Miss Slovenije 2007

23.06.2007 ob 23:14

“Režiser? A je sploh bil?” so zapisali med odjavno špico najnovejšega izbora za Miss Slovenije in več kot povzeli bistvo celotne prireditve. “Miss Slovenije? A je sploh bila?” bi se moral glasiti pravilni zapis te grozljivo slabe prireditve, kjer ni bilo dobro čisto nič. Niti ponavadi zabavni Jure Godler, kaj šele ponavadi skulirana Aleksandra Balmazovič, ki sta zelo dolgočasno in neumno odigrala Frankensteinovo pošast ter pomočnika Igorja. Katastrofalni dialogi, bedne fore, neumen potek prireditve, nepotrebni filozovski odgovori misic in trapast glasbeni program. Popolno sranje, daleč najslabši izbor doslej in huda kritika televizije Slovenija, ki ji moramo za takle grozljiv in neposrečen eksperiment plačevati naročnino. Ko je krono na koncu dobila Tadeja, ni bila prav nič presenečena, vzhičena in navdušena. Jasno, ko pa sploh ni vedela, da nastopa na izboru za Miss Slovenije. Na zanikerno debilnem šovu, kjer jo je bilo zagotovo sram, da je sploh zmagala. Parodija, ki to ni bila. Komedija, ki je bila bolj resna od drame. In Boris Kopitar, ki bi moral že zdavnaj v pokoj. Čeprav vem, da bi moral tole pisanje že zdavnaj končati, ga preprosto ne morem, saj ne znam priti k sebi. Ne znam pozabiti kaj sem videl. Resnično me zanima, če jim je bilo vse skupaj zabavno na vajah in če niso vedeli, da je stvar neumna že v sami zasnovi. Lepo vas prosim, v pošast našemljeni Jure Godler, ki dve uri ne pove nič smešnega, in nič manj našemljena Aleksandra Balmazovič, ki ji ne rata ničesar. Pa tisti gospodar v ofu. Kaj je bilo to? Sem videl prav? Nam bodo povedali, da je šlo ze šalo in pravo prireditev izpeljali jutri? Povedano drugače, izbor za miss, ki je bil tako zelo slab, da miss še vedno ostaja Iris Mulej. Nič čudnega, da je Janez Drnovšek bojkotiral praznik državnosti.

 

5 komentarjev na “Miss Slovenije 2007”

 1. had pravi:

  KDO ŽE… A JE SPLOH BIL? je bilo zapisano za reziserja, ce sem pravilno opazil..

 2. deejay deejay pravi:

  …res je sam nisem zdržal več kot 5 minut ob nacionalki,za scenarista vem da je bil Miha Šalegar,režiser pa ,kaj vem mogoče kar sam Godler..ojej

 3. Marta L. pravi:

  Bravo, sama sem zdržala natančno 2 minute … poklicala me je mama in mi nekaj negodovala, kakšna bedna prireditev – in sem pogledala (moja mama pa res ne more biti merilo, kaj je in ni dobra oddaja, halo) … po prvi minuti sem mislila, da je vse skupaj le JOKE – skeč, potem pa zgrožena ugotovila, da je to basicly – it.

  Prvič v lajfu so se mi misice zasmilile v dno duše.

 4. Beyonce pravi:

  kaj slabšega pa res še nisem videla….tv slo res pobira same ostanke od komercialnih tv….samo poglejte jonasa….o godleru pa raje ne bi, mi ni bil kaj preveč všeč, zdaj pa je s to ”prireditvijo” to samo še podkrepil…..

 5. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Arhiv Bloga » Miss Slovenije 2010 pravi:

  [...] način. Okej, vse skupaj resda ni bila tako grozno slabo in bedasto kot takrat, ko sta vodila Jure Godler in Aleksandra Balmazovič, toda Boštjan Klun, nekdanji voditelj oddaje E+ in Lucija Gubenšek, nekdanja zvezdnica Net Tvja, [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !