Rekorden obisk mojega bloga, drugič

29.09.2007 ob 20:32

Ko sem že mislil, da ne morem preseči 2500 obiskovalcev dnevno, me je usekala pretekla sreda, kjer se jih je ob koncu dneva nabralo kar 2901. Zelo dobro in super občutek, da to kar napišeš, tako ali drugače pride do tolikega števila ljudi. Odličen je bil tudi četrtek, ko sem spet butnil magično mejo 2500.

No ja, istega dne se jih je vrnilo zelo manj, kar pomeni, da je navdušenje padlo ali pa so pač prebrali vse, kar jih je zanimalo.

Ne vem kaj pomenijo ti podatki napram ostalim blogerjem, zato se morda smešim, ali pa navajan dobre podatke in zelo solidno obiskanost bloga.

graf1.jpg

 

3 komentarjev na “Rekorden obisk mojega bloga, drugič”

 1. JJJ™ JJJ™ pravi:

  Sreda je bil res odličen dan,… Tudi jaz sem dosegel rekord. Če te potolaži številka je bila skoraj da pol manjša od tvoje ampak za blogerskega začetnika zeloooo dobra ;)

 2. Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew pravi:

  dobre maš ti te obiske ni kej :) svaka čast. zanimivo bi bilo videti traffic sources :P ampak okej, to je zgolj moja radovednost

 3. poezija poezija pravi:

  Mislim, da je zelo lep občutek, če te ljudje berejo. Zanimivo, da se na blogih pojavlja tekmovalni duh. Saj to je dobro, ljudje se bolj trudijo in želijo biti zanimivi, živi….
  Poezija mora biti zadovoljna z olimpijskim duhom. Če kdaj dvigne kak prahec, je to že zmaga…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !