Ženske si za nošenje visokih petk zaslužijo medaljo

22.12.2007 ob 11:52

Ženske rade nosijo visoke petke. No ja, vsaj zdi se tako. Toda ko pogledam njihove trpeče nožice v takih petkah, me stisne pri srceu. To boli kot hudič. Noga je v zelo nenaravnem položaju in prepričan sem, da začne boleti zelo hitro. Pravijo, da je za lepoto treba potrpeti. Raje sem grd.

 

13 komentarjev na “Ženske si za nošenje visokih petk zaslužijo medaljo”

 1. ajda pravi:

  ja, res je, da je potrebno za lepoto potrpeti in to se zenske se kako zavedamo in roko na srce, visoke petke, lepe noge, to je ze zgodovina o tem pela, posledice pa, to je pa tisto, kar je potrebno vzeti v zakup. Je pa seveda bolj grozljivo od nosenja petk “kranclanje” po afrisko ali pa posegi pri gejsah, mislim, da, ko so jim celo lomili kosti , povezovali noge, da so imele “po predpisih” in ce gremo se dlje, lepotne operacije itd. itd… in misel, zakaj za vraga moramo zenske poceti za vsecnost pri necimernih moskih, sploh tistih, ki s pojmom privlacen, lep moski nimajo nic skupnega. Tu se pa zacne ze novo poglavje in tema, ki ne spada ravno pot te tvoje visoke petke:).

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  No pa mi kar sama odgovori na zastavljeno vprašanje. Zakaj za vraga to počnete?

 3. meeya meeya pravi:

  Imam dvojne čevlje z visokomi petami, eni so grooooozni in ko jih obujem, me vse boli kot hudič, drugi pa so dejansko udobni (res je, da tudi peta ni tako zelo visoka) in v njih se počutim seksi … tiste parkrat, ko jih obujem ;-)

 4. bonboniera bonboniera pravi:

  ne maram visokih pet ;)

 5. Ajda pravi:

  Jaz ne nosim visokih petke. Sej petke že imam, sam ne take na katerih se lahko ubiješ. Kurc pa nej bo še tako prekleto seksi, jaz si že ne bom uničla nog in hrbtenice s tem. Pa še bolj velika sem in če imam petke, potem izgledam kot konj. Ne, hvala.

 6. ajda pravi:

  V živalskem svetu so samci lepši kot samice in morda je tu odgovor, da se da malo “pogoljufati”:)))))) haha, haha ……..

 7. beans beans pravi:

  Ker vsaj vidim kaj iz množice :) . Pa roko na srce…tako kot goljufamo z make up-om, goljufamo tudi s petkami. Povečajo te, naredijo daljše noge in vitkejšo. Pa še tako presneto seksi zgleda ;)

 8. tinamalina tinamalina pravi:

  Heheheh :) sej ni tako naporno kot zgleda, če je čevelj pravi.
  Je pa res, da tudi sama opazim na kakšni ženski, da se na svojih petkah maje kot da je pijana.

 9. nimiy nimiy pravi:

  ja, za nekatere neumnost ti niti opica ni treba biti.

 10. Zvita T.v. Zvita T.v. pravi:

  Če me spomin ne vara sm jih imela dvakrat ali trikrat.. in drugič je seveda bilo na maturantskm plesu. Po polnoči nas je večina plesala bosa in kasneje smo obule patike :D Zdj ko sm še mlada, sm seksi tud brez.. mogoče jih čez par let začnem nosit ;)

 11. atza pravi:

  Visoka sem 180 cm in si življenja brez visokih pet ne predstavljam….Moja omara je polna takih čevljev, sandalov in škornjev…od 4 do 10 cm….Tud moj fant ima fetiš na visoke ženske v visokih petah in se super ujameva….

  High heels rocks! lp

 12. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ja pol pa si ja visoka dva metra. Je fant košarkaš?

 13. kitsune kitsune pravi:

  Za te čevlje na sliki bi že ženska morala imeti orožni list :smile:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !