Danijel S, režiser z vizijo

28.11.2007 ob 17:19

Spoznal sem ga pred kakim letom in pol, ko me je povabil k sodelovanju za svoj prvenec To je on. Ko sem videl, da je invalid in da se okoli prevaža z vozičkom, nisem mogel verjeti, da ima kljub temu tako močno energijo. Tako hude ideje. In takšno moč, da gre naprej in da se ne bo ustavil dokler no bo dobil oskarja ali vsaj zlato palmo.

Poba se ukvarja s snemanjem filmov, video spotov in tv oglasov, ima pa tudi svojo lastno produkcijsko hišo, ki jo boste našli na naslovu:

www.daniproduction.com

Doslej je posnel video spote Za vsako ceno, Brez bontona in Set me Free, ki jih je naredil za glasbenike C-Dogga, Prepovedane in Uroša Periča.

Zadeve lahko prečekirate na naslovih:

http://www.daniproduction.com/dani/index.php?option=com_content&task=view&id=25

http://www.daniproduction.com/dani/index.php?option=com_content&task=view&id=26

http://www.daniproduction.com/dani/index.php?option=com_content&task=view&id=22

Trenutno se pospešeno ukvarja z montažo filma To je on, kjer mi je zaupal glavno vlogo. O tem bom pisal kdaj drugič, saj hočem, da ostane presenečenje. Na njegovi spletni strani pa lahko zasledite tudi oglas, da išče nove sodelavce. Ljudi z vizijo in svežimi idejami, ki mu bodo pomagali pri ustvarjanju.

Daniju, ki ga zelo cenim in spoštujem, lahko pišete na:

infodanijel@gmail.com

Poba je totalni car. Malo je takih. Upam, da mu tale film rata in da bo lahko uresničil še mnoge projekte, ki jih zaenkrat nosi le v glavi.

Čeprav vem, da ne mara objave svojih slik, bom reskiral in ga pripopal na eni zmed mojih najljubših fotografij, kjer sva se nastavila skupaj.

dsc04247.JPG


 

12 komentarjev na “Danijel S, režiser z vizijo”

 1. irenca irenca pravi:

  O lej ga lej ga!!! On je bil pa moj varovanec, ko sem še delala v domu za invalidno mladino? Pa izgubila sem telefon kmalu zate, ko sem končala delati in s tem nejgovo cifro. Ja Daniiiiijel no!!! Zdej si mi pa prou polepšal dan s tem, mu bom prou pisala! Hvala ti!

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Dani je car. Kul, da se bosta spet našla.

 3. Dani pravi:

  Zdravo! Sem videl da si napisala da se poznama in da mi boš pisala. Javi se mi na moj email, ker se ne morem spomniti od kje se poznama pa da kako več rečema lep pozdrav!.
  Dani

 4. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Dani, ti pacek, zmenkov pa si s pomočjo mojega bloga že ne boš iskal. Da te ni sram :)

 5. Dani pravi:

  ej Iztok sej tak pa ja ne zgleda sam me pa res zanima od kod me Irenca pozna ane:) Lahko bi pa ti res kaj naredil na svojem blogu da bi samski imeli prek tvojega bloga kakšne zmenke kaj praviš? :)

 6. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ni varjate, prjatu moj, ne bom jaz noben zvodnik :)

  Sem pa slišu da sta bla s Samotom na erotičnem sejmu. Prasca, ziher sta vse mogoče babe prešlatala. Kak te ni sram, pacek :)

 7. Obozevalec pravi:

  Super da ti kljub vsemu uspe ohranit zanos in veselje za zivljenje :)

 8. Rok Perez pravi:

  Naj še jaz podam mnenje o daniju. Dani je izredno komunikativen, samoiniciativen, med drugim tudi fant z velikim srcem. Spoznala sva se v bolnici in tako sva med drugim postala tudi prijatelja. Ne bom pozabil, ko me je velikokrat prosil, da mu napišem kakšno pesem, da bi jo on med drugim tudi objavil. Moram priznati, da ima fant velik potencial, tako kot pravi Iztok. Prepričan sem, da bo z veliko truda, volje in znanja dosegel še veliko odmevnih rezultatov. Dani, želim ti vse najboljše pri tvojem ustvarjanju. ROK

 9. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Rok, se v celoti strinjam s tabo. Moti me edino to, da me nenehno kliče in da mu ni jasno, da se mu ne bom javil :)
  No, zdaj bo vedel, če prej ni :)

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne pozabite:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2009/04/19/ajde-blogerji-pa-da-vidimo-vaso-dobrodelnost/

 11. Prevoz za invalida dobrodelni projekt » Archivio Blog » Ajde blogerji, pa da vidimo vašo dobrodelnost pravi:

  [...] dokaj redno prebirate moj blog, niste mogli zgrešiti zapisov o invalidu Danijelu Spasojeviću, za katerega smo v soboto izvedli tudi dobrodelni koncert za nakup vozila, ki mu bo omogočil [...]

 12. Poziv na dobrodelnost za flatus: predvsem glasen, tih, ko je to potrebno pravi:

  [...] dokaj redno prebirate moj blog, niste mogli zgrešiti zapisov o invalidu Danijelu Spasojeviću, za katerega smo v soboto izvedli tudi dobrodelni koncert za nakup vozila, ki mu bo omogočil [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !