Lepotna operacija za nagrado

23.08.2007 ob 20:21

Uf, pa saj to ni res, ampak nova številka hrvaške revije Doktor objavlja reklamo, kjer bodo srečni izžrebanki popolnoma spremenili izgled. In to za celih 120 tisoč kun. Operacija bo popolna, punca pa bo lahko, če bo seveda želela, svoj izgled spremenila za 100 procentov. Kam gre ta svet?

blog.jpg

 

9 komentarjev na “Lepotna operacija za nagrado”

 1. pet-in-g-seks pet-in-g-seks pravi:

  lepšim puncam naproti? eh, hecam se … plastiki fantastiki.

 2. Laura pravi:

  Huh, zakon..takoj bi se prjavla, če bi se lahko :)

 3. lukav lukav pravi:

  A zdej pa še Hrvati :) . A ni blo pred časom na siolu objavljeno, kako se Avstralci zgražajo nad tem.. no ja vsakomur svoje :)

 4. pvc pravi:

  Namesto možganov si nafilajte glave s silikonom..

 5. Miran pravi:

  Škoda, da se počnejo take stvari. To je popolno razčlovečenje.
  Pa še tebe LAURA bi vprašal;Zakaj nisi zadovoljna taka kot si? Ne poznam te, vendar vem, da si lepa takšna, kakršna si.Taka tudi ostani, vsi te bomo imeli radi.

 6. Blazz Blazz pravi:

  o lol… ne rečem recimo, (za ženske seveda) kako povečanje jošk.. to bi še sprejel, pa že to ni več tak fino ko veš da je plastika…

  ampak popolnoma drgačn izgled? da te našponajo z botoxom, prepedenajo ksiht, te nafilajo s silikonom…no thx :)

 7. Frida pravi:

  poplna sprememba izgleda je definitivno preveč! Sicer sem sama bila na eni lepotni oparaciji (ki je bila delno tudi zaradi mojega zdravja) in mislim, da ima vse svoje meje! Če se hočes res cel spremenit se ne spoštuješ pred operacijo inse tudi ne boš po njej! Mislim, da bi morali takšni ljudje najprej razčistit s sabo!

 8. n. pravi:

  jaz pa nimam nic proti malim lepotnim operacijam. ce ima nekdo res komplekse zaradi ogromnega nosu ali pa motecega materinega znamenja na obrazu…skratka da se zaradi neke stvari stalno sekiras in imas komplekse. v tem primeru lepotna operacija ja. da pa se gre nakdo cisto spremeniti in postane neka druga oseba…tukaj sem pa odlocno proti.je pa res da vsak lahko dela s svojim telesom kar hoce. jaz ne bi tega naredila nikoli.uglavnem se strinjam s frido in se s kom

 9. Frida pravi:

  tukaj je potem še eno vprašanje.Imaš neko ljubljeno osebo, potem pa greš na tak makeover: Kaj te lahko tvoj partner še sploh ljubi, če si popolnoma drugačen človek (operacija sigurno tudi vpliva na ego)? morda potem tudi partner dobi komplekse in se boji da bo ostal sam, hoče operacijo,…itd.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !