Moj intervju: Danica Lovenjak (objavljeno v Direktu)

17.08.2007 ob 02:17

MOŠKI SO KOT VREME

Svetlolaso Danico Lovenjak lahko trenutno gledate kot napovedovalko vremena v oddaji Svet, kjer s svojimi čari navdušuje gledalce, ki zanjo vzdihujejo tudi na raznih spletnih forumih. In pozor, Danica ni le še ena neumna blondinka, ki bi si slavo zgradila le s svojimi izgledom. Danica je prefrigano in dovolj pametno dekle, ki ve kako se manipulira z mediji. Ki se zaveda svojih atributov in nikoli ne gre čez mejo dobrega okusa. Ker je doma iz Prekmurja, se seveda nikoli ne bo prevzela ter odletela med vase zagledane in nedostopne zvezdnike, marveč bo za vedno ostala preprosta, nasmejana in prijazna punca, ki bi jo marsikdo hotel za svojo ženo. V ukinjeni oddaji E+ je delala kot novinarka in navduševala s svojo navihano Cvetko, sedaj pa se preizkuša še kot igralka v predstavi Jutri pa res začnem. Če ji boste omenili film Umazani ples, boste zadeli v polno. Če jo boste povabili na koktejl, bo vaša za celo noč. Če ji boste za rojstni dan kupili špansko in avstralsko vino, vas bo objela in poljubila vsaj trikrat. Za škampe pa bi itak ubijala sredi noči, če bi bilo treba.


1. Prvo vprašanje ste verjetno pričakovali. Povejte mi, kdaj se boste za Playboy slekli tako kot je treba?

Glede na to, da je bilo to vprašanje že neštetokrat postavljeno, bi lahko že poznali odgovor. Novinarji ste res vztrajni (smeh). Torej, nič nimam proti okusnim erotičnim fotografijam, vendar imam neko svojo mejo čez katero ne grem. Zato sem se tudi za Playboy razkrila le do določene meje. Sicer pa, a ni bolj vzburljivo, če ne pokažeš vsega?

2. Ko sva že pri goloti, zakaj vremena ne napovedujete zgoraj brez?
Le zakaj bi ga morala? Ne vidim nobene povezave med goloto in napovedovanjem vremena. Ko mi je najbolj vroče, pa ga tako ali tako ne napovedujem (smeh).

3. Ko sem na splet napisal vaše ime, se mi je odprl zelo zanimiv forum, kjer se za vašimi slikami slini na stotine slovenskih fantov. Vam to ugaja?

Če njim ugaja, potem seveda ugaja tudi meni. Ne vidim nič slabega v tem, dokler me nihče ne nadleguje. Saj smo konec koncev vsi samo ljudje.

4.Kaj bi mi rekli, če bi vam rekel, da v živo sploh niste tako zelo privlačni kot pravijo?
To bi verjetno rekli zaradi tega, ker bi vas v prvi vrsti očarala z drugimi vrednotami. Torej še boljše.

5. Pa dajva preveriti, če ste tudi pametni in ne samo lepi. Mi znate našteti enajst igralcev filma JFK, povedati imena vseh ameriških predsednikov in izračunati hipotenuzo kvadrata kubika deljeno z osem?
Pričakovala sem, da mi boste postavili kakšno bolj pametno vprašanje. Dandanes lahko o teh rečeh že vsak preveri na internetu. Ja, razočarali ste me.

6. Kaj se dogaja z vašo najboljšo prijateljico Cvetko?
Cvetka se je naveličala medijev in odšla na dopust. Vendar brez mene ne more in tako sva še zdaj v dobrih odnosih. Včasih jo komajda brzdam.

7. Se vam ne zdi, da je napovedovanje vremena malce dolgočasna zadeva in da je bilo vaše delo v oddaji E+ veliko bolj razgibano?
Od kdaj pa je vreme nerazgibano?  Med vremenom in Cvetko se da najti celo nekaj skupnih točk. Menim namreč, da so moški kot vreme, saj nikoli ne veš, kaj lahko pričakuješ od njih.

8. Kdaj se boste poročili, kdo bo srečni izbranec in koliko otrok bosta imela?
Če bi imela pred sabo »pravega« moškega, bi se takoj poročila. Vendar mislim, da bo faza iskanja še nekaj časa trajala. Dandanes je že preveč balasti, zato je treba biti kar previden. Otrok pa bo toliko kolikor jih bo Bog dal.

9. Zakaj niste postali nova pevka skupine Atomik Harmonik?
Oh, to pa je dolga, predvsem pa že zastarela zgodba. Spoštujem Atomike, vendar nisem prepričana, da bi se našla v tej vlogi. Bolj so mi všeč drugi izzivi.

10. Kaj lahko z vaše strani pričakujemo v prihodnosti? Naš čaka kako fino presenečenje?
Vsekakor ne bom šla v pokoj še nekaj časa, zato lahko od mene pričakujete še marsikaj. Ko si v medijskem svetu dejansko še sam ne veš kaj te čaka jutri. Pustite se presenetiti.

11. Nekje sem slišal, da nikoli ne nosite spodnjih hlačk. Sem slišal prav?
A take govorijo o meni? Ne da bi vedela. Nekateri si pa res preveč upajo. Vsekakor jih ne nosim vedno, le kdo pa jih.

12. Kaj menite o novem protikadilskem zakonu?
Moram priznati, da sem z njim več kot zadovoljna, saj smo s pomočjo njega nekadilci končno prišli na svoj račun. Verjamem pa, da je to za kadilce kar velik šok, vendar jim bo ta zakon mogoče dal misliti, da je življenje brez cigaret lepše, predvsem pa bolj zdravo. Naravna
poživila so boljša.

13. Kaj bi bile prvi tri reči, ki bi jih storili, če bi postali predsednica Slovenije?
Vsekakor bi poskrbela za bolj prijazno naravo, ki je že preveč izčrpana od brezobzirnih ljudi. Ženske bi postavila na enakovreden položaj moškim ter poskrbela, da ne bi bil nihče lačen v naši državi. Konec koncev tole niso niti preveč zahtevne naloge, ali pač?

14. Koliko je trajal vaš najdaljši poljub in kdaj ste okusili čare poljubovanja?
Take reči se pa res ne merijo s časom, kaj šele, da bi takrat razmišljala, da se mi kam mudi. Takrat se zame čas ustavi. Mislim pa, da me najdaljši še čaka. Prvi nedolžni poljub, ki sem ga še znala izmeriti, saj je trajal kakšno sekundo, pa je padel v vrtcu.

15. Kakšno spodnje perilo najraje nosite, kdo vam ga kupuje, koliko denarja zapravite za kozmetiko in koliko za mobitel?
Od naštetih reči mesečno še največ zapravim za mobitel, saj se neskončno rada pogovarjam po telefonu. Kozmetiko in spodnje perilo kupujem po potrebi. No, pa saj veste, da imamo ženske pač velike potrebe, kar se tiče teh reči. Nikoli ni dovolj. Da ne pozabim, spodnje perilo pa mora biti predvsem fino.

16. In jasno, so vaše prsi naravne ali umetne?
O, hvala za kompliment. Presojo pa bom prepustila kar vašim bralcem.

 

1 komentar na “Moj intervju: Danica Lovenjak (objavljeno v Direktu)”

  1. Anonimni pravi:

    SEMINARSKA NALOGA PRI PSIHOLOGIJI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !