Pol kepice sladoleda odpade

26.07.2007 ob 10:46

“Ne dajemo pol pol,” je stavek, ki me vedno znova močno razjezi in stavek, zaradi katerega bi sladoledarju v rit zabil prav vse okuse sladoledov, ki jih ima na razpolago. Če lahko pol pol dajejo v Mariboru in Celju, zakaj za vraga ne morajo tega početi tudi na Bledu in v Ljubljani. Tega pa res ne razumem. Bi sladoledar umrl, če bi zmešal dva okusa v eno kepico? Bi ga zaprli in poslali na Goli otok? Bi se mu posušila roka, če bi naredil ta gnusni zločin? Bedarija, da ni večje in dejatvo, ki me res pogreje in naredi živčnega. No ja, v Ljubljani še nekako gre (seveda če nisi v Kolsoseju, kjer med drugim ne dela tudi klima in je poleg tega zoprn še zavaljen redar, ki zahteva, da človek na tistih belih sedežih sedi kot v šoli), na Bledu pa bi bilo pol pol znanstvena fantastika. Prav rad bi vse tiste sladoledarje peljal v celjski Planet Tuš in jim pokazal kako se postreže sladoled. Kako se da pol pol in kako ta pol pol izgleda kot dve res veliki kepici. In to za 0.70 evra, da se razumemo.

 

10 komentarjev na “Pol kepice sladoleda odpade”

 1. M&G pravi:

  pol moj pol njen? tud ne gre, ane?

  hecam se….

  sam res,če mi ne dajo pol tega pol unga, pač grem drugam.

 2. saily saily pravi:

  ja ravno zaradi tega se branijo “pol-pol” ker potem preveč sladoleda dajo… tko ga pa dobiš minimalno za 0,70€… kar je kriminal ja… boljše je, da si kupiš lučko, je veliko ceneje :)

 3. buba švabe buba švabe pravi:

  Ampak, če ni to ena najbolj kmetavzarska stvar na svetu, da naročiš pol pol, potem pa tut ne vem, no…

 4. M&G M&G pravi:

  pa naj bo kmetavzersko.
  zame je več kot ena kepica sladoleda čist preveč. zato pol tega pol unga :)

 5. malina pravi:

  Ker zivim na Bledu, kjer je pol-pol kepico dobit misija nemogoče, te čisto razumem :)

 6. Rado Rado pravi:

  Zapomnite si to:
  “Kupec je kralj”.
  Če hoče pol kepice, jo mora dobiti.

  P.S.
  Meni se še ni zgodilo (pa se mi tudi ne bo), da ne bi dobil pol-pol. Res je sicer, da ne maram preveč za sladoled.

  :-)

 7. parrot pravi:

  Zakaj pa ne kar tretjino = tretjino = tretjino?

  Bom zloben: večina ljudi, ki bluzi z nekimi polovičkami upa, da bo tako dobila večjo porcijo za isti denar. Seveda se bo takoj oglasila serija kritikov, ki bo to zanikala in omenjala, da lahko naenkrat prebavi le eno kuglo.

  Imam rešitev: sladoledarji naj vse po vrsti zajebejo tako, da poleg ene lopatke za kepice postavijo še drugo, manjšo. Ko bo kdo zatežil z dvema okusoma jo uporabi.

 8. M pravi:

  1/8 jagodnega, 1/4 čokolade, 1/4 vanilije, 1/16 stračatele, 1/16 banane, 1/4 zeleno jabolko … pa brez sladkega korneta in brez preliva… in da mi ne računate več kot ceno za eno kepico!!

 9. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Evo, zdaj pa to počnejo tudi v celjskem Interšparu.

 10. montebuba pravi:

  v Ljubljani so pač nedojebani očitno jim gre preveč dobro in se s tem ne ukvarjajo,
  ampak včasih maš pa take top komentarje:”Bi sladoledar umrl, če bi zmešal dva okusa v eno kepico? Bi ga zaprli in poslali na Goli otok? Bi se mu posušila roka, če bi naredil ta gnusni zločin?”
  haha kje pobiraš?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !