Kaj za vraga se je zgodilo z Alicio Silverstone?

29.11.2007 ob 01:44

Leta 1993 je zablestela v filmu Crush, kjer je igrala Lolito. Istega leta so fantje zanjo ponoreli po zaslugi videospotov skupine Aerosmith. Leta 1995 je bila Clueless. Leta 1997 pa je vžgala kot Batgirl. Potem jo je vzel vrag. Škoda, saj je bila okej. In najbolj grozno je to, da ji je vseeno kako zgleda in da zgleda zelo slabo. Le senca nekdanje Alicie.

Alicia v starih dobrih časih

null

In danes, ko ji je vseeno

alicia-silverstone1.jpg

 

16 komentarjev na “Kaj za vraga se je zgodilo z Alicio Silverstone?”

 1. diego pravi:

  Zgodilo se je staranje…
  zamenjale so jo mlajše … sveža kri …
  saj, verjetno, še vedno dobro izgleda, samo na zgornji sliki je “namontirana” na spodnji pa ne.
  Lepota (in slava) … minljiva

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Diego, punca je stara komaj 31 let.

 3. nataska nataska pravi:

  Zgornja fotka je retuširana, spodnja ne. Pa še namaže se ne in že je čisto običajno dekle. V kombinaciji z neposrečenim pogledom je rezultat tak. Sem mislila, po branju zapisa, da je res kej hudo narobe z njo…

 4. akvarij pravi:

  Ti si pa tečen dedc!!!
  Dva mozolja (pa ujeta v enem čudnem momentu), drugače pa je še vedno luštkana!
  nimaš ti nobene fotke, ki bi jo najraje zabrisal v smeti???

 5. spookymulder spookymulder pravi:

  Nič se ji ni zgodilo, samo paparaci so jo ujeli neurejeno, tako kot lahko najdeš take fotke za čisto vsako zvezdnico (ali zvezdnika), ki se pač ne zbudi že zjutraj vsa polikana in poštrikana.

  Sicer je pa tudi igralsko še ni “vzel vrag”, saj smo jo še ne tako dolgo nazaj lahko videli v kinih v filmu Alex Rider: Operacija strela, drugače pa v zadnjem času snema bolj televizijske filme in nadaljevanke.

  Če bi se rad prepričal, da je še vedno v top formi, pa poglej njeno zavzemanje za PETA: http://roempv.wordpress.com/2007/09/21/alicia-silverstone-naked-for-a-couse/

 6. ajda pravi:

  Men tud na drugi sliki čist fajn izgleda, men je še zmerej lušna. Sej fora je v tem, da je človk lušn, tud če ni retuširan. A nisi ravno ti pisal o retuširanju? Sam ti maš pa ful visoka merila, ej.

 7. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Mene bolj skrbi, da je pogorela kot igralka, ki je iz zelo znanih ter dokaj odmevnih filmov padla v drugo ligo. Recimo v tega Alexa, ki je bil res pod nivojem.

 8. spookymulder spookymulder pravi:

  Katerih zelo znanih in odmevnih filmov, razen tistih DVEH, ki si ju že naštel? Sicer pa tudi Clueless in četrti Batman nista bila neka blazna filmska presežka, bila pa sta uspešna zaradi vsebinske specifike, ki je bila zelo podobna televizijskim vsebinam. Alicia pač nikoli bila v prvi ligi igralk, ki bi bile non-stop v uspešnicah, kar pa še ne pomeni, da nastopa malo … vtipkaj jo v Imdb in boš videl, da je imela v zadnjih letih več kot dovolj dela. Lahko mi pa zaupaš, v katerem prvokategornem filmu iz zadnjih let bi si jo npr. lahko predstavljal v glavni vlogi?

 9. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Spooky, za projekte, v katerih igra zadnje čase ve le ona, saj jih ostali pozabijo že med gledanjem.

  Motiš se, če misliš, da punca ni veliko obetala v devetdesetih. Na zelo pravi poti je bila, da postane zvezda prve lige. Kot recimo Reese Witherspoon in Drew Barrymore. Ko je zaigrala v tistih dveh spotih od Aerosmithov ji je svet ležal pred nogami.

  Crush sicer ni bil finančno uspešen, toda zelo hitro je postal kult za številne gledalce, ki so v njej videli novo Lolito.

  Clueless je bil huronska mladinska uspešnica, po zaslugi katere je Alicia postala huda zvezda pri najstniški publiki.

  Batman je bil resda navadno sranje, toda vseeno pretižen projekt, v katerega ne bi poklicala kar tako ene neznane igralke. In to, da so Batgirl zaupali prav njej, govori, da je bila takrat zelo znana igralka.

  In če vprašaš mene, bi lahko igrala v prav vseh filmih Drew Barrymore in v prav vseh filmih, kjer igrajo Anne Hathaway, Hilary Duff, Keira Knightley, Lindsay Lohan in še pa še.

  Punca ni slaba igralka, zato res ne vem kaj se je zgodilo z njo. Morda jo je zdelalo, ker se je vmes močno zredila in skozi spustila kar nekaj dobrih vlogic zaradi tega.

  In zdaj ne more nazaj, saj so ji druge tekmice vzele šov.

  In Spooky, ni treba da bi igrala ravno v največjih uspešnicah leta, problem je to, da igra v rečeh, za katere še sama ne ve.

 10. spookymulder spookymulder pravi:

  Ali pa morda samo ti ne veš … ;-) Jaz sem jo na TV ujel enkrat zadnjič v seriji Miss Match in ni bilo z njo prav nič narobe … nekje na nivoju svojih običajnih vlog. Tudi še zdaleč ni pozabljena, vsaj v ZDA ne, ker moraš pač računati, da do nas preprosto (in na srečo) ne pridejo vsi filmi in vse nadaljevanke, ki jih tam ustvarijo.

  Glede njenega slovesa je bilo pa problem ravno v tem, da so jo po Clueless vsi videli samo v taki vlogi, kar pa potem težko zapakiraš v kakšen bolj resen film tipa Keire Knightley. Po drugi strani je bila že malce preveč odrasla za tipične najstniške komedije (v katerih so potem nastopale Anne Hathaway, Hilary Duff, Lindsay Lohan .. te dečve so 10 let mlajše!!!). Clueless je bil pač fenomen, ki je tako v dobrem, kot tudi v slabem, definiral njeno kariero. Ali pa bi morda moralli razmišljati drugače in je v bistvu pot njene kariere povzročila, da je bil Clueless vrhunec njene (kino) kariere.

 11. tinamalina tinamalina pravi:

  Uuuufff moja najljubša rock bejba :)
  Edino s Cluelessom se mi je malce zasrala.

 12. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Spooky, a ni grozno, da je ženska v Hollywoodu že pri tridesetih prestara in da jo lahko nadomestijo mlajše tekmice. Joj, kam gre ta svet.

 13. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Uf, Tina, men je bil pa Clueless kul film. Za razliko od večine podobnih srednješolskih zadev, zelo kul in veliko bolj frajerski.

 14. tinamalina tinamalina pravi:

  Blah… Alicia kot ena blentava blondinka. Na-a :)

 15. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Tina, pa ne boš rekla, da ti je izgledala v tistih spotih kot neka huda intelektualka, ki bi morala igrati v dramah Williama Shakespearja?

 16. tinamalina tinamalina pravi:

  Hočem rečt, da mi je izgledala kot punca s karakterjem in da ji je tisto bolj pasalo kot pa tista otročarija

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !