Will Smith je najbolj popularen in najbolj uspešen igralec na svetu

17.12.2007 ob 08:32

V kinih je pravkar štartal film I Am Legend. Film, kjer je glavni Will Smith. In film, ki je za vikend v blagajne prinesel več kot 70 milijonov dolarjev. In pozor, ta isti Will je imel lani v kinih dramo The Pursuit of Happyness, ki je na koncu vrgla kar 166 milijonov dolarjev. Leta 2005 je komedija Hitch prinesla 177 milijonov, leta 2004 pa akcija I Robot lepih 144 milijonov. Leta 2003 je Bad Boys 2 ruknil 133 milijonov, leta 2002 pa je Men in Black 2 zaslužiki kar 190 milijonov. Hudi dosežki igralca, ki v novem tisočletju očitno ne more brcniti v temo. Ki prav vse filme, v katerih igra, spremeni v velike uspešnice. Tega zadnja leta ne zmorejo niti Tom Cruise, Mel Gibson in Tom Hanks. To zmore le Will Smith, ki ima za pasom seveda tudi Independence Day, Bad Boys in Men in Black, s katerimi je zaznamoval devetdeseta. Če bi rekli, da je najbolj uspešen in najbolj slaven igralec Hollywooda, ne bi pretiravali. Finta je le v tem, da se tega mnogi še vedno ne zavedajo in pozabljajo, da se prav vsi njegovi filmi spremenijo v hude uspešnice. To je nekoč zmogel le še Harrison Ford, sedaj pa to zmore le Will Smith. In ko pomislim, da je kariero začel kot raper, ki je prepeval pesmi Parents Just Don’t Understand in Summertime, vedno znova ugotovim, da je Amerika še vedno prava dežela sanj.

 

13 komentarjev na “Will Smith je najbolj popularen in najbolj uspešen igralec na svetu”

 1. kristina pravi:

  ja cool dečko…. jaz si ga najraje ogledam v humoristični seriji Princ iz Bel Aira. Sicer je že malo stara serija, ampak cool;)

 2. Zvita T.v. Zvita T.v. pravi:

  Ne vem zakaj, ampak on je men takooo po.. fukljiv :)

 3. kristina pravi:

  hehehe ;)

 4. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Kristina, Fresh Prince ga je naredil za legendo. Po moje ne bi nikoli postal taka zvezda, če ne bi igral v tej seriji.

  Zvita, upam da te ni slišala njegova Jada Pinkett :)
  In ko smo že pri seksu, Will je prejšnji teden vse ameriške najstnike pozval naj čim več seksajo, saj bodo tako pozabili na mamila in alkohol.

 5. Dajana Dajana pravi:

  I absolutely adore him. Nekaj jih je, ki imajo tako čast. ;)

 6. kristina pravi:

  Ja Fresh Prince je zakon!!!

 7. simon79 pravi:

  No, pozabil si na Wild Wild West. To je bil en izmed debaklov.

 8. Ajda pravi:

  Tip je totalna faca. Mislim, da njemu sploh ni treba dost igrat, ker je po moje sam en velik humorist. Zakon je res, v vseh filmih, tudi v tistih malo manj smešnih.

 9. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Simon, res je, Wild Wild West je bil razočaranje, saj je stal preveč, zaslužil pa premalo. Pa vendar, v ameriške blagajne je prinesel 118 milijonov. To pa vseeno ni malo.

 10. Niko pravi:

  ne ne to je povsem zmotno razmišlanje,da ga je Prince iz Bel Aira naredila salvenga še sreča,da je odkril,da iz te moke nebo kruha in jo je pravi čas spokal ir ji rekel adijo saj bi ga ravno ta serija vrgla v hitro pozabo in pogubo saj se morate zavedati,da so te izjemno poularne serije,ki te naredijo slavnega za izredno malo časa in,ko se to takrat snema si največja zvezda in največji car ko pa je naenkrat konec serije in se prah poleže pa toneš v pozabo kje je danes Jerry Seinfield poglej njegovo “bogato” filmografijo njegove filme lahko prešteješ na pamet nikoli ni postal velika zvezda nikoli aja pa kje je Ray Romano iz everybody loves raymond pa Brad Garret naj ti povem,da je bila nanizanka Seinfield 1000000X bolj popularna od bel Aira finalno epizodo si je ogledalo 76 milijonov ljudi

  tako,da verjemite Willa Smith nebi nikoli ta serija naredila slavnega ter popularnega DO KONCA SVOJE ŽIVLJENJA AMPAK GA BI SAMO ZA TISTI ČAS in ker je tisti čas imel iredno dobrega agenta,ki mu je pravi čas svetoval zdaj pa je dost je sreča popokal stvari

  Kar pa je Willa Smitha naredilo popularnega prvo je moral igrati v neodvisnih močnih filmih,ki imajo močno zgodbo se pravi,da opazijo Willov talent in to se je zgodilo sprejemal je težke scenarije na začetku pol pa mu je ratalo,ker prvo nobeden ni verjel,da ima Will Smith sploh igralski talent in poool je bil bumm Independence day in ratal je največja zvezda potam pa pride po tem tvoj zapis sami veliki hit
  drugače pa ja to vem,ker sem gledal dokumentarec o Willu Smithu tk,da ni za lase privlečeno

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stari, brez Princea ne bi naredil nič, saj ga ne bi nihče imel v glavi kot potencial za filme. In zaradi te serije je ratala huda zvezda. In serija je trajala šest sezon, mar to ni veliko. Saj menda ne misliš, da bi lahko trajala dvajset sezon. Serija ga je naredila, potem pa je vžgal filme. Kot George Clooney in še kdo. Pa srečo je imel, da so filmi ratali. Saj se ne odločiš sam, da boš še filmska zvezda. Mnogi so se opekli. Willu je pač ratalo. Pa še raper je bil, kar mu je pri prepoznavnosti prav tako koristilo.

  Seinfelda slava ne zanima, saj je serijo prekinil na vrhu rejtingov in rekel goodbye. Filmi mu tudi ne dišijo, saj se je posvetil familiji. Sam je izbral tako pot. Ray Romano pa pač nima karizme za filme, jebat ga.

  Ma itak, da ne bi bil popularen do konca zaradi serije Will, kdo to pravi. Itak, da bi šel v pozabo, če ne bi delal filmov. Ampak bistvo je, da je bil velika zvezda že pred filmi, potem pa je bil pač še večja.

  Kakšne resne vloge? Le v Six Degrees of Separartion je bil resen, potem pa je že takoj udaril Bad Boys, pa tudi v Made in America je bil humorist. Pa vse te filme je posnel v času, ko je še vedno igral v seriji. Prvi film po seriji je bil Independence Day.

  Malo ga lomiš, kljub temu, da si baje gledal dokumentarec :)

 12. simon pravi:

  a seven pounds ni resna vloga?
  Mohamed Ali?
  The Pursuit of Happyness?

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To je prišlo kasneje.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !