Zakaj ženske delajo iz muhe slona?

11.01.2008 ob 17:31

Če bi odprli faks, kjer bi se lahko diplomiralo iz Delanja slona iz muhe, bi vse ženske dobile čisto desetko. To je res njihova domena. Moški tega ne znamo. Moški točno vemo kdaj je slon in kdaj je muha. Ženska v vsaki muhi vidi slona in se potem obnaša kot da ji je ta slon stopil na glavo. Včasih res dobim občutek, da nismo iz istega planeta. Na moškem planetu je slon velika žival, muha pa majhna. Na ženskem pa živijo samo muhe, ki očitno oponašajo slone.

 

15 komentarjev na “Zakaj ženske delajo iz muhe slona?”

 1. pantera pantera pravi:

  Fajn objava, smešna pa to, ampak malo pretiravaš.

 2. kitsune kitsune pravi:

  100 ljudi = 100 čudi, ne moreš ravno vseh žensk pometat v isti predal :neutral: , torej lahko ženska po eni slabi izkušnji z enim tipom reče, da so vsi prasci, to je omejevanje…

 3. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Pantera, malo, veliko pa ne :)

  Kitsune, saj jih ne mečem, povem kot je in sama dobro veš, da je tako :)

 4. kitsune kitsune pravi:

  To so samo vaše domneve :razz:

 5. nevenka nevenka pravi:

  Če ženski močno stopiš na žulj, lahko pričakuješ, da naredi iz slona muho. Špljock!

 6. ajda pravi:

  jaz bi rekla, da imajo senzorje naravnane na najbolj občutljive frekvence in zaznajo vsako , še tako neslišno vibracijo. Vsaka podobnost z netopirkami zgolj naključna:))). Sicer pa, a ne bi bilo dolgočasno na svetu, če bi ne bili kontrasti?

 7. Jazzy pravi:

  Bom govorila samo zase, da ne bo tlačila vseh v isti koš. Je res včasih naredim iz muhe slona in se šele pol zavem, ko je vihar že mimo :D Včasih pa pomanjšam problem iz muhe v mravljo :D Vse odvisno od trenutnega razpoloženja in od tega, kao so mi bile stvari predstavljene. V večini primerov pa štejem do najmanj 10 preden skočim, glih zato, da se izognem temu, da mi stoji slon na glavi :D to verjetno pride z leti, da malo razmišljamo, preden skočimo. Je pa res da nejvečkrat nardim slona in najbolj mi pridejo do živega stvari, ki so povezane z nekom, ki mi nekaj pomeni. Če me nič ne briga se mi slona sploh en da delat :D

 8. simony simony pravi:

  Mal mormo, a ne?

  :)

  “Včasih res dobim občutek, da nismo iz istega planeta.” S tem se strinjam.
  Super si to pogruntal! Smo prav različna bitja…

 9. tadeja tadeja pravi:

  hihi, nevenka, se strinjam s tabo :D
  Priznam da tudi jaz kdaj odreagiram več kot bi blo treba, ampak ne pogosto. Recimo če imam slab dan se zna zgoditi, da naredim halo za prazno ničlo.
  Ampak tudi tipi niste nič boljši. Znate narediti, če je treba iz muhe ne samo slona ampak kar kita ali dinozavra. Tega pa tudi ženske ne obvladamo :)

 10. peter skala pravi:

  kar tako pa tega že nisi ponovno ugotovil.
  kaj si ga spet usral

 11. Ajda pravi:

  Kako šele moški komplicirajo pri kakšni stvari…………….ne bi o tem. Res je, da je teh stvari manj, so pa zato tako večje delanje slona iz muhe………….lastne dolgoletne izkušnje………….vsi moški kolegi so enaki.

 12. spookymulder spookymulder pravi:

  Eh, vsakdo ima neko šibko točko, zaradi katere je prisiljen pretiravati. No, pa recimo da dam nek primer – npr. da ti pokličeš punco, ki ti je zjutraj rekla, da se ne more srečati s tabo, ker je bolana, sedaj bi pa slišal, da v ozadju igra glasba in da je zraven množica ljudi, nekdo pa čisto zraven zašepeta “Muci, kako si seksi!” … No, povej, kako bi npr. reagiral v tem primeru? Bi si rekel, da verjetno ne gre za nič posebnega ali pa bi nemara vendarle malce bolj burno reagiral. In mar ne bi potem tudi tvoja punca bila upravičena do mnenja, da očitno iz muhe delaš slona, če si napačno razlagaš dogodke? V bistvu tako razmišljanje o muhah in slonih bolj kaže na pomanjkanje komunikacije in zaupanja nekega para, kot pa na dejansko čustveno in miselno stanje posameznika.

 13. 1danica 1danica pravi:

  To je pravzaprav čisto odvisno od tega, kakšen moški si, in med kakšnimi ženskami živiš. Po mojih izkušnjah bi včasih lahko rekla tudi obratno.

 14. Buba pravi:

  Bad sex day???

 15. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nevenka, kaj pa če ji stopiš tja, kjer sploh ni žulja?

  Ajda 1, mi hočeš povedati, da nam zato pijete kri?

  Tadeja, ne poznam nobenega moškega, ki bi delal iz muhe dinozavra :)

  Peter, ni vsaka objava povezana z resničnim življenjem :)

  Ajda 2, očitno so tvoji moški kolegi v resnici ženske.

  Spooky, čuden primer si dal.

  Buba, debatiram na splošno, my day was okay.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !