Antonio Banderas, najbolj seksi moški vseh časov

22.12.2007 ob 02:18

Tole pa je moj Antonio. Totalni frajer že leta 1995, ko sem prvič videl Desperada. Hvala bogu, da nisem ženska, saj bi se stopil. Tip je seksi kot hudič. Bolj kot hudič. Najbolj od vseh. Še posebej, ko ima dolge lase in ko to pokaže na velikem platnu. In tega ne zna nihče pokazati tako dobro kot on. Če ste videli Never Talk to Strangers, potem veste kaj govorim. Ali kot je rekel v Zorru, ko se je pogledal v vodnjak :”Zorro, še nikoli nisi izgledal tako dobro.” In Antonio res zgleda dobro. Vroče, pekoče in seksi. Kot penis na dveh nogah, ki strelja soparo. Ni mi nerodno priznati, da sem ob njemu celo malce geja, kar pomeni, da nikoli ne opazim niti ene njegove soigralke.  In Antonio tudi poje. Zelo dobro in tako, da bi lahko brez problema postal tudi pevska zvezda. Resnično me čudi, da ga pred Desperadom nisem opazil tako kot bi bilo treba. No ja, v Assassins mi je bil kul, toda ne tako, da bi se vanj zaljubil. V Kraljih Mamba mi je bil bolj kul Armand Assante. V Intervjuju z vampirjem pa Brad Pitt. Toda, ko sem si te filme ogledal po Desperadu, sem ugotovil, da sem gledal narobe. In da prav Antonio v Vampirjih odpihne Brada in Toma. In Antonio odpihne tudi vse ostale. Antonio je totalni car in moj top moški, če že moram izbrati.

 

17 komentarjev na “Antonio Banderas, najbolj seksi moški vseh časov”

 1. markopigac markopigac pravi:

  si vedel, da je cigan?

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Tolko boljše :)

 3. diego pravi:

  Philadelphia, leta 1993?

 4. nevenka nevenka pravi:

  Ja, z dolgimi lasmi je tudi meni kar privlačen…A v najstniških letih mi je bil daleč najbolj všeč Gulliano Gemma, čeprav se nikoli ni posebno dvignil s filmsko kariero.
  Danes se mi zdi pa na zelo poseben način očarljiv Jean Reno, pa ni hudo lep. Pa vendar.
  Deluje mi moško. Ne mevžasto. Naveličana sem tega, kar srečujem mnogo prepogosto.
  Večina moških, ki jih poznam, sodi v kategorijo “ne vem kaj hočem” in mi vse dol pade, pa naj bo lep kot iz pravljice. Lepota mi je postala ravno zato veliko manj erotična, ali pa če drugače povem, da je lepota mnogo več kot izgled. V resnici.

 5. nevenka nevenka pravi:

  Ah, ponekod je napisan kot Giuliano G.
  No pa to ni tako važno, dejstvo je, da si sam ugotovil, da je privlačnost Banderasa povezana z vlogo. V Depseradosu je bil tip zelo kul, z ne ravno velikim čustvenim razponom….dokaz več, da bolj je tip ignorantski navzven in z “neverjetnim razponom” navznoter, bolj je privlačen. Zastor na obrazu /lasje/ dosti, pripomore, telesna govorica se namreč nujno spremeni. Plešast, bi bil bistveno manj privlačen. Ampak resnično privlačen moški, je privlačen tudi brez las. Me res zanima kakšen bi bil Antonio brez tega atributa.
  V enem svojih prvih filmov je bil kot poleno. Koliko privlačnosti je torej igra?

 6. Ajda pravi:

  Dober je dober………………….si človk kar fajn oči spočije………………..

 7. ajda pravi:

  Antonio Banderas že s svojo pojavo prižiga, zažiga in buri strasti, ki ne rabijo vžigalice za eksplozijo občutij. Je mešanica razjarjenega tigra in nežnega mačkona in v ženska v njegovem naročju zaprede. Enostavno mu ni treba igrati, je in to je tisto, kar je dano le nekaterim, njemu očitno prineslo slavo.

 8. Ajda pravi:

  Sem pogledala še tvoj link-tvoji “najlepši moški”. Ej, sam maš pa zelo podoben okus kot jaz. sami neki temni in strašanskio seksi pravi dedci. Joj tolk lepih slikic na enmu mestu.

 9. ladyjaaam pravi:

  Oooooh, Antonio.. in če je res, kar pišejo tabloidi o njegovi Melanie jo čist štekam, jaz bi ga tudi skrbno čuvala ahaaa.

 10. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Diego, v Philadelphiji ni bil prav nič seksi, zato je nisem omenil.

  Nevenka, po eni strani imaš prav. Ko ima kratke lase, recimo v filmih Trinajsti bojevnik in Play it to the Bone, še zdaleč ni tako zelo seksi. V španskih filmih pa je bil še premlad in mu tega ne smemo zameriti. A ko je seksi, je seksi kot hudič. Če nimaš tega v sebi, ti tudi lasje ne pomagajo. Glede gospoda Rena, ni po mojme okusu, imaš pa prav, da je pravi dec. Kot Tommy Lee Jones.

  Ajda 1, dobro napisano. Se pa počutim zdajle kot čisto pravi gej, še posebej ko preberem, da imam podoben okus za moške kot neka ženska :)

  Ladyjaaam, po moje ji bo kmalu pobegnil.

 11. ladyjaaam pravi:

  Ah kje, jaz mislim, da ji ne bio nikoli pobegnil.. dečko ma sigurno rad drame;)

 12. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Dvomim, da ima rad drame, saj je Melanie zadnje čase bolj grozljivka. Z njo bo ostal le, če jo resnično ljubi. Toda ne pozabi, pred leti je prav zaradi nje pustil svojo špansko ženo Ano. Zgodovina pa se lahko kaj hitro ponovi, mar ne.

 13. mikimiska pravi:

  Na 3. in zadnji fotki je najbolj njami…

 14. tinamalina tinamalina pravi:

  iiiztok, iztok… :D ja ni kaj, lep moški je.

  Ne bom ti rekla, da ti privoščim, da ga nekega dne spoznaš. Veš kako je to… ko nekoga od daleč tako idealiziraš, potem pa ga srečaš uživo pa sigurno najdeš vsaj tri napake.

  Se mi pa zelo fajn od njega zdi, da je z eno in isto žensko že toliko let kljub holiwoodu, slavi in nazivu sexsimbola itd.

 15. ajda pravi:

  ja, tinamalina tudi jaz cenim to pri njem, da je kljub temu zvest eni zenski in da spretno krmari in vijuga med pastmi, cermi in da je njegovo srce le pri njej. In to je tisto, kar je tudi obcudovanja vredno.

 16. turbofolker turbofolker pravi:

  Verjetno me boš vrgu iz blogorole sam jaz ga pa res ne maram :lol:

 17. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Turbo, ne boj se :)
  Rekel bom le, da pač nimaš okusa za moške :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !