Dokaz, da fotošop obstaja

26.10.2007 ob 19:16

Mislim, da komentar ni potreben.

 

7 komentarjev na “Dokaz, da fotošop obstaja”

 1. nimiy pravi:

  no, to bi se dalo narediti tudi s kakšnim drugim programom in ne zgolj s photoshopom.

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Photoshop v smilsu računalniške predelave fotke, se pravi umetni popravki na originalni sliki, ki je bralci revij seveda nikoli ne vidijo in pomislijo kako brez napake zgleda njihova zvezda.

 3. oolong pravi:

  Važn da folk misli, da si večno lep in mlad ;) se bolj prodajaš.

 4. Jazzy Jazzy pravi:

  po tej formuli je vsak lahko brezhibno lep :)

 5. zara pravi:

  Sorry, ampak meni Madonna zgleda super za svoja leta. Hallo skoraj 50 ima!!!Očitno pa je, da ima ne le dobrega osebnega trenerja, pač pa tudi dobrega lepotnega kirurga, ker se ni bistveno spremenila.

 6. Jazzy Jazzy pravi:

  sej tu ni pojnt, če ona dobro zgleda.. seveda zgleda dobro, in veliko ulaga v to… tu je pojnt, da jih s temi programčki, hočejo prikazat še bolj perfektne kot so :)

 7. ajda pravi:

  Ja, sej Madona za svoja leta res dobro izgleda. Valda da s “fotošopom” pa še toliko bolje. Kdo zahudiča je izumil fotošop? Fotošop naredi samo to, da se navadni smrtniki sekirajo zaradi svojega “povprečnega” izgleda, sploh punce, ki velikokrat zabredejo v bulimijo in anoreksijo. To pa so resne bolezni, ki izhajajo iz psihe. Jaz bi dala ukinit fotošop za vse. Da bi povsod bili takšni kot smo, ne pa neke lutke. Sej z makeupom se da tudi kaj naredit. Jaz se ne poslužujem ne enega, ne drugega. Včasih mogoče dam kakšno maskaro gor, to je pa tudi vse. Pa nisem nič posebnega, samo meni kaj drugega veliko več pomeni. Rada spravljam ljudi v dobro voljo in se veselim vsakega vrnjenega nasmeha. jebeš fotošop.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !