Rebeka Dremelj ga lomi. In to v živo.

2.10.2007 ob 15:02

Rebeka Dremelj mi je bila vedno okej. Kot oseba in kot miss, ki nima prazne glave. Vedno dobre volje in s smislom za humor. Ko je pred leti gostovala v moji radijski oddaji, je bila taka kot je treba, enako v intervjuju, ki sva ga naredila za Celjana. Pač ženska, ki ve, kako se izkoristi medijska pozornost. Sprva sem mislil, da bo delala bolj moderno glasbo, potem pa sem pač zaštekal, da gre po poti Helene Blagne. Po poti, ki prinaša uspeh in po poti, kjer ne moreš zgrešiti. Pa naj, sem si mislil in bil še vedno na njeni strani. Tudi takrat, ko je okupirala naše rumene medije in šla mnogim morda celo na živce, saj jo je bilo preveč.

Sedaj je žal drugače. Sedaj ga je pihnila mimo. Sedaj se gre resničnosti šov, v katerem si gradi hišo. Grozno, bedno in tretjerazredno. Še posebej, ko se pojavi voditelj, še posebej, ko se pojavi Lepi Dasa. Stvar ni kul. Je nesproščena, zaigrana in taka, da se ji vidi, da seka v temo. Toda zdaj je kar je. Šov se je začel in Rebeka bo morala zdržati. Napaka, saj ni rabila takšne pozornosti. V rumenem tisku jo je bilo dovolj. No ja, razumem jo samo pod pogojem, da je za tole bedarijo pobrala res veliko denarja, s katerim so bo resnično lahko zgradila hišo. Magari v živo.

 

12 komentarjev na “Rebeka Dremelj ga lomi. In to v živo.”

 1. tinamalina tinamalina pravi:

  Čeprav ima show totalno nezanimiv in slabo zaigran, to ne spremeni dejstva, da je meni osebno najbolj simpatična slovenska miss ever. Naj ostane lepa. Drugega ne rabi :)

 2. Big Brother pravi:

  kaj češ, ženska se pač znajde

 3. saya pravi:

  Ja ženska pač misli , da je Paris Hilton … pa se mal preserava s tem resničnostnim šovom… izplača pa se ji gotovo, pa naj še tako zatrjuje, da ni res… Oddajo smo gledali samo zaradi DASE … ona pa ni čisto nič več zanimiva , tako ona kot Saška Lendero pač mislijo, da so najlepše in da morajo biti povsod . ŽAL, ampak saj Slovenčki nismo tako butasti…

 4. bababa pravi:

  ta fotka je res ful huda

 5. simonarebolj simonarebolj pravi:

  “Kot oseba in kot miss, ki nima prazne glave.”

  Yeah! Right! Tako si mislil ti in tebi podobni. Sprejmi lasten fjasko.

  “Sprva sem mislil, da bo delala bolj moderno glasbo, potem pa sem pač zaštekal, da gre po poti Helene Blagne.”

  Hahahahahahahahaha … Za kaj modernejšega ima pač preveč slame v glavi. Ziher je ziher.

  “Tokrat ga je pihnila mimo. Tokrat se gre resničnosti šov, v katerem si gradi hišo. Grozno, bedno in tretjerazredno.”

  Nič tokrat! Tako je, kot je bilo od nekdaj. Beda in tretjerazrednost še naprej pač.

  “No ja, oprostim ji samo pod pogojem, da je za tole bedarijo pobrala res veliko denarja, s katerim so bo resnično lahko zgradila hišo. Magari v živo.”

  Lepo, da nas bralce kar naprej opominjaš na svoj nivo.

  “Čeprav ima show totalno nezanimiv in slabo zaigran, to ne spremeni dejstva, da je meni osebno najbolj simpatična slovenska miss ever. Naj ostane lepa. Drugega ne rabi.”

  In zgoraj tinamalina žalost naših učiteljic, ki bojda naj bi skrbele za vzgojnoizobraževalno plat podmladka in cvet miselnosti bodočih generacij … Horor!

 6. Hotimir Hotimir pravi:

  Ha ha Simona, lepo si napisala :) Jap, pač trži to kar ima, Helena joske tale pa misiko, čeprav je za moj okus malo predimenzionirana…zaenkrat se dobro izgleda. Ne bo pa to večno. O kaksni pameti in pretirani lepoti se pa ne splača govort…..o glasbi pa sploh ne :)

 7. tinamalina tinamalina pravi:

  Simona, žalost si ti sama po sebi, saj se očitno bolj ukvarjaš z drugimi (po novem tudi z mano) kot sama s sabo. …ampak to me niti ne preseneča pri tako nezanimivem človeku.

 8. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Joj, Simona, čeprav se strinjaš z mano, moraš pluvati po meni. Čudno.

  In kot sem že rekel, spet eden izmed tvojih komentarjev, ki nimajo veze s temo. Povedano drugače, kaj ima Rebeka Dremelj s tem, da je Tinamalina učiteljica?

  In če že komentiraš, daj komentiraj z argumenti, se pravi komentiraj to kar je nekdo napisal, ne pa tisto kar nekdo je.

  Se pravi, če nekdo recimo napiše, da je Rebeka Dremelj kul, mu povej zakaj se z njim ne strinjaš, ne pa, da mu poveš, da je debil, ker hodi pit v bližnjo gostilno.

  Sicer pa, kaj ti razlagam vse tole, če tako ali tako ne boš razumela poante in me boš spet napadla ter govorila o mojem nivoju.

  Zame je slab tvoj nivo, kjer na komentar nekoga zelo tretjerazredno in žaljivo napadeš njegov poklic in dopišeš, da bodo otroci bogi.

  To je zame nizek nivo, draga Simona.

 9. tejka pravi:

  Hay! Sem danes prvič na tej strani in te moram res pohvalit… Ful se mi dopade, da objaviš tudi kritike na svoj račun…pa jih pol the best argumentiraš…kar seveda kaže samo na tvojo veliko razgledanost. Tak da le tako naprej…

 10. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Tejka, hvala in uživaj še naprej ob prebiranju bloga.

 11. martina pravi:

  Hay! Sem dans prvič na tej strani in te orm pohvalt

 12. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Lepo, da si se oglasila. Upam, da ostaneš. Hvala za pohvale.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !