Moj intervju: Sanja Grohar (objavljeno v Direktu)

12.07.2007 ob 21:14

ZAJČEK MED NOGAMI

Sanjo Grohar so pravkar izbrali za playboyjevo dekle leta, kar je po titulah za miss Slovenije in za naj fatalko še en dokaz, da je ljudem zelo všeč. Odličen renome komaj 23 letne deklice iz Kranja, ki je svojo kariero začela kot pevka in se potem kot meteor zavihtela med najbol aktualne ter popularne zvezdice na našem estradnem nebu. Da ne bo pomote, Sanja kljub slavi ostaja preprosto in prijazno bitje, ki jo boste večkrat brez težav ujeli v kakšni restavraciji s hitro hrano. Ali v kinu, kjer ne zamudi nobenega filma z Angelino Jolie in Johnnyjem Deppom. Dovolj pametna, da se jo ne da vleči za nos. In dovolj zvita, da se lahko vedno zanese na svoje čare. Po mnenju mnogih, zares prava fatalna črnolaska, o kateri sanjajo številni slovenski fantje. In dekle, ki še vedno ostaja zvesta samo svojemu izbrancu. Na intervju je prišla nasmejana in polna pozitivne energije, ko sva prišla do najbolj vročih vprašanj, pa ni niti malo zardela.  Ali kot pravi sama: »Kdor upa, vztraja. Kdor vztraja, zmaguje.«

1. Začniva na prvo žogo in v stilu. Zakaj se tako zelo rada slačiš za Playboy?

Ne gre se za to da se zelo rada slačim. Gre bolj za to, da uživam v smem slikanju. Da z vesljem pogledam nastale slike, ki so »by the way« estetske in niti malo vulgarne. Playboy je svetovna znamka, ki v tujini velja za zelo prestižno in dekle, ki se slika za Playboy je tam zvezda. No ja, pri nas je daleč od tega.Vendar mene ne zanima mnenje drugih. Jaz živim svoje življenje in Playboy mi odpira mnoga vrata v tujini.

2. Ti je vseeno, da na tvojo sliko morda masturbira polovica slovenskih moških?
Po resnici povedano mi je popolnoma vseeno. Ne premišljujem o tem in si tega niti nočem predstavljati (smeh)

3. Se ti ne zdi, da golota dekletu v Sloveniji ne prinese dovolj slave in denarja ter da na jahto Rajka Hrvatiča lahko pride tudi brez tega?

Odvisno od dekleta. Sama sem tip ženske, ki zna vsak svoj naziv maksimalno izkoristiti in vedno vse obrnem sebi v prid. Nisem se slekla zaradi denarja ali slave. Znana sem bila že prej in si z goloto nisem zgradila kariere kot nekatere naše estradnice. Imam svoje razloge in dolgoročne cilje. Na Rajkovi jahti še nisem bila in to sploh ni moj cilj. Bila sem na mnogih jahtah, pa me to ni niti malo ganilo.

4. Glede na to, da si se slekla po osvojitvi naslova za miss Slovenije, sem pričakoval, da te bodo obravnavalii kot tako imenovano »celebrity«, zakaj si potemtakem le zajčica kot vse druge?

Kdo pravi da sem zajčica? Da te popravim, dekleta, ki se slečejo za Playboy so playboyeva dekleta in ne zajčice. Zajčice so hostese z ušeski (smeh). Ponudili so mi, da se lahko slikam kot »celebrity«, toda potem se ne bi mogla sleči do konca. Ravno zato sem se odločila, da se slečem kot playboyjevo dekle, da pokažem prav vse svoje čare in da se lahko potem potegujem tudi za playboyjevo dekle leta. To je bil tudi moj cilj. Kar si zadam, mi ponavadi uspe.

5. Mi upaš povedati višino honorarja, ki si ga dobila za gole fotografije?

Upam, vendar ga ne smem, ker mi pogodba to prepoveduje. V medijih so se pojavila ugibanja, da naj bi dobila med 300 in 700 tisoč tolarji, jaz pa seveda ne bom izdala številke in se temu le nasmiham. Dobila sem dober honorar in seveda višji kot si mnogi mislijo. Trenutno sem najbolje plačano playboyevo dekle.

6. Naše bralce gotovo zanima kaj vse je že krasilo tvoj venerin hribček?

Lahko vam povem, da sem si za januarsko številko Playboyja iz dlačic oblikovala zajčka.

7. Dovolj vročih vprašanj, povej mi raje, kakšen se ti je zdel letošnji izbor za miss?

Scena je bila lepa, toda scenarij je bil malce izven konteksta, tako da je bilo vse skupaj na koncu malo dolgočasno. Igralca sta bila ne glede na vse super. Punce so bile to leto res luštne. Imela sem kar tri favoritke. To se ne zgodi pogosto, saj sem hud kritik.

8. Se sploh spomniš imen vseh misic in recimo vsaj petih drugih ali tretjih spremljevalk?
Mislim, da se spomnim skoraj vseh misic, spremljevalk pa morda samo nekaj.

9. Kaj bi mi rekla, če bi ti rekel, da vem, da svojemu fantu nisi najbolj zvesta?

Da se motiš.

10. Kdaj boš bolj slavna od Nine Osenar?

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha…

11. Ko sva že pri Nini, kako je bilo, ko si ji na gole prsi mazala čokolado?

Mislim, da je ona v tem bolj uživala kot jaz, saj so ji všeč ženske (smeh). Šalo na stran, Nina je privlačna punca, kar pomeni, da sva se imele fino. V resnici se sploh nisva mazali, saj je šlo le za poziranje.

12. Misliš, da boš tudi pri petdesetih še vedno tako privlačna kot sedaj?

Seveda bom, saj veš, stara koka dobra supa (smeh).

13. Kaj bi rekla bogatašu, ki bi ti za vročo noč ponudil milijon evrov?

Ah, daj no, prosim te. Misliš, da bi res rekla ja? Potem bi že sprejela ponujene ponudbe, ki sem jih dobivala. Zame so takšne stvari žaljive.

14. Če te zdajle prosim, da se slečeš za bralce našega časopisa, bi šlo?

V tvojih sanjah (smeh). Če sem se slilala za Playboy še ne pomeni, da hodim okoli gola.

15. In jasno, imam prav če rečem, da si naša najbolj uspešna misica?

No ja, vsak ima drugačno mnenje o tem, katera je bolj uspešna. Ravno prej si me recimo vprašal, kdaj bom bolj slavna od Nine (smeh). Sama zase vem, da sem zelo uspešna in da bom še naprej delala dobro.

 

16 komentarjev na “Moj intervju: Sanja Grohar (objavljeno v Direktu)”

 1. klemenix klemenix pravi:

  He he, dober intercvju! :D Moram pa eči, da mi je dosti bolj seksapilna Nina Osenar. Sanji za moj okus nekaj “manjka” :D

  Lep pozdrav!

 2. pet-in-g-seks pet-in-g-seks pravi:

  sanja, kaj pomeni tisti čudni smehec na vprašanje, kdaj boš bolj slavna od nine osenar?

 3. klemenix klemenix pravi:

  Boljša je Nina! ;)

  Lp

 4. Flick pravi:

  ah dejte no….Nina Osenarca je pa v body ql, drgac pa ni za nikamor!!
  Glupa ko noč, pa še ustrašiš se je, ko se začne smejat! Go Sanja…se naprej bod tolk uspesna…pa se bolj!:)
  Lp

 5. Simon pravi:

  Vsake oči imajo svojega malarja, četudi so šlampasti … malarji namreč …

 6. Elvis pravi:

  go sanja ;)
  down with nina :P

 7. Samski pravi:

  Tisti, ki vidi Nino butasto pa res ni za nikamor. A folk res ne zna premišljevat?

 8. janez pravi:

  meni pa ni tok všeč ker je presuha…… ampak to je samo moj okus pač :)

 9. Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew pravi:

  zabaven intervju :)

 10. losko pravi:

  Najboljše, najpametnejše in najzvestejše punce se NIKOLI ne slečejo pred kamero. Vsaka ženska, ki pozira, je le igračka moške domišlije.

 11. MedoThekIng pravi:

  hja nobene se nebi branu ne Sanje ne Nine. Sanjo sem vidu na celjskem sejmu, ko se je slikala z obiskovalci (sline so se jim-nam do tal cedile;))))) Hja kaj naj recem, go punce…imamo vsaj o čem razpravljat.

 12. tOmAž pravi:

  vredu intervju… obe so fajne:)

 13. katarina katarina pravi:

  moji hčeri pa je Sanja v dno duše razočarala. Zakaj? Ko je bila miss je hodila po osnovnih šolah in pela na proslavah (samopromocija). ko sta jo moji hčeri videli, sta bili čist preč o njene lepote, prijaznosti, itd. samo o njej sta govorili. potem …. pa sta jo zagledali na playboyevi prvi strani – golo. čisto se jima je porušil svet tisti momemnt. mami, kako more, sta me spraševali. Lepa je, pametna najbrž tudi, pa zakaj se je morala slečt? a nima tolk pameti v glavi, da ve, da je to ponižujoče. eh, otroci so ali naivni ali pa mnogo bolj pametni kot mi odrasli. ja,za inteligentno žensko je slačenje pred kamero nepotrebno. če bi rada prodajala svoje telo, potem naj bo prostitutka, ker le-te res dobesedno prodajajo svoje telo. če pa želi uspet kot inteligentno bitje, potem pa naj prodaja svoje zamisli, pamet, ragledanost, itd. pa ne velja to samo za sanjo, ampak za vse.

  mimogrede: kolk narazen pa sta golo fotografiranje in pornič? dejansko kolk daleč.

 14. Janez pravi:

  Katarina, obsojati ljudi zaradi njihovih dejanj, je nesmiselno. Vsak ima svoje poglede, svoje cilje in svojo pot. Moraliziranje, smo ustavarili ljudje sami, postavljamo vrednostne oznake in sami sebe mučimo … si ustavarjamo pekel na tem svetu.

  Sanja je res prikupno dekle in ima nekaj v sebi, kar jo poleg lepote naredi izjemno privlačno. Nima para v Sloveniji.

 15. pendejo pendejo pravi:

  To ni nič drugega kot, ratal mi je bit miss SLO, samo kaj pa imam po dveh letih od tega, saj me bodo še pozabili, najboljš, da se slečem, večkrat, kaj pa jim lahko druzga sploh pokažem.

 16. Imagination pravi:

  Dajte no res ste smešni.Še posebej vi Katarina saj sem zasledila vaš blog in isti komentar že na parih spletnih straneh.Se resnično tako obremenjujete z njo, da hodite po različnih straneh kjer je ona glavna tema.Tako kot je rekel Janez vsak ima svoje cilje in poglede na življenje.Ne glede na to da se je slekla še vedno ostaja na sceni in dela zame je lepa in uspešna in seveda se Nina za moje pojme ne more primerjati z njo.Pozdrav!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !