Smrt Toše Proeskega me je spomnila še na nekaj žalostnih nesreč

16.10.2007 ob 19:40

Letos sem izgubil prijateljico in bivšo sodelavko Jasmino Žohar, ki je prisedla v avtomobil in edina izmed potnikov umrla v prometni nesreči. Pobrskal sem po spominu in skočil v leto 2002, ko je na motorju umrl komaj 17 letni Nejc Erazem, novopečeni član skupine Bepop, ki se ga je v blogu o Tošeju Proeskem spomnila tudi Tinkara Zorec. Julija leta 1999 je v letalski nesreči umrl vsega 39 letni John John Kennedy, sinko predsednika Kennedyja, ki je leta 1963 kot veste padel pod točo krogel. Pevka Aaliyah je leta 2001 ravno tako umrla v letalski nesreči stara komaj 21 let. Le deset let več pa je bila stara Lisa “Left Eye” Lopes, članica skupine TLC, ki je leta 2002 umrla v prometni nesreči. Ker sem imel na začetku leta 2006 tudi sam hudo prometno nesrečo, kjer me je rešilo le dejstvo, da nisem bil na sovoznikovem sedežu, sem vse skupaj podoživel še enkrat. In tako pridemo do smrti mojega očeta, ki je lani izgubil bitko z rakom. Sami žalostni spomini in slovo od velikega pevca, za katerega se morda sploh ne zavedamo kaj je pomenil Makedoncem. Amerika je imela Jamesa Deana, Makedonija pa ima po novem Toše Proeskega. Oba sta umrla na cesti. Tako kot hrvaški košarkaški as Dražen Petrovič, ki je pri komaj 29-ih letih ravno tako umrl v prometni nesreči. Kot sopotnik. Pa končajmo tele žalostne spomine še s pevcem Falcom, ki so ga pri vsega 40-ih ravno tako za vedno vzele ceste.

 

9 komentarjev na “Smrt Toše Proeskega me je spomnila še na nekaj žalostnih nesreč”

 1. pet-in-g-seks pet-in-g-seks pravi:

  pri draženu (mozartu), košarkarskem geniju, pa sem jokal … priznam!

 2. TiNki pravi:

  Brez besed sem, ne vem kaj naj rečm! Vse skupaj me je tako močno šokiralo, da še zdaj komaj verjamem. Ni ga več,… V videospotih izgleda še tako živ, da res komaj verjamem, da ga ni več.

  R.I.P Toše

 3. marko pravi:

  jaz tudi ne vrjamem.

 4. tea pravi:

  sedaj komaj vidimo kakšen veliki človek je odšel…zame je bil zakon med pevci,
  najlepši muc, seksi da te kap…zakaaaaaaj ga je bog vzel k sebi?

 5. pupika pravi:

  res ga je škoda, js sm ga sicer poznala in moram rečt da je bil človek 1A. slava ga ni dvignila ostal je na trdnih tleh..ful mi je hudo…sam kaj čmo..takšna je bila njegova usoda…naj z angelskim glasom poje z angeli:)

 6. JULIJA pravi:

  Bil je čudovit pevec…nikoli še nisem slišala takšnega glasu…bil je a nažalost ga ni več…čeprav se vsak trenutek ko slišim njegovo pesem zamislim…potočim še velikokrat solzico žalosti…a tudi mi bomo enkrat odšli na isto pot kot je odšel on kot je Pupika zgoraj napisala sedaj poje z angeli…

 7. teja pravi:

  iskreno sožalje za tvoje prijatelje upam, da boš kmalu pozabil na smrt

 8. elena pravi:

  tose segogas ke ostane makedoski angel , makedosko sonce a najpojke makedoska gordos. pocivaj vo mir angelu.vecna ti slava angelu za sekogas ke ostanes vo nasite srca zasekogas.

 9. Anonimnež pravi:

  kako čas beži… danes je že dva meseca od tragične nesreče našega Toša…
  Počivaj v miru…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !