter. Ker ni). Ne zato ker publika ni bila pripravljena na enga tipa z dvemi napolslečenimi bejbikami, niti ne zato, ker radio ne bi želel rolati (tudi Ali Enove Leve scene niso, pa smo jo poslušali vsi in to še pred obdobjem mp3jev) niti ne zato, ker je ni bilo moč kupiti v šparu. Če bi bolj kot na podobnosti med tabo in ostalimi na popsceni (ki jo itak potem zreduciraš le na zunanjo podobo in lokacijo kje se lahko plato kupi) razmišljal o razlikah, bi prišel bližje odgovoru zakaj ni bilo več keša.

 30. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Disciple, motiš se. Na plati je bilo dosti hitov in bila je čisto moneymaker material, toda ker je folk ni mogel kupiti tam, kjer gre največ plat, je nastal problem. V Big Bangu so jo razprodali po večkrat, toda to je premalo. Folk je takrat plate kupoval v trgovskih centrih, ki so sprejeli vse rezen moje plate. In če rečem, da je bil to problem, je bil in to ni le v moji glavi.
  Če sem izdal singl, ki je bil folku, ki ga je slišal na koncertu zelo kul, na radiu pa ga niso vrteli zaradi tisoč in enega razloga, je to tudi nefer igra.
  Ma kaj ti čem razlagat zakulisje posla, če nisi v njem in če ne veš, da je treba imeti hude zveze in dosti denarja, da pokupiš radijski power play. Se mi je zgodilo vsaj trikrat, da je moj komad zmagal za popevko tedna, pa ga niso rolali, saj kao ni bil primeren in je treba vrteti druge. Pa čeprav je bil folku kul. Eh, pa pustiva to, saj boš itak spet rekel, da je to v moji glavi in da iščem razloge zakaj ni bolj ratalo. In da ni ratalo ne mislim na naše nastope in na popularnost, mislim na prodajo in na delanje res pravega hita, za katerega pa potrebuješ botra. Če tega ne veš, pa res nimaš pojma o naši sceni. In verjemi, da ni tako lahko izdati ploščo s 24 pesmimi, posneti spot, okoli sebe dobiti tako ekipo in delati promocije popolnoma sam in brez vez. Pa saj ni važno no, želel sem le povedati, da ni bila poštena igra in da bi nam ratalo veliko bolj če bi bila.

  Tina, včasih se res prašam, kaj je z ljudmi, da ne razumejo ničesar kar bi morali. Hvala bogu je dosti takih, ki razumejo, zato se ne sekiram. Tisti, ki ne, pa jebat ga, ne bom jih prepričeval da ne. Okej, če ti moja muzika ni kul, ti pač ni kul, sam ne seri mi s Fredijem in Murkom, ker je to čista bedarija. Če ti nisem kul kot tv voditelj, ti pač nisem, jebat ga, sam ne seri s tem, da sem čarovnik, ker jih prepričam, da mi plačujejo. Jebemti ej, kot da ne bi videli drugih, ki so veliko slabši, pa jim recimo Buba ne bo rekla te oslarije. Eh, naj bo kar bo, jaz delam za take kot si ti, ki štekajo. Take, ki ne, pa bom še naprej jezil.

 31. klemenix klemenix pravi:

  Ej tooo..harmonika..pa spremljevalki morta met enako barvo las ter enako obleko. Vidiš. tle si ga na žalost polomu :D Kaj ne veš kakšen je recept, da se dedci slinijo ob teh pevkah? :D

 32. vetervlaseh vetervlaseh pravi:

  jst ne bi dajal Fredija, Murkota in Iztoka v isto ligo… pač je vsak malo drugačen…
  tale ginekolog pesmica mi je kr ql in bi se res dalo reči da je hit… škoda k vm ni ratal an…
  Fredi Miler dejansko ima kakšno dobro pesem, za razliko od Damjana Murka, za katerega še vedno ne vem kako mu je sploh uspelo postati to kar je…
  TV paprika pa pri nas na žalost ne vleče…

 33. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Klemen, zdaj vem :)

  Veter, ni Tv Paprika, ampak Tv Pika. Če ne gre po televiziji, pa uleti na njihovo spletno stran, kjer se lahko vse ogledaš tudi preko interneta.

 34. Disciple pravi:

  A se ma sploh smisel takole vrteti v krogu. Jaz eno… ti nekaj povsem tretjega. Lej. Razmere na poptrgu so pač take kot so. Ne jaz ne ti jih ne bova spremenila. Gre pač za igro, ki jo moraš sprejet če se vržeš v te vode. Ampak recimo da bi imel kot praviš “botra”, ki bi te prebijal naprej. Da! bi prodal več plat. Ampak NE toliko da bi pokril stroške takega “botra” (boter pač stane). Ne pa zato, ker plata niti slučajno ni imela možnosti doseči ravni brizgalne. In to in samo to je povod za moje komentiranje tlele. Pač želim samo, da bi namesto jamrarij nad trgom MOGOČE malo kritično ovrednotil samo plato iz vidika moneymakerstva. Ponavljam: primerjaj razlike med sabo in ostalimi (predvsem z vidika načina trženja in naslavljanja publike pa tudi samih komadov), pa boš bližje realnosti “neuspeha”. (čeprav ponavljam že tretjič si kar se mene tiče že samo plato lahko šteješ za hiperuspeh).

 35. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Disciple, spet se malce motiš. Še posebej glede reklamiranja in promocije za plato ter za predstavljanje le te publiki. Vse to je bilo genialno zastavljeno in je tudi doseglo svoj namen. Bilo smo zelo znani in prisotni povsod, kjer je bilo mogoče. Tukaj torej ni nihče zgrešil. Kljub temu, da plata ni bila totalno komercialna in da ni šlo za harmoniko in takrat popularno dance sceno. Šlo je za skuliran rap brez obremenjevanja in teženja in tak je bil tudi imidž vsega skupaj. Zadeva je ratala in sploh mi ni panike, da nismo prodali tolko kot smo, saj navsezadnje redko kdo danes kaj proda zaradi interneta. Želel sem le povedati, da igra ni bila poštena in da so komad ponekod zavrnili z obrazložitvijo, da ni primeren, vrteli pa so druge, ki so bili tematsko zelo podobni. Isto je bilo v trgovinah. Na police so dali ves drek, pri meni pa se je ustavilo. Samo to me moti, ker me res zanima kaj bi bilo, če bi bilo tako kot bi moralo biti. Kaj veš, morda bi danes samo od glasbe živel. In potem sem na radie poslal drugi komad z naslovom Kje je moj ati. Nihče ga ni štekal. Jebat ga, raje so vrteli Nema sunca, ki je sicer zlo kul, a povsem navaden. Ati je bil čisto drugačen in očitno pred časom. Pa naj se tole sliši še tako samohvalno. Kar je res, je res.

  In jasno je, da sem vedel v kaj se spuščam, toda vseeno nisem vedel, da je taka umazana igra in da je najlažje reči, da komad ni dober, da te kao zbijejo na tla in ti naj bo jasno zakaj te ne vrtijo.

  Isto je bilo pri mojemu frendu. Je čisto neznan in je imel hudo dober komad. Dal ga je na radio pa ga niso vrteli z obrazložitvijo, da mora še malo vaditi in da ni dovolj dober. Smešno, glede na to, da so isti dan vrteli Skater in Domna Kumra.

  Disciple, ni panike, a res mi gre na kurac ko so pametni le ljudje, ki nimajo pojma in ki ne zaštekajo razlike med drekom in neko stvarjo, ki je bila daleč od tega, pa ni ratala samo zato, ker je bila kuhna.

  In če nekdo nekaj takega reče za svoje delo, mu ti ljudje itak rečejo, da je budala in da ne ve, da je totalni poden in da zato ni čudno, da ni uspel in da pač druge krivi.

  Jebemti, kot da ne vedo da res obstaja to, da nekdo ni uspel zato, ker ga niso pustili, ne pa zato, ker je bil slab.

 36. Buba pravi:

  te oddaje z ugotavljanjem besed in napak v sliki, ko me mora voditelj 100/uro sam s sabo pogovarjat, itak od začetka totalno zgrešene…na dsf-u sprobavajo z nagicami, pa je še vedno kriza…
  iztok, žal te je trenutno na našem koncu zaslediti le v tej oddaji…tako da nekih voditeljskih sposobnosti se tu ne da pokazat, rekla sem ti samo da me kot voditelj s pomočjo teda šova ne prepričaš, druga pa ne poznam…sem pljuvala morda po čem drugem, česar nisem vidla? nein… je pa RES kind-a-magic, da lahko človek od vodenja oddaje takega formata živi in preživi…
  za petje in igranje v javnosti pa bi po mojem (konzervativnem) mnenju blo potrebno, da je izvajalec deležen vsaj osnovne glasbene izobrazbe…malo not je treba poznat pa vsaj osnovno glasbeno šolo mogoče imeti narejeno…velina pa tako ni glasbenikov, ampak so zabavljači zdolgočasenih množic…
  tvoj blog pa mi je še vedno všeč, le v 60% se ne strinjam s tvojimi recenzijami filmov…ampak hukers, okusi so različni, tudi pri filmih…
  kar sem rekla sem rekla, vztrajam pri svojem,se ne posipam s pepelom…

 37. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Buba, kaj bi moral početi v taki oddaji, da bi te prepričal?
  Misliš, da bi bil kdo drug boljši?
  A nisem čisto drugačen od vseh ostalih, kar pomeni, da se zezam in delam iz nemogočega gledljivo ter zabavno oddajo?

 38. Disciple pravi:

  “ljudje, ki nimajo pojma in ki ne zaštekajo razlike med drekom in neko stvarjo, ki je bila daleč od tega, pa ni ratala samo zato, ker je bila kuhna.”
  Tole zdej leti name? al kaj… Pa tudi če ne mi res ni kristalno jasno kako lahko kaj takega zapišeš. Skratka nekdo ki se mu tvoj komad zdi drek je pač bebec ki ne loči kvalitete od sranja?!?!?!?!?! Torej po tej teoriji lahko tulim eno črko v mikrofon, medtem ko nekdo za mano tolče po loncih in to posnamem. Zadeva nato postane dobra le če divje zatrjujem kako je stvar izjemna in kako bi uspela, le če bi publika bila na kaj takega pripravljena, nakar čez 5 let najdem bend, ki ima v spotu lonce in rečem. Lejte jih!!! Zdaj počno to kar sem jaz nekoč počel. Ob čemer je popolnoma nepomembno da ustvarjajo boljšo in BISTVENO DRUGAČNO in tržno bistveno bolj privlačno muziko, kot sem jo sam?
  Lej če ne zmoreš niti za sekundo pomisliti, da je MOGOČE s tvojo muziko nekaj narobe potem imaš, kot sem že zapisal prvič, resen problem z manjkom samokritične refleksije. Če pa to počneš zaradi svoje medijske podobe potem ponavljam to spoštujem.
  In če že tako ceniš Simona Cowella, lahko mogoče kdaj pomisliš, kaj bi on rekel, ko bi mu prinesel na avdicijo kakega ginekologa. In verjemi. Imel bi hudo prav.

 39. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Disciple, Simon Cowel bi se zagotovo valjal od smeha :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !