JFK & Jackie

16.10.2007 ob 04:39

Joj, kako sta bila lepa. On predsednik, ona prva dama. Mlada, srečna, zaljubljena in na vrhu sveta. Vse do leta 1963, ko je on padel pod streli atentatorja. In ja, ona je bila tako zelo atraktivna, da jo je lahko prevaral le z Marilyn Monroe.

null

 

7 komentarjev na “JFK & Jackie”

 1. RossaVita pravi:

  JFK je varal svojo drago Jackie sto na uro, z mnogimi !!! Poleg tega je zaradi bolečin v hrbtenici, goltal vse živo, niti ni vedel kaj, zdravnik mu je lajšal bolečine s “konjskimi” drogami… imel je kar kufer s seboj, v katerem je bila cela paleta “zdravilnih drog”. Mi vidimo samo lepe slikce. Varanje, bolečine, solze… to je bila realnost. Iluzije.

 2. McNamara pravi:

  JFK prevaral Jackie samo z Marilyn Monroe?? .. a se ti hecas?? ocitno se niti od dalec nisi videl kaksne JFK-jeve biografije

 3. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Vem, vem, vem. Vse vem, a tako lepa sta na tej sliki. Tako lepa in zaljubljena, da nisem hotel kvariti njune idile. Zakaj moramo vedno gledati le slabe reči.

 4. McNamara pravi:

  ocitno je, da NE VES. idilo, o kateri trabunjas, pa si ze v samem zacetku pokvaril sam s svojim blesavim stavkom, da je JFK prevaral Jackie edino z Marilyn Monroe.

 5. tinamalina tinamalina pravi:

  Slika je res lepa, za njo pa se skriva veliko drugega.

  Da je bil predsednik razuzdan in kakšno žalost je povzročal Jackie, vemo vsi in sem prepričana, da se je Iztok le malo zatipkal. Ali pa je enostavno hotel poudariti lepoto Jackie ter jo primerjal s seksapilno Marilyn Monroe, zraven pa ni omenjal še ogromno ostalih žensk, s katerimi je JFK vse bil.

  Zato me čudi, McNamara, da si Iztoka tako ostro napadel le zaradi narobe formiranega stavka :)

 6. Dajana Dajana pravi:

  Treba je povedati, da je Jackie za vse to vedela. In da je JFK kljub temu, da vsi za vse vedo, daleč najbolj priljubljen ameriški predsednik ever. Ga ne vidim junaka, ki bi lahko to priljubljenost presegel.

 7. iztokgartner iztokgartner pravi:

  MM je v tem kontekstu omenjena zato, ker je najbolj znana ljubica in ker je bila edina, ki je povsem zasenčila Jackie.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !