Iztoka, da se ti zmeša

10.01.2008 ob 14:27

Zadnje čase sem o sebi zasledil kar nekaj zapisov. S tem ne mislim na tako imenovane delčke zapisa, kjer nek bloger iz tvojega zapisa naredi svoj zapis. Ali na omembo mojega imena v povezavi s tem ali onim. Mislim na cele zapise o meni. Eni so prijazni, drugi hudobni, prav vsi pa me zelo zabavajo in jih rad preberem. Prav zato sem se odločil, da sem vsem zahvalim in jih naberem v en blog. Upam, da nisem koga pozabil.

Rockstar

Rockstar 2

Prašni Kartoni

Vlatka

Vlatka 2

Nimiy

Simona Rebolj

Marko Pigac

Jazzy

 

25 komentarjev na “Iztoka, da se ti zmeša”

 1. vlatka vlatka pravi:

  Iztok,

  haha, pa imaš ;) :D . A veš, da se o pomembnih ljudeh vedno piše tako in drugače? :)

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Vem ja :)

 3. tinamalina tinamalina pravi:

  iztok, vseh zapisov nisem prebrala, je pa fajn ane… da te majo ljudje v mislih :)

 4. Dajana Dajana pravi:

  Jaz sem tudi pisala o tebi, pravzaprav sem napisala naslov: “Blogorola mi je všeč”, zato, ker sem pri tebi videla “Blogorola mi ni všeč”. http://www.vivastar.si/dajana/?p=1148
  Ne maram pa dajati imena blogerjev v naslov, čeprav je branost zagotovljena. Kako so ljudje pri nas mahnjeni na slavo in na ime. :(

 5. Kašpar Kašpar pravi:

  Včeraj sem gledal tvojo oddajo :)

  Povej mi nekaj, si enkrat vodil podobno oddajo na A kanalu pa so te na cesto vrgli? Če ja, zakaj?

  Ostani tak kot si – si milijonkrat boljši kot ona babura na Srečni liniji. Bi bilo prav zanimivo narediti video clip, kako podobno oddajo vodita ti in ona. Razlika je očitna.

  LP

 6. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Kašpar, prav imaš. Vodil sem jo samo enkrat in so mi rekli adijo z obrazložitvijo, da ne rabijo zabavnega voditelja.

 7. vlatka vlatka pravi:

  iztok,

  zakaj pa ne zabavnega voditelja? Pol’ so pa res malo utrgani ;)

 8. Hmmm pravi:

  js delam na omenjeni televiziji in kolker poznam situacijo, ni bilo prav nobene obrazložitve kao “ne rabimo zabavnih voditeljev”. A lahko imenuješ to osebo, ki ti je to rekla?

 9. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Če delaš na tej televiziji, pa me res zanima kaj za vraga se je takrat zgodilo in zakaj za hudiča sem moral domov. Glede na to, da sem bil strašno všeč madžarskim šefom.

 10. Hmmm pravi:

  V primerjavi z nekaterimi predhodnicami si imel malo večji rajting, ampak še vseeno pod željenim rezultatom. Kolikor jaz vem so govorili, da si ti tip voditelja za avtorsko oddajo, vendar, da vseeno nimaš dovolj za zapolnitev programa oz. to zapolnjuješ s sex forami…

  Torej kdo ti je rekel, da morš back to slovenia?

 11. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Imel sem samo eno oddajo in o rejtingih ne moremo govoriti. Čudno, da potem niste nagnali predhodnic, če so bili rezultati slabi.

  Je torej šlo za to, da ste me videli le kot Ginekologa in pozabili, da znam še veliko drugega?

  Ste bili torej mnenja, da sem slabši od voditeljic in tako slab, da ste prav mene nagnali domov?

  Kdo mi je rekel? Ja vaši ljudje so rekli Madžarom, da Iztok Gartner te oddaje ne sme voditi. Pa četudi so Madžari rekli, da boljšega voditelja še niso imeli.

  Je šlo torej le za to, ker mene osebno niste marali ali zato, ker sem bil tako zelo za en kurc, da ste me morali poslati domov, punce pa ste vseeno pustili v programu?

  In da ne pozabim, kakšen se vam zdim v oddaji Denarja da se ti zmeša na Tv Piki? Slabši od vaših punc?

  In če sem bil po vaše za avtorsko oddajo, zakaj mi je niste dali?

  Nisem dovolj sposoben?

  In ja, takratna PR Nika Deu mi je obljubila uradni odgovor, ki ga seveda nisem nikoli dobil.

  Čudna igra torej.

 12. Jazzy pravi:

  sam moj blog o tebi je pša najbolj fuknjen priznaj :D

 13. Hmmm pravi:

  Jaz nimam škarij in platna v rokah. Vseeno pa bom odgovoril na tisto kar lahko, kar vem.

  Nisi bil samo ti tisti, ki je odfrčal. Pred teboj in za teboj so odšla tudi dekleta. Ginekolog? Prvič slišim. Glede madžarov pa haa… najbrž te niso razumeli ali pač, pa ne skrbi v tvoji karieri bo še na stotine madžarov, ki bodo s teboj delali kot carjem, naslednji dan boš pa spet kekec. pač rejtingi, zvezde se rojevajo, zvezde umirajo, nekatere zatonejo, pa spet vzhajajo… v medijski indsutriji je pač tako, kot najbrž sam veš, da je dana beseda toliko vredna kot politikova obljuba. ja je mogoče, mogoče je pa ne. Za piko pa sam osebno ne morem komentirat, ker je doma ne lovim, v službi pa tudi ne gledam televizije in bolj malo sledim podobnim oddajam tovrstne vsebine… zdaj že nekaj časa delam v čisto drugi smeri..

  aja še to… mogoče mal preveč hočeš. Če si tip za avtorsko oddajo, še to ne pomeni, da si jo tudi takoj zaslužiš… štekaš? tudi jaz sem lahko fuzbaler napadalec po poklicu, pa to še ne pomeni, da moram igrat v prvi enajsterici real madrida. sicer pa če bi res rad bil voditelj… naredi koncept in scenarij lastne oddaje, pa jo pojdi prodajat… saj to je namen avtorske oddaje ane?:) boš pomojem prej prišel do željenje slave, kot pa da boš čakal..

  Nika, Nike ni že kakšno stoletje tu. Zato ne čakaj na odgovor, ga ne bo, verjemi. :)

 14. ajda pravi:

  Verjamem, da je bilo razocaranje, ker si imel vodenje oddaje ze v dosegu rok, da so te pohvalili, a potem udarec, da oddaje ne bos imel. Verjetno ne bos nikoli zvedel zakulisnih igrc, ki so botrovale tvojemu sestopu s prestola voditeljev in mislim,da tvoj blog ni primeren kraj za razciscevanje in opravicevanje nekomu, ki pise, da je “kao” poznavalcem razmer, zakaj si odplesal. Ze iz njegovega komentarja bi lahko zaznal nesmisel, da si imel malo vecji rejting, ne pa toliko kot bi naj bilo. A se le po vodenju ene oddaje potegne zakljucek? Malce za lase privlecen argument in meni smrdi na provokacijo, ki ji ne nasedaj. Verjetno je bil koncept oddaje zastavljen tako, da so zenske tiste, ki s svojo prisotnostjo privabijo gledalce, pokazejo svoje care in zaradi tega bo gledanost vecja. Ne razmisljajo pa o tem, da je danes za vodenje oddaje, katere koli, potrebno se kaj vec kot le videz.

 15. tinamalina tinamalina pravi:

  Hmm.. spremljam to debato in zelo čudno mi je, da Hmmm ni konkretno odgovoril na niti eno tvoje vprašanje, iztok :)

  Sicer pa saj veš, kaj danes šteje… veze in poznanstva, če imaš konkreten dekolte za zraven pa še toliko bolje.

 16. nevenka nevenka pravi:

  Aja, zabavnih voditeljev kje ne potrebujejo? Hm. Potrebujejo take, ki vsak dan posebej iz groba vstanejo, odgrizejo svoje in gredo nazaj ležat, pa fajn pokrov zaloputnejo za sabo :-( …..

 17. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Hmmm, res je čudno, da nisi odgovoril bolj konkretno. In ne čudi me, da je po tvojih besedah ja v resnici mogoče, mogoče pa ne, glede na to, da mi nisi znal konkretno odgovoriti na moja vprašanja. In ni res, da so pred mano že odletele tudi druge punce. Niso. Ena se je naveličala, ena pa je bila popolnoma sama in so rabili novega voditelja. Zanimivo, da so odsekali prav mene. In da to niso naredili Madžari, marveč Slovenci, pa četudi so o vsem dejansko odločali Madžari. In vem, da Nike ni več, saj je bila tudi takrat v času odhoda in se zato seveda ni imela časa obremenjevati s tako zanjo nepomembno rečjo. Vem kaj znam in vem kaj sem sposoben, samo je pa problem, če te vržejo iz oddaje samo zato, ker greš pač nekomu na živce, pa četudi je še njemu jasno da si dober. In če gre res za provokacijo kot pravi Ajda, sem res bedak, da sem ji nasedel. Če si res s televizije in če res poznaš vsaj malo moj primer, pa bodi toliko fer in se podpiši s pravim imenom in prrimkom.

  Jazzy, res je, priznam. Tvoj blog me je najbolj nasmejal, najbolj ponosen pa sem bil na tistega, ki ga je napisala Rockstar.

  Tina, zdi se mi, da je tako samo v Sloveniji. Drugje namreč poleg zvez štejejo tudi sposobnosti.

  Nevenka, problem je v tem, da se bojijo konkurence in da ne morejo na tv spustiti nekoga, ki bi potem zasenčil nekoga, ki je večja zvezda od njega. Te logike ne bom nikoli razumel, saj je totalno neumna. Kot da bi se Zmago Batina bal Zrneca in Bizovičarja, Jonas pa Hribarja. Neumno do konca. In pri nas je tako, da nekaterim pač ne pustijo pred kamere samo zato, ker gredo pač nekomu na položaju na živce. Da ne bo pomote, ne govorim o sebi, govorim na splošno in iz izkušej, ki so mi jih povedali tudi drugi medijci. Pravo oddajo pri nas dobijo samo tisti, ki niso dovolj dobri in pa seveda tisti, ki so znani že od prej s kakega drugega področja ali televizije.

 18. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Kašpar, hvala za pohvale. Dobra ideja. Ti kar naredi kompilacijo in jo daj na blog :)

 19. simonarebolj simonarebolj pravi:

  Sem dobrodušen človek. Ne bi mogla spat, če ti ne bi posvetila vsaj del kakšnega zapisa, glede na to, da si ti meni kar cel blog. Menim, da je tisti celo eden tvojih boljših, na kar sem kot objekt inspiracije precej ponosna.

 20. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Simona, hvala za inspiracijo.

 21. Hmmm pravi:

  iztok ne seri… sekiraš se za stvari, ki nimajo nobene veze za prihodnost… spreševal si me zakaj nimam konkretnih odgovorov. nimam škarij v roki, zato. svoje kredibilnosti pa tudi ne mislim tvegat zaradi tebe… stari rimiljani so rekli, da si voda vedno udere svojo pot. zato raje glej naprej, ker garantiram ti, da boš še večkrat razočaran v svoji karieri. kot mikro-mega ali super zvezda…

 22. Hmmm pravi:

  pa ne obremenjuj se z anjo in tino. Jaz tebe praktično ne poznam in najini interesi se v nobenem pogledu ne križajo. Ti vredu, jaz vredu, midva prijatelja. Zanimalo me je samo kdo ti je iz te hiše dal takšen odgovor, ker jaz si težko predstavljam osebo, ki komunicira na takšen način. Sem že videl, da so novnarje ali voditelje poslali v tri pizdo materno, jim lepo rekli hvala za sodelovanje, ampak tvojega načina pa še nisem doživel – ‘preveč zabaven za televizijo’. Priznam tudi mene je šokiralo.

 23. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Hmmm, zdaj sploh ne govoriva o moji karieri in o tem na kaj naj bom pripravljen in na kaj ne. V medijih sem že deset let in vem kako to gre. Zdaj govoriva le o tem, da so me po eni oddaji popolnoma krivično in z bedno obrazložitvijo odsekali z vaše oddaje in mi niso dali pravega pojasnila.

  Kdo sta Anja in Tina?

  In ja, iz vaše hiše je prišel prav tak odgovor in sicer, da ne rabijo zabavnega načina vodenja oddaje.

  In prav nič se ne sekiram. To je stara stvar, ki sem jo že pozabil. Ampak mi je pa trapasto sprenevedanje tudi s tvoje strani in odmikanje odgovorom in dajanje čudnih razlogov.

  In prav zato smo tam kjer smo, ker nihče ne upa zastaviti besede za nikogar, saj se boji za svojo rit.

 24. Hmmm pravi:

  Haha Iztok res si neumoran. Ta vztrajnost te bo še daleč prinesla. Mislil sem na Ajdo(ne anjo, sorry Ajda) in TinoMalino, ki sta bila tako prepričani, da sem škodoželjen.

  Še enkrat ti pravim in zadnjič. Jaz nimam ne škarij v roki, ne platna. No zdaj imam platno ampak ne glede na to, jaz s teboj nisem imel nobene veze in ne vem kako so se programski, produkcijski direktorji odzival na tebe… pa če verjameš ali ne mi je res čisto vseeno. Odzval sem se samo zato, ker si tako odločno trdil, da so te prefukali, posledica moje radovednosti pa je terjala, da sem zahteval več podatkov od tebe. Čeprav še malo dvomim o veorodstojnosti tvoje zgodbe…. vem za primere ko so odfukali slabe voditelje, dobrih brez razloga pač nikoli. Še vedno mi ne gre v glavo preveč zabaven za televizijo…

  Ajajaj, iztok pojdi pisat scenarij za avtorsko oddajo, kaj veš mogoče bova še sodelavca… in prosim, nikar ne pričakuj kaj več od mene v kontekstu mojega izdajanja imena. Se ne gre zato, da bi se bal nadrejenih… preprosto delam s tako raznovrstnimi ljudmi, da si ne morem privoščit, da bi o mojih stališčih brali na blogu. Prosim spoštuj to. Zdaj grem pa poslušat pile moje

 25. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Pisanje scenarijev za oddaje se žal ne obrestuje, saj če nimaš zvez ne dosežeš nič. Se pa velikokrat zgodi, da tvojo idejo potem ukradejo in jo naredijo z drugim voditeljem. Tako da ne, hvala. Če bi bil slab voditelj, bi mi bilo jasno zakaj so mi rekli adijo. Ker vem, da nisem bil in ker so to potrdili prav vsi, pa mi je bilo zelo čudno. In prav zato, ker vem kako je pri nas, sem šel na Madžarsko, a so me tudi tam ujele slovenske lovke. Zdaj sem hvala Bogu končno naletel na šefa, ki ceni moje sposobnosti in šteka kaj znam. Za razliko od vaših, ki tega nočejo pa nočejo doumeti. Vem, da se sliši samohvalno, a to kar znam upam dokazati kadarkoli. Seveda, če mi dajo možnost.

  Tina in Ajda sta samo povedali tako kot je.

  In ja, Pile moje je dober komad :)

  Pa si za hec preberi še tekst, ki sem ga spisal dolgo nazaj. Takole gre:

  KLIK

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !