Pizda, ne vem kaj je z mano, očitno postajam čisto pravi čefur

26.10.2007 ob 11:52

Ne morem pomagati, ampak včeraj sem ugotovil, da mi je pesem Žuto pile, ki jo poje nepozabna Ceca, strašno všeč. Tako zelo, da sem si jo naložil na svoj računalnik. Tako močno, da jo poslušam kar naprej. Najprej Gore od ljubavi, potem Lepi grome moj, sedaj pa to prekleto Pile. Na pomoč, spreminjam se v čefurja.

In še gospa Ceca v akciji, kjer na nabito polnem stadionu (kaj pa drugega) pove, da ji prav to moje Pile pomeni zelo veliko.

YouTube slika preogleda
 

27 komentarjev na “Pizda, ne vem kaj je z mano, očitno postajam čisto pravi čefur”

 1. zara pravi:

  Hihihihi čefurrrrr :) )) Ceca je nevarna ja, ti zleze pod kožo, ima hudo dobre komade.

 2. Vanja pravi:

  ja samo posvetila je pa komad arkanu, morilcu in pedru.

 3. Vanja pravi:

  komad je dober, samo besedilo pa patetično moje suze padaju na gore, in potem pogleda v nebesa gor bljak, arkan ti je dole duše-u paklu gdje i pripada

 4. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Jebat ga, rada ga je mela, nimaš kaj, usodna ljubezen pač.

 5. ana pravi:

  ne razumem zakaj bi enačili neko pač, preprosto lepo pesem, dobro balado, z narodnostjo in turbofolkom.
  Pile in Gore od ljubavi sta super :D

 6. ana pravi:

  ne enačili, ampak sodili, primerjali glede na to kdo jo poje (po pojavnosti, narodnosti)….

 7. BlazS pravi:

  Mogoče te družba sili v to ? :D ;)

 8. ninaa ninaa pravi:

  hudo dobra pesem :) Mislim, da takrat ko se gre za glasbo, se ne ocenjuje kdo poje kje poje…ne bit tok omejeni…kar je dobro je dobro, ne glede na to kdo prepeva :)

 9. zivi svoje sanje… » gore od ljubavi 2. pravi:

  [...] Iztok se [...]

 10. Vanja pravi:

  Tip jo je dobesedno ugrabil. Ceca je zaslovela zaradi nacionalizma, ki je ubijal in ne njemu navkljub!
  Aja enkrat sta se z Arkanom skregala, pa jo je postrigel do golega…za kazen…

 11. Sabina pravi:

  Na tvojem mestu bi se kar ornk zamislila ;)

 12. iztokgartner iztokgartner pravi:

  To sem pa slišal ja, za to, da jo je pobril po glavi.
  Sam veš kaj mi ni jasno, da je tip umrl in da ga pol še vedno tako zaljubljeno omenja.

 13. senorita senorita pravi:

  Sam men je pa to ‘čudno’. Kako lahko nekdo zaslovi na podlagi nacionalizma ali s pomočjo nekega Arkana? Če ljudje ne marajo tvoje glasbe, komadov in tebe same potem ti ne more pomagat noben Arkan pa ne vem kdo še! Sicer pa Gore od ljubavi res lep komad…

 14. tinamalina tinamalina pravi:

  Ma itak da je vedla v kaj se spušča. Očitno res drži da lepe punce ljubijo barabe :)

  Ne morem se strinjat, da je zaslovela zaradi Arkana, mogoče je on pripomogel le toliko, da so vedli da je njegova in zato še toliko bolj zanimiva.

  Nič pa ne slišim, da bi Ceca imela kako novo ljubezen po Arkanu. Ona mi sicer ni bila nikoli nič posebnega, njene pesmi pa so res fajne.

 15. markopigac pravi:

  Otroci, koliko ste stari? Je biti zena oz ljubica od kriminalca kriminal? Je biti zena oz ljubica od kriminalca zlocin? Custva ne poznajo meja. Jaz se vedno pogledam za vsemi svojimi bivsimi, ceprav ne v nebo (na sreco). Zato, ker so pac bile dobre in seksi. Jebat ga, ce ne mislimo vec enako, kajne? ;)

  Ob Cecinem prvem uradnem gostovanju pri nas v Sloveniji, sem zapisla naslednje vrstice:
  Skupnost slovenskih muzikantov je zmotil njen nastop v nedeljski oddaji Spet doma. Mnoge glasbene urednike je zmotil tudi njen koncert. A na koncu se vseeno lahko odkrito vprašamo – A živimo v demokraciji ali ne? Je prepovedano biti žena ali ljubica zločinca ali domnevnega zločinca? Slovenska ’stroka’ se zmeraj dvigne ob kakem nastopu nekdanjih južnih bratov. Nikoli ob katerem koli drugem tujem izvajalcu. Tako ni bilo zaslediti nikakršnih demonstracij ob nastopih Rammsteinov, čeprav bi lahko v prenesenem pomenu njihovega ‘RAUS’ celo pomislili, da so prišli dokončat nedokončano delo iz druge vojne. Odkrito pa se lahko vprašamo, če morda Cecini oboževalci niso RTV naročniki.

  Ko se je v medijih pojavilo ime CECA, se je namreč takoj dvignil ogenj. Ceca ni bila več pevka, ampak žena oz vdova zločinca, kriminalca in ubijalca. Celo prostitutka. V isti sapi pa ti le-ti znajo povedati, da se ne sme mešati zasebnega življenja s profesijo. Njen koncert so nekateri prej povezovali s t.i. srbovanjem kot pa samim glasbenim performensom. Tudi iz ust nekaterih novinarskih kolegov, čeprav jo iz oči v oči sprašujejo kozlarije. Sporno se mi zdi mozganje slovenskih glasbenikov, ker njihovi komentarji ne morejo biti objektivni. Ob zadnjih zapletih pa ne bi bilo zmotno celo razmišljanje o razpisu referenduma glede potrditve koncerta. Kot smetana na torto pa je manjkal samo še žegenj vlade.
  .
  Več..

  Iztok, predlagam, da si zarolas se naslednjih 10 komadov: “Kukavica”, “Doktor”, “Zaboravi”, “Ko na grani jabuka”, “Maskarada”, “Trula visnja” (pozor na kitarski rif), “Znam”, “Licis na moga oca”, “Beograd” in “Mrtvo more”.
  V prihodnje pa se priredbe “Crni sneg”, “Zajdi, zajdi”, “Djurdjevdan”

 16. Jazzy Jazzy pravi:

  To se strinjam, pač ljubezen ne pozna meja in tako kot se je ona zaljubila v kriminalca, bi se lahko tudi jaz… Srcu se ne ukazuje, pravijo.. In pri teh zadevah ni zdravega razuma..
  Poznam njene komade, mam tudi CDje. Tudi to da govorijo, da uporablja Arkana, da se promovira naprej ne verjamem, ker pomoje ga je imala res rada.. Tudi če ji je obril glavo :) Više me tuće više ga volim.. Vse je to človeško… Tudi sami delamo pizdarije iz ljubezni.. Vsaj jaz jih :)
  Mene so bolj zmotile izjave po tem, ko se je spuščala v politiko, ko je zagovarjala ( v oddaji na pinku 3 na 1) zločince ala Karađić, Mladić.. Nej dela tisto kar zna.. Poje.. Naj bo mama in naj žaluje.. Vse ostalo mi je pa mimo… Rane vojne so še odprte in folk najmanj rabi da se jih skoz na to opominja.. (pa tu ne mislim samo na Ceco)
  Nebi delala cenzure na njene koncerte pri nas, vsak ima pravico nastopat.. Če lahko recimo Mile Kitič naj tudi ona.. pač žena kriminalca, kje piše, da se drugi pevci, ki nastopajo pri nas ne ukvarjajo še s kakim mutnim poslom.. To je bedarija, če jo folk hoče, plača in napolni stadione in dvorane, naj pride.. !

  Marko jaz bi dodala še: Lepi grome moj in Ja još spavam u tvojoj majici… :)

 17. Štefan Štefan pravi:

  Tole pa prosim da takoj zbrišeš ker ne spada na ta takoimenovani internet!!

 18. deks pravi:

  en copy/paste iz:
  Zvezdniški portret, 19. junij 2007 06:16
  Ljubljana – RTV SLO

  Pujsi in uteži
  Ceca se je rodila očetu Slobodanu in mami Miri 14. junija 1973 v majhni vasici Žitoradje blizu mesta Prokuplje na jugu Srbije. Podatek o njenem šolanju še vedno mnogim izvabi nasmešek na obraz. Srbska lepotica je namreč obiskovala Srednjo agroživilsko šolo, oddelek svinjarstvo. A že kmalu je bilo jasno, da mladenka ne bo uspela z lastno prašičjo farmo, saj jo je že od malih nog vleklo v glasbene vode. Iz Cecine mladosti pa prihaja še en komaj verjeten podatek – leta 1983 je postala jugoslovanska prvakinja v bodibildingu.

  V nasprotju z mnogimi najstnicami, ki želijo postati pevke, pa je imela Ceca dejansko tudi nadarjenost, ki so jo hitro odkrili. Ko je bila stara trinajst let, je bila s starši na počitnicah v črnogorskem primorju, kjer je na terasi hotela nekega večera tudi zapela. Takrat jo je opazil izkušeni pevec in harmonikaš Mirko Kodić in v trenutku opazil velike sposobnosti mladega dekleta. Pod njegovim okriljem je leta 1988 posnela prvo ploščo, prvi večji uspeh pa je z najstniškim hitom Cvetak zanovetak doživela na festivalu na sarajevski Ilidži, ko je osvojila tako nagrado občinstva kot strokovne žirije. Pesem To, Miki jo je leta 1990 ponesla v nebo, pesem Kukavica in album Šta je to u tvojim venama pa sta jo leta 1993 dokončno uvrstila med zvezde.

  Miti in legende
  Tistega leta pa se je Cecino življenje spremenilo za vedno. Uradna različica se sliši takole: na nekem glasbenem festivalu oktobra leta 1993 je spoznala Željka Ražnjatovića – Arkana, poveljnika srbske paravojaške enote Tigri, ki je med vojno na Balkanu v devetdesetih delovala na območju Hrvaške ter Bosne in Hercegovine, februarja leta 1995 pa sta se poročila v velikem slogu v beograjskem hotelu Interkontinental. Rodila mu je dva otroka in mlada družinica je živela v popolni sreči in harmoniji vse do leta 2000. Arkan ji je 15. januarja umrl v naročju med prevozom v bolnišnico, ko so ga pokosili streli iz pištole prav v istem hotelu, kjer sta si pet let prej obljubila večno zvestobo. Neuradna zgodba pa gre nekako takole: Ceca je Arkana spoznala, ko je njen fant, musliman, leta 1993 med vojno vihro padel v kremplje Tigrov. Ceca se je odpravila k poveljniku prosit za milost, to njeno pogumno dejanje pa je Arkana tako očaralo, da ji je dejal, da bo njenega fanta izpustil na prostost v zameno zanjo. Mlada pevka je predlog sprejela in tako postala Arkanova last. V zakonu je tiho trpela in igrala poslušno ženo, ko pa si je pridobila dovolj zvez in poznanstev v balkanskem podzemlju, naj bi prav ona naročila možev umor.

 19. deks pravi:

  več si lahko preberete na:

  http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=15&c_id=26088

 20. turbofolker turbofolker pravi:

  Najboljša je 8)

 21. Gregor pravi:

  ne daj se Ines … zavrti si Slapove .. bodo zle misli takoj odšle stran ;)

  lp
  od someščana ;)

 22. iztokgartner iztokgartner pravi:

  SEm čekiral svojo cd teko pa nimam niti enega komada od Slapov :)

 23. kurbeš pravi:

  kuurbeeeešššš

 24. mc'piđn pravi:

  mc’čaw…kaj bo mc’dobrga? :D

 25. jelena pravi:

  iztok ceca je zakon, carica

  a ti vanja stvarno si glupa, jebo te pa ti veruješ sve što pročitaš u žutoj štampi, il si možda bila sa Cecom kad je Arkan ošišao????

 26. katja pravi:

  Kaj govorite same gluposti za Svetlano-Ceco Raznatovic
  Zaljubila se je v napacnega….Zav Ceca je ogromno pretrpela zaradi njega in bila121 dni v zapahi tudi zaradi njega tukaj ni ona nic kriva kar je njen soprog pocel samo napacnega je zagledala njen njen…

 27. manca pravi:

  Zav mi je cece ki je ogromno pretrpela skozi svojo zivljensko pot…..tako mi je hudo kar pisejo mediji tocno ne vejo njeno zgodbo ceca pravi to so samo gluposti kar zagovarjajo o njenem zivljenju en rece tako drug rece drugac in istega pride nasa…in se kdo kaj doda pa smo tam…Ne vem kaj naj recem ona in otroci niso nic krivi ni naromalno da imas 9 otrok vasko tretjo zeno samo za mi jo je ki je tok trpela samo zaradi enega zlocinca in koliko ljudi je umrlo zelo mi je zav takemu ki ni za nima sočutja in srca v zivljenju…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !