Brane Rončel in Darko Brlek

27.06.2007 ob 01:23

Čisto slučajno sem ujel njun pogovor na Televiziji Slovenija, kjer sta razpravljala kako se ljudje po nepotrebnem razburjajo za previsoke cene koncertov v Ljubljani. “Karta stane smešnih 30 evrov,” je povedal Rončel. “Tako je in to je veliko ceneje kot drugod po Evropi,” je dodal Brlek. Okej, fanta, vse lepo in prav, toda pozabila sta na dejstvo, da so plače v Sloveniji veliko nižje in da je 30 evrov za marsikoga velik zalogaj.

 

10 komentarjev na “Brane Rončel in Darko Brlek”

 1. Rado Rado pravi:

  Brane Rončel,

  je najbolj dolgočasna tv osebnost v Sloveniji.
  Meni je ubil veselje do jazza in do južnoameriške glasbe.
  Hvala bogu, da ne pokriva še drugih zvrsti. /potem ne bi imel kaj poslušati/.

 2. tenzen pravi:

  dolgočasen si sam! od lastnih projekcij bolan…

 3. umetnost pravi:

  Brane Rončel je poglavitna oseba za najboljše koncerte v Sloveniji in zaradi takih tepčkov kot je Iztok se kvari njegov ugled. Zdej bom pa jaz malo tebi kvaru ugled. Cankarjeva zasedba se lahko samo skrije pred Branetom, vsaj kar se tiče koncertov. Ne znajo pripeljat tudi ene konkretne zasedbe. Naj omenim še Roy Ayersa lansko leto na gradu, najboljši koncert v Sloveniji EVER! U rit si utakni ta blog siol krep site brez kakršnega koli pomena, razen žaljenja najbolj pomembnih slovenskih osebnosti. Iztok in Rado sta za v umobolnico. Zihr je Iztok Gartner kar sam napisal Rado-komentar. Iztok Gartner ti si en amater, ampak to takšen, da kar smrdi od tebe.
  Iztok je totalen bednik,poznam ga osebno in to drži kot pribito.

 4. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Umetnost, pomiri se. Rončela tudi jaz močno spoštujem in sem spremljal vse njegove odlične oddaje. Zmotilo me je le to, kar sem napisal. Se pravi to, da je rekel, da karta stane smešnih 30 evrov. To je vse.
  Brez zamere in LP

 5. Pris Pris pravi:

  Glede cen stvari, ki niso nujno potrebne (torej ne mislim na hrano, streha nad glavo ipd), menim, da je vse odvisno od osebnih preferenc. V življenju sem videl ogromno koncertov, tako doma, kot v tujini. Če pogledam nazaj, sem za glasbo izdvojil za svoj proračun res ogromne vsote denarja, najbrž primerljive s ceno boljšega avta. Sam vozim star fiat punto, ker mi avtomobil pomeni zgolj sredstvo, ki me pripelje od točke A do točke B, in mi je popolnoma vseeno, kakšen je, samo da dela. Za koncert izvajalcev, ki mi nekaj pomenijo, sem pripravljen dati ne 30, ampak tudi 100 in več evrov. Osebne preference pač.

 6. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Pris, drži, drži, ampak, kaj pa če nimaš teh 100 evrov, ker jih raje daš za hrano in položnice?
  Potem pa je tudi 30 evrov za karto hudičevo veliko.

 7. Rado Rado pravi:

  Umetnost!
  Jaz ne zanikam Branetovega poznavanja glasbe, ipd.
  Tu ocenjujem le njegovo medijsko pojavljanje. Njegov monotoni govor in prioritete pri urednikovanju.

  Ko je pred leti Rončel zamenjal čustvenega in živahnega jazzovskega urednika Aleksandra Skaleta, nas je s svojim monotonim glasom mnoge odvrnil od poslušanja jazza.
  In drugo, začel je favorizirati latino glasbo. Nič ne rečem, saj je latino nabrž mnogim tudi všeč, a ne prosim na račun klasičnega jazza!

 8. Rado Rado pravi:

  No, lepa reč.
  Zdaj moram pa čakati na moderacijo.
  Kam smo padl?!

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kdor čaka, dočaka :)
  Stara tema, le kako si jo našel po tolikem času?

 10. svit pravi:

  brane je car

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !