IZTOK faking GARTNER

« | | »

Zajebavanje Drnovška

25.05.2007

Janez Drnovšek mi je kul, saj si upa Janši povedati vse tisto, kar ne upa nihče drug. Ravno zato je neumno, da ga napadajo in jezijo. Če ga bodo namreč razjezili preveč, bo ponovno kandidiral in jim dal vetra še za naslednjih pet let. Samo zato, da bo pokazal, da se z njim ne more zajebavati niti predsednik vlade. Če je Janša Leonardo Di Caprio, je Drnovšek Robert De Niro. Če je Janša Sean Penn, pa je Drnovšek Al Pacino. Vedno boljši, bolj zvit in večja faca. In nikoli ne bom pozabil nekega političnega soočenja pred kakšnimi desetimi leti, ko ga je v živo napadel takrat hudo popularni Marjan Podobnik, Drnovšek pa mu je povedal, da naj raje utihne, saj bo kmalu utonil. Imel je prav.

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 25.05.2007 ob 20:09 pod Aktualno in brez cenzure. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “Zajebavanje Drnovška”
 1. Rosvita - 25.05.2007 ob 22:09

  Pa dej clovk vsi politiki so isti…. verjemi,vsi lazejo ipd. drugace sploh ne gre… tak je sistem… Drnovsek pa naj kar sanja, kar tako cez noc postati duhovni vodja in ne vem kaj se….

 2. likard37 - 25.05.2007 ob 22:19
  likard37

  Drnovšek je po svoje kar faca, pa ne zato ker bi bil kak strašen borec ampak zato , ker je čudaški posebnež. To bi lahko imeli za precej dobro lastnost, namesto da ga zaradi njegovih čudaštev napadamo. Predvsem za promocijo SLO je to nedvomno pozitivno. Poglej samo po svetu, kakšni in kateri voditelji so bolj vsesplošno znani in pogosto omenjani!!

 3. Sara - 25.05.2007 ob 23:41

  Bit cudaski posebnez na drzavne stroske je zelo lahko. Imeti neko integriteto pa ne toliko.

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !