Ekskluzivno: Peter Linka

4.05.2007 ob 18:56

Spoznal sem ga v Budimpešti, kjer dela kot voditelj kviza. Sprva nisem imel pojma, da je tudi igralec. Ko mi je povedal naslove filmov, v katerih je igral, pa sem padel na rit.

Sniper II (Tom Berenger, Bokeem Woodbine)

Royce (James Belushi, Peter Boyle, Miguel Ferrer, Anthony Heald)

Crime and Punishment (Ben Kingsley, Patrick Dempsey, Julie Delpy)
“Ko sem sedel za isto mizo z Benom Kingsleyjem, nisem mogel verjeti. Mislim sem, da sanjam. Ben je zelo prijazen in čisto nič prevzeten. Ko mi je dal roko, pa sem bil v nebesih.”

Mary Mother of Jesus (Christian Bale)

Spy Game (Brad Pitt, Robert Redford)
“Igral sem možaka, ki na detektorju laži zaslišuje Brada Pitta. To so vrteli tudi v predfilmu, kar je bila zame velika čast. Ko so me sredi noči poklicali prijatelji, nisem mogel verjeti, da je to res in da se resnično vrtim v predfilmu. Redforda nisem imel prilike spoznati, Brad pa je pravi profesionalec. Zelo prijazen in kul dečko.”

Max (John Cusack, Lelee Sobieski, Molly Parker, Noah Taylor)
“John Cusack je pravi norec. V ušesih ima vokmen in se dere na vse, ki so okoli njega. Tako se zbere za začetek snemanja. Pravi nevrotik. Čudak na kvadrat.”

I Spy (Eddie Murphy, Owen Wilson)

Day of Wrath (Christopher Lambert)

Ko sem ga vprašal, zakaj živi na Madžarskem in zakaj za vraga ne gre v Hollywood, mi je razložil, da to ni tako preprosto, saj je igralcev na milijone. On pač dobi kakšno minutno vlogico v filmih, ki se snemajo v Budimpešti in čaka na pravo priložnost.

Zanimivo je, da je doma iz Avstralije, govori pa z izvrstnim angleškim naglasom, saj pravi, da ga ne bi drugače nihče razumel.

null

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !