Blog o takšnih in drugačnih lulčkih

16.01.2008 ob 01:44

Je velik penis res pogoj za dober seks? Imate kompleks, ker nimate velikega?

 

55 komentarjev na “Blog o takšnih in drugačnih lulčkih”

 1. ZigaK pravi:

  Hja, moški ti ne bomo znali kaj veliko povedat, jaz imam recimo izkušnje samo z mojim.

 2. rockstar rockstar pravi:

  Joj, dajte si že enkrat zapisat nekam. Ni važna dolžina ampak je bolj važna debelina!
  Večji tič je pač debelejši od manjšega – logično ne?

 3. katarina katarina pravi:

  :) zdej ti bodo pa vse napisale, da je važna tehnika in ne velikost penisa … :)

  vagina oz. nožnica ali pač luknja kot taka v normalnem stanju skoraj nobena ni velika (ne bi vedela koliko se pri porodu res raztegne, ker nisem nikoli rodila). ko začnem seksati je tudi meni 18+ vrh glave, prej preveč kot premalo. ko pa seksam nekaj časa in se moja nožnica raztegne in vlaži pa je 18+ ravno prav, da ga še po pol ure ali eni uri čutim, da ne morem rečt : ej, kje ga pa imaš? a je še noter? :) :) to se mi je pri 16- dogajalo in je bilo mal … ne vem glupo seksat, če ga ne čutim do konca, če nimam občutka, da sem “polna”, če hočeš. mene pač to, da se penis zabija v maternični vrat, vzburja (da ne rečem, da doživljam orgazme in to non stop, če je penis dovolj dolg).

  torej … tistih 18+ je predvsem in samo tehnična zadeva. zelo pomembna očitno, ker brez nje ni točno določenih užitkov, mojih, seveda. in zato se z nekom, ki ima po mojih merilih “majhnega” – pa za sosedovo majo čist dovolj dolgega, ne pečam. škoda časa.

 4. mica mica pravi:

  ko se določeni pričnejo pogovarjati o t. i. “velikosti”, pomeni le dvoje:
  * da niso še niko sexali
  * da sexajo kar naprej, vendar nikoli s čustvi
  Sodim med tiste, morda še zadnje, romantičarke tega sveta, ki jih dolžina & širina in bogvedi kaj še, enostavno ne zanima. Važen mi je moški kot ČLOVEK, kot nekdo, ki bo znal najprej napolniti mojo dušo & srce, potem šele tiste druge reči.

  In če lahko skromno dodam: ženska, ki se diskriminacijsko obnaša do teh, že omenjenih moških atributov, istočasno priznava, da ji moški najprej in v prvi vrsti pomeni objekt. Za izkoriščanje.
  Zato, da pa bo v moškem lahko videla tudi osebo, pa bo morala čustveno in socialno še malo odrasti.

  Moje mnenje je, da naj pameten moški beži od ženske, ki gleda naj le skozi centimetre, naj se ne obrmenjuje s takimi malenkostmi, naj nek odnos raje gradi na ljubezni, spoštovanju, razumevanju, toplini in nežnosti.

 5. ZigaK pravi:

  Bravo mica :)

 6. Sonči pravi:

  katarina, nočem ti solit pamet, ker sama najbolje veš, kaj ti paše in kaj ne, ampak če seksaš z moškim, katerega penis po pol ure ne čutiš več, očitno seksaš z mrtvakom in seksualnim analfabetom, ki ne ve, da seks ni samo nabijanje, temveč je potrebno uporabiti tudi malo domišljije in spremeniti položaj, menjati frekvenco, stimulirati tudi druge erogene točke itd. Moj fant (naj mi oprosti, kar bom sedaj napisala) ima po merilih tukajšnje debate pravega liliputanca, saj erektiran meri nekje 12 cm, ampak me vedno zna (z njim) brez težav spraviti do orgazma, če je treba tudi v 10 minutah. Sem pa hodila tudi s človečnjakom, ki je imel 20+, ampak moram reči, da z njim v postelji nisem zdržala več kot 20 minut, ker se je užitek spremenil v bolečino, on pa tega nikoli ni opazil, ker je bil očitno prepričan, da bom že samo zaradi njegove dolžine orgazmirala do onemoglosti. Tako da vsaj zame je veliko več v tehniki in občutkih, kot pa v dolžini.

 7. katarina pravi:

  sonči: sem eksplicitno napisala, da to, kar paše meni, ni rečeno, da paše tudi drugim. zase pa menda vem, kaj mi paše in ker nisem imela samo enega tipa (ali dveh ali 10) zelo dobro vem, kaj meni osebno paše in 12+ mi ne paše oz. je zame premajhen.

  mica: če je važen samo človek in ne vse ostalo … zakaj pa se potem vse ali večina stvar iverti okoli velikih penisov in jošk?

 8. Morska pravi:

  Čisto odkrito… ni ravno super, če je “lulček” majhen, a vprašanje je, kaj to pomeni majhnost. Povprečna velikost moškega spolnega organa naj bi bila okrog 15 cm v otrdelem stanju, kar je nekako čisto optimalno, cm gor ali dol pa se tudi ne pozna kaj preveč.
  Moja izkušnja: nisem še imela kakega t.i. orjaka nad 18 cm in si niti ne predstavljam, da bi ga imela, ker pač težko gre cel v usta. Imela sem izkušnjo z moškim, ki je bil malce bolj skromno obdarjen, kar priznam, da se je včasih poznalo, vendar se je z večjo aktivnostjo to porazgubilo. Dobra stran pa je bila, da je šel komot v usta. Še najbolj je pa ta majhnost prišla do izraza, ko sem po tem bila s tipom, ki je bil konkretno bolj obdarjen, a to je bilo samo zaradi “konkretne spremembe”.
  Se pa strinjam, da raje primem debelejšega in krajšega kot pa dolgega in ozkega. Sicer pa kot je rekla ena izmed predhodnic… če je seks združen z ljubeznijo, se to zlije s celoto, tako kot najbrž velikost prsi pri ženskah.

 9. rockstar rockstar pravi:

  katarina sem s tabo glede tega. Vsak naj orgazmira po svoje – vsakemu paše nekaj druga.

  katarina je pač malo sadomazo. ;)
  :D

 10. mica mica pravi:

  katarina, odgovor na tvoje vprašanje je sila jasen in nedvoumen: zato, ker so veliki joški & velik penis komerciala, nekaj, kar prinaša neprimerno več pozornosti kot pa tisto drugo…… ko ni važno, ali ima ženska veliko rit, majhne joške, siveče lase, čuden nos……in da ima moški malo trebuha, krive noge, velika stopala, plešasto glavo, ogromna ušsa, majhen lulček…..

  Tisto prvo je pač pesek v oči ljudem, ki niso sposobni ljubiti, ki jim je mar le za zunanjost, za “šelesteč papir in ustrezno pentljo”….

  In če pogledaš v realno življenje, imaš občutek, da živijo srčeno in zadovoljno le t. i. “popolni pari”, karmo naj bi, po tvoje, sodil tudi velik lulček in ogromni joški?!
  Še zdaleč ne!

  Kot jaz poznam življenje, pa se mi zdi, da ga zelo, zelo dobro, se sreča in zadovoljstvo skrivata v povsem drugih “malenkostih”…v tistem, kot semnapisala že zgoraj: kar ti najprej napolni dušo & srce, in šele potemk tisto hm..”drugo”.

  Med tistimi, ki jih poznam, so pari, za katere se tudi sama včasih vprašam, kaj, za vraga, ju drži skupaj: Mogoče je ona izrazito “grda” (po teh obrazcih, ki nam jih zadnje čase filajo), ali pa je on …nemogoč. pa vendar: ko sem pet minut skupaj z njima, dobesedno “začutim” njuno toplino in medsebojno energijo….

  Žal je pa res, da veliki joški moškega okupirajo le kratek čas, in mislim, da se tak zasvojenec celo prej strezni in prileti na realna tla kot ženska, ki je mahnjena na velike lulčke.
  Vsaj kaže tako :-)

 11. rockstar rockstar pravi:

  Mica popolnoma se strinjam s tem kar praviš – ljubezen bi morala biti slepa. In se mi zdi lepo, da obstaja nekdo, ki verjame v to (taki smo nažalost danes že prava redkost). Vseeno pa se mi zdi, da preveč izključuješ ljubezen in seks. Kaj ne seksamo vsi? Ne ljubimo vsi posteljnih užitkov?

  Ko imaš nekoga zares rad do te mere, da se mu lahko odpreš 160% potem je seks z njim nekaj najlepšega in najboljšega. Si lahko nasty as hell pa bo to še vedno nekaj lepega – ker to počneš z osebo, ki ti pomeni vse na svetu.

  Zato ne razumem zakaj te to tako zelo moti. NJEJ paše nekaj druga kot tebi in to tudi pove. Tukaj ni nič sramotnega, kvečjemu je pohvalno. Še vedno se namreč redkokdo zna odkrito pogovarjat o seksu.

  Relax, ne bodi tako stroga.

 12. mica mica pravi:

  ojej, a ti tkao stroga delujem?
  trdim le, da dolžina NI pogoj za nekaj lepega.
  Kot veličina joškov NI pogoj za ….karkoli že.

  Veš- nekaj je iluzija, nekaj, ob čemer se tudi jaz zabavam, velikokrat tudi pohecam, zakaj pa ne, nenazadnje sem “znana” po tem, da ne šparam jezika, pa da le-ta zna biti dokaj oster in zabaven tudi s tega področja :-)

  Povsem nekaj drugega pa je realno življenje, tam so pa IDEALNE MERE zelo redko videne. in po tej logiki bi bila partnerstva v katerih ima on dolgega, med najbolj srečnimi…pa misliš, da je temu res tako?!

  koliko moških, ki jih ženske obiramo ob kavi, je tuid meni všeč, pa včasih obiramo tudi ta del telesa :-)
  ampak….na kraj pameti mi ne pade, da bi se za nekom “metala” samo zato, ker to ima…..
  žal- po moji logiki- to delajo samo kure.

 13. ZigaK pravi:

  bravo mica

 14. rockstar rockstar pravi:

  eh, you’re just jealous. :D

 15. katarina pravi:

  rockstar: jaz nisem nič sadomazo. zakaj bi bila? ker imam rada večjega od 15?

  morska: ti ga imaš rada celega v ustih, jaz pa v tem ne vidim prav nobenega užitka. :) sej sem ti že napisala kaj pravi moj ljubi. po domače : kurac je za pičko, ne za roko. :) blagor meni.

 16. Zvita T.v. Zvita T.v. pravi:

  Sama prisegam na zlato sredino. Imela sem to srečo, da sem bila z nekom, ki je imel kar orng batino. Pa nisem mogla. Nisem uživala, vse me je bolelo, in sem vse skupaj poslala nekam, in njega in njegovega tiča. No, ne dobesedeno :)
  Pr men ne drži to, da ni važna velikost ampak tehnika. Kam si naj vtaknem 25cm? In kaj naj počnem s sedmimi cm? Mora biti ravno prav. Tako da mi ugaja. Seveda tudi tehnika..
  Pa ne me zdej spraševat koliko je ravno prav, ker pač nism frik z metrom sred noči v roki, medtem ko on spi.. sprašujem pa tudi ne. Če je ok, je ok pa pika. Če ni..
  In če ti nekaj ne paše. Če nisi zadovoljen z njim, tu mislim na velikost in tehniko, pač sex nasploh v vzezi.. potem tudi druge stvari v razmerju ne morejo laufat.
  In tiste, ki trdijo da jim je vseeno kakšnega ima, po mojem skromnem mnenju še niso doživele THE seksa in THE orgazma, in so se ljubile pri svojih 30ih samo z enim ali dvema..

 17. Zvita T.v. Zvita T.v. pravi:

  http://zvitafelgna.blog.siol.net/2008/01/13/ne-bi-mi-smela-rect-da-mam-malega/
  Evo, tule pa še nekaj na tole temo, da se mal narežite ;)

 18. pantera pantera pravi:

  No, tudi jaz sem imela to “srečo”, da sem doživela od najmanjšega do največjega. Pri najmanjšem mi je bilo vse skupaj smešno – kaj pa naj delam z njim. Je pa res, da mu je lahko prihajalo en za drugim tudi do 10x zapovred. Pri največjem sem ga vprašala, kam naj to spravim. Bilo je grozno – bolelo je zelo. Prisegam na debelino in normalno velikost. Pa sori – na tehniko. Kakorkoli se tipi vadite na velikost, je tehnika ful pomebna in pa poza.

 19. roza pravi:

  ne prevelik, ne premali, ravno pravšnji mora bit… v 22cm ali več, vsaj zame, da ne bo kdo rekel, ni užitka, no pa tudi v 10cm ne :-)
  v glavnem je pa tudi tu važno, da ga moški zna uporaljat, ne samo zato, da ja ima.

 20. Nina pravi:

  15, 16 cm dolg in primerno debel že mora biti. In pa, da ga fant zna uporabljati in je vzdržljiv.

 21. ajda pravi:

  jaz bi rekla takole, ce ze moski ocenjujejo zenske prsi, zadnjico, ustnice in se bi se naslo, na kaj osredotocijo svoje misli, smo zenske pri tem ocenjevanju malce prikrajsane. Tisto, kar je pomembno je skrito ocem in sele takrat, ko ga zacutis v sebi, lahko sodis. Ni pa seveda vse v cm , kar radi govorimo, v bistvu pa ima vsaka zenska rada v sebi nekaj, kar zacuti in kar jo seveda zadovolji.
  Smo pa seveda spet na zacetku. A pomeni velik ze “garancija”, da bo tudi dober v postelji, da bo znal zadovoljiti? Mislim, da ne, bolj se bo potrudil tisti, ki je v poprecju med 15 in 18 cm (morda sem malo zvisala poprecje). In smesno je razmisljati samo o velikem, da te zapolni, pa da te potem boli in nimas od takega sexa nic, ce si ga seveda prej ogledas, se ga sigurno ustrasis in samo razmisljas, kdaj te bo zabolelo. Je to uzitek? Mislim, da ne. In moskega kot partnerja ne zbiras po velikosti tica, pomembno je se vse ostalo, ceprav je seveda pogled na nepreskromnega korenjaka vabljiv in obetajoc, seveda pa, kot receno, ni garancija, da bos v devetih nebesih. In ce potegnes vzporednice, velik tic, pa ostalo na moskem kot nic, odlocitev? In ce se ze gremo, kako je pomembna velikost, debelina, a ne bi bilo potem najbolje, da bi moski imeli te podatke lepo zapisane in ze pred prvim zmenkom, posteljno igrico, pokazali, koliko jih je v hlacah. No, to je malo za salo zapisano. Res pa je, da je moski, ki ima v nabreknjenem stanju pod 10 cm lahko nesrecen in sanja o velikem…
  tisti pa, ki mu ga je podarila mati narava nad 24 , pa verjetno veckrat nesrecen.
  In ce mene vprasas, med 15 in 18 ali pa morda se kak cm ali dva plus ali minus:))))))).

 22. quintus quintus pravi:

  Celotno stvar je potrebno pogledati tudi iz drugega zornega kota – tudi ženske imajo večje ali manjše, širše ali ožje “špranjce.” Tu, kakor pri tičih obstajajo v In tudi od tega zavisi stvar. Tiste, ki imajo večje pač rabijo velike. S takimi tudi ni poseben užitek seksati, če nimaš ravno konjskega. Sam sem že seksal tako z širšo kot z ožjimo in pri prvi sem imel občutek, kot da natepavam ohlapno papirnato vrečko. Totalno brezveze. To tudi pojasni, da nekatere resnično potrebujejo oslovske.

 23. ZigaK pravi:

  A je kdo bral botra? Sony je imel baje takega.

 24. Ajda pravi:

  Jaz sem se že razpisala o tičih tako ali drugače, sploh o “orjaških tičih”. Grozno velikih nimaš kam za dat, premajhni pa tud niso glih. Sam punce ne obupajte prvo sekundo. Morte vedet, da se majhni v mehkem stanju zelo povečajo, ko so trdi. Veliki pa se ne za toliko.

  :-)

 25. simonarebolj simonarebolj pravi:

  Jah, spet mi je všeč komentar quintusa. Ker je res tudi to pomembno. Tudi ženske nimamo vse enakih pičk. Imamo manjše in večje. Nekatere se bolj raztegnejo kasneje, nekatere manj, ampak to je odvisno tudi od drugih zadev. Puncam priporočam, da prakticirajo lulanje v postankih, tako se obdrži prožnost, da ne boste pri štiredestih kot razvlečene cote med nogami … hehehehe … Imamo tudi različne klitorise, manjše, večje, sramne ustnice. Nekatere bolj bingljajoče navzven, nekatere po quintusovo … bolj špranjice itd. Pri ženski je odvisno tudi, koliko je vzburjena, s tem sorazmerno se razteza in vlaži lulika (kako debilen izraz). Nekatere se zelo mokrijo, nekatere ne toliko. In ja, velike hrepenijo po večjih kurcih.

  Največji problem imajo tiste, ki od začetka sicer niso prav velike in jih orjak lahko boli, kasneje ob pogostem in učinkovitem seksu pa tipajo, ali je sploh kaj notri … hehehe … Take bi rabile moškega, ki ima najprej 15 ali celo manj, kasneje po potrebi pa mu zraste vsaj na dvajset … hehehehehe …

  Seveda je pristop, emocije in tehnika najpomembneje. Občutek za perverzijo itd.

  Zanimivo, da ni padla nobena beseda o vizualno ugodnejših kurcih in pičkah. Pa obrezanih in neobrezanih, obritih in manj obritih. A to ni nič važno?

 26. quintus quintus pravi:

  @ simonarebolj – res je! Lulike so lahko lepše ali grše. Meni osebno so tiste bingljajoče navzen manj privlačne od mojih priljubljenih špranjic. Nasploh imam pri luliki vsega raje manj kot več. Tako je s temi stvarmi.

  O tičih pa ne bi znal kaj prida povedati. So mi pač smešni. In razen tistih res strah zbujajočih, ki delujejo kot da bi bili transplantirani z kakšne živali, so si kurci dokaj podobni.

 27. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Luka, res je, Sonny Corleone je imel velikega kot konj. Ko so ga ustrelili, so morali za njegovega tiča ziher narediti še eno krsto.

 28. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @quintus
  O, fajn, imam špranjico. Juhu! Lula je na sploh taka mesna zadevščina, občasno še krvava, kot jetrca na pultu, ja … hahahaha … S tega aspekta je lulek že v difoltu bolj estetski, čeprav, se strinjam, smešen izrastek. Se razlikujejo po obliki, ukrivljenosti, barvi, kapici … In ja, konjev kij tudi mene ne fascinira prav nič. Špranjica je tudi proti … hehe …

 29. horaci pravi:

  Narava je poskrbela za vse. Črnci imajo že kar status velikih. res je, zato ker imajo črnke tudi največje špranjice. Potem smo belci, ker imajo belke ženske manjše od črnk. Na koncu pa so azijci, zopet v sorazmerju. Govorim seveda o povprečju. Odstopanja so pa pri vseh. Zato je narava poskrbela za različnost. Govoriti o dobrih tičih je hudo narobe, ker je vprašanje relativno. Za ozke špranjice so mali in so vse navdušene, velike pač potrebujejo veliko. Narava še ni poskrbela za dobrega tiča. Dober bi bil samo takšen, ki bi se bil v stanju prilagajat špranjici glede na njene potrebe, kot tudi dolžine samega sexa. Moje izkušnje govorijo, da si za neko damo lahko predolgo aktiven, druge bi imela zopet v nedogled. Ene prisegajo kot Katarina na velikost 18+. te so pač globoke. Ene umirajo za pravim tičem tako močno, da prenašajo celo bedake, druge dajo hitro na hladno tiča, če ni v kompletu človeka. Resnično samo različnost nas izpolnjuje tako, da pridemo vsi na račun. Pri vsem povedanim pa še je eden faktor zelo pomemben o katerem smo malo rekli, to so čustva. Če ženska resnično ljubi so nam marsikatere napake spregledane,centimetri odpuščeni in obratno. Razen izjem kot je Katarina lepo povedala visok, kosmat, temni lasje 18+ vse ostalo ni toliko pomembno, temu jaz pravim pomanjkanje globjega razumevanja razmerij. Osnova za dober sex je krasna veza, prilagodljivost partnerju in seveda na koncu dober ptiček, ki je v pravem gnezdu.

 30. turbofolker turbofolker pravi:

  zanimiva objava :lol:

 31. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Turbo, kaj pa tvoj? So punce zadovoljne z njim ali pravijo, da mu kaj manjka?

 32. turbofolker turbofolker pravi:

  jaz sem očitno prekoču ta del pubertete (obremenjevanje z dimenzijami) :lol:
  Do zdaj nisem dobil nobene negativne kritike :lol:

 33. Samponsky pravi:

  Meni se zdei zanimivo ko tkole prebiram vaše razglabljanje. Ni vse v penisih in njihovih dolžinah…. imamo roke, jezik ! zelo pomeben element in veliko domišljije. Osebno še nisem spoznal ženske, ki bi bila nezadovoljna z mojim stojkotom, pa sem čisto povprečno obdarjen. So pa vse pohvalile moje ustne sposobnosti, ki baje mejijo na virtuoza z jezikom. :) … Unih k so dale dva poroda mimo se izogibam, ker rabjo osle :) , ni daleč od resnice…..

 34. holandjanin pravi:

  Ej Simona, že dolgo se nisem tako nasmejal…lulika (kako debilen izraz)+mesna zadevščina.
  Kar pa se velikosti tiče, pa velja tudi obratno. Sem imel enkrat eno punco, k je mela tako ozko, da je bla prava katastrofa(boli, nič užitka). Sicer zaradi ene same ne morem posploševat, ampak vseeno mislim, da je zlata sredina v večini primerov garant kompatibilnosti. Pa perverzija…hehe

 35. Djubre pravi:

  to je smešno. dokler se nisem soočil še z drugimi kurci, sem mislil, da imam zelo malega. potem sem dobil čisto drugo predstavo. cca. 14 cm in to je zgornji povprečni rang. 18 cm imajo redki, redki.

 36. Tina pravi:

  hm
  vecina tipou s kerimi sm js bla so mel okol 17, 18
  tko da res ne vem kje si ti nasu ta zgornji rang :)
  sicer mas ksne k majo tud 11, sam to je na sreco bl redkost ;) vsaj po mojih izkusnjah
  js pravm, da mora bit vsaj tm nek 16, da se da kej z njim pocet
  ok prebolim se ksn cm mnj, ce mi je res neki do tipa
  sam to je pa meja :D
  hehe
  seveda, ce tip zna ;)
  ce je pa tko al tko lesen pa itq brezveze
  sam sej fantki ne sekirite se, poznam eno beybo, k ma rada mejhne pa to
  tko da se za usazga neki najde ;)
  mas tud ksne k majo rade izkljucno nad 20 cm :D
  kar je za moje pojme velik prevec, sam ok
  ene pac majo placa :D
  sm pa slisala za neke tablete, k naj bi kao pomagale tistim, k niso glih obdarjeni pa neke vaje k se jim rece jelking al neki
  sam ne vem vec zakwa so dobre
  ce koga zanima ;)
  lol

 37. Blazz Blazz pravi:

  lol tina, ker bulšit. tip z 14 cm seprav sploh ne gre u tvoj rank, in ga boš pustila zarad tega. bravo!
  mislem kere budalaštine padajo u teh komentarjih ej..

 38. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Blaž, je tvoj 14 cm velik? :)

 39. Blazz Blazz pravi:

  Hehe, ne ni ravno 14, je pa blizu ja. 14 sem napisal bolj zaradi tega ker je Djubre napisal da je to zgornji povprečni rang, tina ga je pa čist demantirala potem na tej podlagi.
  Uglavnem sem hotel povedat da sem se fino nasmejal ko sem bral vse komentarje, ker glede na to da so večinoma komentirale odrasle osebe…mislem, jezus kristis no! :lol:

 40. maja pravi:

  a spet o tičih :lol:

  prvo kot prvo je za žensko veliiika razlika, ali ima 5 otrok ali nobenega. in seveda genetske zadeve – ena ima “krajšo”, druga bolj globoko. torej, prave velikosti (dolžine) NI. in pika.

  neki 10-urni sex maratoni “tantričnega fuka ala sting” recimo tudi niso po mojem okusu in težko določim, kaj je ko “seksam nekaj časa”.

  mi pa veliki penisi definitivno NISO všeč. povprečna velikost (kar je baje do 13,14) meni najbolj paše in nasledni dan se ne počutim, kot da bi me kdo nataknil na kol, ko ne vem, kje imam levo in kje desno ledvico… :lol:

  nikoli še nisem imela tipa, ki bi imel premajhnega, da me ne bi zadovoljil, sem si pa pri parih želela, da bi imeli manjšega.

  mica se pa, mimogrede moti. mislim, da bi vsaka ženska težko prenesla moškega, ki ima 40 ali 4cm velikega (kar so seveda ekstremi, kar pa ne pomeni, da ne obstajajo). lahko je nekdo super in oh in sploh človek, ampak če mu vsakič pride, še preden mi ga vtakne, mu njegova bleščeča osebnost na dolgi rok ne pomaga. meni seks ogromno pomeni, in če je nekdo ljubeč človek pa nima pojma o tem kako me kresnit tudi po daljšem času, zaneslivo ne bi želela z njim ostati celo življnje.

  ker pa (VEČINOMA) ženske postavljajo druge tvari pred seks, imamo pa tečne babnice, ki hočejo vedno met prav… :lol:

 41. djolyyyyyy pravi:

  100 ljudi sto cudi

 42. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Djoly, sto ljudi, sto kurcev :)

 43. Mariborčan pravi:

  Hja ma kaj naj rečem na te govorice?
  sm pomotoma zasel sem ampak se mi je zdelo vredno prebrat k sm se kr dost nasmeju;)!

  Dam pa nek nauk-s svojim se ne bi mogu hvalit glede dolžine-nekje 14 cm, kilometrine mam kr dost za sabo, tk da se meni zdi da lahko tudi zadovoljiš punco z malim (po 2 urah ponavadi zaspi k ubita saj nc vec ne more -˝pofurana do konca˝). Zato ne sekirajte se tisti k ste v istem rangu k jst ker nisi ti kriv, zato daj pri sexu vse od sebe pa bos vidu da si lahko tudi z malim CAR.

 44. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mariborčan, strup je v majhnih flaškah :)

 45. Hotimir Hotimir pravi:

  Gartner, kako dolg je pa tvoj???

 46. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tega pa ne boš nikoli izvedel :)

 47. ketna pravi:

  Jaz osebno si tega nisem nikoli meril, res ne. Upam, da tudi kakšna punca ni šla merit med spanjem=D Hehe:P Drugače pa je pomoje tako, da če nisi seksualno potešen zveza pač ne more biti dobra oz. ne more trajati.

 48. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina M je na to temo spisala zlo okej zapis:

  http://tinamalina.blog.siol.net/2007/07/31/kvaliteta-ali-kvantiteta-ljubimcev/

 49. Niko Brumen pravi:

  Zanimivo. Najlepše pa, da presenetljivo pošteno – nisem utegnil prav vsega prebrati, a ključne tekste sem najbrž našel.

  Morda kakšna dorobna zanimivost_

  - orgazmi z le glavico, vse drugo ostane zunaj: ženske norijo od koprnenja. Najbrž gre za podobno vrsto užitka kot s tistimi “odvečnimi centimetri”, ki pa za razliko od tehnike glaviča povzročajo tudi bolečino in ne nujno le koprnenja;

  - kilometrina: 15 cm tri ure ali 20 cm deset minut’ Zanimiva primerjalnica.

  - število numerc: petkrat s krajšim ali enkrat z daljšim?

  In še kopica fines, ki so v življenju lahko prav zanimive (recimo, da bi se tule odprla vprašanja o krožnih gibanjih, spiralnih gibanjih, menjavami hitrosti, različnimi hitrostmi ven-nor, sistemu pričakovanj gibov in gibanja, dodatnih stimulacijah s posebnimi dražljaji (seks ni le in zgolj lulček) itd.

  Kaj pa frčafele? Zakaj moški iščejo frčafele, ki krepko objemajo in stiskajo lulčka in se razžlampanih velikih lukenj izogibajo celo s tem, da gredo k sosedi (rit misli, heheh) iskat bolj poln kontakt?

  Kopisa nedorečenih dejstev – SEKS JE PAČ CELOTA IN NE POSAMEZNOST.

  Pa lep dan!

 50. Jasna pravi:

  Brezveze ti tisti zapis, ker se itak ve, da je velikost važna. Važen je tudi obseg. No takole bom povedala tudi pri velikosti navzgor so omejitve. Ni ravno fajn, da je francoska štruca. In pri velikosti navzdol, ni ravno fajn, da je dvocentimetarski.

 51. David.Pelko pravi:

  Jasna, ti nimaš pojma.

  Preberi si, kaj je napisal Brumen. :)

 52. Niko Brumen pravi:

  Pelko, se mi zdi, da sem povsem točno ugotovil, kaj manjka najini komunikaciji, da je vedno v nekih amplitudah: totalnost, ki jo daje osebni stik.

  :) )))))))))))))))))

 53. nejc pravi:

  kaj ti pomaga hamer,če ne znaš tučt..bolje met šraufnciger pa redno in kvalitetno šraufat..

 54. nina pravi:

  Kaj pa obrezani/neobrezani ?

 55. Niko Brumen pravi:

  Malo obuditve teme?

  Obrezan vs neobrezan? Bo treba predvidevati in improvizirati – morda bi le kakšna ženska, ki tako dobro obvlada, da dobro opazuje, a slabo uživa, vedela ustrezno odgovoriti?

  Neka mnenja o tem pa najbrž ima vsak od moških: tako neobrezani kot obrezani. Bi rekel, da so obrezani po naravi dejstev brez posebne nege bolj čisti. S primerno nego pa oboji enaki.
  Porivanje? Tako od oka bi za moške rekel, da se da z obrezanim kanček bolj uživati, da pa po defaultu traja dlje z neobrezanim. Lažje in brez bolečin se da zanesljivo prodreti z neobrezanim – kaj je pa za žensko bolj intenzivni užitek, pa naj verzirane gospe in gospodične napišejo.

  Uhhh, – brez skrbi, saj se ne bom razpisal. :D