Jamska ženska

3.08.2007 ob 00:32

Nekega dne se bo našla jamska ženska. Se pravi ženska, ki ne uporablja deodoranta, se ne brije in ne uporablja šminke. Ki je taka kot je. Brez pretvarjanja, olepšav in predelav. Ko se bo našla, se bo seveda postavila ob bok vsem umetnim ženskam današnjega časa. Me res zanima, kdo se bo smejal komu.

 

21 komentarjev na “Jamska ženska”

 1. nada pravi:

  Jaz sem že 70 let brez dodatkov in brez nategov ha,ha
  in se še vedno z istim možem zbujava v objemu novih gubic ha,ha.Je pa res, nekateri smo genetsko lepi hi,hi.

 2. sodelavka pravi:

  aha, me prav zanima s kakšnim ponosom bi takšno ‘jamsko žensko’ peljal na fancy večerjo, v fancy lokal…za doma bi vsak imel ‘natur babo’….hvalabogu….za ‘publiko’ pa je že malo druga pesem, kajne? samo toliko v premislek ;)
  p.s. sem zagovornik spontanosti in naravnosti. a vse ima svoje meje ;)

 3. angel pravi:

  Vse je seveda odvisno od okusa, če dobro gledaš jih lahko vsak dan srečas kar nekaj…očitno jih ne opaziš…zakaj že??

 4. Ana pravi:

  Ja, za takšno žensko bo potrebno zaviti na druga pota in ne tja, kjer je vse vsem na očeh. To je tako, kot če iščeš ključ, ki si ga izgubil v temi, pod svetilko, ker je tam bolj svetleje. Sigurno je takih žensk kar nekaj

 5. flosar pravi:

  sodelavka : je PUST sedaj 365 dni na leto ? Na ( kakšni ? ) večerji, v ( kakšnem ? ) lokalu in za katero publiko, naj ima ženska MASKO ? ZUNAJ naj bo depilirana plastična izložbena PUPA z narisano črto namesto obrvi. DOMA pa je tako vseeno kako izgleda ??? Dajte ženske ločit med naravno urejenostjo in umetno-fancy žensko za fasado.

 6. bingo pravi:

  Bravo,flosar! Tale sodelavka ma očitno mal napačno predstavo glede raznih fancy šmancy lokalov.
  Opažam, da je veliko žensk takih, ki mislijo da jih tipi vlačimo okol kot okrasek, in jih imamo zato ker so ˝kao˝ lepe. Bi blo pametno, če bi še kakšno minuto namesto šminkarije posvetile svoji zlati mamici in jo uprašale kako se speče kruh!

 7. openhearted pravi:

  Navadna baraba si. Želiš si take ženske zaradi tega, da ti nihče ne bi mogel oporekati, ker jo nikoli, nikamor ne bi jemal s seboj, da bi se potem lahko vlačil in slinil okoli šmink, pudrov in silikona. Kajne?

 8. Jast pravi:

  Ženska mora bit lepa, sicer se je nikoli ne boš rešil.

 9. sodelavka pravi:

  @flosar in bingo….brez skrbi! govorim o urejeni ženski in ne šmancy-pancy načičkanih lutkah, ki so za okras ‘plehkim’ tipom….bodimo no resni in iskreni, da si verjetno vsak želi ob sebi urejenega človeka in ne kosmate medvedke s sračjim gnezdom in smrdljivimi pajskami…sem prepričana, da nas obdaja dovolj lepih in povsem naravnih deklet, ki ne potrebujejo kg pundra, da bi bile lepe….ker so to že brez njega. imejte odprte oči! očitno pa si je pomen ‘jamske ženske’ vsak po svoje interpretiral :)

 10. M&G M&G pravi:

  hehe Iztok :)

 11. Bratranec pravi:

  Jamarca-Psihomašina….

  Z mojega vidika ima ženska, ki se ne maže po obrazu in ne barva las in je vrh vsega dobro vključena v družbo (pomembno!!!! – Spomnite se npr. naravne g. Močivnik) zlata vredno in dobro izdelano psihostrukturo in pošlihtan seksualni lajf. Ženske, ki si barvajo lase z na seks klicočo rdečo ali izkazujejo lažne genetske kvalitete z blond barvo las, ter ženske , ki poudarjajo posedovanje vagine z rdečenjem ustnic in simulirajo spolno vzburjenost z obrobljanjem oči po mojem zagotovo izkazujejo svojo superiornost za prekrivanje svojih manjkov in slabosti. Zna se zgoditi, da ko odviješ tak paket, ugotoviš, da si dobil nekaj kar sploh ne potrebuješ. Sam sicer imam svojo jamsko žensko in to sorto na osnovi svoje osebne izkušnje tudi toplo priporočam.

 12. SpYDeR pravi:

  Boš mogu pa mal več po kmetih hodit:P

 13. dr.Josko Florjancic pravi:

  Verjamem da si tudi ti jamski clovek….za jamskega cloveka ,jamska zenska.Ker ce pa to nisi,si pa jamski
  zaje….nt!(z internetom)! Nekaksen homosodobnikus,ki bo pa sebi tezko nasel to kar isce…predvidevam. No ,satira gor ali dol,zelim ti da bi cimprej nasel -to svojo sanjsko jamsko bolso polovico ter da bi srecno zivela do konca svojih dni….
  Vso sreco!
  Lp,Dr. Josko Florjancic

 14. MicroG pravi:

  no osebna higiena more bit na nivoju! js si ne predstavljam da se ne bi depilirala, parfumirala, zob umivala, se namazala ko grem vn itd…. prav tako si sebe ne prdstavlam s t.i. “jamskim” tipom ko en talibanc bi biu z uno brado neobrito da o vonjavah ne govorim!
  kar se tiče pa samega makeupa…js osebno se ne mazem velik sploh ko sem doma in ko sem na morju…brezveze. čim se pa namažem pa sama opazm da sm čist ena druga oseba, pa ne pretiravam z mazanjem in nemorm pomagat če se bom 3x drgač namazala bo lih tko ko da bi pogledu 3 različne osebe! z vsemi temi zgoraj naštetimi stvarmi počutm velik bolj samozavesto, sexy itd.
  če pa kdo hoče jamsko žensko hja sam to lah rečm: wrong time wrong place! ;)
  čeprov kšna orng depresivna k se je čist zapustila bi znala izpolnjevt kriterije jamske ženske. :D

 15. Franci pravi:

  Vsem ljubiteljem pobarvanih žensk!
  Jamska ženska je prehud izraz; bolj bi pristajalo “naravna ženska” ali naravna lepotica. Ki je čisto dovolj samozavestna in ve, da ima vse kar ji je narava dala lepo razporejeno in ima svoj namen, zato ohranja nedotaknjeno pričesko na vseh delih telesa. Tiste druge pobrite in depilirane so namenjene bolj pedofilom.

 16. chef chef pravi:

  Haha, dobra :)

  Ej, vse bi šlo skozi, edino kosmate noge in podpazduhe bi me motile :D

 17. piko pravi:

  sem nasel tako. dobra zenska je, mila, skrbeča, neodvisna, pravi, da obstaja razlog zakaj se je rodila taka kot se je (kot tudi vse ostale zenske). drugače socialna delavka, specializirana za otroke. vsi jo imajo radi saj je njen karakter tak, da te navdusi ze takoj, ko jo spoznas. Le da mi je na zalost pobegnila, v indijo (projekt), saj bo tam odprla solo za revne otroke in se vrne sele cez 4 leta…

 18. krneki pravi:

  Sej niti ni tako zgrešena ideja. Kakšna plemena po raznih zakotnih krajih imajo takšne (ali vsaj podobne) ženske in njihovim moškim se najbrž zdijo kar “hude bejbe”. Kar hočem povedat je to, da je NAJBRŽ percepcija lepote privzgojena glede na okolico v kateri živimo. Torej, širše gledano, bi lepota res bila lahko relativna. Znotraj posamezne družbe pa se mi zdi, da so pravila o tem kaj je lepo in kaj ne, precej trdno določena.

 19. miran pravi:

  …NOBENA ŠMINKA NA TEM SVETU NE MORE SKRITI TVOJE LEPOTE…

 20. majki pravi:

  Iztok, tebi bi blo všeč, da si tud riti ne briše ne^^

 21. Frana pravi:

  Take niso samo na kmetih, tudi drugod se najdejo, samo ne v bifejih in disko-tih ….Kdor išče ta najde brez skrbi še so….

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !